2018 Ekim Anneleri

Tecrübeler zor diyor o zaman eşimi dinleyim ben :))

Kızlar çok mutluyum...
bebosuma çocuk kitaplari aldim dolaptan.
Hani su cocuklugumuzdaki kitaplar.
Guliverin seyehatleri
Polyanna filan.
Toplamda 33 kitap.
Minnoşuma okurum sürekli.o da beni dinler
Bende aldım çok sevdi kapatınca ağlıyor :))) okuyorum kızımda apzını oynatıyor birde kitabı ağzına götürüyordu sayfaları çevirdiğimi görünce artık o da çevirmeye çalışıyor çok komik :)0

Ben de siparis cicek sevmiyorum. Cicek dalinda guzel.
Yine de bi yere gideydik iyiydi. Cok darlandim.

Of patates kizartmasi. En sevdigim sey.

ne güzel.ben bebegime pek bi giysi alamadim.ayni seyleri giyip duruyor.
Simdi cocuguma acidim resmen
Cok kötü bi anneyim
Sacmalamaaa.
Benim makinem cok buyuk. Kiyafetlerini de bos makine calistirmiyim diye cok aldim. 1 hafta hatta 10 gunde bir yikaniyor. Bi bakiyorum bir ya da iki kere giydigi sey kuculmus.
Ne anlar kiyafetten zaten. Temiz giydirelim yeter.
Ben de kizima hic suslu giydirmiyom. Hep tulum pijama. Hatta lcwde erkek tulumlari daha guzeldi. Erkek tulumu giyiyo cocugum. buyuyunce nasilsa suslenir.

Ay cok tatlilar.yerim ben o gamzeli elleri.
Babasi ve annesi kitap okumayi cok seviyor.ins metehan da sever.

Of patates kizartmasi. En sevdigim sey.
Benimde en sevdigim yiyecek.
Her gun yesem bikmam:)
Gel yapayim canim.beraber yiyelim.
3
Ama canim büyünce resimlere bakacalar.ne giydirmisler bana dicekler.

ne güzel.ben bebegime pek bi giysi alamadim.ayni seyleri giyip duruyor.
Simdi cocuguma acidim resmen
Cok kötü bi anneyim
Ben de hep ayni giysileri giydiriyorum. Alt az kullaniliyo sadece arada ust aliyorum. Kusmalar nedeniyle ust daha cok batiyor..Buarada ne demek kotu anne?
Kotu anne fiziksel ve psikolojik zarar verendir..
Haa o zaman Ben de mama takviyesi yapıyorum. Sence kötü anne miyim? Veya masal kitabi almadim kotu anne mi oldum Demek o ki.. kötü anne vs değiliz. Elimizden geleni yapıyoruz.. takdir edilesi kızlarız :)))

Ya ne resmî açıp bakacaklar allah aşkına.. biz düğün fotolarına bakıyor muyuz ? Eşimle akşam konuştuk iyi ki doğum fotoğrafçısı tutmamışız. Etrafın çektiği fotolar gayet iyiydi hastanede.. cıktı aldık.. öylece duruyo.. bakmak aklımıza bile gelmiyo..

Hahaha
En azindan annemin bana yaptigi gibi onluk altina polo yaka tisort ve bol pantolon giydirmiyorum.

Ben bi kitap okumaya calistim dinlemiyor. Anca kendisi konussun biz dinleyelim.

Biseyi eksik olmasin istiyorum.bu ay hep bez islak mendil filan aldik.misafirlige giderken giyecegi güzel seyler almak istiyorum.
Annemin simdi icine batiyor.bize güzel kiyafetler alip giydiremedigi icin.
Bende ayni pismanligi yasamak istemiyorum.
Valla biz bakıyoruz sürekli:)

Hahaha
En azindan annemin bana yaptigi gibi onluk altina polo yaka tisort ve bol pantolon giydirmiyorum.
Ne yapsin kadin.o zaman kiyafet bol ve ucuz değilmis.
Seninki yine iyiymis.
Bi ara evdeki minderin örtüsü bi baktim bana şort olmuş:)
alacak zamanın çok olacak inşallah canım simdi bisey bilmiyorlar üzülme canları acımasın mutlu olsunlar yeter
Cikip alamiyorum canim.nete ģüvenmiyorum.dar gelirse kim geri göndermeyle uğrasacak diye.

Ben lcwdan baktim biseyler attim sepete
2 tulum patikli yatarken giydiriyorum
2 ust alttan citcitli
2 patikli alt corapsiz giydiriyorum genelde
2 önluk ki en cok bu batiyor bizim ozellikle su demir kan lekesi gibi baticon gibi kahverengi ve cikmiyor
Bunlara baya goturur
Ben disariya cikarken ne giydircegimi sasiyorum
Avm ise bizim gibi mont giydir cikar zor oluyor bebek arabasindan kaldir indir
E astronot giydirsem acik kapali alan usume terleme olucak
Avm icin battaniye atiyorum ustune

Demir lekesini hemen aninda yikayinca cikiyor canim.

Ben bi kitap okumaya calistim dinlemiyor. Anca kendisi konussun biz dinleyelim.
Ayy yesinler onu ❤ benimki de sesini keşfetti, bağırıp duruyor her tonda :)) hani karşılıklı tartışan kediler olur ya, hamle yapana kadar tehdit ederler birbirini.. aynı onlar gibi :))) yarılıyorum gülmekten.. tüm ciddiyetiyle habire konuşuyor.. birden oldu, alışamadım hâlâ.. sessizce gülümseyen tatlı kızımı özledim bugün

Tebessümle okudum. Doğru diyon valla. Güzel yazmışsın:))

Annemde geçen giydiği haram yediği helal derler diyodu::)) çabuk büyüyolar. Bende bi makineye sığcak kadar aldım. Şuan gerek yok gerçktn. Sen yaza hazrlık yap:) hem ek gıda olcak. Hem büyücekler dışarı gezmeleri çok olcak hem yazlık kıyaftler ince oluyo makine daha zor dolcak:))))
Ayy yaz gelsin de cıbıldak gezsinler artık.. ben geçen sezon sonundan aldım ikisinede hazırım:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…