- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ben yaza aldim canim.2 yas da biraz aldim.Annemde geçen giydiği haram yediği helal derler diyodu::)) çabuk büyüyolar. Bende bi makineye sığcak kadar aldım. Şuan gerek yok gerçktn. Sen yaza hazrlık yap:) hem ek gıda olcak. Hem büyücekler dışarı gezmeleri çok olcak hem yazlık kıyaftler ince oluyo makine daha zor dolcak:))))
Ayy yaz gelsin de cıbıldak gezsinler artık.. ben geçen sezon sonundan aldım ikisinede hazırım:))))))
Biz şuan tulum mode:) en rahatı. Ben bütün enerjimi bahra yaza saklıyorum.. ayy hele bi ayaklansın elbise falan çokkk keyifli:)Ben yaza aldim canim.2 yas da biraz aldim.
Simdi giymeye bisey yok.
Cok sırt degistiriyoruz biz.
Camasirlar eskiyo valla:)
Giysin güzel güzel oğlusum:)
Aynen bende gir çık durumlar için ev kıyafetnn üstüne battaniye atıyrm. Zaten pusetin içinde oluyor. Tabi burada havalar güzel:))) gerçi geldiğm yer karlıydı orda da aynısını yaptım. Gir çıklarda kalın giydrmek pek de iyi olmuyor.Ben lcwdan baktim biseyler attim sepete
2 tulum patikli yatarken giydiriyorum
2 ust alttan citcitli
2 patikli alt corapsiz giydiriyorum genelde
2 önluk ki en cok bu batiyor bizim ozellikle su demir kan lekesi gibi baticon gibi kahverengi ve cikmiyor
Bunlara baya goturur
Ben disariya cikarken ne giydircegimi sasiyorum
Avm ise bizim gibi mont giydir cikar zor oluyor bebek arabasindan kaldir indir
E astronot giydirsem acik kapali alan usume terleme olucak
Avm icin battaniye atiyorum ustune
Minimalist yaşam şekli iyi. Az eşya ile yaşamak.. bir süre sonra oyuncaklar vs yi bile az alacağım. Çünkü kıymet vermiyorlar çok olunca.çocukken çok az oyuncaklarımız olurdu o da kıymetli olurdu.. o da Almanyadaki akrabaların çocuklarından kalan oyuncaklar. Şimdi hem pahalı hem çok urun var..Biz şuan tulum mode:) en rahatı. Ben bütün enerjimi bahra yaza saklıyorum.. ayy hele bi ayaklansın elbise falan çokkk keyifli:)
Eskisinler ya sıkılyoinsan:))) böyle hızlı büyüdkleri için seneye kalmıyo ya çok güzel:))
Siz Boston da miydiniz?Aynen bende gir çık durumlar için ev kıyafetnn üstüne battaniye atıyrm. Zaten pusetin içinde oluyor. Tabi burada havalar güzel:))) gerçi geldiğm yer karlıydı orda da aynısını yaptım. Gir çıklarda kalın giydrmek pek de iyi olmuyor.
Seninkiler ard arda birbirinin eskisini giyerler artik.daha cok eskir canim:)Biz şuan tulum mode:) en rahatı. Ben bütün enerjimi bahra yaza saklıyorum.. ayy hele bi ayaklansın elbise falan çokkk keyifli:)
Eskisinler ya sıkılyoinsan:))) böyle hızlı büyüdkleri için seneye kalmıyo ya çok güzel:))
Saol canim.uyudu.daha iyi.yalniz bi fark var.düne kadar uyutup yatagina koyuyordum.gozü acilsa bile daliyordu.
Bugün hep ağladi yatağina koyunca.
Hic uyumadi.en fazla 10 dakika.ağlayarak uyandi.
Kakasinda da 2 kez kan vardi.
Ins yarina hicbiri kalmaz.cok tskler canim sordugun icin..
Arkadaşlar, hep bebek konuşuyoruz :)))
şimdi soruyorum, sizler nasılsınız, bebek dışında günler nasıl geçiyor, lohusalık döneminden normal hayata geçiş süreci? Yaz tatili planları, gelecekle ilgili hayaller planlar? Vs vs kendinizi nasıl hissediyorsunuz vs vs
Dun sevgililer gunuydu. Moralim cok bozuktu. Sagolsun migrostan saksida gul ve sumbul almis. Kendine de bira almis yine. Ben yattim. O balkonda oturdu. normalde romantiktir. Hep surpriz yapar. degisik bir sey yapar diye beklentiye girmistim. Oje surdum hatta. Belki disari gideriz diye.
Haberlerde 1.5 yasindaki bebege annesi enjektörle camasir suyu enjekte ediyormus.1 ayliktan beri iskence ediyormus.
Gözlerim doldu.zavallim.sen o muameleyi hakedecek ne yaptin?
Nasil insanlar ya.bizde loğusa depresyonuna girdik.
Bakamayacaksaniz verin bize.
Ben bakarim...
Kizlar bugun Eylule bi hal oldu 2-3 saatte bir uyumak istiyor uykusuda 30-45 dk suruyor ki biliyosunuz hic uyumayan bi bebekti durmadan emip memede uyumak istiyor anlamadim
plojovic Ya bu haber perişan etti beni.. keşke okumasaydım..Ben bekarken de çok etkileniyordum böyle haberlere. Allahın emanetleri ya, bu nasıl bir ruhsal sıkıntıdır ya.
Yok UtahdaydımSiz Boston da miydiniz?
Hatta bazılarına ilk kızımdn sonra bile attm yada verdm:))Seninkiler ard arda birbirinin eskisini giyerler artik.daha cok eskir canim:)
Kıyafetler bebeklere cok yakisiyor ya.
Minnoşlar..
Sadece o elini mi agzina sokuyor?2 3 gecedir kızımı emzirmek için aldığımda sadece sol eli buz kesmiş oluyor bu gece parmağımı sokup baktım dirseğine kadar çivi gibi olmuş neden olabilirki iki kolunuda dışarda bırakıyorum diğeri sıcaktı oda sıcaklığıda iyi
Bizimki bi kere uyandi ama sagolsun 3 saat uyumadi.Gece saat basi uyandi zombi gibiyim
Aksine diğer elinin başparmağını emiyor hepSadece o elini mi agzina sokuyor?
Yanlış mesaj :)Hatta bazılarına ilk kızımdn sonra bile attm yada verdm:))
kafama uymadı bazıları, bazıları da blw kurbanı oldu:))) önlük takmayan bi kızım vardı çünkü
Duvardan yana soğuk geliyor olabilir2 3 gecedir kızımı emzirmek için aldığımda sadece sol eli buz kesmiş oluyor bu gece parmağımı sokup baktım dirseğine kadar çivi gibi olmuş neden olabilirki iki kolunuda dışarda bırakıyorum diğeri sıcaktı oda sıcaklığıda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?