2018 Ekim Anneleri

Ben yaza aldim canim.2 yas da biraz aldim.
Simdi giymeye bisey yok.
Cok sırt degistiriyoruz biz.
Camasirlar eskiyo valla:)
Giysin güzel güzel oğlusum:)

Ben yaza aldim canim.2 yas da biraz aldim.
Simdi giymeye bisey yok.
Cok sırt degistiriyoruz biz.
Camasirlar eskiyo valla:)
Giysin güzel güzel oğlusum:)
Biz şuan tulum mode:) en rahatı. Ben bütün enerjimi bahra yaza saklıyorum.. ayy hele bi ayaklansın elbise falan çokkk keyifli:)
Eskisinler ya sıkılyoinsan:))) böyle hızlı büyüdkleri için seneye kalmıyo ya çok güzel:))

Aynen bende gir çık durumlar için ev kıyafetnn üstüne battaniye atıyrm. Zaten pusetin içinde oluyor. Tabi burada havalar güzel:))) gerçi geldiğm yer karlıydı orda da aynısını yaptım. Gir çıklarda kalın giydrmek pek de iyi olmuyor.

Minimalist yaşam şekli iyi. Az eşya ile yaşamak.. bir süre sonra oyuncaklar vs yi bile az alacağım. Çünkü kıymet vermiyorlar çok olunca.çocukken çok az oyuncaklarımız olurdu o da kıymetli olurdu.. o da Almanyadaki akrabaların çocuklarından kalan oyuncaklar. Şimdi hem pahalı hem çok urun var..

Siz Boston da miydiniz?

Seninkiler ard arda birbirinin eskisini giyerler artik.daha cok eskir canim:)
Kıyafetler bebeklere cok yakisiyor ya.
Minnoşlar..

Malesef uzun suruyor.Allah yardimcin olsun.

İyiyim şükür :)
Bizde normal hayata gecis hizli oldu daha ilk hafta buyuguyle oyunlara baslayinca :)
Tatil esimin izni onceden belli olmuyor ona gore bi niyetimiz var ama nasip :)
Deniz yakinimizda var gunubirlik vs oluyor yazin,havuzada kaciyoruz.
Yakin gelecekteyiz suan hayallerimizde,Eylül'de Sezen anaokuluna baslayacak heyecanliyiz :)
Evde 3. kisiye alisik olunca 4 galiba daha yumusak oluyor :)

Keske sen cikma teklif etseydin :))))))))

Ne acı ahh ah! Burnumun diregi sizladi
Esim hep der insan cocugu olunca boyle seylerdende ayri bi agir etkileniyor...

Kizlar bugun Eylule bi hal oldu 2-3 saatte bir uyumak istiyor uykusuda 30-45 dk suruyor ki biliyosunuz hic uyumayan bi bebekti durmadan emip memede uyumak istiyor anlamadim

Uykularini duzenliyordur belki.
Bi sikintisi olmasinda insallah

Seninkiler ard arda birbirinin eskisini giyerler artik.daha cok eskir canim:)
Kıyafetler bebeklere cok yakisiyor ya.
Minnoşlar..
Hatta bazılarına ilk kızımdn sonra bile attm yada verdm:))
kafama uymadı bazıları, bazıları da blw kurbanı oldu:))) önlük takmayan bi kızım vardı çünkü

2 3 gecedir kızımı emzirmek için aldığımda sadece sol eli buz kesmiş oluyor bu gece parmağımı sokup baktım dirseğine kadar çivi gibi olmuş neden olabilirki iki kolunuda dışarda bırakıyorum diğeri sıcaktı oda sıcaklığıda iyi

Sadece o elini mi agzina sokuyor?

Günaydın anneler,
Ben oğlumda blw uygulamamıştım
Çok çok secici bi oğlum var şuan 4 yaşında yeni yeni yemeye başladı ve değişik tadları deniyor,
Hiç zorlamadım yemesi için tehdit etmedim Ama
Bendeki stresi düşünün...
Oğlumda çok çektiğim için kızıma kesinlikle blw yöntemiyle ilerliycem tabi kızımın isteginede bağlı olarak...
tadım günlerini ben yaptırıp sonrasını kızıma bırakmayı düşünüyorum
Şimdiden notlar almaya başlıym diyorum,
Aşama aşama günler,
Blw ye uygun tarifler falan
Ek gıdaya başladığınızda nasıl ilerlediğinizi paylaşın lütfen...

Duvardan yana soğuk geliyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…