- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Beşik yatağımın yanında canım üşüyen elide yatağımdan tarafa geliyor anlayamadım bende elini tuttum öyle uyudukDuvardan yana soğuk geliyor olabilir
Esim gitti. Bugun misafir gelecek ben gidemedim. Ilk adim arabasi almis. Hayal ettigim gibi almamis ama. Zeka kartlari, bi de puzzle seklinde parcalanan oyun halisi gibi bir sey.Ebebek oyuncak indirim günü geldi heyecan yaptım :))
Oyun matı evet uygun geldi bana da bende aldım .. İlk adım arabası bende istiyorum ama görerek almak istiyorum inşallah eşimin işi erken biterse onuda mağazadan alırım .. Hayırlı olsun güle güle kullansın Nil hanımEsim gitti. Bugun misafir gelecek ben gidemedim. Ilk adim arabasi almis. Hayal ettigim gibi almamis ama. Zeka kartlari, bi de puzzle seklinde parcalanan oyun halisi gibi bir sey.
Pztsi randevu almıştım not alayımda unutuyorum dr gidince ne soracağımı sonra internetten araştırıp duruyorum deli gibiSanmıyorum nörolojik bi problem olduğunu ama yinede doktora söyle bence bu durumu bi görüş al
B Bir mucize
Biz de top seklinde çıngırak peluş oyuncak ve zeka kartı var..Büyük fil uyku arkadaşımı alacaktım kalmamış hemen tüketmişler sabahtan beri niye beklediysem bende .. Zeka kartlarını ilk 50 sözcük neşeli halkalar banyo oyuncakları oyun matı diş kaşıyıcı aldım nettende bir şey alınmıyorki yaf hiç sevmiyorum bakmam görmem lazım .. Bu aylarda önerebileceğiniz bir oyuncak var mı ?
Dikey gezmeyi sevenler için hamakta ise yaramayabilir.. bizim ki de hep kucakta ellerimde sinir sıkışması oldu artık. Kanguru iyi olabilirGünaydın güzel anneler çok yazamasam da ara ara yazılanları okuyorum ve birçoğunuzu çok merak ediyorum yakın olsaydık yüzyüze görüşmek isterdimBenim bebeğim çok zor uyuyor sürekli kundakta tek başıma sallayarak uyutuyorum en az yarım saat sallanınca uyuyor artık ellerimi kollarımı hissetmiyorum çok ağrıyor. Hamak beşik almayı düşünüyorum netten baktım biraz ama sanki devriliverecekmiş gibi hissediyorum hamak beşik kullanıp memnun olan var mı hangisini önerirsiniz
Halamiz geldiginden beri kolumun agrisi tamamen gecti. Belim sadece bebegi yikarken agriyor. Elim de dun agridi. Aa dedim ne zamandir agrimiyordu.Dikey gezmeyi sevenler için hamakta ise yaramayabilir.. bizim ki de hep kucakta ellerimde sinir sıkışması oldu artık. Kanguru iyi olabilir
Canım bizimki de sürekli kucakta ve dikey gezmeyi seviyor hemen sıkılıyor bağırıyor. Senin ellerinde sinir sıkışması çıktığı zamanlardan beri benim de ellerim kollarım çok ağrıyor çünkü hep kucağımda zıplatıyordum sallıyorum artık dayanamıyorum ağrılardan doktora da gidemedim çare arıyorum ama durmazsa diye de ara da kaldımDikey gezmeyi sevenler için hamakta ise yaramayabilir.. bizim ki de hep kucakta ellerimde sinir sıkışması oldu artık. Kanguru iyi olabilir
Peluş oyuncak hevesle aldım 5 6 tane tam tutmaya oynamaya başladı ama bu seferde dr verme dedi alerjiden dolayı .. Ya bi de benim kız dünden beri sinirli harekrtler yapıyor normal midir acaba konuşup gülüşüyoduk şimdi çıkardığı ses falan bildiğin sinirlenmiş kızıyor hanımefendi güldük hoşumuza gitti ama hala devam ediyor aynı şekilBiz de top seklinde çıngırak peluş oyuncak ve zeka kartı var..
Geçen annem geldi gitti. Kucaginda epey gezdirdi. Evine gidince aradı, "omzum kolum bi ağrıyor ki,anlamadim kii" diyor.. dedim ki "anlamayacak ne var,bizden oldu,minik kuş ağrısı" :))))Halamiz geldiginden beri kolumun agrisi tamamen gecti. Belim sadece bebegi yikarken agriyor. Elim de dun agridi. Aa dedim ne zamandir agrimiyordu.
El ateli inanılmaz ise yarıyorCanım bizimki de sürekli kucakta ve dikey gezmeyi seviyor hemen sıkılıyor bağırıyor. Senin ellerinde sinir sıkışması çıktığı zamanlardan beri benim de ellerim kollarım çok ağrıyor çünkü hep kucağımda zıplatıyordum sallıyorum artık dayanamıyorum ağrılardan doktora da gidemedim çare arıyorum ama durmazsa diye de ara da kaldım
Evet. Çorabı eşofman altının üstüne geçiriyorum.Sizin bebekler de coraplarini cikariyor mu? Buna nasil bir cozum buldunuz?
Hic bir ise yaramiyorEvet. Çorabı eşofman altının üstüne geçiriyorum.
E bebekten bunu aldık sadecePeluş oyuncak hevesle aldım 5 6 tane tam tutmaya oynamaya başladı ama bu seferde dr verme dedi alerjiden dolayı .. Ya bi de benim kız dünden beri sinirli harekrtler yapıyor normal midir acaba konuşup gülüşüyoduk şimdi çıkardığı ses falan bildiğin sinirlenmiş kızıyor hanımefendi güldük hoşumuza gitti ama hala devam ediyor aynı şekil
Külotlu çorap denebilirsinizHic bir ise yaramiyor
Kilotlu çorap giydirip üstünede normal çorap giydiriyorum çıkartamıyorSizin bebekler de coraplarini cikariyor mu? Buna nasil bir cozum buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?