- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Bende morunu aldım bunun :)E bebekten bunu aldık sadece
Ben indirim döneminde çok gereksiz şeylerinde alındığını kendimden biliyorum. Gardrop giymediğim giysilerle dolu..indirim dönemleri stoklarımdan.. artık az ve öz almaya çalışıyorum. Bebek içinde az ve öz oyuncak alacam..arkadaşlarımdan biliyorum çuvalla alınıyor, kıymet verilmiyor..Bende morunu aldım bunun :)
Evet çok doğru aslında normalde tutumluyumdur gereksiz harcama yapmam ama kızımda çok hevesleniyorum herşeye yine eşimi ben durduruyorum o benden de fena .. Mesela banyo oyuncağı aldım ördek olanı sonra başka gördüm a dur ördeği bırakıp bunu alayım diyorum ikisinide al ne olacak diyor ..Ben indirim döneminde çok gereksiz şeylerinde alındığını kendimden biliyorum. Gardrop giymediğim giysilerle dolu..indirim dönemleri stoklarımdan.. artık az ve öz almaya çalışıyorum. Bebek içinde az ve öz oyuncak alacam..arkadaşlarımdan biliyorum çuvalla alınıyor, kıymet verilmiyor..
Ne olacak, ev dolacak :)))Evet çok doğru aslında normalde tutumluyumdur gereksiz harcama yapmam ama kızımda çok hevesleniyorum herşeye yine eşimi ben durduruyorum o benden de fena .. Mesela banyo oyuncağı aldım ördek olanı sonra başka gördüm a dur ördeği bırakıp bunu alayım diyorum ikisinide al ne olacak diyor ..
Külotlu çorap denebilirsiniz
kendim kulotlu corapla rahat edemiyorum ya ona da giydirmiyorum o yuzden. Patikli alt almiyordum. Yine patikliye doneyim bari.Kilotlu çorap giydirip üstünede normal çorap giydiriyorum çıkartamıyor
Kesinlikle katılıyorum canım çocuk hepsiyle oynayamıyor büyüdükçe dönem dönem bazı oyuncakları daha çok veya az oynadıkları oluyor. Büyük kızımda en büyük yatırımı puzzle lara yapmıştık inanılmaz zevk alıyordu onun gelişimi için de önemli. Bunca zamandır yapa yapa çocuk ilk defa gördüğü puzzle ı devamında gelecek ve deseni tahmin ederek yapıyor örnek resme bakmıyor ve inanılmaz detaycıdır en küçük farklılıkları farkeder sanırım zamanla bu kısma yatırım yapmışız ve kitaplara. Evde her yer kitap hala okuruz. Biraz ilgi alanlarıyla da şekilleniyor oyuncak seçimleri. Ay ne de çok uzatmışım uzun lafın kısası çok oyuncağa gerek yok bir noktadan sonra çocukları değil kendimizi tatmin ediyoruz bu da olsun şu da olsun diyerek ve çoğu zaman da bu tavrımız çocuklara yansıyor hiçbir şeyden memnun olamayan sürekli tüketen bireyler yetiştiriyoruzBen indirim döneminde çok gereksiz şeylerinde alındığını kendimden biliyorum. Gardrop giymediğim giysilerle dolu..indirim dönemleri stoklarımdan.. artık az ve öz almaya çalışıyorum. Bebek içinde az ve öz oyuncak alacam..arkadaşlarımdan biliyorum çuvalla alınıyor, kıymet verilmiyor..
Külotlu çorap daha iyi olabilir canım ya kız senin bebeğin alışır yadırgamaz sonraları:) şaka bir yana çok sıkı küçük giydirmedikten sonra bacaklarını sarar üşütmez de rahat olurkendim kulotlu corapla rahat edemiyorum ya ona da giydirmiyorum o yuzden. Patikli alt almiyordum. Yine patikliye doneyim bari.
Nesi yanlış ya okudum ama tekrar anlamadm:))))Yanlış mesaj :)
evet kesinlikle.bizimkinin bi cingiragi var.bi de dislik aldim.evde benim bekarken aldigim bi suru pelusumuz ve arabalar var.buyudulce egitici birkac oyuncak almayi dusunuyorum sadece.ne kadar az oyuncak olursa elindekilerin alternatif kullanimlarini kesfediyorlar. :)Ben indirim döneminde çok gereksiz şeylerinde alındığını kendimden biliyorum. Gardrop giymediğim giysilerle dolu..indirim dönemleri stoklarımdan.. artık az ve öz almaya çalışıyorum. Bebek içinde az ve öz oyuncak alacam..arkadaşlarımdan biliyorum çuvalla alınıyor, kıymet verilmiyor..
Ilk günler iyiydi patikliler artık sevmiyorum benkendim kulotlu corapla rahat edemiyorum ya ona da giydirmiyorum o yuzden. Patikli alt almiyordum. Yine patikliye doneyim bari.
Ben yanlış mesaj alıntılamışım :) cevap yayınlanınca fark ettim, güncelleyerek yazdığım cevabı silip bunu yazdım aceleyle, kızım ağlayınca açıklama yapamadım :)Nesi yanlış ya okudum ama tekrar anlamadm:))))
benim de aklımda ama ev büyük degil daha cok zaman var onları kullanmaya diye almadım. karar sizin tabiki..E bebekte indirimdeyken aktivite masası alsam mı tecrübeli anneler? 12 olmadan cevap verin fisher price 208₺ inmiş. Nette baktım en uygun fiyat bu. İlgisini çeker mi acaba her çocuk farklı ama bilemedim ne dersiniz?
masallah kuzuya yaa :)))Benim minnoşum bugün dilini cikartmayi ögrenmis.
Minik köpecikler gibi dili disarida:)
ben de granit sahan seti alayım diyorum hangi marka alsam bilemedim..onerisi olan var mi ?Kizlar indirim kodu olan bi sayfa biliyormusunuz?
Mesela karaca gittigidiyor hepsiburada gibi.
Saol teyzesi:)masallah kuzuya yaa :)))
ben de granit sahan seti alayım diyorum hangi marka alsam bilemedim..onerisi olan var mi ?
ev ayakkabisi giydiriyorum kokopatikler var cok guzel. Çorap tutucuda var görmüştüm ama kullanmadım.Sizin bebekler de coraplarini cikariyor mu? Buna nasil bir cozum buldunuz?
Ayakkabilari patikleri sac bantlarini sapkalari cikariyor. Sokaga cikarken eline corap giydiriyorum. Bi onu cikaramiyor henuz. Corap tutucuya bakayim.ev ayakkabisi giydiriyorum kokopatikler var cok guzel. Çorap tutucuda var görmüştüm ama kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?