2018 Ekim Anneleri

Mama sandalyesi bakıyorumda joie ler 360 a falan geliyor indirimde baby plus indirimi oldu bitti mi bilmiyorum o şuan 350 sanırım o da fena değil 3 kademeli yatabiliyor katlanıyor

Bende morunu aldım bunun :)
Ben indirim döneminde çok gereksiz şeylerinde alındığını kendimden biliyorum. Gardrop giymediğim giysilerle dolu..indirim dönemleri stoklarımdan.. artık az ve öz almaya çalışıyorum. Bebek içinde az ve öz oyuncak alacam..arkadaşlarımdan biliyorum çuvalla alınıyor, kıymet verilmiyor..

Evet çok doğru aslında normalde tutumluyumdur gereksiz harcama yapmam ama kızımda çok hevesleniyorum herşeye yine eşimi ben durduruyorum o benden de fena .. Mesela banyo oyuncağı aldım ördek olanı sonra başka gördüm a dur ördeği bırakıp bunu alayım diyorum ikisinide al ne olacak diyor ..

Ne olacak, ev dolacak :)))
Bizim dusakabin kucuk banyo oyuncağı almama gerek yok

Kesinlikle katılıyorum canım çocuk hepsiyle oynayamıyor büyüdükçe dönem dönem bazı oyuncakları daha çok veya az oynadıkları oluyor. Büyük kızımda en büyük yatırımı puzzle lara yapmıştık inanılmaz zevk alıyordu onun gelişimi için de önemli. Bunca zamandır yapa yapa çocuk ilk defa gördüğü puzzle ı devamında gelecek ve deseni tahmin ederek yapıyor örnek resme bakmıyor ve inanılmaz detaycıdır en küçük farklılıkları farkeder sanırım zamanla bu kısma yatırım yapmışız ve kitaplara. Evde her yer kitap hala okuruz. Biraz ilgi alanlarıyla da şekilleniyor oyuncak seçimleri. Ay ne de çok uzatmışım uzun lafın kısası çok oyuncağa gerek yok bir noktadan sonra çocukları değil kendimizi tatmin ediyoruz bu da olsun şu da olsun diyerek ve çoğu zaman da bu tavrımız çocuklara yansıyor hiçbir şeyden memnun olamayan sürekli tüketen bireyler yetiştiriyoruz

kendim kulotlu corapla rahat edemiyorum ya ona da giydirmiyorum o yuzden. Patikli alt almiyordum. Yine patikliye doneyim bari.
Külotlu çorap daha iyi olabilir canım ya kız senin bebeğin alışır yadırgamaz sonraları:) şaka bir yana çok sıkı küçük giydirmedikten sonra bacaklarını sarar üşütmez de rahat olur

evet kesinlikle.bizimkinin bi cingiragi var.bi de dislik aldim.evde benim bekarken aldigim bi suru pelusumuz ve arabalar var.buyudulce egitici birkac oyuncak almayi dusunuyorum sadece.ne kadar az oyuncak olursa elindekilerin alternatif kullanimlarini kesfediyorlar. :)

E bebekte indirimdeyken aktivite masası alsam mı tecrübeli anneler? 12 olmadan cevap verin fisher price 208₺ inmiş. Nette baktım en uygun fiyat bu. İlgisini çeker mi acaba her çocuk farklı ama bilemedim ne dersiniz?

E bebekte indirimdeyken aktivite masası alsam mı tecrübeli anneler? 12 olmadan cevap verin fisher price 208₺ inmiş. Nette baktım en uygun fiyat bu. İlgisini çeker mi acaba her çocuk farklı ama bilemedim ne dersiniz?
benim de aklımda ama ev büyük degil daha cok zaman var onları kullanmaya diye almadım. karar sizin tabiki..
bi de ucuz birsey almaya karar verdim ki belki hic dikkatini cekmez..

masallah kuzuya yaa :)))

ben de granit sahan seti alayım diyorum hangi marka alsam bilemedim..onerisi olan var mi ?
Saol teyzesi:)
Ben tost makinesi alacam.karacada kargoyla birlikte 170 e geliyor.ama bana cok geliyor.
Karacada granit takimlarda indirim var.bi bak istersen.
Benim yok.tavsiye vermiyim yine de.kullanmadim cünku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…