2018 Ekim Anneleri

benim de aklımda ama ev büyük degil daha cok zaman var onları kullanmaya diye almadım. karar sizin tabiki..
bi de ucuz birsey almaya karar verdim ki belki hic dikkatini cekmez..
Bende şimdi ebebekten çıktım tesadüf kanz ın modelini gördüm 43 tl ye düşüyor alacaktım sonra çıktım zamanı gelince bakarım diye diğerlerine göre daha sade acaba yeterli midir mesela oyun halısına 200 tl verdiğime pişman oldum 70 tl lik bir model gördüm aynı bir fark yokmuş bi ışıklı oyuncak var tepesindr fark o onuda açınca ağlıyor :))))

Ayakkabilari patikleri sac bantlarini sapkalari cikariyor. Sokaga cikarken eline corap giydiriyorum. Bi onu cikaramiyor henuz. Corap tutucuya bakayim.
Benim deli kıza da 20 günlükten beri şapka giydiremiyoruz. Kafasına hiç bir şey takamıyorum. Oğlan çocuğu gibi büyüyecek zannedersem :)) çorapları henüz çıkaramıyor, inşallah çıkarmaz. Abisi yıllardır yalın ayak takılıyor

İyi geceler hanımlar,

Giremiyorum bu ara iş, kızım, ev derken gün bitiyor bi bakmışım gece olmuş. O zorluyor bu tempo inşallah çabuk alışırım.
Küçük hanım çok hareketlendi dönüyor, tutuyor ve herşeyi ağzına götürüyor. Ellerini memeye tercih ediyor bu ara:)

Bugün ebebekten oyuncak aldım bir sürü. Çok uzun zaman götürür bizi muhtemelen.

Sizler nasılsınız?

Blw'ye de birebir kural gb yaklasma derim.
Bebekler ne yiyecegini bilir bunu unutmamak gerekiyor.Zaten az öz seyler 2 secenek sunabilirsin.O secer.Ona guven :)
Ve her yiyecegin yenecek bi hali mutlaka var derim hep :)
Ben seceneklerle,kendiside kesfederek ilerlemistim yari blw'li :) sadece hepsini parmak seklinde sunmadim.Ama hicbiseyi bulamacta yapmadim.Önünede koydum ama yumurtayi ben verdim o arada sadece mesela.

Bizde kucuk pelus cingirak var.(hediye gelmisti)
Yumurta marakas ve ilk çıngırağı var ablasından :)
El ve ayağa takılan cingirakli o seylerden var ismi gelmedi aklima :)
Bir de diş kaşıyıcı aldım oioi'nin anne eli.Aralikli oldugu icin rahat tutsun diye.
Zeka kartlari modellerinde resimlerden kalın kagıda cıktı aldırdım eşime
Halaa en buyuk ihtiyac bol bol sarilmak,sarkilar,konusmak,agiz hareketleri vs :)

Kullanmadim ama ay itibariyle en azindan derin bisy almanizi oneririm.Biraz denge degisse sorun olabilir diye dusundum.

Sizin bebekler de coraplarini cikariyor mu? Buna nasil bir cozum buldunuz?

Bende kokopatik almistim hevesle :)
Ama yok oluyor ya :)
Daha beter olacak :)
Genelde cok kaybedilir boyle :)
Biraz daha uzun almaya calisiyorum ben sadece.Kaysada tamamen cikacak kivama gelmiyor.

Mama sandalyesi bakıyorumda joie ler 360 a falan geliyor indirimde baby plus indirimi oldu bitti mi bilmiyorum o şuan 350 sanırım o da fena değil 3 kademeli yatabiliyor katlanıyor

Artik kademenin bi onemi kalmiyor aslinda.
Oylece bebekle alip banyoda yikanacak bi model olabilir

Memeyi birakip elini emiyor cuk cukk saskin :)))) Sonra kaldirip bakiyor sonra bana gulup memeye dönüyor :))))
Cocuk adını çok sükür sanıyor olabilir
Bizde durumlar iyi cok sukur.❤

Ben ilk arabam seklinde aktiviteli bisy dusunuyordum,yazmistim.Kraftin bi modeli hosuma gitti.Hem tekerlekleri kilitleniyor,hem ilk araba gb oluyor hemde oturma yerine dönüstürülüyor.Bugun gordum ama :)
Ama bu ilk araba gb olanlarda bayaa kullanisli olacak kizimdan biliyorum.

Cok bisy almak istemiyorum kizimdan kalan bikac oyuncak var bu zamanlar icinde.Mama sandalyesi icin vakumlu var,parmak kuklalar var ablasindan,notlarima bakmistim su ile oyunlar guzel bu aylarda banyoda,gun icinde ve gece uykusu oncesi elini yikama isini biraz uzatiyoruz :)

Oyuncaklarin tam zamaninda kullanilmasida onemlidir buarada kizlar.
Ne erken ne geç.
Gelisim olarak aynidir ay ay.
Sadece zevkleri ve bu yuzden yaptiklari degisir evet o da buyudukce anne ile bebek arasinda belirlenir zaten.

Disari cikarken sapka giydiriyorum tabi. Kapsonu da var. Elleri usumesin diye corap giydiriyorum.
Elleri usümez canim.bide istanbulun havasi burasi kadae soguk degil.

Günaydın :)) Bir süre sonra oturma egzersizlerine başlayacak olan var mi ?
Ben basladim daha doğrusu meehan basladi.
Yatar pozisyonda hic durmuyor.kucagimda oturuyor.bikac gündür de destekli 10 sn kadar oturtuyorum.mutlu oluyor.

Arkadaslar plastik banyo ordeklerinin icinde cok mikrop birikiyormus. Onun icin alanlar veya almayi dusunenler kuvet gibi suda kullanacaksaniz ya alttaki deligini silikonla kapatin ya da her seferde icini bosaltip kurulayin.
Ben almıştım uyarın için teşekkür ederim silikon tabancamıda ortaya çıkarmışken hemen kapatayım

Modelin linki varsa atar mısın çok amaçlı şeyler daha hoşuma gidiyor yer kaplama açısından da iyi :) birde ben nedense mama sandalyesinde falan ikinci çocuğa odaklandım hani onun zamanında kademesi işime yarar mutfakta yüksek şekilde yanımda durur ana kucağı alçak ya :)

aksam saat 9a dogru emzirip yatagina yatirdim.sonra biraz tv biraz kitap derken gece 12 etmisim.uykusuz kalicam dedim hemen yattim.sabah 7de goguslerimin agrisina uyandim.oglum 10 saattir uyuyormus.esimi durtukledim.cocuk gece hic kalkmadi sabah 7 olmus dedim.acliktan bayilmasin cabuk emzir dedi bi baktim uyanmis bakiniyo oyle saga sola.7-8 saat uyumasina alismistik ama 10 saat nasil uyudu anlamadim.uykucu olcak heralde bu bidik

Elleri usümez canim.bide istanbulun havasi burasi kadae soguk degil.

Ben basladim daha doğrusu meehan basladi.
Yatar pozisyonda hic durmuyor.kucagimda oturuyor.bikac gündür de destekli 10 sn kadar oturtuyorum.mutlu oluyor.
Valla ben eldivensiz cikamiyorum. Burda sa hissedilen 0 derece falan.

Atlas dunden beri kaka yapmadi bütün gecede ikindi durdu uyumadi masaj fln yaptim ama daha ne yapsam da yardimci olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…