- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Niye eline corap giydiriyorsun canim.Ayakkabilari patikleri sac bantlarini sapkalari cikariyor. Sokaga cikarken eline corap giydiriyorum. Bi onu cikaramiyor henuz. Corap tutucuya bakayim.
Bende şimdi ebebekten çıktım tesadüf kanz ın modelini gördüm 43 tl ye düşüyor alacaktım sonra çıktım zamanı gelince bakarım diye diğerlerine göre daha sade acaba yeterli midir mesela oyun halısına 200 tl verdiğime pişman oldum 70 tl lik bir model gördüm aynı bir fark yokmuş bi ışıklı oyuncak var tepesindr fark o onuda açınca ağlıyor :))))benim de aklımda ama ev büyük degil daha cok zaman var onları kullanmaya diye almadım. karar sizin tabiki..
bi de ucuz birsey almaya karar verdim ki belki hic dikkatini cekmez..
Benim deli kıza da 20 günlükten beri şapka giydiremiyoruz. Kafasına hiç bir şey takamıyorum. Oğlan çocuğu gibi büyüyecek zannedersem :)) çorapları henüz çıkaramıyor, inşallah çıkarmaz. Abisi yıllardır yalın ayak takılıyorAyakkabilari patikleri sac bantlarini sapkalari cikariyor. Sokaga cikarken eline corap giydiriyorum. Bi onu cikaramiyor henuz. Corap tutucuya bakayim.
Disari cikarken sapka giydiriyorum tabi. Kapsonu da var. Elleri usumesin diye corap giydiriyorum.Niye eline corap giydiriyorsun canim.
Ben disari cikarken bere takiyorum.rahatsiz olmuyor.yoksa o kabak kafayla hasta olur:)
Günaydın anneler,
Ben oğlumda blw uygulamamıştım
Çok çok secici bi oğlum var şuan 4 yaşında yeni yeni yemeye başladı ve değişik tadları deniyor,
Hiç zorlamadım yemesi için tehdit etmedim Ama
Bendeki stresi düşünün...
Oğlumda çok çektiğim için kızıma kesinlikle blw yöntemiyle ilerliycem tabi kızımın isteginede bağlı olarak...
tadım günlerini ben yaptırıp sonrasını kızıma bırakmayı düşünüyorum
Şimdiden notlar almaya başlıym diyorum,
Aşama aşama günler,
Blw ye uygun tarifler falan
Ek gıdaya başladığınızda nasıl ilerlediğinizi paylaşın lütfen...
Büyük fil uyku arkadaşımı alacaktım kalmamış hemen tüketmişler sabahtan beri niye beklediysem bende .. Zeka kartlarını ilk 50 sözcük neşeli halkalar banyo oyuncakları oyun matı diş kaşıyıcı aldım nettende bir şey alınmıyorki yaf hiç sevmiyorum bakmam görmem lazım .. Bu aylarda önerebileceğiniz bir oyuncak var mı ?
Günaydın güzel anneler çok yazamasam da ara ara yazılanları okuyorum ve birçoğunuzu çok merak ediyorum yakın olsaydık yüzyüze görüşmek isterdimBenim bebeğim çok zor uyuyor sürekli kundakta tek başıma sallayarak uyutuyorum en az yarım saat sallanınca uyuyor artık ellerimi kollarımı hissetmiyorum çok ağrıyor. Hamak beşik almayı düşünüyorum netten baktım biraz ama sanki devriliverecekmiş gibi hissediyorum hamak beşik kullanıp memnun olan var mı hangisini önerirsiniz
Sizin bebekler de coraplarini cikariyor mu? Buna nasil bir cozum buldunuz?
Mama sandalyesi bakıyorumda joie ler 360 a falan geliyor indirimde baby plus indirimi oldu bitti mi bilmiyorum o şuan 350 sanırım o da fena değil 3 kademeli yatabiliyor katlanıyor
İyi geceler hanımlar,
Giremiyorum bu ara iş, kızım, ev derken gün bitiyor bi bakmışım gece olmuş. O zorluyor bu tempo inşallah çabuk alışırım.
Küçük hanım çok hareketlendi dönüyor, tutuyor ve herşeyi ağzına götürüyor. Ellerini memeye tercih ediyor bu ara:)
Bugün ebebekten oyuncak aldım bir sürü. Çok uzun zaman götürür bizi muhtemelen.
Sizler nasılsınız?
Elleri usümez canim.bide istanbulun havasi burasi kadae soguk degil.Disari cikarken sapka giydiriyorum tabi. Kapsonu da var. Elleri usumesin diye corap giydiriyorum.
Ben basladim daha doğrusu meehan basladi.Günaydın :)) Bir süre sonra oturma egzersizlerine başlayacak olan var mi ?
Ben almıştım uyarın için teşekkür ederim silikon tabancamıda ortaya çıkarmışken hemen kapatayımArkadaslar plastik banyo ordeklerinin icinde cok mikrop birikiyormus. Onun icin alanlar veya almayi dusunenler kuvet gibi suda kullanacaksaniz ya alttaki deligini silikonla kapatin ya da her seferde icini bosaltip kurulayin.
Günaydın dr a danışmadım ama kızım sürekli kafasını kaldırıyor bende deniyorum elinden tutup hemen kalkıp oturuyor 5 sn 10 sn duruyor geri yatırıyorum hemenGünaydın :)) Bir süre sonra oturma egzersizlerine başlayacak olan var mi ?
Modelin linki varsa atar mısın çok amaçlı şeyler daha hoşuma gidiyor yer kaplama açısından da iyi :) birde ben nedense mama sandalyesinde falan ikinci çocuğa odaklandım hani onun zamanında kademesi işime yarar mutfakta yüksek şekilde yanımda durur ana kucağı alçak ya :)Ben ilk arabam seklinde aktiviteli bisy dusunuyordum,yazmistim.Kraftin bi modeli hosuma gitti.Hem tekerlekleri kilitleniyor,hem ilk araba gb oluyor hemde oturma yerine dönüstürülüyor.Bugun gordum ama :)
Ama bu ilk araba gb olanlarda bayaa kullanisli olacak kizimdan biliyorum.
Cok bisy almak istemiyorum kizimdan kalan bikac oyuncak var bu zamanlar icinde.Mama sandalyesi icin vakumlu var,parmak kuklalar var ablasindan,notlarima bakmistim su ile oyunlar guzel bu aylarda banyoda,gun icinde ve gece uykusu oncesi elini yikama isini biraz uzatiyoruz :)
Oyuncaklarin tam zamaninda kullanilmasida onemlidir buarada kizlar.
Ne erken ne geç.
Gelisim olarak aynidir ay ay.
Sadece zevkleri ve bu yuzden yaptiklari degisir evet o da buyudukce anne ile bebek arasinda belirlenir zaten.
benim doktorum muayene ettikten sonra destekli oturtabilirdin dediGünaydın :)) Bir süre sonra oturma egzersizlerine başlayacak olan var mi ?
Valla ben eldivensiz cikamiyorum. Burda sa hissedilen 0 derece falan.Elleri usümez canim.bide istanbulun havasi burasi kadae soguk degil.
Ben basladim daha doğrusu meehan basladi.
Yatar pozisyonda hic durmuyor.kucagimda oturuyor.bikac gündür de destekli 10 sn kadar oturtuyorum.mutlu oluyor.
Gule gule kullan.Ben almıştım uyarın için teşekkür ederim silikon tabancamıda ortaya çıkarmışken hemen kapatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?