Bizde kucuk pelus cingirak var.(hediye gelmisti)
Yumurta marakas ve ilk çıngırağı var ablasından :)
El ve ayağa takılan cingirakli o seylerden var ismi gelmedi aklima :)
Bir de diş kaşıyıcı aldım oioi'nin anne eli.Aralikli oldugu icin rahat tutsun diye.
Zeka kartlari modellerinde resimlerden kalın kagıda cıktı aldırdım eşime
Halaa en buyuk ihtiyac bol bol sarilmak,sarkilar,konusmak,agiz hareketleri vs :)
Kullanmadim ama ay itibariyle en azindan derin bisy almanizi oneririm.Biraz denge degisse sorun olabilir diye dusundum.
Bende kokopatik almistim hevesle :)
Ama yok oluyor ya :)
Daha beter olacak :)
Genelde cok kaybedilir boyle :)
Biraz daha uzun almaya calisiyorum ben sadece.Kaysada tamamen cikacak kivama gelmiyor.
Artik kademenin bi onemi kalmiyor aslinda.
Oylece bebekle alip banyoda yikanacak bi model olabilir
Memeyi birakip elini emiyor cuk cukk saskin :)))) Sonra kaldirip bakiyor sonra bana gulup memeye dönüyor :))))
Cocuk adını çok sükür sanıyor olabilir
Bizde durumlar iyi cok sukur.❤
Ben ilk arabam seklinde aktiviteli bisy dusunuyordum,yazmistim.Kraftin bi modeli hosuma gitti.Hem tekerlekleri kilitleniyor,hem ilk araba gb oluyor hemde oturma yerine dönüstürülüyor.Bugun gordum ama :)
Ama bu ilk araba gb olanlarda bayaa kullanisli olacak kizimdan biliyorum.
Cok bisy almak istemiyorum kizimdan kalan bikac oyuncak var bu zamanlar icinde.Mama sandalyesi icin vakumlu var,parmak kuklalar var ablasindan,notlarima bakmistim su ile oyunlar guzel bu aylarda banyoda,gun icinde ve gece uykusu oncesi elini yikama isini biraz uzatiyoruz :)
Oyuncaklarin tam zamaninda kullanilmasida onemlidir buarada kizlar.
Ne erken ne geç.
Gelisim olarak aynidir ay ay.
Sadece zevkleri ve bu yuzden yaptiklari degisir evet o da buyudukce anne ile bebek arasinda belirlenir zaten.
Ben yağ ile masaj yapıp bacaklarını havaya dikiyorum hep, sürekli tekrarlıyorum bunu rahatlayana kadar masaj ardından bacaklar havaya :)Atlas dunden beri kaka yapmadi bütün gecede ikindi durdu uyumadi masaj fln yaptim ama daha ne yapsam da yardimci olsam
Bir iki kasik zeytinyagi ver.Atlas dunden beri kaka yapmadi bütün gecede ikindi durdu uyumadi masaj fln yaptim ama daha ne yapsam da yardimci olsam
Masallah oğluşuna.aksam saat 9a dogru emzirip yatagina yatirdim.sonra biraz tv biraz kitap derken gece 12 etmisim.uykusuz kalicam dedim hemen yattim.sabah 7de goguslerimin agrisina uyandim.oglum 10 saattir uyuyormus.esimi durtukledim.cocuk gece hic kalkmadi sabah 7 olmus dedim.acliktan bayilmasin cabuk emzir dedibi baktim uyanmis bakiniyo oyle saga sola.7-8 saat uyumasina alismistik ama 10 saat nasil uyudu anlamadim.uykucu olcak heralde bu bidik
Canim ben baby hope marka aldim.200 liraydi.Kızlar baston bebek arabasi alacagim oneriniz var mı, dun e bebekte kraft cabin modeline baktim kullanan var mi?
Cok degilmis canim.burasi -1 simdi.Valla ben eldivensiz cikamiyorum. Burda sa hissedilen 0 derece falan.
Bende zombi gibiyim bide misafirim gelicek sabahin kotrunde kalkip ikramlik hazirladimMasallah oğluşuna.
Dün benimki de 9 bucukta yatti.
10 da kalkti.
11 de kalkti
2 de kalkti.
4 de kalkti.
7 de kalkti geri yatmadi.
Zombi gibiyim.
Gece 12 de yattim cünkü.ben kalkinca geri dalamiyorum.onun icin uykusuzum.
Canim ben baby hope marka aldim.200 liraydi.
Cok memnunum.terlekleri rahat donüyor.hafir ve sağlam.evde cok kullaniyoruz.
Dolap uygulamasindan alabilirsin.uygun ve güzel modeller cok.
Cok degilmis canim.burasi -1 simdi.
Esime dedimki tatvana gidelim gezelim.arabamiz yok.düsün artik
Gezmek icin kudurmusum:)
masallah, devamı gelsin insallah.aksam saat 9a dogru emzirip yatagina yatirdim.sonra biraz tv biraz kitap derken gece 12 etmisim.uykusuz kalicam dedim hemen yattim.sabah 7de goguslerimin agrisina uyandim.oglum 10 saattir uyuyormus.esimi durtukledim.cocuk gece hic kalkmadi sabah 7 olmus dedim.acliktan bayilmasin cabuk emzir dedibi baktim uyanmis bakiniyo oyle saga sola.7-8 saat uyumasina alismistik ama 10 saat nasil uyudu anlamadim.uykucu olcak heralde bu bidik
ben hic eldiven patik kullanmadım disari çıkarken, sadece astronotla cikarttim.Valla ben eldivensiz cikamiyorum. Burda sa hissedilen 0 derece falan.
U Umudumbitmedi_ aynen ben de oyle. 2-4-5.5-7.5 ta kalkti uyutmak icin perisan oldum, 8.5 da uyudu en son o da yarim saat.. her yerim agriyo :)))Bende zombi gibiyim bide misafirim gelicek sabahin kotrunde kalkip ikramlik hazirladim
benim kız çok hareketli kafayı yastıktan kaldırıp kendine yana atıyor çok sağlam basıp havaya sıçrıyor ayakta tuttuğumda adim bile atıyor ama oturttugumda öne doğru eğiliyor bizim daha zamanımız varGünaydın :)) Bir süre sonra oturma egzersizlerine başlayacak olan var mi ?
Misafir olunca zor tabi canim.Bende zombi gibiyim bide misafirim gelicek sabahin kotrunde kalkip ikramlik hazirladim
Ya benimkide uyumadi hep geri.gözleri acildi.aldim.ayagimda salladim koydum.tabi sabah da benim gozüm acılmadi.esime dedim ki kalk bak cocuga ayaginda salla.yok dedi.benim tatil günüm birak da yatim diyor.neyse ellemedim.yatsin dedim.U Umudumbitmedi_ aynen ben de oyle. 2-4-5.5-7.5 ta kalkti uyutmak icin perisan oldum, 8.5 da uyudu en son o da yarim saat.. her yerim agriyo :)))
Ben kullaniyorum canim.bebek bezlerini hep ordan aldim.bebegime kiyafet de aldim ama etiketli aldim.giyilmis almadim.kendime de dün gece bi bota baktim.satildi o an.kısmet degilmis.U Umudumbitmedi_ dolap uygulamasıni hic kullanmadım orda cocuk ürünleri var mi ?
bebeğiniz gece sık kalkıyorsa o aksam uyuduğunda sizde uyuyun dinlenmiş olursunuzMisafir olunca zor tabi canim.
Cocuk temizlik ikramlik bulasik of of...
Ya benimkide uyumadi hep geri.gözleri acildi.aldim.ayagimda salladim koydum.tabi sabah da benim gozüm acılmadi.esime dedim ki kalk bak cocuga ayaginda salla.yok dedi.benim tatil günüm birak da yatim diyor.neyse ellemedim.yatsin dedim.
Ben kullaniyorum canim.bebek bezlerini hep ordan aldim.bebegime kiyafet de aldim ama etiketli aldim.giyilmis almadim.kendime de dün gece bi bota baktim.satildi o an.kısmet degilmis.
Giymedigin kiyafetlerini ordan satabilirsin canim.
Valla isiniz cok zor.bebeğiniz gece sık kalkıyorsa o aksam uyuduğunda sizde uyuyun dinlenmiş olursunuz
Kızım maşallah geceleri güzel uyur sadece emzirmeye kalkar geri uyur ama ben yinede en geç 10 gibi uyuyorum gündüz 1 dakika dinlenemiyordu belki sizlerin tek cocuktur benim 3 tane ve en büyüğüm 1. Sınıfa gidiyor
yok canım eşimin isinden dolayı yaşadığımız şehirde kimsemiz yok iki çocuğumu nasıl büyüttüm anlamadım çok sakin akillilardi minigimde çok akilliydi 1 ayına kadar fıtraten onunda sakin olduğunu düşünüyorum fakat alerji dediler sorununa bu kızı çok huzursuz ediyor buda herşeyimizi etkiliyor kafa olarak rahat değiliz en basta neyi var diye?Valla isiniz cok zor.
Benim 2.cocuga gozüm korkuyor.
Bziimkinin uykusu cok sacma.yatiyor geri kalkiyir.yatiyor geri kalkliyor.bi duzen yok.onun icin 12 den evvel yatamiyorum.kolay dalamiyum bide.
Esim cok horluyor.
Nasil bakiyorsunuz 3 cocuğa
Yardim edeniniz anne kardes filan var mi?
D vitamini olarak ne kullanıyordun canım?Kızlar d vitamini damlasını kestigimden beri beri kakamiz normal ve kızım daha sakin uyuturken çok hircinlasirdu simdi yanina uzanıyorum emerek uyuyor 2 gündür inşallah ondandir bitmiştir artık bu soru işaretleri
Astronotun icinden patige gerek yok zaten ama benim ellerim usur. Kendim takiyorum. Cocugun da eline corap geciriveriyorum.ben hic eldiven patik kullanmadım disari çıkarken, sadece astronotla cikarttim.
Allah kolaylik vermis büyütmüssün canim.ins bu da digerleri gibi kolayca buyür ins.yok canım eşimin isinden dolayı yaşadığımız şehirde kimsemiz yok iki çocuğumu nasıl büyüttüm anlamadım çok sakin akillilardi minigimde çok akilliydi 1 ayına kadar fıtraten onunda sakin olduğunu düşünüyorum fakat alerji dediler sorununa bu kızı çok huzursuz ediyor buda herşeyimizi etkiliyor kafa olarak rahat değiliz en basta neyi var diye?
Okula giden kızımla tam ilgilenmek istiyorum ama istediğim kadar olmuyor zaman bulamıyorum minik ten sakin çocuk olsa çocuk kadar güzel birşey yok su dünyada
Bazi cocuklara agir geliyormus. Bunu okumustum. Bizim de kan damlasini kesince iki gun sonra kaka duzeldi.Kızlar d vitamini damlasını kestigimden beri beri kakamiz normal ve kızım daha sakin uyuturken çok hircinlasirdu simdi yanina uzanıyorum emerek uyuyor 2 gündür inşallah ondandir bitmiştir artık bu soru işaretleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?