2018 Ekim Anneleri

Bizde de öyle meme yerine elini götürüyor elini alıp memeyi veriyorum bu sefer kafasını kaldırıp gülüyor bana şebek şey :) Sesli gülüyor arada her zaman yakalayamıyorum ama enfes güzel bişey ilk duyduğumda ağlamıştım hayatımda duyduğum en güzel gülüştü :) Çok şükür bu günleri gördük :)

Aktivite masası ya da ilk arabam baktım ama karar veremedim eşimde erken nasılsa dedi almadım ondan ama bahsettiğin daha kullanışlı sanki fotoğrafını atabilir misin? Ben bi kaç peluş tarzı yumuşak oyuncak aldım, masalcı tırtıl aldık arı vız vız hastasıyız kurtarıcı olacak o, top aldım oyun parkı için 200 tane, mat falan aldım bayağı ileriye yatırım yaptım uzun vade de :) bide şu şekilleri doğru yerden sokulan oyuncaklardan aldım toptan çıktı oyuncak alışverişi :) Battık bu ay

Bu arada canım en son konuşmamızdan beri uykuya diretmiyoruz ne zaman gözlerini ovuşturur esnerse o zaman gidiyoruz yatağa. Rutinleri uygulayıp memede şşş pat ile kısa sürede uyuyor eskisi gibi saatlerce yormuyor. Kızıma bırakıyorum artık düzeni o da rahat ediyor bende.

Atlas dunden beri kaka yapmadi bütün gecede ikindi durdu uyumadi masaj fln yaptim ama daha ne yapsam da yardimci olsam
Ben yağ ile masaj yapıp bacaklarını havaya dikiyorum hep, sürekli tekrarlıyorum bunu rahatlayana kadar masaj ardından bacaklar havaya :)

İşe yaramazda banyo da rahatlayabilir canım

Masallah oğluşuna.
Dün benimki de 9 bucukta yatti.
10 da kalkti.
11 de kalkti
2 de kalkti.
4 de kalkti.
7 de kalkti geri yatmadi.
Zombi gibiyim.
Gece 12 de yattim cünkü.ben kalkinca geri dalamiyorum.onun icin uykusuzum.

Kızlar baston bebek arabasi alacagim oneriniz var mı, dun e bebekte kraft cabin modeline baktim kullanan var mi?
Canim ben baby hope marka aldim.200 liraydi.
Cok memnunum.terlekleri rahat donüyor.hafir ve sağlam.evde cok kullaniyoruz.
Dolap uygulamasindan alabilirsin.uygun ve güzel modeller cok.

Valla ben eldivensiz cikamiyorum. Burda sa hissedilen 0 derece falan.
Cok degilmis canim.burasi -1 simdi.
Esime dedimki tatvana gidelim gezelim.arabamiz yok.düsün artik
Gezmek icin kudurmusum:)

Bende zombi gibiyim bide misafirim gelicek sabahin kotrunde kalkip ikramlik hazirladim

masallah, devamı gelsin insallah.

Günaydın :)) Bir süre sonra oturma egzersizlerine başlayacak olan var mi ?
benim kız çok hareketli kafayı yastıktan kaldırıp kendine yana atıyor çok sağlam basıp havaya sıçrıyor ayakta tuttuğumda adim bile atıyor ama oturttugumda öne doğru eğiliyor bizim daha zamanımız var

Kızlar d vitamini damlasını kestigimden beri beri kakamiz normal ve kızım daha sakin uyuturken çok hircinlasirdu simdi yanina uzanıyorum emerek uyuyor 2 gündür inşallah ondandir bitmiştir artık bu soru işaretleri

Bende zombi gibiyim bide misafirim gelicek sabahin kotrunde kalkip ikramlik hazirladim
Misafir olunca zor tabi canim.
Cocuk temizlik ikramlik bulasik of of...
U Umudumbitmedi_ aynen ben de oyle. 2-4-5.5-7.5 ta kalkti uyutmak icin perisan oldum, 8.5 da uyudu en son o da yarim saat.. her yerim agriyo :)))
Ya benimkide uyumadi hep geri.gözleri acildi.aldim.ayagimda salladim koydum.tabi sabah da benim gozüm acılmadi.esime dedim ki kalk bak cocuga ayaginda salla.yok dedi.benim tatil günüm birak da yatim diyor.neyse ellemedim.yatsin dedim.

U Umudumbitmedi_ dolap uygulamasıni hic kullanmadım orda cocuk ürünleri var mi ?
Ben kullaniyorum canim.bebek bezlerini hep ordan aldim.bebegime kiyafet de aldim ama etiketli aldim.giyilmis almadim.kendime de dün gece bi bota baktim.satildi o an.kısmet degilmis.
Giymedigin kiyafetlerini ordan satabilirsin canim.

bebeğiniz gece sık kalkıyorsa o aksam uyuduğunda sizde uyuyun dinlenmiş olursunuz
Kızım maşallah geceleri güzel uyur sadece emzirmeye kalkar geri uyur ama ben yinede en geç 10 gibi uyuyorum gündüz 1 dakika dinlenemiyordu belki sizlerin tek cocuktur benim 3 tane ve en büyüğüm 1. Sınıfa gidiyor

Valla isiniz cok zor.
Benim 2.cocuga gozüm korkuyor.
Bziimkinin uykusu cok sacma.yatiyor geri kalkiyir.yatiyor geri kalkliyor.bi duzen yok.onun icin 12 den evvel yatamiyorum.kolay dalamiyum bide.
Esim cok horluyor.
Nasil bakiyorsunuz 3 cocuğa
Yardim edeniniz anne kardes filan var mi?

yok canım eşimin isinden dolayı yaşadığımız şehirde kimsemiz yok iki çocuğumu nasıl büyüttüm anlamadım çok sakin akillilardi minigimde çok akilliydi 1 ayına kadar fıtraten onunda sakin olduğunu düşünüyorum fakat alerji dediler sorununa bu kızı çok huzursuz ediyor buda herşeyimizi etkiliyor kafa olarak rahat değiliz en basta neyi var diye?
Okula giden kızımla tam ilgilenmek istiyorum ama istediğim kadar olmuyor zaman bulamıyorum minik ten sakin çocuk olsa çocuk kadar güzel birşey yok su dünyada

Allah kolaylik vermis büyütmüssün canim.ins bu da digerleri gibi kolayca buyür ins.
Tek buyütmek zor.kisisel bakim sıfir oluyor.
Ama cocuk cok gúzel dedigin gibi.bana cesaret verdin.bi tane daha yaparım belki.bide kizim olsun istiyorum.

Bazi cocuklara agir geliyormus. Bunu okumustum. Bizim de kan damlasini kesince iki gun sonra kaka duzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…