- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ben 1 gun kullandim hemen kan oldu.Bazi cocuklara agir geliyormus. Bunu okumustum. Bizim de kan damlasini kesince iki gun sonra kaka duzeldi.
sağlık ocaginin verdiği tera d3D vitamini olarak ne kullanıyordun canım?
vallahi canım ilk ikisinde bilmedim kişisel bakimimada devam ettim bisey değişmedi bundada dikkat ediyorum ama zorlanmiyormuyum zorlaniyorum esim yardim ediyor evde oldukça sağolsun ne olursa olsun çocuk güzel büyüdükçe daha güzel oluyorlar paylaşımin artıyor onlarla sevgi alisverisin artıyor kesinlikle 2 3 yap :)))benim 3 u sezeryan korkuyorum biraz yoksa 4. YaparimAllah kolaylik vermis büyütmüssün canim.ins bu da digerleri gibi kolayca buyür ins.
Tek buyütmek zor.kisisel bakim sıfir oluyor.
Ama cocuk cok gúzel dedigin gibi.bana cesaret verdin.bi tane daha yaparım belki.bide kizim olsun istiyorum.
6. Ayda kan verin baktirin gerek varsa çocuk doktorları paraben içermeyen damla yazıyorlar kullanırsınızBen 1 gun kullandim hemen kan oldu.
Ertesi gun kullanmadim kan yok.kullanmicam artik.
Allah bagislasin hepsini.vallahi canım ilk ikisinde bilmedim kişisel bakimimada devam ettim bisey değişmedi bundada dikkat ediyorum ama zorlanmiyormuyum zorlaniyorum esim yardim ediyor evde oldukça sağolsun ne olursa olsun çocuk güzel büyüdükçe daha güzel oluyorlar paylaşımin artıyor onlarla sevgi alisverisin artıyor kesinlikle 2 3 yap :)))benim 3 u sezeryan korkuyorum biraz yoksa 4. Yaparim
Bende bugun bi arkadas burda yazinca esime dedim.parabensiz aliriz dedi.6. Ayda kan verin baktirin gerek varsa çocuk doktorları paraben içermeyen damla yazıyorlar kullanırsınız
Dogru aslinda.benim takimim da celik.kulplari da celik olandan almak lazim.yaninca koku oluyor.E elaelif123 Canım dünden beri görüyorum yazamadım bir türlü sana daha önceden kullanıyor muydun bilmiyorum ama granitlerin çok da sağlıklı olmadığı söyleniyor çünkü kaplama yapılıyor aldığın ürünün kalitesine göre değişiyor 4 veya 7 kat kaplama olarak ama sonuçta üstteki tabaka kaplama yani en sağlıklısı yine çelik gibi. Yani biliyorsundur zaten de görünce yazmak istedim sadece. Çok hoşuma gittiğinden çok araştırmıştım ben de ama sonunda gidip çelik aldım yine
rica ederim*Allah bagislasin hepsini.
Benim komsum anlatti.bi tanidigi 8.ye sezeryan olmus.bisey olmaz diyorlar.
Bende istahlandim simdi.
Ben cocuk bakabilirmisim.bunu anladim.
Sabir cokmus.sinirlenmiyorum.buyük konuşmiyimde :)
Bende bugun bi arkadas burda yazinca esime dedim.parabensiz aliriz dedi.
Tsk ederim.bu arada:)
Yeni aldığım takımlar öyle benim çelik ama yeni taşındığım evin mutfak dolapları yetersiz diye açamadım daha deneyemedim. Granitlere de çok heves ettim de işte söylediğim sebeplerden vazgeçtim artıkDogru aslinda.benim takimim da celik.kulplari da celik olandan almak lazim.yaninca koku oluyor.
Insan cok seye heves ediyor.özellikle mutfaga asik insanlar.Yeni aldığım takımlar öyle benim çelik ama yeni taşındığım evin mutfak dolapları yetersiz diye açamadım daha deneyemedim. Granitlere de çok heves ettim de işte söylediğim sebeplerden vazgeçtim artık
Ya d bazen gereksiz:) evde o kadar çok gereksiz malzemem var ki atamıyorum da dolaplarım da almıyor yıpransın eskisinler diye bakıyorum çok parça parça eşya kirliliğim varInsan cok seye heves ediyor.özellikle mutfaga asik insanlar.
Ama cogu sey ya kullanissiz ve narin yada sagliksiz olabiliyor.
Ok. Bezler de mantikli. Acilmamis paket ben de bi ara bakayim. Kıyafeti de 2. El etiketli almak da çok iyi. Benim bi arkadaşım da tutumluanneden aliyo. Ne gerek var ki fazla para vermeye.Misafir olunca zor tabi canim.
Cocuk temizlik ikramlik bulasik of of...
Ya benimkide uyumadi hep geri.gözleri acildi.aldim.ayagimda salladim koydum.tabi sabah da benim gozüm acılmadi.esime dedim ki kalk bak cocuga ayaginda salla.yok dedi.benim tatil günüm birak da yatim diyor.neyse ellemedim.yatsin dedim.
Ben kullaniyorum canim.bebek bezlerini hep ordan aldim.bebegime kiyafet de aldim ama etiketli aldim.giyilmis almadim.kendime de dün gece bi bota baktim.satildi o an.kısmet degilmis.
Giymedigin kiyafetlerini ordan satabilirsin canim.
Ben arada ihtiyacı olan birilerini bulup veriyorum yoksa ev ocak eşya doluyorYa d bazen gereksiz:) evde o kadar çok gereksiz malzemem var ki atamıyorum da dolaplarım da almıyor yıpransın eskisinler diye bakıyorum çok parça parça eşya kirliliğim var
O esya coklugu cok kötü.onun icin ben hicbisey almiyorum eve.kalabaligi sevmiyorum.Ya d bazen gereksiz:) evde o kadar çok gereksiz malzemem var ki atamıyorum da dolaplarım da almıyor yıpransın eskisinler diye bakıyorum çok parça parça eşya kirliliğim var
Aynen.hersey cok pahali zaten.Ok. Bezler de mantikli. Acilmamis paket ben de bi ara bakayim. Kıyafeti de 2. El etiketli almak da çok iyi. Benim bi arkadaşım da tutumluanneden aliyo. Ne gerek var ki fazla para vermeye.
Tencere seti olarak 2 takimim var 3 lu sekilde (çelik tencere takimi ve seramik takımı). Ama sahan seti almadım hiç, eşimin bekarliktan kalan tavaları kullanıyoruz ve artık kötü oldular, yeni sahan seti almak istiyorum. Granit veya titanyum iyi deniyordu..sizlerden de fikir almak istedim.. yorumunuz için teşekkür ederim..E elaelif123 Canım dünden beri görüyorum yazamadım bir türlü sana daha önceden kullanıyor muydun bilmiyorum ama granitlerin çok da sağlıklı olmadığı söyleniyor çünkü kaplama yapılıyor aldığın ürünün kalitesine göre değişiyor 4 veya 7 kat kaplama olarak ama sonuçta üstteki tabaka kaplama yani en sağlıklısı yine çelik gibi. Yani biliyorsundur zaten de görünce yazmak istedim sadece. Çok hoşuma gittiğinden çok araştırmıştım ben de ama sonunda gidip çelik aldım yine
Geçmiş olsun yoğurt için erken değil mi?Arkadaşlar kızımda yoğurt yedirdiğim günün ertesinde pütürlü yara tarzında pişik oldu yüzüne sürdüğüm kremden sürdüm biraz söndürdü bir bepanten bir ondan sürüyorum pütürlük geçmişti kızarıklıkta yoktu sabahtan beri yine kıpkırmızı kremde sürüyorum altını silmedim yıkadım hatta ki silsemde pamuk kullanıyorum zaten bezden oldu desem 4.paketi başka neyden olabilir pişik alerji pişiği mi buda acaba ama diyetimi bozmadım ooff
Geçenlerde gardropta giymediğim, öylesine duran ne varsa görümcemle yolladim birilerine..Yeni bir şeyler almak da içimden gelmiyo nedense..Hele evdekileri giyeyim diyorum.O esya coklugu cok kötü.onun icin ben hicbisey almiyorum eve.kalabaligi sevmiyorum.
Birilerine veriyorum.
Aynen.hersey cok pahali zaten.
Bende hep dolaptan aldim.ama kendimize bisey almadik henüz.
Ben alerjisini denemek için vermiştim canım çay kaşığıyla ağzının kenarlarına falan sürdüm aZda ağzına vermiştim .. Pişik bir bez değişince sleepyde olmuştu bu da ikinci görüşüm ama ne yaptıysam geçmedi ilk olan sleepyi bırakınca geçmişti hemenGeçmiş olsun yoğurt için erken değil mi?
Pişik içinde, gecenlerde Mustela aldım, çok iyi..
Anladimm. Pisik konusunda da bize Mustela iyi geldi bu yüzden önerdim, size de iyi gelir belki..Ben alerjisini denemek için vermiştim canım çay kaşığıyla ağzının kenarlarına falan sürdüm aZda ağzına vermiştim .. Pişik bir bez değişince sleepyde olmuştu bu da ikinci görüşüm ama ne yaptıysam geçmedi ilk olan sleepyi bırakınca geçmişti hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?