2018 Ekim Anneleri

canım nedenını bilemiycem ama kızım geçen hafta antıbıyotıkten pişik oldu kanadı poposu o derece trosyd krem al ilk sürme de işe yatıyor

canım nedenını bilemiycem ama kızım geçen hafta antıbıyotıkten pişik oldu kanadı poposu o derece trosyd krem al ilk sürme de işe yatıyor
Yoğurttan mı diye düşündüm ama çoktan geçerdi .. Bezin yeni paketimi sıkıntılı acaba yani günde 10 bez değiştiriyorum durduda pişik oldu desem o da değil .. Aslında yüzünün kremi hemen geçirdi ama yineledi onun için şaştım niye oldu diye

pisigin bezin degismemesinden kaynaklı oldugunu da düşünmüyorum, ben de sizin gibi sürekli degistiririim . bizde de oldu..

Kizlar bebeğe su veren var mı bilmiyorum ama ben mama verdiğim icin her seferinde suyu ılıtip mi veriyorsunuz, oda sıcaklığinda biberondaki suyu versem olur mu?

10 kere değişme 10 kere poposunun ıslanması demek kurutuyor musun canim

10 kere değişme 10 kere poposunun ıslanması demek kurutuyor musun canim
Evet hem pamukla kuruluyorum hem açtığımda 2 3 dakika açık bırakıyorum yani işte ıslaklıktan olsa ve ben yanlış birşey yapsam şimdiye kadar yine olurdu o sebebide eledim o yüzden yeni paket açacağım yedek vardı bide onu deneyim aklıma bir şey gelmiyor

Kizlar bebeğe su veren var mı bilmiyorum ama ben mama verdiğim icin her seferinde suyu ılıtip mi veriyorsunuz, oda sıcaklığinda biberondaki suyu versem olur mu?
Ben su veriyorum her mama sonrası değil ama.. arada biberondan veriyorum. arada ketilda ılık su varsa biberona koyuyorum.tabi bir süre sonra soğuyor ama oda sıcaklığında nasılsa.

Geçenlerde gardropta giymediğim, öylesine duran ne varsa görümcemle yolladim birilerine..Yeni bir şeyler almak da içimden gelmiyo nedense..Hele evdekileri giyeyim diyorum.
Benim giysilerimin hicbiri olmuyor.verecek kimse de yok benim kilomda.keske zayiflasam da giysem.tabi sağlıkla hayırlısıyla.
Sen giyebilirsin canim.zayifsin masallah:)

Sadece alerji mamasi kullandığım hâlde üç haftadir altı pisik ne sürsem geçmedi mustela sudocrem hametan bir
Bepantol baby iyi geliyor canim.
Bebegin altina eski bi atlet seriyorum.kumasi yumusak diye.
Altini islak mendille sildikten sonra bezi poposuna getirip iyice kuruluyorum.sonra ince bir tabaka yedirerek bepantolü sürüp bezi kapatiyorum.
Sık sık bez degistirmiyorum.

Kızlar bir şey daha soracağım kızımın dili hafif beyaz gibi pamukçuk mu diye düşündüm yoksa hep öyleydi yeni mi farkettim diyorum hafif beyazlık normal mdir .. Bi arkadaş yazmıştı pamukçuk olmuş diye ne önermişti peki dr

Benim bebegime demisti dr.
Mikostatin diye bi şurup verdi.günde 4 damla 4 kere.
Doktor daha iyi anlar canim.bidahaki göturdügünde söylersin.ins yoktur.

Benim bebegime demisti dr.
Mikostatin diye bi şurup verdi.günde 4 damla 4 kere.
Doktor daha iyi anlar canim.bidahaki göturdügünde söylersin.ins yoktur.
Ben zaten her hafta dr a gidiyorum ya paranoyak olacam bu gidişle yarın randevu alayım bari 10. Günüde 5 aylık kontrolü olur en azından bir daha ona ücret ödememiş olurum hem pişiği sorarım ağzına bakar kilosunuda merak ediyorum 100 gr da olsa almışsa rahatlayacağım .. Pamukcuk olduysa en azından ilerlemeden müdahale etmiş oluruz .. Geçmiş olsun sizede

Normal diye biliyorum benim oglumda da hep hafif beyazlik var. Sut emerken olur. Doktora sormustum normal demisti. Pamukcuk daha farkli ememez aglar.

bana da doktor normal dedi.karbonatli suyla silebilirsin dedi

kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok
ben işe başlayalı ne buraya bakabiliyorum nede yazabiliyorum herkes iyidir inşallah :)
bir arkadaşımın 9 aylık bebeği var a101 in sofio bezini kullanıyormuş çok memnunmuş,ben prima kullanıyorum bana dedi ki;sofia kullan emin ol memnun kalırsın kullanmadığına pişman olursun vs.
bende güvenemedim mühendisinoglu sayfasında prima da kremli diye yazılınca zaten güvenim altüst oldu
sofia da aynı kremli sleppy markasını üreten firma üretiyormuş sofia yı
siz ne dersiniz kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…