- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Yarın aldırayım bari geçmeyecek galiba teşekkür ederimAnladimm. Pisik konusunda da bize Mustela iyi geldi bu yüzden önerdim, size de iyi gelir belki..
canım nedenını bilemiycem ama kızım geçen hafta antıbıyotıkten pişik oldu kanadı poposu o derece trosyd krem al ilk sürme de işe yatıyorArkadaşlar kızımda yoğurt yedirdiğim günün ertesinde pütürlü yara tarzında pişik oldu yüzüne sürdüğüm kremden sürdüm biraz söndürdü bir bepanten bir ondan sürüyorum pütürlük geçmişti kızarıklıkta yoktu sabahtan beri yine kıpkırmızı kremde sürüyorum altını silmedim yıkadım hatta ki silsemde pamuk kullanıyorum zaten bezden oldu desem 4.paketi başka neyden olabilir pişik alerji pişiği mi buda acaba ama diyetimi bozmadım ooff
Yoğurttan mı diye düşündüm ama çoktan geçerdi .. Bezin yeni paketimi sıkıntılı acaba yani günde 10 bez değiştiriyorum durduda pişik oldu desem o da değil .. Aslında yüzünün kremi hemen geçirdi ama yineledi onun için şaştım niye oldu diyecanım nedenını bilemiycem ama kızım geçen hafta antıbıyotıkten pişik oldu kanadı poposu o derece trosyd krem al ilk sürme de işe yatıyor
pisigin bezin degismemesinden kaynaklı oldugunu da düşünmüyorum, ben de sizin gibi sürekli degistiririim . bizde de oldu..Yoğurttan mı diye düşündüm ama çoktan geçerdi .. Bezin yeni paketimi sıkıntılı acaba yani günde 10 bez değiştiriyorum durduda pişik oldu desem o da değil .. Aslında yüzünün kremi hemen geçirdi ama yineledi onun için şaştım niye oldu diye
10 kere değişme 10 kere poposunun ıslanması demek kurutuyor musun canimYoğurttan mı diye düşündüm ama çoktan geçerdi .. Bezin yeni paketimi sıkıntılı acaba yani günde 10 bez değiştiriyorum durduda pişik oldu desem o da değil .. Aslında yüzünün kremi hemen geçirdi ama yineledi onun için şaştım niye oldu diye
canım dediğim kremi denedin mi trosydSadece alerji mamasi kullandığım hâlde üç haftadir altı pisik ne sürsem geçmedi mustela sudocrem hametan bir
Mustelayi kullanmadimSadece alerji mamasi kullandığım hâlde üç haftadir altı pisik ne sürsem geçmedi mustela sudocrem hametan bir
Evet hem pamukla kuruluyorum hem açtığımda 2 3 dakika açık bırakıyorum yani işte ıslaklıktan olsa ve ben yanlış birşey yapsam şimdiye kadar yine olurdu o sebebide eledim o yüzden yeni paket açacağım yedek vardı bide onu deneyim aklıma bir şey gelmiyor10 kere değişme 10 kere poposunun ıslanması demek kurutuyor musun canim
Ben su veriyorum her mama sonrası değil ama.. arada biberondan veriyorum. arada ketilda ılık su varsa biberona koyuyorum.tabi bir süre sonra soğuyor ama oda sıcaklığında nasılsa.Kizlar bebeğe su veren var mı bilmiyorum ama ben mama verdiğim icin her seferinde suyu ılıtip mi veriyorsunuz, oda sıcaklığinda biberondaki suyu versem olur mu?
Benim giysilerimin hicbiri olmuyor.verecek kimse de yok benim kilomda.keske zayiflasam da giysem.tabi sağlıkla hayırlısıyla.Geçenlerde gardropta giymediğim, öylesine duran ne varsa görümcemle yolladim birilerine..Yeni bir şeyler almak da içimden gelmiyo nedense..Hele evdekileri giyeyim diyorum.
Bepantol baby iyi geliyor canim.Sadece alerji mamasi kullandığım hâlde üç haftadir altı pisik ne sürsem geçmedi mustela sudocrem hametan bir
Benim bebegime demisti dr.Kızlar bir şey daha soracağım kızımın dili hafif beyaz gibi pamukçuk mu diye düşündüm yoksa hep öyleydi yeni mi farkettim diyorum hafif beyazlık normal mdir .. Bi arkadaş yazmıştı pamukçuk olmuş diye ne önermişti peki dr
Ben zaten her hafta dr a gidiyorum ya paranoyak olacam bu gidişle yarın randevu alayım bari 10. Günüde 5 aylık kontrolü olur en azından bir daha ona ücret ödememiş olurum hem pişiği sorarım ağzına bakar kilosunuda merak ediyorum 100 gr da olsa almışsa rahatlayacağım .. Pamukcuk olduysa en azından ilerlemeden müdahale etmiş oluruz .. Geçmiş olsun sizedeBenim bebegime demisti dr.
Mikostatin diye bi şurup verdi.günde 4 damla 4 kere.
Doktor daha iyi anlar canim.bidahaki göturdügünde söylersin.ins yoktur.
Normal diye biliyorum benim oglumda da hep hafif beyazlik var. Sut emerken olur. Doktora sormustum normal demisti. Pamukcuk daha farkli ememez aglar.Kızlar bir şey daha soracağım kızımın dili hafif beyaz gibi pamukçuk mu diye düşündüm yoksa hep öyleydi yeni mi farkettim diyorum hafif beyazlık normal mdir .. Bi arkadaş yazmıştı pamukçuk olmuş diye ne önermişti peki dr
Yok canım sen yazinca not aldım hemen yarın alip deneyeceğim sağolasın.canım dediğim kremi denedin mi trosyd
Cam şişe bir müddet peteğin üstünde kalabilir bence. Arada yenileyip bu şekilde verilebilirKizlar bebeğe su veren var mı bilmiyorum ama ben mama verdiğim icin her seferinde suyu ılıtip mi veriyorsunuz, oda sıcaklığinda biberondaki suyu versem olur mu?
bana da doktor normal dedi.karbonatli suyla silebilirsin dediKızlar bir şey daha soracağım kızımın dili hafif beyaz gibi pamukçuk mu diye düşündüm yoksa hep öyleydi yeni mi farkettim diyorum hafif beyazlık normal mdir .. Bi arkadaş yazmıştı pamukçuk olmuş diye ne önermişti peki dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?