kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok
ben işe başlayalı ne buraya bakabiliyorum nede yazabiliyorum herkes iyidir inşallah :)
bir arkadaşımın 9 aylık bebeği var a101 in sofio bezini kullanıyormuş çok memnunmuş,ben prima kullanıyorum bana dedi ki;sofia kullan emin ol memnun kalırsın kullanmadığına pişman olursun vs.
bende güvenemedim mühendisinoglu sayfasında prima da kremli diye yazılınca zaten güvenim altüst oldu
sofia da aynı kremli sleppy markasını üreten firma üretiyormuş sofia yı
siz ne dersiniz kullanan varmı
merhabalar.ben bir paket kadar kullanmistim.biraz naylon hissi verdi bi de beli kisa kalmisti.ama bebekten bebege degisebilir bu durum.memnun olan da cok dediginiz gibi.pahali da degil bi paket alip deneyin isterseniz.biz sleepy kullaniyoruz normalde.kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok
ben işe başlayalı ne buraya bakabiliyorum nede yazabiliyorum herkes iyidir inşallah :)
bir arkadaşımın 9 aylık bebeği var a101 in sofio bezini kullanıyormuş çok memnunmuş,ben prima kullanıyorum bana dedi ki;sofia kullan emin ol memnun kalırsın kullanmadığına pişman olursun vs.
bende güvenemedim mühendisinoglu sayfasında prima da kremli diye yazılınca zaten güvenim altüst oldu
sık sık uyanmaya alisinca bebek uyusa bile eskisi gibi uzun ve derin uykular uyuyamiyoruz tabi.siz bir de calisiyorsunuz.Allah kolayligini da versin.Dun aksam 10 gibi bizimkinin uyku huysuzlugu oldu normalde o saatte yarım saatlik uyur sonra 12 de gece uykusuna yatar. Nasi olsa yarim saat uyuyacak diye bizim yataga oylesine bıraktım. Yarim saat 1 saat derken 3.5 a kadar uyudu sonra emdi uyudu 6 buçukta geri uyandi dahada uyumadi ben ise gelir ken uyudu anca kendi guzel uyudu ama ben cok uykusuzum
merhabalar.ben bir paket kadar kullanmistim.biraz naylon hissi verdi bi de beli kisa kalmisti.ama bebekten bebege degisebilir bu durum.memnun olan da cok dediginiz gibi.pahali da degil bi paket alip deneyin isterseniz.biz sleepy kullaniyoruz normalde.
Canim gunaydin ben o paketten 1 tane kullandim ve attim direk
Prima
Minies
A101 bezi kullandiklarim ama sleepyden cok memnunum birtek yenidogan prima paketini bitirdik digerlerini hep yarim attim
bende primadan sofia ya geçtim hicbir farkı yok hatta prima pisik yapıyordu sofia çok iyi geldi ve yarı fiyatinakızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok
sleepy bana çok kalın geldi sofia ince rahatmerhabalar.ben bir paket kadar kullanmistim.biraz naylon hissi verdi bi de beli kisa kalmisti.ama bebekten bebege degisebilir bu durum.memnun olan da cok dediginiz gibi.pahali da degil bi paket alip deneyin isterseniz.biz sleepy kullaniyoruz normalde.
Termos alabilirsinKizlar bebeğe su veren var mı bilmiyorum ama ben mama verdiğim icin her seferinde suyu ılıtip mi veriyorsunuz, oda sıcaklığinda biberondaki suyu versem olur mu?
Pütürlük varsa pişiği mantara cevirmiştir,Arkadaşlar kızımda yoğurt yedirdiğim günün ertesinde pütürlü yara tarzında pişik oldu yüzüne sürdüğüm kremden sürdüm biraz söndürdü bir bepanten bir ondan sürüyorum pütürlük geçmişti kızarıklıkta yoktu sabahtan beri yine kıpkırmızı kremde sürüyorum altını silmedim yıkadım hatta ki silsemde pamuk kullanıyorum zaten bezden oldu desem 4.paketi başka neyden olabilir pişik alerji pişiği mi buda acaba ama diyetimi bozmadım ooff
Bende kullandım gayet iyi sofia. Prima çok pahalı her kakası bir liradan fazla. Yazık pisletip atıyor sonuçta. Zaten hepsi ayni kimyasal. Ama ben en çok baby me nin bebek bezinden memnun kaldım. E bebek te var.kızlar merhaba nasılsınız ne var ne yok
Birde yapabilirsin sabah öğlen akşam altını aç havalandır 10dk falanPütürlük varsa pişiği mantara cevirmiştir,
Desitin ve trosyd kremi karıştırıp sür
Sadece pişik kremi geçirmez mantarı
Yok canım olur mu öyle şey ben zaten deneyecektim çoğu kişide ek gıdaya geçince yoğurt yedirerek anladığı için aklımdaydı öyle düşünme lütfen zaten yoğurttan değil büyük ihtimal yoksa geçip geri çıkmazdı mesela akşam kremi sürdm sabah bir şey yoktu ikinci bezi açmamda yine kızarmıştıB Bir mucize o gun yogurt verdim cay kasiginin ucuyla diye sanki sizi de heveslendirmis gibi oldum.sonra yarali pisik oldu deyince uzuldum.ins bi daha oyle bi durum yasamazsiniz.gecmis olsun.
Pütürlük geçti ama kızarıklık bi gidiyo bi çıkıyo neyin sebep olduğunu anlayamadım .. Birde altını pişik olmasada açık tutuyorum her bez değişmede sabah sevindim geçmiş diye ikinci bezde yine kızarıktı yani ilginç bir bez iyi bir bezde kızarıyorPütürlük varsa pişiği mantara cevirmiştir,
Desitin ve trosyd kremi karıştırıp sür
Sadece pişik kremi geçirmez mantarı
Birde yapabilirsen sabah öğlen akşam 10ar dakika altını aç havalandır çabucak düzeliyor
Deneyimle sabit..
tamamen aynisini yasiyorum 15 gundur gece ve gunduz bir saatten fazla uyumadi kizim.ilk defa bu gece 3 defa kalkti aciktigi icin.insallah duzelmistir bu bir surectir gecmistir.cok zor oluyo uykusuzluk.sallamaya kucaga mi alisti desteksiz uyutmayi ogretmek mi lazim diye dusunuyorumArkadaşlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olun. 4 aylık bebeğim var. Bir ay öncesine kadar emzirdiğimde ya da mama verdiğimde 3-4 saat kesintisiz uyurdu. Ama şimdi geceleri kesinlikle o kadar uyumuyor saatte bir ağlıyor. Mama veriyorum bir iki çekiyor uyuyakalıyor, yarım saat sonra tekrar uyaanıyor. Ben düzene girer diye beklerken böyle oldu. Neyi yanlış yapıyorum acaba. Uykum çok bölünüyor. Kalkarken aptal gibi oluyorum bebeğe de zarar vereceğim diye korkuyorum.
Sadece alerji mamasi kullandığım hâlde üç haftadir altı pisik ne sürsem geçmedi mustela sudocrem hametan bir
Ben su biberonunj peteğin üzerinde tutuyorum yani ılık oluyor.. ama benimki su içmiyor.. sadece ağzina alip cikartiyor.. ağzı çalkalaniyor yani..Kizlar bebeğe su veren var mı bilmiyorum ama ben mama verdiğim icin her seferinde suyu ılıtip mi veriyorsunuz, oda sıcaklığinda biberondaki suyu versem olur mu?
Cok gecmis olsun.
Daha iyisindir insallah..
Devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?