Valla cogumuzun bebegi zaten hic uyumadigi icin yardimci olamiycaz sanirim. Bebegim uyuyor diyen bir iki kisi var surda.Arkadaşlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olun. 4 aylık bebeğim var. Bir ay öncesine kadar emzirdiğimde ya da mama verdiğimde 3-4 saat kesintisiz uyurdu. Ama şimdi geceleri kesinlikle o kadar uyumuyor saatte bir ağlıyor. Mama veriyorum bir iki çekiyor uyuyakalıyor, yarım saat sonra tekrar uyanıyor. Ben düzene girer diye beklerken böyle oldu. Neyi yanlış yapıyorum acaba. Uykum çok bölünüyor. Kalkarken aptal gibi oluyorum bebeğe de zarar vereceğim diye korkuyorum.
Diyet verdi mi pekiKaç gündür yazamadım özledim valla sizi :) bu alerjiyle alakalı doktora gittik de mukuslu ve kanlı kaka normal hassasiyeti var muhtemelen süt ve yumurtaya atlatabilir mi bakacağız dedi kan çizgi ve göl şeklinde olmadığı sürece sorun yok dedi kontrol edeceğiz
Cok saol canim.U Umudumbitmedi_ canım okuyamadım da çok birikmiş nasıl oldu kuzucuk emiyor mu düzeldi mi
Canım muhtemelen pişik mantara dönmüş nemli ortamda hızlıca yayılıyor arkadaşın bahsettiği trosyd travazol gibi kremler iyi geliyor ancak diğerleri hep pişik önleyici krem yani mantar tarzında bir durum oluştuğunda sorunu çözmede yetersiz kalıyor. Bir de ben yoğurttan olmuş olabileceğini düşünüyorum canım sonuçta alerjisi olan çocuklarda geçmeyen pişik durumları olabiliyor sen başka yoğurt vermeden diyetine devam et bence dr kontrolünde detaylı konuşursunYok canım olur mu öyle şey ben zaten deneyecektim çoğu kişide ek gıdaya geçince yoğurt yedirerek anladığı için aklımdaydı öyle düşünme lütfen zaten yoğurttan değil büyük ihtimal yoksa geçip geri çıkmazdı mesela akşam kremi sürdm sabah bir şey yoktu ikinci bezi açmamda yine kızarmıştı
merhabalar.oda sicakliginin 23u gecmemesi icin ugrasiyorum.sık sık havalandiriyorum.aksam 9 gibi odaya gecip los isikta besliyorum.mahmurlasinca yatagina koyup cikiyorum odadan.genelde bu sekilde uyuyor.ama bazen daha fazla konusmaya hareket etmeye ihtiyaci oluyor.gun icinde bol bol konusup jimnastik yaptiriyorum.aksam da uyutmak istedigimde eger bu ihtiyaci varsa los isikta odada konusma jimnastik ardindan emzirme ve yatagina koyma seklinde bizde.sicak soguk havasizlik gaz alerji hastalik vb sorunlarinin olmadigindan eminseniz los isikta sakince vakit gecirmeyi deneyin.olmuyorsa da kendinizi suclamayin yipratmayin.bunlar bir donem ve birkac yil herkes az ya da cok bu sıkıntıları cekecek.Allah sabrini ve kolayligini versin :)Arkadaşlar merhaba. Lütfen bana yardımcı olun. 4 aylık bebeğim var. Bir ay öncesine kadar emzirdiğimde ya da mama verdiğimde 3-4 saat kesintisiz uyurdu. Ama şimdi geceleri kesinlikle o kadar uyumuyor saatte bir ağlıyor. Mama veriyorum bir iki çekiyor uyuyakalıyor, yarım saat sonra tekrar uyanıyor. Ben düzene girer diye beklerken böyle oldu. Neyi yanlış yapıyorum acaba. Uykum çok bölünüyor. Kalkarken aptal gibi oluyorum bebeğe de zarar vereceğim diye korkuyorum.
Altını ne kadar açık tutuyorsun canım benimki her bez değişimi neredeyse 15-20 dk sürüyor o zamana ancak tam kurumuş oluyor öyle bağlıyorum biraz süreyi uzat istersen. Bir de benim fikrim gece kaka çok sık yapmadıklarından bez değişimi çok yapmıyoruz gündüz olduğu gibi ister istemez gündüz fazla kaka yapıyor sürekli kaka değiyor biz ıslatıp kurutuyoruz falan nemlenme durumları daha çok oluyor. Umarım geçer canım.bizim de perşembe bakıcı ben işimi bitirip gelene kadar altını değiştirmiş pamukla kuruladığını söylese de iki dk da kapatmış kakası da fazlaydı sık yapıyordu yanık gibi pişik olmuş kuzumun kaç gündür onu iyileştirmeye çalışıyorum şimdiPütürlük geçti ama kızarıklık bi gidiyo bi çıkıyo neyin sebep olduğunu anlayamadım .. Birde altını pişik olmasada açık tutuyorum her bez değişmede sabah sevindim geçmiş diye ikinci bezde yine kızarıktı yani ilginç bir bez iyi bir bezde kızarıyor
Günlerdir bu durumdayım ememiyor uyuyamıyor sürekli ağlama halinde oynarmaya az kaldı dr um nerde şarkısı bana yazılmış gibi:) birazdan dr a götüreceğim sorabilirsem soracağım tepinip kendini geriye atıyor emerken çocukCok saol canim.
Bugün cok huysuz ya.atagin dibini yasiyoruz.
Aaaaa diye ciğlik atiyor.bir dakika emiyor birakip agliyor.halbuki süt var.
Duzelmedi.daha beter oldu.çok sinirli.yaklasinca bizi parcaliyor.vuruyor.
Diyet verdi mi peki
bende primadan sofia ya geçtim hicbir farkı yok hatta prima pisik yapıyordu sofia çok iyi geldi ve yarı fiyatina
Cok saol canim.
Bugün cok huysuz ya.atagin dibini yasiyoruz.
Aaaaa diye ciğlik atiyor.bir dakika emiyor birakip agliyor.halbuki süt var.
Duzelmedi.daha beter oldu.çok sinirli.yaklasinca bizi parcaliyor.vuruyor.
ben prima pisik yaptığı için bıraktım bize daha iyi geldi fiyatı da 19 tl 3 numarası 34 tane var içinde tabi her bebeğin cildi farklı umarım sizede iyi gelirYaa çok iyi oldu yazdığınız inşallah bizede iyi gelir primadan çok memnunum sizde memnunmuydunuz
tamamen fiyarı için bırakacağım malesef en uygun 94 lüsünü 79,90a aldım geçen gün
Geçmiş olsun inşallah .. Ya ben hep aynı şekilde önce ıslak pamukla siliyorum sonra kuru pamukla kuruluyorum biraz oynuyorz öyle malum bez açılınca çok mutlu oluyorlar giyinmeyide sevmiyor yani 3 5 dkka tuttuğumda oluyor işeyene kadar sürüyor bazen :) arada yıkarım hergün banyo yaptırıyorum zaten ıslak kalmıyor kuruyor yani eminimAltını ne kadar açık tutuyorsun canım benimki her bez değişimi neredeyse 15-20 dk sürüyor o zamana ancak tam kurumuş oluyor öyle bağlıyorum biraz süreyi uzat istersen. Bir de benim fikrim gece kaka çok sık yapmadıklarından bez değişimi çok yapmıyoruz gündüz olduğu gibi ister istemez gündüz fazla kaka yapıyor sürekli kaka değiyor biz ıslatıp kurutuyoruz falan nemlenme durumları daha çok oluyor. Umarım geçer canım.bizim de perşembe bakıcı ben işimi bitirip gelene kadar altını değiştirmiş pamukla kuruladığını söylese de iki dk da kapatmış kakası da fazlaydı sık yapıyordu yanık gibi pişik olmuş kuzumun kaç gündür onu iyileştirmeye çalışıyorum şimdi
Benimki.yaklasik 1 aydir öyleyiz.alistim artik.Bizimki zayıf bir bebek. Saglikli olsun da kilo takintim yok..Çoğunluk mamayla besleniyor. Ama 2 gündür hiç yemiyor. Doktora sordum, iyice acıksın öyle ver diyor ama yine yemiyor. Bu durumu yaşayan var mi ?
Ben bu durumu 1 aydir yasiyorum.Günlerdir bu durumdayım ememiyor uyuyamıyor sürekli ağlama halinde oynarmaya az kaldı dr um nerde şarkısı bana yazılmış gibi:) birazdan dr a götüreceğim sorabilirsem soracağım tepinip kendini geriye atıyor emerken çocuk
Ona bisey olmuyor ki.olan bana oluyor:)Ya kıyamam ben ona geçecek inşallah annesi bizimki de başladı ne emiyor ne uyuyor ataklar fena
Bende kullandım gayet iyi sofia. Prima çok pahalı her kakası bir liradan fazla. Yazık pisletip atıyor sonuçta. Zaten hepsi ayni kimyasal. Ama ben en çok baby me nin bebek bezinden memnun kaldım. E bebek te var.
bizimde su anki tek sıkıntımız kilo alımı cuma gideceğiz kilo aldırıyorsa umarım bizede mama verir yada ek gıdaya başlatır 5 aylık olacağız 6 kilo degilizSiz neocate mi kullaniyordunuz.. kakası nasil bu mamayla.. biz 2 haftadir kullaniyoruz sürekli mukuslu arada nokta kanda oluyor.. dokror zaman ister düzelmesi dedi ama bisey degişmiyor.. sadece kilo almaya başladi sanirim artik bu mamayla tek o faydasi var ...
Ben su biberonunj peteğin üzerinde tutuyorum yani ılık oluyor.. ama benimki su içmiyor.. sadece ağzina alip cikartiyor.. ağzı çalkalaniyor yani..
çok teşekkürler inşallah alayım akşam deneyeyimben prima pisik yaptığı için bıraktım bize daha iyi geldi fiyatı da 19 tl 3 numarası 34 tane var içinde tabi her bebeğin cildi farklı umarım sizede iyi gelir
Benim de öyle söylemişti şimdi belki bir hafta ya da 10 günde bir görüyorum kan canım büyük ölçüde iyi oğlum umarım senin de öyle olurYok takip et dedi her kakasında olursa ve artarsa diyet veririz dedi
Senin yediklerinlemi alakalı acaba sütünden geciyordur belkiPütürlük geçti ama kızarıklık bi gidiyo bi çıkıyo neyin sebep olduğunu anlayamadım .. Birde altını pişik olmasada açık tutuyorum her bez değişmede sabah sevindim geçmiş diye ikinci bezde yine kızarıktı yani ilginç bir bez iyi bir bezde kızarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?