2018 Ekim Anneleri

Valla cogumuzun bebegi zaten hic uyumadigi icin yardimci olamiycaz sanirim. Bebegim uyuyor diyen bir iki kisi var surda.
Welcome to the real world.

Diyet verdi mi peki

U Umudumbitmedi_ canım okuyamadım da çok birikmiş nasıl oldu kuzucuk emiyor mu düzeldi mi
Cok saol canim.
Bugün cok huysuz ya.atagin dibini yasiyoruz.
Aaaaa diye ciğlik atiyor.bir dakika emiyor birakip agliyor.halbuki süt var.
Duzelmedi.daha beter oldu.çok sinirli.yaklasinca bizi parcaliyor.vuruyor.

Bizimki zayıf bir bebek. Saglikli olsun da kilo takintim yok..Çoğunluk mamayla besleniyor. Ama 2 gündür hiç yemiyor. Doktora sordum, iyice acıksın öyle ver diyor ama yine yemiyor. Bu durumu yaşayan var mi ?

Canım muhtemelen pişik mantara dönmüş nemli ortamda hızlıca yayılıyor arkadaşın bahsettiği trosyd travazol gibi kremler iyi geliyor ancak diğerleri hep pişik önleyici krem yani mantar tarzında bir durum oluştuğunda sorunu çözmede yetersiz kalıyor. Bir de ben yoğurttan olmuş olabileceğini düşünüyorum canım sonuçta alerjisi olan çocuklarda geçmeyen pişik durumları olabiliyor sen başka yoğurt vermeden diyetine devam et bence dr kontrolünde detaylı konuşursun

merhabalar.oda sicakliginin 23u gecmemesi icin ugrasiyorum.sık sık havalandiriyorum.aksam 9 gibi odaya gecip los isikta besliyorum.mahmurlasinca yatagina koyup cikiyorum odadan.genelde bu sekilde uyuyor.ama bazen daha fazla konusmaya hareket etmeye ihtiyaci oluyor.gun icinde bol bol konusup jimnastik yaptiriyorum.aksam da uyutmak istedigimde eger bu ihtiyaci varsa los isikta odada konusma jimnastik ardindan emzirme ve yatagina koyma seklinde bizde.sicak soguk havasizlik gaz alerji hastalik vb sorunlarinin olmadigindan eminseniz los isikta sakince vakit gecirmeyi deneyin.olmuyorsa da kendinizi suclamayin yipratmayin.bunlar bir donem ve birkac yil herkes az ya da cok bu sıkıntıları cekecek.Allah sabrini ve kolayligini versin :)

Altını ne kadar açık tutuyorsun canım benimki her bez değişimi neredeyse 15-20 dk sürüyor o zamana ancak tam kurumuş oluyor öyle bağlıyorum biraz süreyi uzat istersen. Bir de benim fikrim gece kaka çok sık yapmadıklarından bez değişimi çok yapmıyoruz gündüz olduğu gibi ister istemez gündüz fazla kaka yapıyor sürekli kaka değiyor biz ıslatıp kurutuyoruz falan nemlenme durumları daha çok oluyor. Umarım geçer canım.bizim de perşembe bakıcı ben işimi bitirip gelene kadar altını değiştirmiş pamukla kuruladığını söylese de iki dk da kapatmış kakası da fazlaydı sık yapıyordu yanık gibi pişik olmuş kuzumun kaç gündür onu iyileştirmeye çalışıyorum şimdi

Cok saol canim.
Günlerdir bu durumdayım ememiyor uyuyamıyor sürekli ağlama halinde oynarmaya az kaldı dr um nerde şarkısı bana yazılmış gibi:) birazdan dr a götüreceğim sorabilirsem soracağım tepinip kendini geriye atıyor emerken çocuk

bende primadan sofia ya geçtim hicbir farkı yok hatta prima pisik yapıyordu sofia çok iyi geldi ve yarı fiyatina

Yaa çok iyi oldu yazdığınız inşallah bizede iyi gelir primadan çok memnunum sizde memnunmuydunuz
tamamen fiyarı için bırakacağım malesef en uygun 94 lüsünü 79,90a aldım geçen gün

Cok saol canim.

Ya kıyamam ben ona geçecek inşallah annesi bizimki de başladı ne emiyor ne uyuyor ataklar fena

Yaa çok iyi oldu yazdığınız inşallah bizede iyi gelir primadan çok memnunum sizde memnunmuydunuz
tamamen fiyarı için bırakacağım malesef en uygun 94 lüsünü 79,90a aldım geçen gün
ben prima pisik yaptığı için bıraktım bize daha iyi geldi fiyatı da 19 tl 3 numarası 34 tane var içinde tabi her bebeğin cildi farklı umarım sizede iyi gelir

Son düzenleme:
Geçmiş olsun inşallah .. Ya ben hep aynı şekilde önce ıslak pamukla siliyorum sonra kuru pamukla kuruluyorum biraz oynuyorz öyle malum bez açılınca çok mutlu oluyorlar giyinmeyide sevmiyor yani 3 5 dkka tuttuğumda oluyor işeyene kadar sürüyor bazen :) arada yıkarım hergün banyo yaptırıyorum zaten ıslak kalmıyor kuruyor yani eminim

Bizimki zayıf bir bebek. Saglikli olsun da kilo takintim yok..Çoğunluk mamayla besleniyor. Ama 2 gündür hiç yemiyor. Doktora sordum, iyice acıksın öyle ver diyor ama yine yemiyor. Bu durumu yaşayan var mi ?
Benimki.yaklasik 1 aydir öyleyiz.alistim artik.
Ama kendi gönlüne birakmiyorum yoksa hepten birakcak beni.uyuturken uyanikken uykudan kalkinca sokuyorum agzina.
4 saat de dursa istemiyor cunku.tok oldugunu sanmiyorrum.oncesinde de 1 dakika emmis oluyor cünkü.

Ben bu durumu 1 aydir yasiyorum.
Genelde ilkler hep beni buldu burda:)
Saat basi uyanmalar.
Memede tepinmeler emmemeler:)
Simdide ciglik atiyor:)
Ben artik alistim.cocuk bu deyip takmiyorum.aglayinca mini mini bir kus donmustu pencereme konmustu sarkisini söyleyince susup dinliyor.sarkı da cok kısa:)
Bitince yine cığlık cığlığa:)
Benimkinde yeni bi huy peydah oldu.
Sira size de gelicek:)
Gündüz emmiyor ya gece emiyo artik.sabah goğüslerim yumusak uyaniyorum:)
Yavrum gündüz emde gece uyusana.bende uykusuz kaliyorum:)gece en az 4 kere kalkiyor.geri yatmiyor.ayagimda salliyorum.yatagina koyuyorum basiyor ciglıgı.

Ya kıyamam ben ona geçecek inşallah annesi bizimki de başladı ne emiyor ne uyuyor ataklar fena
Ona bisey olmuyor ki.olan bana oluyor:)
Gündüz uyumak istiyor.uyuyor.10 dakika.
Ben alistim.oluruna biraktim.böyle kafam daha rahat.
Uysal olmasini beklemek yorucu.cocuk bu aglicak huysuzlanacak büyüyecek demek daha iyi bizim icin...

Bende kullandım gayet iyi sofia. Prima çok pahalı her kakası bir liradan fazla. Yazık pisletip atıyor sonuçta. Zaten hepsi ayni kimyasal. Ama ben en çok baby me nin bebek bezinden memnun kaldım. E bebek te var.

baby me nin yenidoğan ıslak mendillerini kullandım çok güzeldi şimdi sleppye geçtim bezlerinide bi denerim ama ilk önce aofia ya bi şans vericem sağolasın canım:)

bizimde su anki tek sıkıntımız kilo alımı cuma gideceğiz kilo aldırıyorsa umarım bizede mama verir yada ek gıdaya başlatır 5 aylık olacağız 6 kilo degiliz

Senin yediklerinlemi alakalı acaba sütünden geciyordur belki
Ekşi acı falan yiyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…