2018 Ekim Anneleri

Pamukla kurulama hoşuma gitmiyor benim. Çocuğun poposuna pamuk yapışıp kalıyor. Aile hekiminin de tavsiyesi üzerine havlu ile kuruladım bir dönem. Sonra havlu peçete kullanmaya başladım yumuşak olanından. Silmeye gerek yok, direk popoya temas edince emiyor suyu, kuru kalıyor popo. Geçmiş olsun oğluşuna

Son düzenleme:
Aynen bende eski atletleri kestim bez yaptim.onlarla kuruluyirum.hem atmiyorum.hemde makinede yikiyirum.daha temiz oluyor.onlari da bebek deterjani ile yikiyorum.

Senin yediklerinlemi alakalı acaba sütünden geciyordur belki
Ekşi acı falan yiyormusun
Yok canım diyetteyim ben zaten sürekli sebze yiyorum :) baharatta kullanmıyorum şaştım bende sabah kakasıda hem yeşil hem mukusluydu dün yediğimde kahvaltıda patates kızartması kırmızı biber közledim bir de zeytin öğlen patates haşladım salata yaptım ilikli çorbayla akşamda sadece yeşil salata ve çorba yedim önceki günlerimde böyle geçiyor yani çorba salata sebze yemeği

Ağzındaki pamukçukmuş bugün dudağına baktım iç kısımlara 2 küçük nokta şeklinde beyazlama var yarına randevuda alamadım dolu çarşambaya alabildim çoğalır mı bir günde evde yapabileceğim bir şey var mı çoğalmaması için annem karbonatla siliyordum ben sizin ağzınızı geçiyordu dedi ama denesem mi

pamukcuk olmasın diye arada su veriyorum ben..arkadasimin bebeği pamukcuk olmustu, dr damla vermişti.

Canım derdimi hep bu sayfada anlattım, bizim kakada mukus yoktu hiç neocate baslama sebebimiz mama reddiydi saatlerce aç kalıp icmiyordu boylelikle basladik yaklasik iki aydır kullanıyoruz mamaya gecince mukus olustu hem de ne mukus ve gun icinde alti kez falan kaka yapmaya basladi popoda pişik oldu daha geçen hafta gastroenteroloji ye gittik

Sesli güldüm :))))
Çaki bebek oldu çıktı desene :)
Aynen canim.yaklasmaya korkuyorum.bi elinde baltasi eksik:)
Benimki gibi olmus.emzirmeye engel oluyor.

pessinus her bez degisimi icin 15-20 dk gercekten yorucu oluyordur. ben sildikten sonra kare pamukla kuruluyorum sadece...
Yok canım altı açık çok mutlu oluyor zaten oynuyoruz biz de :) kapanınca bez ağlamaya başlıyor. Dışarıda ya da misafirlikte değilsek sorun olmuyor

mama kilo aldirdi mi canım
Gastroentoloji ne dedi

Kızlar bebekler dönmeye başladi mi?
Ya benimki dönmek istiyor dönemeyince cok sinirleniyor.
Dün aksam birde gözümün önünde döndü kafasi petege carpiyordu tuttum.sonra da 2 kere döndü ama pek bi huzursuz.sizinkide öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…