Pamukla kurulama hoşuma gitmiyor benim. Çocuğun poposuna pamuk yapışıp kalıyor. Aile hekiminin de tavsiyesi üzerine havlu ile kuruladım bir dönem. Sonra havlu peçete kullanmaya başladım yumuşak olanından. Silmeye gerek yok, direk popoya temas edince emiyor suyu, kuru kalıyor popo. Geçmiş olsun oğluşunaAltını ne kadar açık tutuyorsun canım benimki her bez değişimi neredeyse 15-20 dk sürüyor o zamana ancak tam kurumuş oluyor öyle bağlıyorum biraz süreyi uzat istersen. Bir de benim fikrim gece kaka çok sık yapmadıklarından bez değişimi çok yapmıyoruz gündüz olduğu gibi ister istemez gündüz fazla kaka yapıyor sürekli kaka değiyor biz ıslatıp kurutuyoruz falan nemlenme durumları daha çok oluyor. Umarım geçer canım.bizim de perşembe bakıcı ben işimi bitirip gelene kadar altını değiştirmiş pamukla kuruladığını söylese de iki dk da kapatmış kakası da fazlaydı sık yapıyordu yanık gibi pişik olmuş kuzumun kaç gündür onu iyileştirmeye çalışıyorum şimdi
Aynen bende eski atletleri kestim bez yaptim.onlarla kuruluyirum.hem atmiyorum.hemde makinede yikiyirum.daha temiz oluyor.onlari da bebek deterjani ile yikiyorum.Pamukla kurulama hoşuma gitmiyor benim. Çocuğun poposuna pamuk yapışıp kalıyor. Aile hekiminin de tavsiyesi üzerine havlu ile kuruladım bir dönem. Sonra havlu peçete kullanmaya başladım yumuşak ilanından. Silmeye gerek yok, direk popoya temas edince emiyor suyu, kuru kalıyor popo. Geçmiş olsun oğluşuna
Yok canım diyetteyim ben zaten sürekli sebze yiyorum :) baharatta kullanmıyorum şaştım bende sabah kakasıda hem yeşil hem mukusluydu dün yediğimde kahvaltıda patates kızartması kırmızı biber közledim bir de zeytin öğlen patates haşladım salata yaptım ilikli çorbayla akşamda sadece yeşil salata ve çorba yedim önceki günlerimde böyle geçiyor yani çorba salata sebze yemeğiSenin yediklerinlemi alakalı acaba sütünden geciyordur belki
Ekşi acı falan yiyormusun
Sesli güldüm :))))Cok saol canim.
Bugün cok huysuz ya.atagin dibini yasiyoruz.
Aaaaa diye ciğlik atiyor.bir dakika emiyor birakip agliyor.halbuki süt var.
Duzelmedi.daha beter oldu.çok sinirli.yaklasinca bizi parcaliyor.vuruyor.
pamukcuk olmasın diye arada su veriyorum ben..arkadasimin bebeği pamukcuk olmustu, dr damla vermişti.Ağzındaki pamukçukmuş bugün dudağına baktım iç kısımlara 2 küçük nokta şeklinde beyazlama var yarına randevuda alamadım dolu çarşambaya alabildim çoğalır mı bir günde evde yapabileceğim bir şey var mı çoğalmaması için annem karbonatla siliyordum ben sizin ağzınızı geçiyordu dedi ama denesem mi
Canım derdimi hep bu sayfada anlattım, bizim kakada mukus yoktu hiç neocate baslama sebebimiz mama reddiydi saatlerce aç kalıp icmiyordu boylelikle basladik yaklasik iki aydır kullanıyoruz mamaya gecince mukus olustu hem de ne mukus ve gun icinde alti kez falan kaka yapmaya basladi popoda pişik oldu daha geçen hafta gastroenteroloji ye gittikSiz neocate mi kullaniyordunuz.. kakası nasil bu mamayla.. biz 2 haftadir kullaniyoruz sürekli mukuslu arada nokta kanda oluyor.. dokror zaman ister düzelmesi dedi ama bisey degişmiyor.. sadece kilo almaya başladi sanirim artik bu mamayla tek o faydasi var ...
Ben su biberonunj peteğin üzerinde tutuyorum yani ılık oluyor.. ama benimki su içmiyor.. sadece ağzina alip cikartiyor.. ağzı çalkalaniyor yani..
Çarşambaya kadar çoğalmaz o zaman inşallah ya dr damla verir bizedepamukcuk olmasın diye arada su veriyorum ben..arkadasimin bebeği pamukcuk olmustu, dr damla vermişti.
Aynen canim.yaklasmaya korkuyorum.bi elinde baltasi eksik:)Sesli güldüm :))))
Çaki bebek oldu çıktı desene :)
Benimki gibi olmus.emzirmeye engel oluyor.Ağzındaki pamukçukmuş bugün dudağına baktım iç kısımlara 2 küçük nokta şeklinde beyazlama var yarına randevuda alamadım dolu çarşambaya alabildim çoğalır mı bir günde evde yapabileceğim bir şey var mı çoğalmaması için annem karbonatla siliyordum ben sizin ağzınızı geçiyordu dedi ama denesem mi
Canım karbonatlı suyun bir zararı olmaz gidene kadar kullanabilirsinÇarşambaya kadar çoğalmaz o zaman inşallah ya dr damla verir bizede
Yok canım altı açık çok mutlu oluyor zaten oynuyoruz biz de :) kapanınca bez ağlamaya başlıyor. Dışarıda ya da misafirlikte değilsek sorun olmuyorpessinus her bez degisimi icin 15-20 dk gercekten yorucu oluyordur. ben sildikten sonra kare pamukla kuruluyorum sadece...
hayır canım kortizonsuz bende araştırıp aldım ıslak mendili yıkayıp sil poposunu kurut sür kremi iyi gelecektir inşallah sonucu yaz banadaZeynolin44 canım dedigin kremi aldım bugun kortizonlu mu acaba bu krem insallah iyi gelir bir ay oldu neredeyse bu pişik sorunu
mama kilo aldirdi mi canımCanım derdimi hep bu sayfada anlattım, bizim kakada mukus yoktu hiç neocate baslama sebebimiz mama reddiydi saatlerce aç kalıp icmiyordu boylelikle basladik yaklasik iki aydır kullanıyoruz mamaya gecince mukus olustu hem de ne mukus ve gun icinde alti kez falan kaka yapmaya basladi popoda pişik oldu daha geçen hafta gastroenteroloji ye gittik
Benim de öyle söylemişti şimdi belki bir hafta ya da 10 günde bir görüyorum kan canım büyük ölçüde iyi oğlum umarım senin de öyle olur
Tamam canım sağolasınhayır canım kortizonsuz bende araştırıp aldım ıslak mendili yıkayıp sil poposunu kurut sür kremi iyi gelecektir inşallah sonucu yaz banada
Kaka tahlili yapildi canım cikmadi henüz sonuç, kilo alimi az gibi sanki bu kez iki haftada hiç almamış gibiydimama kilo aldirdi mi canım
Gastroentoloji ne dedi
cuma da biz gedecegiz bakalım ne diyeceklerKaka tahlili yapildi canım cikmadi henüz sonuç, kilo alimi az gibi sanki bu kez iki haftada hiç almamış gibiydiay sonunda değerlendirelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?