2018 Ekim Anneleri

Yan dönebiliyo ama tam dönemiyo
Tam dönme girişimi pek yok
Yüzstü yatmaktan nefret ediyo hemen ağlıyo
Yatmaktanda haz almıyo illa oturmak istiyo
Memede zor tutuyorum başını bacaklarını kaldırıp U harfi şeklini alıyor

Dönme bizde de olmuyor..2 kez yan döndü o kadar... bundan sonra koltuk kanepe gibi yüksek yerlere sn bile olsa bırakmamak gerek..

Ah bir becerebilse kuzum neler yapacak :) sürekli popoyu kaldırıyor kafasını kaldırıyor dönmeye değil ayaklanmaya çalışıyor hanımefendi elini tutsam yürüyecek :)) sırtını kaldırıyor dönemeyincr sinirleniyor hıııı ıııı diye sürekli kendini sıkıp bağrıyor çok öfkeli :))) yapamadığı şeylere sinirleniyormuş bu arada

9
Benimki oturmak yürümek istiyor.aglayinca ayak üstü tutunca susuyor gülücük atiyor.
Yavrum dur ne bu acele diyorum
Hele bi emekle:)

Bizimki de kilo alamıyor.. yemiyor ki.. yaptığım mamalar hep çöpe gidiyor..güya mama içenler toplu olur denir.. alakası yok.
Aynen.istah yoksa nafile.
Eltimin kizi mama aldi zayifti.
Komsumuzun kızı mamayla beslendi.cok tombuldu.baska bi komsunun bebegi de mama aliyordu.biberondaki mama bitince agliyordu.tombuldu.
Istahla ilgisi var.

Dönme bizde de olmuyor..2 kez yan döndü o kadar... bundan sonra koltuk kanepe gibi yüksek yerlere sn bile olsa bırakmamak gerek..
Ben zaten yerde yün döseginin uzerinde tutuyorum hep.
Bende yerde oturuyorum yaninda.
Tam dönerse yumruğu atabilir, malum bu ara sinirliymis ya kuzuu:))
Ay sorma cok sinirli.beni yedi bitirdi bugün.
Sadece oturdugum.odayi süpürdüm.bide camasir atip serdim bugün.
Allahtan yemegim dünden vardi.
Neyseki cocuk aglamasina aliskinim.kizıp sinirlenmiyorum.
Baskasi olsa sağir olmustu.

Ben bugün ördeklerin deliklerini silikonla kapattım kızımın kendi küvetine suyu doldurdum içine oturttum ördekleride attım içine ayaklarını ellerini nasıl çırpıyor çok sevdi biraz yatar pozisyonda biraz oturarak tuttuk bıraksak yüzecek sanki izlemesi çok keyifliydi :)

Bebek, emek ve sabır işi.

Biz de aynı durumdan muzdaribiz oturunca bir mutlu ki sorma ama ola ki azıcık yatık olsun yıkıyor ortalığı

Bizim bazen çizgi şeklindede çıkiyor.. öyle olunca ne oluyomuş ki ayrinti vermediler bize hiç..

bizimde su anki tek sıkıntımız kilo alımı cuma gideceğiz kilo aldırıyorsa umarım bizede mama verir yada ek gıdaya başlatır 5 aylık olacağız 6 kilo degiliz

Bizde 3 aydan 4 aya 300 gr almiştik.. 5 kilo olamiyorduk bi türlü.. mama alinca 5 i geçti..
Sizin durumda bir başkaymış.. herkesin ayri derdi var..
Kaka tahlili yapildi canım cikmadi henüz sonuç, kilo alimi az gibi sanki bu kez iki haftada hiç almamış gibiydi ay sonunda değerlendirelim dedi
Kakada ne bakildi ve bu kaka tahlili nasil veriliyor. Bende yaptirmak istiyorum..

evet ben de oyle bilirdim.baska mama denediniz mi belki onu icerdi.ama siz de istahsizmissiniz ya acaba genetik mi bunlar.
baska mama denemedik. aptamil bizimki. dr a sordum değiştirelim mi diye, icerik olarak ayni mamalar cogunlukla, değiştirme dedi.
ben hep inceyim. 36 beden olarak hamile kaldım.. yemek yemeyi sevmem. hamileyken bile zorla yedim çocuğun gelişimi icin.

Bu tahlilde kakada yaga bakilacakmis

Bugun esim uyku egitimi vermeye karar vermis. 18.45te odaya girdiler. 19.00da aglamaya basladi. 19.15te dayanamadim odaya gittim. Yataga koyma asamasina bile gecememis. Biraz cekistirdik cocugu. Emzireyim sakinlessin devam edersin dedim. 19.30da emmeyi birakti. Odadan ciktim. 5 dk agladi. 10 dk sonra gittim yataga koymustu. 8de de tamamen uyudu.
Aksam uykusunda hic sorunumuz olmadi. Sadece memede veya bebek arabasinda uyuyordu. Ondan vazgecirmek istedik.
Gunduz uykusunu napcaz bakalim. Memede uyumasi kolayima geliyordu. Zaten okulda yoruluyorum.

Tutarsa cok sevinirim Eylulde artik memede uyuyor bizdeki sikintida memede uyudugu icin gazini cikaramiyor ve yataga koyduktan 10 dk sonra gaz geliyor indir kaldir derken uykusu aciliyor ve bu dongu gecede boyle
Sen iyi aglamasina dayanmissin ben 30 sn bile dayanamiyorum hem sabrim kalmiyor hemde icimden biseyler kopuyor gibi oluyor

Ağlamalarına dayanamıyoruz bu nedenle uyku eğitimi zorlu.

Cok canim sikkin bastan beri cocuga annem bakicak diye hic bakici bakmadim simdide surekli hastayim diyo simdi bakici bulsam ben ise basladim çocuk nasil alisir ben nasil guvenirim bilmiyorum keske ben izindeyken deseydi bakamicam diye baska kimsede yok esimin tarafinda fln

Esimle kavga etmistik. Onun icin yanina gitmek istemedim. Cocugun yaninda tartismayalim diye. Bi de kapidan baktim kucagindaydi. Benim kucagimda olsa da aglayacakti. Onun icin mudahele etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…