Hayırlısı ile su süreci atlatiriz inşallahcuma da biz gedecegiz bakalım ne diyecekler
Yan dönebiliyo ama tam dönemiyoKızlar bebekler dönmeye başladi mi?
Ya benimki dönmek istiyor dönemeyince cok sinirleniyor.
Dün aksam birde gözümün önünde döndü kafasi petege carpiyordu tuttum.sonra da 2 kere döndü ama pek bi huzursuz.sizinkide öyle mi?
Bizimki de kilo alamıyor.. yemiyor ki.. yaptığım mamalar hep çöpe gidiyor..güya mama içenler toplu olur denir.. alakası yok.Kaka tahlili yapildi canım cikmadi henüz sonuç, kilo alimi az gibi sanki bu kez iki haftada hiç almamış gibiydiay sonunda değerlendirelim dedi
Dönme bizde de olmuyor..2 kez yan döndü o kadar... bundan sonra koltuk kanepe gibi yüksek yerlere sn bile olsa bırakmamak gerek..Kızlar bebekler dönmeye başladi mi?
Ya benimki dönmek istiyor dönemeyince cok sinirleniyor.
Dün aksam birde gözümün önünde döndü kafasi petege carpiyordu tuttum.sonra da 2 kere döndü ama pek bi huzursuz.sizinkide öyle mi?
Tam dönerse yumruğu atabilir, malum bu ara sinirliymis ya kuzuu:))Benim beybi 180 derece yer degistirdi bi türlü totuyu kaldirip dönemedi:)
Benimki oturmak yürümek istiyor.aglayinca ayak üstü tutunca susuyor gülücük atiyor.Yan dönebiliyo ama tam dönemiyo
Tam dönme girişimi pek yok
Yüzstü yatmaktan nefret ediyo hemen ağlıyo
Yatmaktanda haz almıyo illa oturmak istiyo
Memede zor tutuyorum başını bacaklarını kaldırıp U harfi şeklini alıyor
Aynen.istah yoksa nafile.Bizimki de kilo alamıyor.. yemiyor ki.. yaptığım mamalar hep çöpe gidiyor..güya mama içenler toplu olur denir.. alakası yok.
Ben zaten yerde yün döseginin uzerinde tutuyorum hep.Dönme bizde de olmuyor..2 kez yan döndü o kadar... bundan sonra koltuk kanepe gibi yüksek yerlere sn bile olsa bırakmamak gerek..
Ay sorma cok sinirli.beni yedi bitirdi bugün.Tam dönerse yumruğu atabilir, malum bu ara sinirliymis ya kuzuu:))
Bebek, emek ve sabır işi.9
Benimki oturmak yürümek istiyor.aglayinca ayak üstü tutunca susuyor gülücük atiyor.
Yavrum dur ne bu acele diyorum
Hele bi emekle:)
Aynen.istah yoksa nafile.
Eltimin kizi mama aldi zayifti.
Komsumuzun kızı mamayla beslendi.cok tombuldu.baska bi komsunun bebegi de mama aliyordu.biberondaki mama bitince agliyordu.tombuldu.
Istahla ilgisi var.
Ben zaten yerde yün döseginin uzerinde tutuyorum hep.
Bende yerde oturuyorum yaninda.
Ay sorma cok sinirli.beni yedi bitirdi bugün.
Sadece oturdugum.odayi süpürdüm.bide camasir atip serdim bugün.
Allahtan yemegim dünden vardi.
Neyseki cocuk aglamasina aliskinim.kizıp sinirlenmiyorum.
Baskasi olsa sağir olmustu.
Biz de aynı durumdan muzdaribiz oturunca bir mutlu ki sorma ama ola ki azıcık yatık olsun yıkıyor ortalığıYan dönebiliyo ama tam dönemiyo
Tam dönme girişimi pek yok
Yüzstü yatmaktan nefret ediyo hemen ağlıyo
Yatmaktanda haz almıyo illa oturmak istiyo
Memede zor tutuyorum başını bacaklarını kaldırıp U harfi şeklini alıyor
evet ben de oyle bilirdim.baska mama denediniz mi belki onu icerdi.ama siz de istahsizmissiniz ya acaba genetik mi bunlar.Bizimki de kilo alamıyor.. yemiyor ki.. yaptığım mamalar hep çöpe gidiyor..güya mama içenler toplu olur denir.. alakası yok.
Bizim bazen çizgi şeklindede çıkiyor.. öyle olunca ne oluyomuş ki ayrinti vermediler bize hiç..Kaç gündür yazamadım özledim valla sizi :) bu alerjiyle alakalı doktora gittik de mukuslu ve kanlı kaka normal hassasiyeti var muhtemelen süt ve yumurtaya atlatabilir mi bakacağız dedi kan çizgi ve göl şeklinde olmadığı sürece sorun yok dedi kontrol edeceğiz
bizimde su anki tek sıkıntımız kilo alımı cuma gideceğiz kilo aldırıyorsa umarım bizede mama verir yada ek gıdaya başlatır 5 aylık olacağız 6 kilo degiliz
Sizin durumda bir başkaymış.. herkesin ayri derdi var..Canım derdimi hep bu sayfada anlattım, bizim kakada mukus yoktu hiç neocate baslama sebebimiz mama reddiydi saatlerce aç kalıp icmiyordu boylelikle basladik yaklasik iki aydır kullanıyoruz mamaya gecince mukus olustu hem de ne mukus ve gun icinde alti kez falan kaka yapmaya basladi popoda pişik oldu daha geçen hafta gastroenteroloji ye gittik
Kakada ne bakildi ve bu kaka tahlili nasil veriliyor. Bende yaptirmak istiyorum..Kaka tahlili yapildi canım cikmadi henüz sonuç, kilo alimi az gibi sanki bu kez iki haftada hiç almamış gibiydiay sonunda değerlendirelim dedi
baska mama denemedik. aptamil bizimki. dr a sordum değiştirelim mi diye, icerik olarak ayni mamalar cogunlukla, değiştirme dedi.evet ben de oyle bilirdim.baska mama denediniz mi belki onu icerdi.ama siz de istahsizmissiniz ya acaba genetik mi bunlar.
Bu tahlilde kakada yaga bakilacakmisBizim bazen çizgi şeklindede çıkiyor.. öyle olunca ne oluyomuş ki ayrinti vermediler bize hiç..
Bizde 3 aydan 4 aya 300 gr almiştik.. 5 kilo olamiyorduk bi türlü.. mama alinca 5 i geçti..
Sizin durumda bir başkaymış.. herkesin ayri derdi var..
Kakada ne bakildi ve bu kaka tahlili nasil veriliyor. Bende yaptirmak istiyorum..
Bugun esim uyku egitimi vermeye karar vermis. 18.45te odaya girdiler. 19.00da aglamaya basladi. 19.15te dayanamadim odaya gittim. Yataga koyma asamasina bile gecememis. Biraz cekistirdik cocugu. Emzireyim sakinlessin devam edersin dedim. 19.30da emmeyi birakti. Odadan ciktim. 5 dk agladi. 10 dk sonra gittim yataga koymustu. 8de de tamamen uyudu.
Aksam uykusunda hic sorunumuz olmadi. Sadece memede veya bebek arabasinda uyuyordu. Ondan vazgecirmek istedik.
Gunduz uykusunu napcaz bakalim. Memede uyumasi kolayima geliyordu. Zaten okulda yoruluyorum.
Ağlamalarına dayanamıyoruz bu nedenle uyku eğitimi zorlu.Bugun esim uyku egitimi vermeye karar vermis. 18.45te odaya girdiler. 19.00da aglamaya basladi. 19.15te dayanamadim odaya gittim. Yataga koyma asamasina bile gecememis. Biraz cekistirdik cocugu. Emzireyim sakinlessin devam edersin dedim. 19.30da emmeyi birakti. Odadan ciktim. 5 dk agladi. 10 dk sonra gittim yataga koymustu. 8de de tamamen uyudu.
Aksam uykusunda hic sorunumuz olmadi. Sadece memede veya bebek arabasinda uyuyordu. Ondan vazgecirmek istedik.
Gunduz uykusunu napcaz bakalim. Memede uyumasi kolayima geliyordu. Zaten okulda yoruluyorum.
Esimle kavga etmistik. Onun icin yanina gitmek istemedim. Cocugun yaninda tartismayalim diye. Bi de kapidan baktim kucagindaydi. Benim kucagimda olsa da aglayacakti. Onun icin mudahele etmedim.Tutarsa cok sevinirim Eylulde artik memede uyuyor bizdeki sikintida memede uyudugu icin gazini cikaramiyor ve yataga koyduktan 10 dk sonra gaz geliyor indir kaldir derken uykusu aciliyor ve bu dongu gecede boyle
Sen iyi aglamasina dayanmissin ben 30 sn bile dayanamiyorum hem sabrim kalmiyor hemde icimden biseyler kopuyor gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?