2018 Ekim Anneleri

Yaa cok uzuldum. Zaten bu kadar kucuk bebegi yabanciya birakmak zor. birini bulsan ama annen de olsa olmaz mi? Annene mi goturuyorsun bebegi, o mu geliyor?

Nilsibel canim ins uyku egtiminiz sonuc verir.tabi ağlamasiz.
Benimde uyku egitimi vermem gerekiyor.zira uyutmak zorlasti.memede uyumuyor.besigi sallarken de uyumuyor.
Bebek arabasinda da.tüm careler tükendi.
Simdi ayakta salliyoruz.o da cok yorucu.durunca gözünh aciyor.yada kaldirinca uyaniyor.
Ins bizimki egitimlere uyar:)

Geçen de bi arkadaşım aynı şeyi yaşadı.. annesi kızına söz verdi sonra ben evde daralıyorum vs diye vazgeçti.. elbette bakmak zorunda değiller ama söz verip yarı yolda kalmak kötü.. hamileyken bi arkadaşım " anneler dahi olsa, dune kadar hamile kal bakarım diyen herkes doğum sonrasi kaçtılar" demişti.. annenizin evine bakıcı tutsanız.. bakıcı oraya gelse mesela

Son düzenleme:
Esimle kavga etmistik. Onun icin yanina gitmek istemedim. Cocugun yaninda tartismayalim diye. Bi de kapidan baktim kucagindaydi. Benim kucagimda olsa da aglayacakti. Onun icin mudahele etmedim.
Valla ben akşam hemen eşime veriyorum. Çünkü gerçekten çok yoruluyorum.kendi sağlık sorunlarım da var.. kimi kadın da güvenmez ya hani iyi bakıp bakamayacağina, asıl yüklerini daha da artırıyorlar, haberleri yok :))

Uymazsa, vurur valla :))
Bugunki yazınız beni çok güldürdü..

evim isyerime cok yakin 5 dk da evde olabiliyorum oglen eve geliyorum emziryorum uyutuyorum geri işe gidiyorum 4 bucukta ciktigim gibi evdeyim diger turlu bu imkanlar olmayacak annemin nazi icinde cocugumu bundan mahrum birakmayi gonlum el vermez

Bi arkadaşım bakıcı tuttu eve kamera kurdurdu. 1000-3000 arasi kac odaya ve kamera sayisina gore degisiyor Tabi bakıcının haberi var. Iyi bakıyor diyor..
öyle bi durumda her köşeye kurarim heralde. Benim evde kullandigim bebek telsizi kamerali cep telefonundan uygulamaylada izlenebiliyor suan bile gun icinde açıp bakiyorum uyuyomu agliyomu diye

Anladım, tabiki önemli olan sizin eve yakın olmanız. Süt izninde gelip gitmeniz vs.. Annenizin "söz verip" sonra nazla bakma durumu hoş olmamış açıkçası.. (bakma zorunlulugu yok tabiki ama söz verip sonra vazgecmesi olmamis, ama inanın bunu yaşayan bir sürü arkadaşım oldu)Kayinvalideniz varsa eşiniz bi görüşsün.. evde bakıcı olacak anne sende başında gelip birkaç ay durur musun vs..

Valla bende dun o kadar bunaldim ki simdiden baslym dedim. Ama 1 ay daha oyalicam.
Ins kolayca basarili olursunuz. Sonrasinda herkes icin cok faydali olcak bence.

Bakmaya başlayınca anlamıştır gücünün yetmediğini. Bakıcı bulun, annenizle birlikte başlasın bakmaya, böylece çocuk da alışır. Sizin guvenebilmeniz için haftasonu da beraber vakit geçirebilirsiniz başlarda. Allah kolaylık versin

Kraftti canim ama sitelerde yok.
Cesit var ama otururken önüne konabilecek gb sonra ilk adim arabasi gb modeller.

Mama sandalyesi icin iyi dusunmussun o zaman :) ikisinde de cok kullandim ozellikle bu ilk aylarda yatinca kurtarici oldu cogunlukla.

Sevindim uyku isine :)
4 ay sonrasida yumusacik gecer insallah.
Garip bi aydı bu.

Aktiviteli ilk arabam diye geciyorlar genelde.
Bizde benzeri ve ekstra seyler oldugu icin sadece aktivite masasi dusunmedim o yuzden.Genis zamanda kullanisli evet.
Sadece kraft 2121 di kodu galiba ama satista cikmadi karsima hic.2.el var midir bilmiyorum.

Canim sen diyeti bozmadin ama sen tukettigin icin senden gecen diye diyet yapiyorsun.Ona verdigin senden gecenden daha guclu oluyor bu durumda.
Bu yuzden ek gida sureci alerji olan bebeklerde daha farkli ilerliyor.
Insallah yogurttan degildir yine de❤
Bazen dis cikarma doneminde de pisik olabilir agiz kenarinada kizarikliklar yapabilir bu durum ama dis durumu nedir minisinin bilemedim.
Aklima geleni soyledim :)

bu arada plojovic tavsiye ettiginiz aletha solter in bilincli bebek kitabini okudum bu gunlerde.bircok sey kafamda daha netlesti daha rahatladim.tesekkur ederim :)

Rica ederim,sevindim :)

Genelde oneriyorlar su fazla karbonat cok az oluyor zaten.Gogsunede surebilirsin.Sonra emzirebilirsin.

Bizimki 2 hafta fln oldu.
Huzursuzluk buyume siyrayisi/atak dedigimiz sey canim.O donmeler,bisyler tutmalar vb her gelisim sinirsel yapilanma gb dusun.
Tabii buarada ogrenmenin tekrar tekrar denemenin verdigi ugrasta var ustlerinde :)
Ama cok normal,deneye deneye yapacak❤

Esin basladiysa bence dağ gb arkasinda dur :))))

Kaldirmazsan ne yapiyor?
Meyilli emzirirsen cok sikintisi olmaz canim.
Ben bu yuzden yaslanmiyorumda arkama mesela uyurken emdiginde o pozisyonu korumak adina.

En makulu illa degisecekse durum en azindan bi sure bakicinin yaninda dursun annen.
Allah yardimcin olsun.

naz yavuz Nasıl oldu bebis?Dişler geldi mi geliyor mu acaba :)

@svqi Merak ettim bi durum var mi diye ama bayaa yeni daha galiba :)

Miniğim ishaldi bugun,bol bol emdi.Uzun uzun dinlendi.Insallah cok surmez.
Kafasida hafif sicak arkadan ama atesolcerde derece degismiyor.

Once ablasi sonra ben atlattigim icin salgina yordum ama dis bahanelerinede pek benziyor.
Insallah devam etmezde❤
Takip ediyorum.
Aşısıda var bide bu ay.

Çok geçmiş olsun canım ya inş süreç daha kötüye gitmeden noktalanır. Birkaç gün önce ben de ishal olduğundan şüphelendim ama baktım ateş yok sonraki güne de devam etmedi önemsemedim umarım sizin de devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…