- 6 Şubat 2018
- 223
- 498
- 103
Evde gazlı bez varsa onunla yoksa temiz bir bez parçasını işaret parmağına tak, ister serum fizyolojikle ıslat, ister kaynamış ılımış suya karbonat at o suyla ıslat. Parmağını bebeğinin ağzına sok ve hafif hafif her yeri temizle. Bu yöntem geçirecektir inşallah. Çok geçmiş olsunAğzındaki pamukçukmuş bugün dudağına baktım iç kısımlara 2 küçük nokta şeklinde beyazlama var yarına randevuda alamadım dolu çarşambaya alabildim çoğalır mı bir günde evde yapabileceğim bir şey var mı çoğalmaması için annem karbonatla siliyordum ben sizin ağzınızı geçiyordu dedi ama denesem mi
Geçmiş olsun canım ❤ benim de elim hep başında kuzuların ateşini kontrol ediyorum en ufak farkta.. oğlum akşam uykusundan öksürdü, kızım iki gündür huzursuz, paraladı kendini ağlamaktan.. pazar günü kendini bilmez komşu geldi yine.. günaha sokuyor beni tövbe tövbeee.. 20 gündür hastaymış, bir türlü geçmiyormuş!!! Geçmiş karşıma öksürüyor!!! Yahu ne işin var bizde o zaman? Yazık değil mi bu yavrulara... Doktora da gitmemiş, ne gerek varmış! Almış mikroplarını bize gelmiş! Allah ıslah etsin! Delirdim sinirden... Gitmiyor da, yerleşti muhabbet ediyor... O kadar ima ettim nafile... Kızımı giydirip babasına verdim, terasta gezdir diye... Adam döndü kadın hâlâ oturuyor... Evine yaptırdığı tadilatları, taktırdığı yeni kapıları, parkeleri anlatıyor... Sorduk mu? Oofff off... Üstelik kv dışarıda gördüğünde 'gitme çocuk huzursuz' demiş iki gün önce... Ona rağmen, ve hasta olmasına rağmen gelmiş! Pes! Nedir bu rahatlık.....Miniğim ishaldi bugun,bol bol emdi.Uzun uzun dinlendi.Insallah cok surmez.
Kafasida hafif sicak arkadan ama atesolcerde derece degismiyor.
Once ablasi sonra ben atlattigim icin salgina yordum ama dis bahanelerinede pek benziyor.
Insallah devam etmezde❤
Takip ediyorum.
Aşısıda var bide bu ay.
Benim minik de ensemdeki ince saçları yakalıyor, topuzdan sızanları.. verdiğim oyuncağı işine gelirse tutuyor ama saçı öyle sıkı kavrıyor sorma :)) emme esnasında minik çimdikler yapıyor bazen, aklım gidiyor, iğne gibi mübarek :))Yaa benimki de sinirlenince fena saç yoluyor kız da değil ki kız kavgalarına hazırlık yapsa bir de çimdikliyor sıpa:)
Geçmiş olsun çokMiniğim ishaldi bugun,bol bol emdi.Uzun uzun dinlendi.Insallah cok surmez.
Once ablasi sonra ben atlattigim icin salgina yordum ama dis bahanelerinede pek benziyor.
Insallah devam etmezde❤
Takip ediyorum.
Aşısıda var bide bu ay.
Valla böylesini ben direk yollarım evden, cidden..hastasınız ve çocuklarıma bulaşmasından endişe ediyorum..rica etsem başka zaman gelin derdim, cidden..hiç de ayıp değil bu, onlar da azıcık düşünceli olsunlar...Geçmiş olsun canım ❤ benim de elim hep başında kuzuların ateşini kontrol ediyorum en ufak farkta.. oğlum akşam uykusundan öksürdü, kızım iki gündür huzursuz, paraladı kendini ağlamaktan.. pazar günü kendini bilmez komşu geldi yine.. günaha sokuyor beni tövbe tövbeee.. 20 gündür hastaymış, bir türlü geçmiyormuş!!! Geçmiş karşıma öksürüyor!!! Yahu ne işin var bizde o zaman? Yazık değil mi bu yavrulara... Doktora da gitmemiş, ne gerek varmış! Almış mikroplarını bize gelmiş! Allah ıslah etsin! Delirdim sinirden... Gitmiyor da, yerleşti muhabbet ediyor... O kadar ima ettim nafile... Kızımı giydirip babasına verdim, terasta gezdir diye... Adam döndü kadın hâlâ oturuyor... Evine yaptırdığı tadilatları, taktırdığı yeni kapıları, parkeleri anlatıyor... Sorduk mu? Oofff off... Üstelik kv dışarıda gördüğünde 'gitme çocuk huzursuz' demiş iki gün önce... Ona rağmen, ve hasta olmasına rağmen gelmiş! Pes! Nedir bu rahatlık.....
Saçım ellerinde kaliyo..oyuncaklara böyle asilmiyo kuzu :))Benim minik de ensemdeki ince saçları yakalıyor, topuzdan sızanları.. verdiğim oyuncağı işine gelirse tutuyor ama saçı öyle sıkı kavrıyor sorma :)) emme esnasında minik çimdikler yapıyor bazen, aklım gidiyor, iğne gibi mübarek :))
Valla uzmanlar şu yasak bu yasak.. ya eskiler ne rahatmış ben öyle 10 çocuk büyütürüm :))) Geçen de yazdım ya uzman artık biziz :)))Bizim uyku egitimi gece 4 bucuk gibi bebek arabasinda, uzman ve psikologlara sovguler esliginde son buldu. Bunu yapmak icin calismiyor olmak gerek dedi esim. Su anda geberiyoruz.
Gecmis olsun canim..Miniğim ishaldi bugun,bol bol emdi.Uzun uzun dinlendi.Insallah cok surmez.
Insallah devam etmezde❤
Takip ediyorum.
Aşısıda var bide bu ay.
Benimkinde hersey var.sac cekme.burun parcalama.yanak cizme.memenin derisini çimdikleme sündürme.altini degistirirken karnimi tekmeliyor:)Yaa benimki de sinirlenince fena saç yoluyor kız da değil ki kız kavgalarına hazırlık yapsa bir de çimdikliyor sıpa:)
Insan kizamiyor da.minnos ellerini öpüyorum.Benim minik de ensemdeki ince saçları yakalıyor, topuzdan sızanları.. verdiğim oyuncağı işine gelirse tutuyor ama saçı öyle sıkı kavrıyor sorma :)) emme esnasında minik çimdikler yapıyor bazen, aklım gidiyor, iğne gibi mübarek :))
AynenSaçım ellerinde kaliyo..oyuncaklara böyle asilmiyo kuzu :))
Bence savcılığa gidip Metehan hakkında koruma kararı aldırmalısınız artık:)))Gecmis olsun canim..
Benimkinde hersey var.sac cekme.burun parcalama.yanak cizme.memenin derisini çimdikleme sündürme.altini degistirirken karnimi tekmeliyor:)
Cok zarar veriyor bana ćok....
Insan kizamiyor da.minnos ellerini öpüyorum.
Aynen
Sacimi tutuyor
Birakmiyor.avcunun icinde sac oluyor.
Esim de çek oğlum çek yol saçlarinı diyor.
Metehan da tabi baba.gecen sana ne yapmisti söyle bakalim.ona gore cekicem:)
Aynen cok güldüm:)Bence savcılığa gidip Metehan hakkında koruma kararı aldırmalısınız artık:)))
Canim ben zaten cocuk aglasin kendi uyusun asla istemiyorum. Hatta bir arkadas yazmisti burda. Ilerde bizi huzur evine koyup gelmezler gibi bir benzetme vardi. Bizim amacimiz cocugun besiginde uyumasi. Cunku bebek arabasinda uyuyor. anatomisi icin iyi degil. Napcaz bilmiyorum.Eki Görüntüle 2237171 Eki Görüntüle 2237172 Eki Görüntüle 2237173
Nilsibel bunu geçenlerde görmüştüm şimdi sen anlatınca paylaşayım dedim tabi yine kendi fikriniz
Bana memede uyumasi kolay geliyor zaten. Bu seferde benden baskasi uyutamiyor. Mecbur yine bebek arabasi. Sokakta kanguruda uyuyor. Evde kucakta uyumuyor.Valla uzmanlar şu yasak bu yasak.. ya eskiler ne rahatmış ben öyle 10 çocuk büyütürüm :))) Geçen de yazdım ya uzman artık biziz :)))
Araba için boyun yastığı yada iç pedler var onlarla kullansan yine mi sıkıntı olur acabaCanim ben zaten cocuk aglasin kendi uyusun asla istemiyorum. Hatta bir arkadas yazmisti burda. Ilerde bizi huzur evine koyup gelmezler gibi bir benzetme vardi. Bizim amacimiz cocugun besiginde uyumasi. Cunku bebek arabasinda uyuyor. anatomisi icin iyi degil. Napcaz bilmiyorum.
Ha ha ha süpermiş:)Bence savcılığa gidip Metehan hakkında koruma kararı aldırmalısınız artık:)))
Kan damlasi mi canim?Günaydın kızlar
Kızım damlayı biraktigimizdan beri 200 gr almış 10 günde sürekli kaka yapıyordu simdi 1 yada 2 kere yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?