- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
kan başlamadık bi hic d vitaminiKan damlasi mi canim?
Benimkide cok kaka yapiyordu kilo almadigi günlerde.
Günde 4 kere ishal gibiydi.zaten az emiyordu.
Ama benimki damlayla ilgili degildi.
doğum günün kutlu olsun canımBugün benim doğumgünüm.Bakalim eşim ne yapacak.
Biz uzun zamandir kullaniyoruz.çok sükür bi sorin olmadi.ins seninki de gecer ya.kan başlamadık bi hic d vitamini
Tsk ederim canim.doğum günün kutlu olsun canım
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte:)Bugün benim doğumgünüm.Bakalim eşim ne yapacak.
Bugün benim doğumgünüm.Bakalim eşim ne yapacak.
Cok tsk ederim canim.Rabbim herkesi sevdikleriyle kılsın.Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara sevdiklerinle birlikte:)
Cok tsk ederim.amin.cümlemize.Doğum günün kutlu olsun kuzucğun ve eşinle mutlu yılların olsun canım :)
Sizde de mi kan vardiBu arada bizim doktor da kan damlasını altıncı ayda değerlere bakıp başlayacağız dedi
Mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllarınız olsun eşinle çocuklarınlaBugün benim doğumgünüm.Bakalim eşim ne yapacak.
Bilmiyorum bir arastirayim. Sagol.Araba için boyun yastığı yada iç pedler var onlarla kullansan yine mi sıkıntı olur acaba
Dogum gunun kutlu olsun. Benimki olsa kendine bira alir balkonda nargile icerdi.Bugün benim doğumgünüm.Bakalim eşim ne yapacak.
Dün gittiğim dr da bana aynısını söylediBu arada bizim doktor da kan damlasını altıncı ayda değerlere bakıp başlayacağız dedi
Amin canım inşCok tsk ederim canim.Rabbim herkesi sevdikleriyle kılsın.
Saol.canim.cok tsk ederim.Mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllarınız olsun eşinle çocuklarınla
Tsk ederim.canim.Dogum gunun kutlu olsun. Benimki olsa kendine bira alir balkonda nargile icerdi.
Sevgililer gununde oyle yapti ya.Saol.canim.cok tsk ederim.
Amin.cümlemize.
Tsk ederim.canim.
Niye nargile,bira?
Sana biseyler almasi lazim.
Hos benimkide bisey almaz.beceremiyorum diyor:)
Kapıyı eşim açtı, ben direk odada yüzyüze geldim. Başta anlamadım hasta olduğunu. Bi ara öksürdü ve anlattı böyle diye.. kv delirdi zaten, ben onu görünce veririm ağzının payını diyor. Gelme dendiği halde gelmiş, yollamayı beceremedim. Düşünce olsa biraz, gelmez bebekli eve bu halde. Oturdu eşime anlatıyor, şu kadar maaşı varmış, böyle böyle tadilat yaptırmış... Pazar günü eşimin evde işleri var, esir aldı ikimizi de... Bundan sonra turp gibi de olsa açmam kapıyı.. girişe diyafon taktırıcam bunun yüzünden..Valla böylesini ben direk yollarım evden, cidden..hastasınız ve çocuklarıma bulaşmasından endişe ediyorum..rica etsem başka zaman gelin derdim, cidden..hiç de ayıp değil bu, onlar da azıcık düşünceli olsunlar...
Büyük komutan olacak, çekirdekten yetişiyor :)))Aynen cok güldüm:)
Adı da tam uymus.savaşcı oğlum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?