2018 Ekim Anneleri

Yatağını sevdirecek müzikli dönence gibi bişeyler var mı? Önce orada yatmaya alışsın oyun için, sonra uyur da inşallah

Sevgililer gununde oyle yapti ya.
Aman bi tisort parfum bir sey alsa sevincez. Nesini beceremiyormus.
Alsa sevinirim de hepten zarar.
2 sene önce netten emitasyon kolye küpe seti almis.cocuğa verilmez o kadar kötü.50 lira.geri iade ettik.9 lira da öyle verdik.bosyere uğrsatik.bi daha böyle seyler alma dedim.
Kiyafetten de anlamaz.
Benim esim hic kiz arkadasi olmamis
Hediye almaktan anlamam diyor.

Büyük komutan olacak, çekirdekten yetişiyor :)))
Ay sorma.ben hatta sarki söylüyorum.
Metehan metehan
Güçlü komutan:)

Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşların olsun canım ❤
Cok tsk ederim.canim.yasladim iyice.yas 30 oldu

Az once cocuk doktorumuzu arayip konustum..
beslenme 2-3 gündür cok fazla dustu ne yapacaz dedim.
bu aylar dis damak gelişimi icin kritik aylar beslenme azalmaları gorulebiliyor dedi. gece beslemeye kalk dedi, zaten 2 gündür oyle yapiyorum, gunduz hicbirsey yemiyor dedim..
3-5 gun takipte kal günlük ortalama 15 gr almalı yani aylık 400-500 zaten bu aylar kilo alimi dedi..
eğer beslenme azligi devam ederse idrar yolu icin bir ornek alalım dedi...

Aynen canim.bu aylarda bebegin istegine bakilmamali.ben sık sık kalkip emziriyorum.gündüz de zorla emziriyorum artik.yoksa hic meme talep etmiyor.

merhaba, saglik ocağından verilen kan damlalarinda az miktarda da olsa paraben varmis. Bana saglik ocagindaki ebe soyledi. Doktorunuz size daha iyi bir ilaç verecektir onu kullanmanizi tavsiye ederim dedi. Sizin de bilginiz olsun.

merhaba, saglik ocağından verilen kan damlalarinda az miktarda da olsa paraben varmis. Bana saglik ocagindaki ebe soyledi. Doktorunuz size daha iyi bir ilaç verecektir onu kullanmanizi tavsiye ederim dedi. Sizin de bilginiz olsun.
6 ayda doktorumuz yazicak bizede ben kabalik etmemek icin aldim

Güzelce yorup son tahlilde yatırıp oyuna sardırsan? Oyuncakları yakalamaya çalışırken uyumaz mı ki?
Bizim kizin huyu uyaninca donenceye bakar, oyun halisinda durur, salincakta oturur. Uykusu gelince hic durmaz, kucak ister, kucak da yetmez, kucakta gezinmek ister. Esner, yuzunu ovusturur. en iyi ihtimal 20 dk sonra uyur. Beni cok strese sokuyor onun uykusu. Baska da bi derdi yok cok sukur.

Oğlum da eğer memede uyumadıysa bende hayatta uyumaz sürekli tepinip ağlıyor bende uykusu geldiğinde babası alsın yüzüne bakıp konuşarak 2 dk da uyuyor eşim nöbetçiyse ya da evde değilse tek başına olduğumda strese giriyorum ben de.bana garezi var sanırım çocuğun:)

Ben iki ders yapip eve gelip bir ya da iki ders sonra geri donuyorum. Kapiyi aciyorum gulucuk sesleri geliyor. Kucagima gelince basiyor yaygarayi. Meme ariyor. Ac olmasa da istiyor.
Bugun bir bucuk saat uyudum. Kendime geldim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…