2018 Ekim Anneleri

30 muuu? Yaşlı mııı :))) aahhh keşke şimdi 30 yaşında olabilsemmm ❤
Densizlik ettim kusuruma bakma.20 li yaslar gitti ya ondan dedim.
Ben de 30 yaşındayım@Umudumbitmedi_ yaşıtmışız benim de 10 gün sonra doğum günüm
Hem biz yasitiz hemde bebeklerimiz:)
1 mart mi dogumlusun?
U Umudumbitmedi_
Eskiden 30 yas cok yasli derdim. Simdi o gunleri ozlemle ariyorum.
Hem fiziksel hem de ruhum da coktu sanki. Kendimi 70 yasinda hissediyorum.
Yapma be cabim.5 yil cok bisey degil.hele bi normal hayatiniza dönün.kendini yine enerjik hissedeceksin.sokaktan eve girmek istemiceksin.
Sadece biraz zamana ihtiyacin var.

Hanimlar, çin takvimine bakmis miydiniz? Tutmus muydu?
Benim iki hamileligimde de tuttu.
Benimki tutmadi.

Kaba hesap yapmıştım 2 mart canım

Bugun ki aşılar ates yapti cokta huysuz inliyo resmen yavrum 2. Ay asilari bisey yapmamisti ayni asi niye yapti anlamadim

Bu uyumadan önce ağlama krizleri başladı uyuyana kadar da ağlıyor yeni çıktı sizde de var mı bu durum bi sorunu mu var acaba
Öyleyiz nerdeyse on gündür.. uyku saatini kaçırınca oluyor ama çoğunlukla kaçıyor ev işleri, abisi falan derken.. ağlamaktan telef oluyor, anca uyuyor kuzucum

İyi aksamlar kizlar hepinize :)
plojovic canim gecmis olsun. Gece gaz gelince kaldirmazsan ne oluyor demissin ciglikla beraber aglama basliyor ve oylede uykusu kaciyor. Sanirim bu gaz bi bizde hala devam ediyor ustelik gaz yapan yiyecekleri hala agzima sokmuyorum umarim genetik degildir cunku esim tarafinin hepsinde mide gaz vs problemleri var.

U Umudumbitmedi_ kuzum dogum gunun kutlu olsun ailenle komutaninla nice guzel yaslara :)

Nilsibel esim uyku egitimi dedikce ben senin yazini okuyorum :) o egitime ben pek sicak bakmiyorum cumku Eylule bikac ay sonra annem bakacak ve duzen tamamen degisecek dis cikarma hastalik vs araya girince duzen bozulabilir bu sebeplerden dolayi hic girismek istemiyorum ama eger ki yapacaksan umarim tutar cunku burada uyku ile ilgili sanirim en cok sıkıntıyı ikimiz yasiyoruz ben hic inanmiyorum ilerki aylarda yok iste ogle uykusu vs gelisecegine.

Arkadaslar bu arada saglik ocaginin verdigi damlayi ben kullaniyorum extra gaz yaptimi anlayamiyorum cunku mevcutta gaz var onun disinda icindeki paraben oraninin kanitlanmis bir zararinin olmadigini soyledi bizim drbu yuzden gunde 8 damla kullniyorum ben.

Yok canim. Gece uyaninca saatlerce geri uyutamadik. Iyice uykusu acildi. Gunduz moduna gecti. Bu aksam da ciglik cigliga agladi. Aldim memeye koydum. 50 dk oldu. Memede yatiyoruz beraber. Neyse yavrum huzurlu olsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…