2018 Ekim Anneleri

Nilsibel B Bir mucize son donemlerde özellikle gündüz zaten 1 saat uyuduğunu bilmiyorum. Öyle bir dünya bizde yok :)) sürekli kucak isteme, oturdugun an ağlama hali.. gece aralıklı uyuyordu. Bu ara iyice uyku düzenimiz yok. Gece uykum kaça bölünüyor artik hesaplamayi biraktim :)) Beslenmiyor da. Uykusuzluk ve yorgunluk tavan..durumu özetledim sadece, sağlıklı olsunlar da minik kuşlarımız ..iyi ki doğmuş kuzularımız..

Canim benim durumumda tam olarak boyle..

calpol verdim ustunu soydum yarim kollu atletle duriyo daha bisey yapsam mi

nasi düştü ates

Bizim de baya ağır geçti, iki gün sürdü ateşi. Calpol verdik biz de 5 saat arayla iki kere ilk gün. İkinci gün ise gündüz verdik gene calpol. Akşam ateşi varfı ama 38'i aşmadı. O yüzden akşam calpolsüz atlattık çok şükür. Bol bol emzirdim birde, hararet yapıyor çünkü sıvıya ihtiyacı var diye. Sen de bol bol sıvı almasını sağla bebişinin. Sakin korkma bebeklerde belli bir yaşa kadar havale geçirmezlermiş doktorum söylemişti. O yüzden sakın ol panik yapma, geçecek Allahın izniyle..

Kızlar dun dahiliyeye gittim kendim için genel tahlillerimi istedim hic halim yok ve unutkanlik cook b12 düşük çıkmış iğne ve hap vermiş onun için kanım iyi demir az düşük ve d vitaminim düşük çıkmış
Sorum şu bana d vitamini için kızıma sağlık ocaginin verdiği ve kullanmayı bıraktığım tera d3 ü vermiş günde 20 damla kızımda yan etki yaptığını düşünüyorum bıraktık rahatladı çocuk ben kendim için kullanırsam sütümden kızımı rahatsız etmez mi

D vitamini ampül şeklinde olanı da var.. ekmeğe damlatıp tek doz

U Umudumbitmedi_ doğum günün kutlu olsun, bu seneki hediyen kucağında bence :)

Hanımlar atak zamanlarına nereden bakıyorduk? Benim kızım henüz o 4. ayda olan uzun ataktan çıkmadı sanırım. Kucakta bile huysuzlanıyor ondan mı kontrol edeyim.

Hosgeldin aramiza demek gunduz matinesi sizde de basladi :)
Hemde ne başlamak :)) uyku var ama uyumuyor sebebi ney anlamadım ayağımda hafif salladığımda ya da memedeyken uyuyordu şimdi iki türlüde uyumuyor uyutacağım diye hırpalıyorum istemeden sallarken bende bırakıyorum .. bugün soydum öyle durdu yoksa durmuyor oynarken bile ağlıyor gülerken birden ağlamaya çeviriyor :))

Ben ocean kullanıyorum kızıma katkısız zeytinyağlı yetişkinlerde kullanabiliyormuş sorup onu al istersen

Evet çok şükür ama benimkide pertimi çıkartmaya başladı yani kucakta ve ayakta gezceksin o da sağa sola bakacak :) birde emerken oyun oynuyo sürekli bi alıyo bırakıyo bakıp gülüyo kafasını aşağılara sarkıtıyor yay gibi geriliyor bişiler :) ayakta emiyor zaten sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum .. Velhasıl kelam uykuya dalamıyor kuzucum gözler gidiyor iyice mızmızlık huysuzluk oluyor bir türlü uyutamıyorum

Geçmiş olsun. Ya biz de aynısını kullanıyoruz da ne gibi yan etkisi oldu

Geçmiş olsun. Ya biz de aynısını kullanıyoruz da ne gibi yan etkisi oldu
1 aylıktı başladık ve şikayetler başladı
Kakada kan mukus yeşil renk sık kaka yapıyordu ve kilo alımı azdı bir arkadaş uyardı beni jeton o zaman düştü bende kullanmayı bıraktım şu an herşey normal canım

Kaba hesap yapmıştım 2 mart canım
Ne güzel.balik burcusun.esimde balik burcu.ılımlı biridir.
Yok canım biz daha başlamadık 4 aylık olmadık ama 6. Ayda sonuçlarına göre başlayacağız
Baslamamak en iyisi.bizmkindr kakada heo kan vardi.

Tsk ederim canim güzel.dilegin icin...
Tsk ederim.canim.aynen canim
Bende öyle.dusündum
Hediyem beboşum.

ben hamilryken ocean 1000 lik kullanmistim simdi cocuga wellcare 400 wellcare in 1000 lik olanida olması lazım katkisiz hem terad3 banada verdiler kullanmadim

Ben ocean kullanıyorum kızıma katkısız zeytinyağlı yetişkinlerde kullanabiliyormuş sorup onu al istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…