- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Aynı durumdayız uzun sürmez inşallah pertim çıkıyor uyutana kadar ve gün içinde hiç uyumanaya başladıBu uyumadan önce ağlama krizleri başladı uyuyana kadar da ağlıyor yeni çıktı sizde de var mı bu durum bi sorunu mu var acaba
Bizde de 4. Ay aşısı zorlu geçmişti..Bugun ki aşılar ates yapti cokta huysuz inliyo resmen yavrum 2. Ay asilari bisey yapmamisti ayni asi niye yapti anlamadim
Ben de ucuz birşey bakıyorum açıkçası..Persembe gunu a101 e aktivite masasiyla mama sandalyesi geliyomus
Aynı durumdayız uzun sürmez inşallah pertim çıkıyor uyutana kadar ve gün içinde hiç uyumanaya başladı
Nilsibel B Bir mucize son donemlerde özellikle gündüz zaten 1 saat uyuduğunu bilmiyorum. Öyle bir dünya bizde yok :)) sürekli kucak isteme, oturdugun an ağlama hali.. gece aralıklı uyuyordu. Bu ara iyice uyku düzenimiz yok. Gece uykum kaça bölünüyor artik hesaplamayi biraktim :)) Beslenmiyor da. Uykusuzluk ve yorgunluk tavan..durumu özetledim sadece, sağlıklı olsunlar da minik kuşlarımız ..iyi ki doğmuş kuzularımız..
calpol verdim ustunu soydum yarim kollu atletle duriyo daha bisey yapsam miGecmis olsun canim.
Farkli zamanda farkli reaksiyon olabilir. Calismaya bsladin ya. Stresli diye oyle oldu belki.
nasi düştü atesBizde de 4. Ay aşısı zorlu geçmişti..
O şurubu verdim..penye giydirdim. Arada koltukaltini nemlendirin.calpol verdim ustunu soydum yarim kollu atletle duriyo daha bisey yapsam mi
nasi düştü ates
calpol verdim ustunu soydum yarim kollu atletle duriyo daha bisey yapsam mi
nasi düştü ates
D vitamini ampül şeklinde olanı da var.. ekmeğe damlatıp tek dozKızlar dun dahiliyeye gittim kendim için genel tahlillerimi istedim hic halim yok ve unutkanlik cook b12 düşük çıkmış iğne ve hap vermiş onun için kanım iyi demir az düşük ve d vitaminim düşük çıkmış
Sorum şu bana d vitamini için kızıma sağlık ocaginin verdiği ve kullanmayı bıraktığım tera d3 ü vermiş günde 20 damla kızımda yan etki yaptığını düşünüyorum bıraktık rahatladı çocuk ben kendim için kullanırsam sütümden kızımı rahatsız etmez mi
Hemde ne başlamak :)) uyku var ama uyumuyor sebebi ney anlamadım ayağımda hafif salladığımda ya da memedeyken uyuyordu şimdi iki türlüde uyumuyor uyutacağım diye hırpalıyorum istemeden sallarken bende bırakıyorum .. bugün soydum öyle durdu yoksa durmuyor oynarken bile ağlıyor gülerken birden ağlamaya çeviriyor :))Hosgeldin aramiza demek gunduz matinesi sizde de basladi :)
Ben ocean kullanıyorum kızıma katkısız zeytinyağlı yetişkinlerde kullanabiliyormuş sorup onu al istersenKızlar dun dahiliyeye gittim kendim için genel tahlillerimi istedim hic halim yok ve unutkanlik cook b12 düşük çıkmış iğne ve hap vermiş onun için kanım iyi demir az düşük ve d vitaminim düşük çıkmış
Sorum şu bana d vitamini için kızıma sağlık ocaginin verdiği ve kullanmayı bıraktığım tera d3 ü vermiş günde 20 damla kızımda yan etki yaptığını düşünüyorum bıraktık rahatladı çocuk ben kendim için kullanırsam sütümden kızımı rahatsız etmez mi
Evet çok şükür ama benimkide pertimi çıkartmaya başladı yani kucakta ve ayakta gezceksin o da sağa sola bakacak :) birde emerken oyun oynuyo sürekli bi alıyo bırakıyo bakıp gülüyo kafasını aşağılara sarkıtıyor yay gibi geriliyor bişiler :) ayakta emiyor zaten sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum .. Velhasıl kelam uykuya dalamıyor kuzucum gözler gidiyor iyice mızmızlık huysuzluk oluyor bir türlü uyutamıyorumNilsibel B Bir mucize son donemlerde özellikle gündüz zaten 1 saat uyuduğunu bilmiyorum. Öyle bir dünya bizde yok :)) sürekli kucak isteme, oturdugun an ağlama hali.. gece aralıklı uyuyordu. Bu ara iyice uyku düzenimiz yok. Gece uykum kaça bölünüyor artik hesaplamayi biraktim :)) Beslenmiyor da. Uykusuzluk ve yorgunluk tavan..durumu özetledim sadece, sağlıklı olsunlar da minik kuşlarımız ..iyi ki doğmuş kuzularımız..
Kızlar dun dahiliyeye gittim kendim için genel tahlillerimi istedim hic halim yok ve unutkanlik cook b12 düşük çıkmış iğne ve hap vermiş onun için kanım iyi demir az düşük ve d vitaminim düşük çıkmış
1 aylıktı başladık ve şikayetler başladıGeçmiş olsun. Ya biz de aynısını kullanıyoruz da ne gibi yan etkisi oldu
Ne güzel.balik burcusun.esimde balik burcu.ılımlı biridir.Kaba hesap yapmıştım 2 mart canım
Baslamamak en iyisi.bizmkindr kakada heo kan vardi.Yok canım biz daha başlamadık 4 aylık olmadık ama 6. Ayda sonuçlarına göre başlayacağız
Tsk ederim canim güzel.dilegin icin...İyi aksamlar kizlar hepinize :)
plojovic canim gecmis olsun. Gece gaz gelince kaldirmazsan ne oluyor demissin ciglikla beraber aglama basliyor ve oylede uykusu kaciyor. Sanirim bu gaz bi bizde hala devam ediyor ustelik gaz yapan yiyecekleri hala agzima sokmuyorum umarim genetik degildir cunku esim tarafinin hepsinde mide gaz vs problemleri var.
U Umudumbitmedi_ kuzum dogum gunun kutlu olsun ailenle komutaninla nice guzel yaslara :)
Nilsibel esim uyku egitimi dedikce ben senin yazini okuyorum :) o egitime ben pek sicak bakmiyorum cumku Eylule bikac ay sonra annem bakacak ve duzen tamamen degisecek dis cikarma hastalik vs araya girince duzen bozulabilir bu sebeplerden dolayi hic girismek istemiyorum ama eger ki yapacaksan umarim tutar cunku burada uyku ile ilgili sanirim en cok sıkıntıyı ikimiz yasiyoruz ben hic inanmiyorum ilerki aylarda yok iste ogle uykusu vs gelisecegine.
Arkadaslar bu arada saglik ocaginin verdigi damlayi ben kullaniyorum extra gaz yaptimi anlayamiyorum cunku mevcutta gaz var onun disinda icindeki paraben oraninin kanitlanmis bir zararinin olmadigini soyledi bizim drbu yuzden gunde 8 damla kullniyorum ben.
Tsk ederim.canim.aynen canimU Umudumbitmedi_ doğum günün kutlu olsun, bu seneki hediyen kucağında bence :)
Hanımlar atak zamanlarına nereden bakıyorduk? Benim kızım henüz o 4. ayda olan uzun ataktan çıkmadı sanırım. Kucakta bile huysuzlanıyor ondan mı kontrol edeyim.
1 aylıktı başladık ve şikayetler başladı
Kakada kan mukus yeşil renk sık kaka yapıyordu ve kilo alımı azdı bir arkadaş uyardı beni jeton o zaman düştü bende kullanmayı bıraktım şu an herşey normal canım
ben hamilryken ocean 1000 lik kullanmistim simdi cocuga wellcare 400 wellcare in 1000 lik olanida olması lazım katkisiz hem terad3 banada verdiler kullanmadimKızlar dun dahiliyeye gittim kendim için genel tahlillerimi istedim hic halim yok ve unutkanlik cook b12 düşük çıkmış iğne ve hap vermiş onun için kanım iyi demir az düşük ve d vitaminim düşük çıkmış
Ben ocean kullanıyorum kızıma katkısız zeytinyağlı yetişkinlerde kullanabiliyormuş sorup onu al istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?