- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Dun bi uyku egitimi verelim dedik. Kus kadar olan uykumuz da gitti. Memede uyursa cikarinca aranma hirslanma. Saatlerce memede durduk. Arabada uyursa saatlerce itme. Hayirdir insallah. Bunun 35 yasina kadar surmeyecegini bilmek guzel.Nilsibel B Bir mucize son donemlerde özellikle gündüz zaten 1 saat uyuduğunu bilmiyorum. Öyle bir dünya bizde yok :)) sürekli kucak isteme, oturdugun an ağlama hali.. gece aralıklı uyuyordu. Bu ara iyice uyku düzenimiz yok. Gece uykum kaça bölünüyor artik hesaplamayi biraktim :)) Beslenmiyor da. Uykusuzluk ve yorgunluk tavan..durumu özetledim sadece, sağlıklı olsunlar da minik kuşlarımız ..iyi ki doğmuş kuzularımız..
Kiiiiz esin dogum gununu kutladi mi?Kızlar beboslar uyudu mu?
Benimki 1 saat boyunca ayagimda sallayinca uyudu.
Esniyor ama uyumuyor.esimde salladi uyumadi.memeye tuttum.itti.sonunda uyudu.bende güzelce uyuyim.hepinize iyi geceler.
Bebisleri de sizi de öpüyorum minnoş yanaklarinizdan.
Kutladi.Kiiiiz esin dogum gununu kutladi mi?
Cok garip senin minnos.Dun bi uyku egitimi verelim dedik. Kus kadar olan uykumuz da gitti. Memede uyursa cikarinca aranma hirslanma. Saatlerce memede durduk. Arabada uyursa saatlerce itme. Hayirdir insallah. Bunun 35 yasina kadar surmeyecegini bilmek guzel.
Oooh super valla. En guzelini yapmis. Sevindim.Kutladi.
Arkadasina para vermis.tatvandan pasta aldirmis.
Onun esinin de dogum günü bugünmüs.
Yani ikimizde 19.02.1989 da doğmuşuz.şansa bak:)
Aksamustü ekmek almaya diye cikti.bana göstermeden pastayi getirmis.yemekten sonra da mumlari yakmis elinde pastayla girdi odaya.bebisimle mumlari üfledik.
Hediye alamadigina cok üzgün.sürekli söylüyor.almam lazimdi diye.burda bisey yok diyor.
Bende ben istemiyorum beklemiyorum dedim.sen istemesen bile almaliyim diyor.
Bana 1 milyar verdi.o zaman sen kendine biseyler al dedi:)
Memede uyurken de agzi oynuyor. Benimki dudak tiryakisi.Cok garip senin minnos.
Burdaki hicbir bebek artik memede uyumuyor.10 dakikadan fazla memede kalmiyor.
Seninki memede uyuyan bebek sendromu olmasin.alişkanlik etmis.
Cok yorucudur eminim.ins bu huyunu birakir.kolayca uyur.
Kızlar beboslar uyudu mu?
Benimki 1 saat boyunca ayagimda sallayinca uyudu.
Esniyor ama uyumuyor.esimde salladi uyumadi.memeye tuttum.itti.sonunda uyudu.bende güzelce uyuyim.hepinize iyi geceler.
Bebisleri de sizi de öpüyorum minnoş yanaklarinizdan.
Merak etme canım son günlerde bende de oldu öyle bir yavrucak. Hafta sonu ne yaptıysam gündüz emziremedin hep huzursuzdu emmeye yatınca basıyordu çığlığı ikinci günün gecesi bir oldu çocuk 1 saat emdi 1.5 saat sonra kalkıp yarım saat de öyle emdi şimdi tepinip ağlama dünden beri azaldı gibi daha uzun emiyor tadını çıkara çıkara.Memede uyurken de agzi oynuyor. Benimki dudak tiryakisi.
Saol canim.Oooh super valla. En guzelini yapmis. Sevindim.
Ya ben senin kızı yerim.çok masum annesi.belkide kokluyor seni:)Memede uyurken de agzi oynuyor. Benimki dudak tiryakisi.
Bitti canim.1 saattir sallıyorum ben de çığlıklar atıyor aha şimdi kapandı gözleri inşallah uyumuşturdoğum günü bitti mi :)
Çok geçmiş olsun canım ya inş süreç daha kötüye gitmeden noktalanır. Birkaç gün önce ben de ishal olduğundan şüphelendim ama baktım ateş yok sonraki güne de devam etmedi önemsemedim umarım sizin de devam etmez
Geçmiş olsun canım ❤ benim de elim hep başında kuzuların ateşini kontrol ediyorum en ufak farkta.. oğlum akşam uykusundan öksürdü, kızım iki gündür huzursuz, paraladı kendini ağlamaktan.. pazar günü kendini bilmez komşu geldi yine.. günaha sokuyor beni tövbe tövbeee.. 20 gündür hastaymış, bir türlü geçmiyormuş!!! Geçmiş karşıma öksürüyor!!! Yahu ne işin var bizde o zaman? Yazık değil mi bu yavrulara... Doktora da gitmemiş, ne gerek varmış! Almış mikroplarını bize gelmiş! Allah ıslah etsin! Delirdim sinirden... Gitmiyor da, yerleşti muhabbet ediyor... O kadar ima ettim nafile... Kızımı giydirip babasına verdim, terasta gezdir diye... Adam döndü kadın hâlâ oturuyor... Evine yaptırdığı tadilatları, taktırdığı yeni kapıları, parkeleri anlatıyor... Sorduk mu? Oofff off... Üstelik kv dışarıda gördüğünde 'gitme çocuk huzursuz' demiş iki gün önce... Ona rağmen, ve hasta olmasına rağmen gelmiş! Pes! Nedir bu rahatlık.....
Bizim uyku egitimi gece 4 bucuk gibi bebek arabasinda, uzman ve psikologlara sovguler esliginde son buldu. Bunu yapmak icin calismiyor olmak gerek dedi esim. Su anda geberiyoruz.
plojovic geçmiş olsun canım inşallah uzun sürmez
Geçmiş olsun çok
5. Ayda rota dışında başka asi yok bildiğim ama?
Gecmis olsun canim..
Benimkinde hersey var.sac cekme.burun parcalama.yanak cizme.memenin derisini çimdikleme sündürme.altini degistirirken karnimi tekmeliyor:)
Cok zarar veriyor bana ćok....
Insan kizamiyor da.minnos ellerini öpüyorum.
Aynen
Sacimi tutuyor
Birakmiyor.avcunun icinde sac oluyor.
Esim de çek oğlum çek yol saçlarinı diyor.
Metehan da tabi baba.gecen sana ne yapmisti söyle bakalim.ona gore cekicem:)
Bugün benim doğumgünüm.Bakalim eşim ne yapacak.
Hanimlar, çin takvimine bakmis miydiniz? Tutmus muydu?
Benim iki hamileligimde de tuttu.
Bu uyumadan önce ağlama krizleri başladı uyuyana kadar da ağlıyor yeni çıktı sizde de var mı bu durum bi sorunu mu var acaba
İyi aksamlar kizlar hepinize :)
plojovic canim gecmis olsun. Gece gaz gelince kaldirmazsan ne oluyor demissin ciglikla beraber aglama basliyor ve oylede uykusu kaciyor. Sanirim bu gaz bi bizde hala devam ediyor ustelik gaz yapan yiyecekleri hala agzima sokmuyorum umarim genetik degildir cunku esim tarafinin hepsinde mide gaz vs problemleri var.
U Umudumbitmedi_ kuzum dogum gunun kutlu olsun ailenle komutaninla nice guzel yaslara :)
Nilsibel esim uyku egitimi dedikce ben senin yazini okuyorum :) o egitime ben pek sicak bakmiyorum cumku Eylule bikac ay sonra annem bakacak ve duzen tamamen degisecek dis cikarma hastalik vs araya girince duzen bozulabilir bu sebeplerden dolayi hic girismek istemiyorum ama eger ki yapacaksan umarim tutar cunku burada uyku ile ilgili sanirim en cok sıkıntıyı ikimiz yasiyoruz ben hic inanmiyorum ilerki aylarda yok iste ogle uykusu vs gelisecegine.
Arkadaslar bu arada saglik ocaginin verdigi damlayi ben kullaniyorum extra gaz yaptimi anlayamiyorum cunku mevcutta gaz var onun disinda icindeki paraben oraninin kanitlanmis bir zararinin olmadigini soyledi bizim drbu yuzden gunde 8 damla kullniyorum ben.
Kızlar dun dahiliyeye gittim kendim için genel tahlillerimi istedim hic halim yok ve unutkanlik cook b12 düşük çıkmış iğne ve hap vermiş onun için kanım iyi demir az düşük ve d vitaminim düşük çıkmış
Sorum şu bana d vitamini için kızıma sağlık ocaginin verdiği ve kullanmayı bıraktığım tera d3 ü vermiş günde 20 damla kızımda yan etki yaptığını düşünüyorum bıraktık rahatladı çocuk ben kendim için kullanırsam sütümden kızımı rahatsız etmez mi
Sagol canim cok sukur devam etmedi.
Dün bariz ishaldi ama.Hem kokusu hem kivami hem sayisi fazlaydi.
Ishal cabuk eritiyor bide cocuklarida buyukleride
Sagolasin canim❤
Valla ibretlik boyleleri.Direkt net soylemek lazim galiba.
Ahh kıyamam.
Uykudan sonra almayi deneseniz yatagina?
Hamak vs olabilir mi ki?
Kiyamam kuzucuk..
Tesekkur ederiiiz❤
Tesekkuz ederiiz❤
Evet canim rotanin 2.dozu var.
Sagol canim :)
Dogum gunun kutlu olsun.Yeni yaşın umduğundan güzel gecsin hayallerini gerceklestirerek insallah❤
Firsat bu firsat tatil aldirsana yaza :))))))
Hem istemiyordun gitmek ne guzel olur birlikte vakit gecirmek :)))
Benim ilkinde tutmustu.
Ikincisinde tutmadi :)
Bizde bu ay peydah oldu bu durum.
Hala da devam ediyor malesef.
Sagol canim.
Kiyamam ya nasil zorlaniyordur.
Ama etkisi vardir cidden genetiginde.
Cay vs denemismiydin?
Ohh kafan rahat olur artiik bilince en azindan :)
Bence gecer aslinda ya.
Kızım uyku düzenini kendi ayarladı, şimdilik ara gittikçe açılıyor, emme de o seyirde... Ama oğlum 2 yaşına kadar düzenli 2 - 3 saatte bir kalkıp emdi. O dönem acemilik, stres, tıkanma derken sütüm azdı muhtemelen. Göğüsler terbiye olmayınca çocuk da doymadı sanırım. Büyürken ihtiyaç duydu ve emdi belki de. Şu an kızım verdi gerekli terbiyeyi göğüslere :)) çok şükür ❤Rezene kendim iciyorum fakat Eylule vermedim hic
Kizlar gece 2 saatte bir uyanip emmeye basladi yrnidogan halleri gibi oncesinde 1 kez uyanirdi hep dr a yazicam bugunde arsnizda boyle bir sey yasayan var mi
Kızım uyku düzenini kendi ayarladı, şimdilik ara gittikçe açılıyor, emme de o seyirde... Ama oğlum 2 yaşına kadar düzenli 2 - 3 saatte bir kalkıp emdi. O dönem acemilik, stres, tıkanma derken sütüm azdı muhtemelen. Göğüsler terbiye olmayınca çocuk da doymadı sanırım. Büyürken ihtiyaç duydu ve emdi belki de. Şu an kızım verdi gerekli terbiyeyi göğüslere :)) çok şükür ❤
Kızın büyüme atakları esnasında daha fazla beslenmeye ihtiyaç duymuş olabilir. Kimi bebek daha çok uyur bu ataklarda, kimi daha çok emer.. inşallah ataktır ve geçicidir. Gündüz de sık mı emiyor bu ara?
Acıkıyor demek ki annesi :) boyu uzuyor olabilir :) ben kızımda gözlemliyorum, bu ay iyice boy attı maşallah :) eğer farklı bir sağlık sorunu yoksa geçmesini beklemekten başka çare yok..Evet canim eger evdeysek 2 saatte bir istiyor ama bugun disaridaydim 3 saatoldu talepetnedi adam akilli valla sasirdim ne yapacagimi gogusler sis hanibi fark olsa hissedicem ama cok yorulmaya basladim birde tam kurulu saat gibi 3:15 te yatirdim 5:15 te kalkti
Cok tsk ederim canim.Sagol canim cok sukur devam etmedi.
Dün bariz ishaldi ama.Hem kokusu hem kivami hem sayisi fazlaydi.
Ishal cabuk eritiyor bide cocuklarida buyukleride
Sagolasin canim❤
Valla ibretlik boyleleri.Direkt net soylemek lazim galiba.
Ahh kıyamam.
Uykudan sonra almayi deneseniz yatagina?
Hamak vs olabilir mi ki?
Kiyamam kuzucuk..
Tesekkur ederiiiz❤
Tesekkuz ederiiz❤
Evet canim rotanin 2.dozu var.
Sagol canim :)
Dogum gunun kutlu olsun.Yeni yaşın umduğundan güzel gecsin hayallerini gerceklestirerek insallah❤
Firsat bu firsat tatil aldirsana yaza :))))))
Hem istemiyordun gitmek ne guzel olur birlikte vakit gecirmek :)))
Benim ilkinde tutmustu.
Ikincisinde tutmadi :)
Bizde bu ay peydah oldu bu durum.
Hala da devam ediyor malesef.
Sagol canim.
Kiyamam ya nasil zorlaniyordur.
Ama etkisi vardir cidden genetiginde.
Cay vs denemismiydin?
Ohh kafan rahat olur artiik bilince en azindan :)
Bence gecer aslinda ya.
Cok tsk ederim canimplojovic geçmiş olsun kuzuna canım inşallah çabucak atlatırsınız:)
U Umudumbitmedi_ doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu seneleriniz olsun
Nilsibel B Bir mucize bizim bu minnoşlar çok fena biz onları değil onlar bizi eğitirler,bacak kadar boylarıyla yönetimi ele geçirdiler bizimki fix menü memeden başka yerde uyumaz ama bu aralar değişiklik olsun diye sanırım arabasında uyuyor bizimkide antibeşikçi malesef rekoru bile var bir saatte 5 kere uyandı geçen gece ayarlarım bozuldu yat kalk yapa yapa.
VosVos35 mesajı okudukça içim şişti bu ne anlayışsızlık vurdumduymazlık gitme denildiği halde inadına gelmiş gibi bazı insanlar gerçekten insanı zıvanadan çıkartıyor üst komşumda şu ana kadar üç kere geldi her seferinde sütün yetiyormu diye soruyor herkesin etrafında var böyle “ La Havle” çektiren tipler demekki.
Demir damlası konuşulmuş bize dr sidefer verdi iki kere verdim gaz yaptı daha da vermedim birde burada bazı arkadaşların dr 6. Aydan sonra sonuca göre demiş ki mantıklı bende beklesemmi acaba bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?