2018 Ekim Anneleri

Emzik almıyordu değil mi?
Arada bir aliyordu keyfine gore. Iki haftadir agzina bile koymadi. Igrenir gibi yapiyor. Oguruyor. Kusuyor. Artik dili de guclu. Ittiriyor. Zorla da sokamiyorum.
Bu arada bu gece uc gunluk ve gecelik uykusunu uyudu. Tabii ki arabasinda.
plojovic
Canim uyuyunca yerine koymak soyle oluyor. Diyelim 8de uyutmaya basladik. 9da ancak yanindan gidecek kivamda uyuyor. 10dan once yerinden alirsak tamamen uyaniyor. E 11de de kendi kalkiyor zaten. 12ye kadar uyutmaya ugras. Basa sariyoruz. gercekten bu kizla bas etmek icin kalabalik olmak nobetlese kalkmak lazim.
Bebek arabasinda uyudugunda o kadar sık uyanmiyor.

Benimki evde butun gun memede. Sadece olur da sasirip uyursa 3 saati buluyor. Onun harici ben yokken de 1 bucuk saatte bir 80 90 ml iciyormus. Gecen ikeaya gittik. Saatlerce emmedi. Bi ara agladi. Biberonla 30 ml falan icti. Susadi herhalde. Yanimda goturdugumu dokmem gerekti. saatlerce bakindi. Sadece giderken ve donerken kanguruda yarimsar saat uyudu.
Herhalde evde can sikintisindan yapacak sey bulamayip memeye sariyor.

Gelecek yillara depo olsun diye sanirim. Bizim doktor kakada kan olunca bi sure kesin dedi. 5 ay kontrolune kadar vermiycem. Gidince sorcam doktora. Bi daha denedigimde yine kan olursa yine vermem.

Rezene kendim iciyorum fakat Eylule vermedim hic

Kizlar gece 2 saatte bir uyanip emmeye basladi yrnidogan halleri gibi oncesinde 1 kez uyanirdi hep dr a yazicam bugunde arsnizda boyle bir sey yasayan var mi
Benimki iki kez 2 saatte geri kalan saat basi ayakta. 4 aylik olduk ama hic degismedi huyu. Bir de 2 gundur gece 1 den 3 e kadar uyutamıyorum. Uykusuzluktan delirecegim bir gun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki iki kez 2 saatte geri kalan saat basi ayakta. 4 aylik olduk ama hic degismedi huyu. Bir de 2 gundur gece 1 den 3 e kadar uyutamıyorum. Uykusuzluktan delirecegim bir gun.
Allah kolaylik versin canim. Ben doktora gunduz uyumuyor dedigimde gece uyumasi onemli dedi. Gece uyumayinca buyume hormonu sekteye ugruyormus. Uyku surubu gibi seyler var aslinda. Son care olarak. Doktora gittiginde sorsan mi?

Acıkıyor demek ki annesi :) boyu uzuyor olabilir :) ben kızımda gözlemliyorum, bu ay iyice boy attı maşallah :) eğer farklı bir sağlık sorunu yoksa geçmesini beklemekten başka çare yok..

Evet olabilir ama bugune kdr hep gece 1 kez uyaniyordu acaba aklima gelmeyen bir seymi yapiyorum veya yapmiyorum diyorum.. harika haftalara gore atak dunbitti

Allah sutumuzu arttirsin valla bu duzende bu yorgunlukta sutumuz artsin diye ugrasiyoruz birde. Ayni iste evde yapacak bir sey olmuyor sariyor memeye ama disarida oyle degil. Ama benim kiz gece mesela 10-11 de yatti 3 te kalkardi birde 6 da sonra 8 de full yataktan ayrilirdik ama su 1 hafta 10 gundur kurulmus saat gibi tam 2 saatte kalkiyor esimde diyor odanin isisini dusurelim belki sicaktan susuyor kalkiyor bu gece onu deneyecegiz birde dr na yazicam hani ne yapmam gerek diye cunku anliyorum acikmis gibi emmiyor hatta iki gogus emerdi bu 2 saatliklerde cogunluk tek gogus emip uyuya kaliyor memede

Bu 4 ay asilari ve ataklari iz birakip gidicek sanirim harika haftalar uygulamasini indirdim indirmez olaydim 6. Aydaki atakta bunu gibi

Bu arada memeden sonra baya bi sure agiz emme hareketine devam ediyor bizde de o esnada emzik verdigimde surati eksiyor direk aciyor gozleri aglamaya basliyor

2 saatte bir kalktiginda her sefer emzirmesen mi? Sallayarak falan mi denesen? Bizim de bazen iki saatte bir kalkiyor. Az emip uyuyor diye ben de paso emziriyorum. Sonra sabah hepsini kusuyor.
4 aylik bir bebegin aksam emmesinden sonra 6 saat uyumasi lazimmis buyume hormonunun iyi calismasi icin. Arada bir olunca neyse de her gun kotu gercekten. Hem yorgunluk hem cocuga da zarar.

bizim oda da cok sicak oluyordu (24 derece civari) artik petegi kapattik tamamen gece biz de bebek de rahat uyuduk.aksam 22den sabah 7ye kadar uyanmadi.gerci normalde de bu sekilde uyudugu gunler coktu ama sicakligin etkisi olabilir.dun gunduz surekli memedeydi.

Bu gece onu deneyecegiz canim

Her gun yorgunluk ustune yorgunluk biniyor korkuyorum bigun bi yerde yigilip kalicam diye emmeden uykuya cevirmem cok zor

Dr la konustum simdi gece her kalktiginda emzirme diyo tamam baktin uyandigina hareketlendigine dair sesler mi geldi kalkma bakma nefesini bile hissder cunku diyo bekle biraz bakinir kendi kendine sesler cikarir belki biraz mizmizlanir ama sonra geri yatar diyo 2 saatte bir emzirme suresini biraz ac diyo

Evet olabilir ama bugune kdr hep gece 1 kez uyaniyordu acaba aklima gelmeyen bir seymi yapiyorum veya yapmiyorum diyorum.. harika haftalara gore atak dunbitti
Dişleri hazırlık yapıyor ve rahatsız ediyor muhtemelen. Buna bağlı olarak kulakları da ağrıyor olabilir. Kafasını iki yana sallıyor mu?

Gelecek yillara depo olsun diye sanirim. Bizim doktor kakada kan olunca bi sure kesin dedi. 5 ay kontrolune kadar vermiycem. Gidince sorcam doktora. Bi daha denedigimde yine kan olursa yine vermem.
İhtiyaç fazlası vücutta depolanmıyor diye biliyorum. Bir doktor röportajından alıntı yapmıştım, orada da aynı görüş var kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…