2018 Ekim Anneleri

Ağlarsa da emzirmeden uyutmaya bakacaksın demek ki.. peki neden uyandığına dair fikir belirtti mi?

Dişleri hazırlık yapıyor ve rahatsız ediyor muhtemelen. Buna bağlı olarak kulakları da ağrıyor olabilir. Kafasını iki yana sallıyor mu?

Bizimki sürekli kafasını iki yana sallayıp kulağını çekiyor uykusu olunca yaptığını düşünüyorum da başka nedeni mi varmış sallamanın

Allah kolaylik versin canim. Ben doktora gunduz uyumuyor dedigimde gece uyumasi onemli dedi. Gece uyumayinca buyume hormonu sekteye ugruyormus. Uyku surubu gibi seyler var aslinda. Son care olarak. Doktora gittiginde sorsan mi?
Gunduz zaten bir saat uyuyor bazen iki saat. Ama gece cok sık kalkiyor. Pers randevu var. O zaman soyleyecegim onceden de soylemistim olabilir demisti. Bu sefer cozum onersin isterim artik.

Gunduz zaten bir saat uyuyor bazen iki saat. Ama gece cok sık kalkiyor. Pers randevu var. O zaman soyleyecegim onceden de soylemistim olabilir demisti. Bu sefer cozum onersin isterim artik.
Gündüz dışarı çıkıyor musun? Acaba biraz yorulsa daha iyi uyumaz mı? Benim çocuklarda işe yarar genelde

Gündüz uykuları nasıl bebişin? Bazen gündüz uykusunu alınca gece uyumak istemeyebilir
Mesela dun ayri saatler olmak uzere 2 saat uyumustur toplamda. Ki her zaman boyle yapar. Bazen de uyumadigi gunler oluyor gündüz. Onu ben de dusundum ama uyumadigi gunlerde de gece hep ayni. Bi kac sefer 3-4 saat uyudu gece. Emzirip yatirinca yine saat basi ayakta. Ben mi yapamiyorum uyku duzenini ayarlayamiyorum anlamiyorum.

Kızlar iki gündür sol göğsümde sert bir şişlik vardı. Emzirirken de çok yanıyordu. O memeyi emince de kusuyordu bebeğim. İyice stres oldum mastit mi diye.. stres yaptıkça daha da sertleşip süt çok az akmaya başladı. Kızım da emmek istemedi bu sefer.. sonra akşam çok güzel bir haber aldım (10 yıldır bebek için uğraşan arkadaşım hamileymiş). Bana bir rahatlama ve huzur geldi, biraz ağladım.. bir ağrı kesici(patacetamol) içip kızımı uzun uzun emzirdim. Sabah kalktığımda geçmişti.. çok şükür bin şükür ❤

Kulağına baktır gülüm sağlık ocağında. İltihap olabilir
Benim oglumda gece arada surekli basini iki yana sallar sapkayla yatiriyorum ben gozune kadar cekiyorum gormesin diye. Acaba ondan mi yapiyordu ki? Gunduz pek gormedim ama. Bir de iltihap olunca cok aglarmis bebek ememezmis duramazmis.

Benim oglumda gece arada surekli basini iki yana sallar sapkayla yatiriyorum ben gozune kadar cekiyorum gormesin diye. Acaba ondan mi yapiyordu ki? Gunduz pek gormedim ama. Bir de iltihap olunca cok aglarmis bebek ememezmis duramazmis.
Sadece kaşınıyor da olabilir. Kulak çubuğuyla hafifçe kaşımayı dene. Kızımda işe yarıyor. Bir de artık şapkayı çıkar bence. Rahatsız oluyordur kuzucuk

Gündüz dışarı çıkıyor musun? Acaba biraz yorulsa daha iyi uyumaz mı? Benim çocuklarda işe yarar genelde
Yok cok cikamiyorum ben. Havalar soguk olunca. Bir de asansor yok. Tek basima hem bebisi hem arabasini indirmem zor olur diye. Kanguruyu da sevmedi kafasi cok alcakta kalip etrafi göremeyince sinirleniyor. Ama disari ciktigimiz zamanlarda eve gelene kadar uyur arabasinda. O zaman da uykusunu aliyor acikcasi :)))

Sadece kaşınıyor da olabilir. Kulak çubuğuyla hafifçe kaşımayı dene. Kızımda işe yarıyor. Bir de artık şapkayı çıkar bence. Rahatsız oluyordur kuzucuk
Haklisin ama soyle bi gozunu acinca gece geri uyumuyor ondan care olarak oyle yapmistim. Neyse bi daha takmayim artik:)) kulak cubuguyla deneyim bir de tesekkur ederim

Bu doğru olabilir bu gece ben uyandım baktım ki bizim hanım uyanmış üstünü açmış ayakları beşikten aşağıya sallamış ama öyle kendi kendine oynuyor sonra düzeltip üstünü örttüm bende geri yattım gözümü açamadım uykudan çünkü bir iki konuştu ben uyumuşum o arada tekrar uyandığımda uyuyordu

Balkon teras gibi açık yerlerde azıcık yürüyüş yap :)) gündüz güneşli saatler oluyor mutlaka. Bakınsın biraz sağa sola.. hava alsın. Gündüz farklı oyunlar icat edersen hevesini alıp uyuyabilir gece.. annesine doyamayan bebiş gece uyumak istemezmiş diye okumuştum bir yerde

Tecrübelerimden;
Gündüz az emdi mi gece sık uyaniyor
Gündüz az uyudu mu gece 1 kere kalkiyor.
Üstü kalinsa sık uyaniyor.
Banyo yaptigi gün gündüz de gece de güzel uyuyor.
Benim minnoş da sık uyaniyor.baya emiyor.bazen geri yatmiy
Aynen geri uyuyorlar bazen.
Bende birakiyorum bakiyorim geri uyumus oluyor.

2 gundur balkona cikartip hava alsin diye yaoiyordum. Ve oynatiyorum gunduzleri sadece aksam esim gelince ona veriyorum aksamlari daha cok babada oluyor bende emzirme sirasinda oluyor. Acaba ondan mi o zaman. Eger oyleyse daha cok ilgilnmek lazim demek ki

Mesela akşam sofrayı kurana kadar babası ilgilenir, yemekten sonra da sen alırsın, baba sofrayı kaldırır. Biraz şarkı falan söylersiniz :) sonra emme, alt değiştirme, pijama giyme falan derken uyku zaman gelir :) hele bir de yatmadan önce yıkayabilirsen bal kaymak :))

G Gulcan23 kulağını çekiyor dediğin için direk iltihap geldi aklıma ama kaşınıyor da olabilir. Sen de kulak çubuğuyla hafifçe kaşımayı dene. Rahatlıyor böyle yapınca kuzucuklar

Oyle yaparim artik. Ama banyodan sonra hic uyumuyor onu anladim. Dun de oyleydi. Banyo daha erken yaptiririm artik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…