Ağlarsa da emzirmeden uyutmaya bakacaksın demek ki.. peki neden uyandığına dair fikir belirtti mi?Dr la konustum simdi gece her kalktiginda emzirme diyo tamam baktin uyandigina hareketlendigine dair sesler mi geldi kalkma bakma nefesini bile hissder cunku diyo bekle biraz bakinir kendi kendine sesler cikarir belki biraz mizmizlanir ama sonra geri yatar diyo 2 saatte bir emzirme suresini biraz ac diyo
Dişleri hazırlık yapıyor ve rahatsız ediyor muhtemelen. Buna bağlı olarak kulakları da ağrıyor olabilir. Kafasını iki yana sallıyor mu?
Gündüz uykuları nasıl bebişin? Bazen gündüz uykusunu alınca gece uyumak istemeyebilirBenimki iki kez 2 saatte geri kalan saat basi ayakta. 4 aylik olduk ama hic degismedi huyu. Bir de 2 gundur gece 1 den 3 e kadar uyutamıyorum. Uykusuzluktan delirecegim bir gun.
Gunduz zaten bir saat uyuyor bazen iki saat. Ama gece cok sık kalkiyor. Pers randevu var. O zaman soyleyecegim onceden de soylemistim olabilir demisti. Bu sefer cozum onersin isterim artik.Allah kolaylik versin canim. Ben doktora gunduz uyumuyor dedigimde gece uyumasi onemli dedi. Gece uyumayinca buyume hormonu sekteye ugruyormus. Uyku surubu gibi seyler var aslinda. Son care olarak. Doktora gittiginde sorsan mi?
Kulağına baktır gülüm sağlık ocağında. İltihap olabilirBizimki sürekli kafasını iki yana sallayıp kulağını çekiyor uykusu olunca yaptığını düşünüyorum da başka nedeni mi varmış sallamanın
Cok gecmis olsun. Insaallah daha olmaz.Bütün gece inledi cocukcagiz sabaha karsi anca düştü atesi insallah daha cikmaz
Gündüz dışarı çıkıyor musun? Acaba biraz yorulsa daha iyi uyumaz mı? Benim çocuklarda işe yarar geneldeGunduz zaten bir saat uyuyor bazen iki saat. Ama gece cok sık kalkiyor. Pers randevu var. O zaman soyleyecegim onceden de soylemistim olabilir demisti. Bu sefer cozum onersin isterim artik.
Mesela dun ayri saatler olmak uzere 2 saat uyumustur toplamda. Ki her zaman boyle yapar. Bazen de uyumadigi gunler oluyor gündüz. Onu ben de dusundum ama uyumadigi gunlerde de gece hep ayni. Bi kac sefer 3-4 saat uyudu gece. Emzirip yatirinca yine saat basi ayakta. Ben mi yapamiyorum uyku duzenini ayarlayamiyorum anlamiyorum.Gündüz uykuları nasıl bebişin? Bazen gündüz uykusunu alınca gece uyumak istemeyebilir
Benim oglumda gece arada surekli basini iki yana sallar sapkayla yatiriyorum ben gozune kadar cekiyorum gormesin diye. Acaba ondan mi yapiyordu ki? Gunduz pek gormedim ama. Bir de iltihap olunca cok aglarmis bebek ememezmis duramazmis.Kulağına baktır gülüm sağlık ocağında. İltihap olabilir
Sadece kaşınıyor da olabilir. Kulak çubuğuyla hafifçe kaşımayı dene. Kızımda işe yarıyor. Bir de artık şapkayı çıkar bence. Rahatsız oluyordur kuzucukBenim oglumda gece arada surekli basini iki yana sallar sapkayla yatiriyorum ben gozune kadar cekiyorum gormesin diye. Acaba ondan mi yapiyordu ki? Gunduz pek gormedim ama. Bir de iltihap olunca cok aglarmis bebek ememezmis duramazmis.
Yok cok cikamiyorum ben. Havalar soguk olunca. Bir de asansor yok. Tek basima hem bebisi hem arabasini indirmem zor olur diye. Kanguruyu da sevmedi kafasi cok alcakta kalip etrafi göremeyince sinirleniyor. Ama disari ciktigimiz zamanlarda eve gelene kadar uyur arabasinda. O zaman da uykusunu aliyor acikcasi :)))Gündüz dışarı çıkıyor musun? Acaba biraz yorulsa daha iyi uyumaz mı? Benim çocuklarda işe yarar genelde
Haklisin ama soyle bi gozunu acinca gece geri uyumuyor ondan care olarak oyle yapmistim. Neyse bi daha takmayim artik:)) kulak cubuguyla deneyim bir de tesekkur ederimSadece kaşınıyor da olabilir. Kulak çubuğuyla hafifçe kaşımayı dene. Kızımda işe yarıyor. Bir de artık şapkayı çıkar bence. Rahatsız oluyordur kuzucuk
Bu doğru olabilir bu gece ben uyandım baktım ki bizim hanım uyanmış üstünü açmış ayakları beşikten aşağıya sallamış ama öyle kendi kendine oynuyor sonra düzeltip üstünü örttüm bende geri yattım gözümü açamadım uykudan çünkü bir iki konuştu ben uyumuşum o arada tekrar uyandığımda uyuyorduDr la konustum simdi gece her kalktiginda emzirme diyo tamam baktin uyandigina hareketlendigine dair sesler mi geldi kalkma bakma nefesini bile hissder cunku diyo bekle biraz bakinir kendi kendine sesler cikarir belki biraz mizmizlanir ama sonra geri yatar diyo 2 saatte bir emzirme suresini biraz ac diyo
Balkon teras gibi açık yerlerde azıcık yürüyüş yap :)) gündüz güneşli saatler oluyor mutlaka. Bakınsın biraz sağa sola.. hava alsın. Gündüz farklı oyunlar icat edersen hevesini alıp uyuyabilir gece.. annesine doyamayan bebiş gece uyumak istemezmiş diye okumuştum bir yerdeYok cok cikamiyorum ben. Havalar soguk olunca. Bir de asansor yok. Tek basima hem bebisi hem arabasini indirmem zor olur diye. Kanguruyu da sevmedi kafasi cok alcakta kalip etrafi göremeyince sinirleniyor. Ama disari ciktigimiz zamanlarda eve gelene kadar uyur arabasinda. O zaman da uykusunu aliyor acikcasi :)))
Aynen geri uyuyorlar bazen.Bu doğru olabilir bu gece ben uyandım baktım ki bizim hanım uyanmış üstünü açmış ayakları beşikten aşağıya sallamış ama öyle kendi kendine oynuyor sonra düzeltip üstünü örttüm bende geri yattım gözümü açamadım uykudan çünkü bir iki konuştu ben uyumuşum o arada tekrar uyandığımda uyuyordu
2 gundur balkona cikartip hava alsin diye yaoiyordum. Ve oynatiyorum gunduzleri sadece aksam esim gelince ona veriyorum aksamlari daha cok babada oluyor bende emzirme sirasinda oluyor. Acaba ondan mi o zaman. Eger oyleyse daha cok ilgilnmek lazim demek kiBalkon teras gibi açık yerlerde azıcık yürüyüş yap :)) gündüz güneşli saatler oluyor mutlaka. Bakınsın biraz sağa sola.. hava alsın. Gündüz farklı oyunlar icat edersen hevesini alıp uyuyabilir gece.. annesine doyamayan bebiş gece uyumak istemezmiş diye okumuştum bir yerde
Mesela akşam sofrayı kurana kadar babası ilgilenir, yemekten sonra da sen alırsın, baba sofrayı kaldırır. Biraz şarkı falan söylersiniz :) sonra emme, alt değiştirme, pijama giyme falan derken uyku zaman gelir :) hele bir de yatmadan önce yıkayabilirsen bal kaymak :))2 gundur balkona cikartip hava alsin diye yaoiyordum. Ve oynatiyorum gunduzleri sadece aksam esim gelince ona veriyorum aksamlari daha cok babada oluyor bende emzirme sirasinda oluyor. Acaba ondan mi o zaman. Eger oyleyse daha cok ilgilnmek lazim demek ki
Oyle yaparim artik. Ama banyodan sonra hic uyumuyor onu anladim. Dun de oyleydi. Banyo daha erken yaptiririm artik:))Mesela akşam sofrayı kurana kadar babası ilgilenir, yemekten sonra da sen alırsın, baba sofrayı kaldırır. Biraz şarkı falan söylersiniz :) sonra emme, alt değiştirme, pijama giyme falan derken uyku zaman gelir :) hele bir de yatmadan önce yıkayabilirsen bal kaymak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?