2018 Ekim Anneleri

Evet deneyecegim cunku ben hemen alip emziriyorum ve bu sekilde uykuya donmen icin emmen gerekiyor msji veriyorum ve sık emzirdigim icin gaz yapiyor bu gece hem ustunu inceltmeyi odayi biraz ilik yapmayi hemde 2 saatte bir emzirmemeyi planliyorum bakalim sans benimle olsun :)

Senin bebek bu baslikta ilk ve tek canim bence sen cok dillendirme aman masallah de :))

Ağlarsa da emzirmeden uyutmaya bakacaksın demek ki.. peki neden uyandığına dair fikir belirtti mi?

Aglama zaten olmuyor sadece nefes sesininden anliyorum gozunu actigini hayir muayenede her sey temiz ciktigi icin extra bir sey demedi sadece uzerine cok dusmeyip kendi haline birakacaksin o zaten kendliginden yine uyur dedi

Hahahah sesli guldum Allah iyiliginizi versn cok tatlilar ya

Ee bunlari niliko yapiyordu zaten. Asker ruhlu kizim. Zeynam.

Hahahah sesli guldum Allah iyiliginizi versn cok tatlilar ya
Aynen ya gün gectikce daha cok seviyorum.sabrim artiyor.
Gün gectikce yaramazlasiyor.
Ee bunlari niliko yapiyordu zaten. Asker ruhlu kizim. Zeynam.
Aynen.metehanla niliko cok yaramaz.
Bu ikisinden korkulur.
Suratimiza tükürüyor.ağziyla taklit yapmaya basladi.ağzımiza ökünüyor:)

Bizimki de ulaşabildiği her şeyi yalıyor :) dil hep dışarıda bu aralar :) bir de dudaklarıyla brrr gibi bir ses çıkarıyor motor sesi gibi :)

Bizimki uzun zamandır yapıyor canım onları.

Bizimki de ulaşabildiği her şeyi yalıyor :) dil hep dışarıda bu aralar :) bir de dudaklarıyla brrr gibi bir ses çıkarıyor motor sesi gibi :)
Oğlum sıkılıp da ben almazsam annneee diye bağırmaya başlıyor eşim kıskandığından karşısına geçip baba dedirtmeye çalışıyor oğlum da gülüyor:) dün oğlum koca totişini kaldırıp dönmeye başladı tam yüzüstüne geçemiyordu yana dönüyordu totosunu kaldıramıyordu dün akşam eşim çağırdı koş koş diye mutfaktan iki adım atana kadar dönmüş tabi sonrasında biz sırtüstü koyar koymaz dönmeye başladı kızım daha geç yapmıştı hatta 6 aya yakındı kızıma göre oğlum erken başladı hatta yüzüstünde kendini itip ilerlemeye çalışıyor yaramaz oğlum:)zaman ne çabuk geçiyor. Sürekli konuşma halinde sessiz harfleri çıkarmaya çalışıyor ağzını büzüp. Aslında oğlumdan farklı bir şey de beklemiyorum 1 sn bile susmayan ablası akşam boyu konuşabilen bir babası var ya ne olacağıdı:):)

Armut dibine düşmüş :))) çok tatlılar gerçekten :)) benim tospik de dönemiyor henüz, ya sağ ya solda kalıyor ama nerdeyse oturacak şekilde dikiliyor yastıktan.. kedi gibi sesler çıkarıyor yüksek sesle :) bakalım 10 gün sonra 4 aylık olacak, neler değişecek, neler öğrenecek.. şarkı dinlemeyi çok seviyor, ben de bildiğim her dilde çocuk şarkısı söylüyorum, ağzı kulaklarına geliyor :)) babaya ayrı bir ilgisi var.. beni nasılsa tüm gün görüyor, hiç aramıyor babası gelince.. acıkmadan ağlamıyor babasının kucağında ❤

Ayyyy caniiiim. Sabirsizlikla bekledigim sey donmesi. O zaman buyuycek sanki. Bebekligi bitecek. Tam ne kadarlik?

Benimki resmen kus gibi ötüyor.

Arkadaşlar şimdi hastaneden çıktık 12 den beri hastanedeyim kan tahlili istedi dr alerji falan çıkmadı hemogram için alınan kan pıhtılaşmış o da olmadı kaka tahlili istedi onuda sabah yaparsa vereceğiz inşallah .. Bir damla yazdı alerjiyi baskılamak içinmiş zadıten adı kullanan var mı ?

Biz level atladık canım o konuda.. her gün farklı güzellikle karsılıyo kızım bizi.. amaaa haala dönemedik cok mu tembel diyorum bazen.. bir de değişmeyen bir şey var, gazini cıkarırken hala cok korkuyo..

Baba aşığı oluyorlar ya benimki de aynı valla. Şarkılara bayılıyor ablasını izlemeyi çok seviyor öyle böyle geçiriyoruz zamanı

Ayyyy caniiiim. Sabirsizlikla bekledigim sey donmesi. O zaman buyuycek sanki. Bebekligi bitecek. Tam ne kadarlik?
Sanırım atak dönemimiz bitti bizim hafta sonu çok kötü geçti ardından bir sakinlik ve dönmeye başlamamız... ayy büyüyorlar ya yapabildikleri yeni şeyleri görmek harika:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…