2018 Ekim Anneleri

Ben oğlumda kullanmadım ama geçen yıl uzunca bir süre kullandım kızımda canım iki yaş civarı sürekli öksürüğü vardı alerjiden kaynaklı diye vermişti

Biz level atladık canım o konuda.. her gün farklı güzellikle karsılıyo kızım bizi.. amaaa haala dönemedik cok mu tembel diyorum bazen.. bir de değişmeyen bir şey var, gazini cıkarırken hala cok korkuyo..
Yerim ben onu kendi gazından mı korkuyor:) dönme işi belli olmuyor ki kızım 6 aya yakın dönmüştü diye hatırlıyorum Allahım bu çocuk neden dönmüyor deyip duruyordum oğlum da dün başladı 4.5 aylıkken. Her bebek o kadar kendine özgü ki her şeyi vakti geldiğinde yapıyorlar ne önce ne sonra

Ben oğlumda kullanmadım ama geçen yıl uzunca bir süre kullandım kızımda canım iki yaş civarı sürekli öksürüğü vardı alerjiden kaynaklı diye vermişti
Ya ben ne yapacağımı şaşırdım ya koskoca prof sun sen ben hala netten çare arıyorum Allahım Ya Rabbim Yaaa sen bu damlayı niye yazdın şimdi bana alerjiyi baskılamak için diyo alerji dr una sordum kullanma diyo .. Kan bakıcaz deri dopru göstermez diyo alerki dr kanda olmaz deride diyor diğer gittiklerim ikisindede olmaz deneme yanılma yapacaksın diyor lailaheillallah (

Sesli güldüm
benimki anca yan donuyo bide yanlarak yer degistiriyo. butun postlari okuyunca aldim cevabini ama heralde atak donemi bitince gelişme gosteriyolar bizin daha 13 günümüz var bakalim o zaman donucekmi

Canim o kdr haklisin ki ama icindeki ses emin ol en dogrusunu soyler sana. Hangisi kafana daha cok yattiysa o yolda ilerle bence

Calismama 3 bucuk ay kaldi. Simdiden merak ediyorum 8 aylikken gunde kac ml sut icecek? Acaba gogus pompalari bebegin emmesi gibi mi olacak yeterli sut cikacak mi? Ne zmndan itibaren dolaba koymak icin hazirlik yapmaliyim..birde ozel sektorde calisiyorum sabah 7 de gidip aksam 6 larda gelecegim

Saklama süresi 3 ay. 3 ay kala baslayabilirsin sagmaya 8.ayda ek gidada alicak ne kadar gerekir bilmiyorum ama pompa bebegin emmesi gibi olmuyo. Benimde 1 aylik stogum kaldı gunluk sagmayla 1.5 aya uzatirim anca gibi sonrasinda yetmeyenu mama takviyesi yapmam gerekicek

Kilo başına (ortalama tabi) 150 ml günlük.
Mesela 4 kg ise bebek 4x150=600 ml tabi bu ortalama daha az veya çok olabilir..

Peki suanda 3 saatte bir emiyor ve anca 3 saatte doluyor gogusler hangi ara sagacagim ki ben

4 ay itibarı ile emme aralıkları arttığı için sağım yapıp dolaba atıyorum. Bayağı birikmeye başladı. İşe hemen dönmeyi düşünmüyorum. Tarihi geçmeden vereyim istiyorum. Doğduğundan beri hiç biberon vermedim. Kaşıkla vermek de epey zahmetli oluyor. Siz nasıl veriyorsunuz sağdığınız sütü biberon dışında?

Vallahi benim kiz 3 saatte bir emiyor ve goguslerde anca 3 saatte doluyor hangi ara sagicam bilmiyorum sizin emme aralari ne kadar peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…