Ben oğlumda kullanmadım ama geçen yıl uzunca bir süre kullandım kızımda canım iki yaş civarı sürekli öksürüğü vardı alerjiden kaynaklı diye vermiştiArkadaşlar şimdi hastaneden çıktık 12 den beri hastanedeyim kan tahlili istedi dr alerji falan çıkmadı hemogram için alınan kan pıhtılaşmış o da olmadı kaka tahlili istedi onuda sabah yaparsa vereceğiz inşallah .. Bir damla yazdı alerjiyi baskılamak içinmiş zadıten adı kullanan var mı ?
Yerim ben onu kendi gazından mı korkuyor:) dönme işi belli olmuyor ki kızım 6 aya yakın dönmüştü diye hatırlıyorum Allahım bu çocuk neden dönmüyor deyip duruyordum oğlum da dün başladı 4.5 aylıkken. Her bebek o kadar kendine özgü ki her şeyi vakti geldiğinde yapıyorlar ne önce ne sonraBiz level atladık canım o konuda.. her gün farklı güzellikle karsılıyo kızım bizi.. amaaa haala dönemedik cok mu tembel diyorum bazen.. bir de değişmeyen bir şey var, gazini cıkarırken hala cok korkuyo..
Ya ben ne yapacağımı şaşırdım ya koskoca prof sun sen ben hala netten çare arıyorum Allahım Ya Rabbim Yaaa sen bu damlayı niye yazdın şimdi bana alerjiyi baskılamak için diyo alerji dr una sordum kullanma diyo .. Kan bakıcaz deri dopru göstermez diyo alerki dr kanda olmaz deride diyor diğer gittiklerim ikisindede olmaz deneme yanılma yapacaksın diyor lailaheillallahBen oğlumda kullanmadım ama geçen yıl uzunca bir süre kullandım kızımda canım iki yaş civarı sürekli öksürüğü vardı alerjiden kaynaklı diye vermişti
Kızım da abisini izliyor sürekli. Yaptığı her harekete gülüyor :) keşke oğlum biraz daha nazik olabilse, ani seslerle korkutuyor kardeşiniBaba aşığı oluyorlar ya benimki de aynı valla. Şarkılara bayılıyor ablasını izlemeyi çok seviyor öyle böyle geçiriyoruz zamanı
Sesli güldümMetehan bu basligin önderi
İlk ne oluyorsa metehanda oluyor.sonra diger cocuklara sirayet ediyor
Komutan ruhlu oğlum.
Askerler izinde.
Sıkı durun kızlar bizimkindeki degisiklikleri yazim.
1.tükürmeye basladi.
2.dilini uzatip kiyafetinin önünü yaliyor.
benimki anca yan donuyo bide yanlarak yer degistiriyo. butun postlari okuyunca aldim cevabini ama heralde atak donemi bitince gelişme gosteriyolar bizin daha 13 günümüz var bakalim o zaman donucekmiOğlum sıkılıp da ben almazsam annneee diye bağırmaya başlıyor eşim kıskandığından karşısına geçip baba dedirtmeye çalışıyor oğlum da gülüyor:) dün oğlum koca totişini kaldırıp dönmeye başladı tam yüzüstüne geçemiyordu yana dönüyordu totosunu kaldıramıyordu dün akşam eşim çağırdı koş koş diye mutfaktan iki adım atana kadar dönmüş tabi sonrasında biz sırtüstü koyar koymaz dönmeye başladı kızım daha geç yapmıştı hatta 6 aya yakındı kızıma göre oğlum erken başladı hatta yüzüstünde kendini itip ilerlemeye çalışıyor yaramaz oğlum:)zaman ne çabuk geçiyor. Sürekli konuşma halinde sessiz harfleri çıkarmaya çalışıyor ağzını büzüp. Aslında oğlumdan farklı bir şey de beklemiyorum 1 sn bile susmayan ablası akşam boyu konuşabilen bir babası var ya ne olacağıdı:):)
Ya ben ne yapacağımı şaşırdım ya koskoca prof sun sen ben hala netten çare arıyorum Allahım Ya Rabbim Yaaa sen bu damlayı niye yazdın şimdi bana alerjiyi baskılamak için diyo alerji dr una sordum kullanma diyo .. Kan bakıcaz deri dopru göstermez diyo alerki dr kanda olmaz deride diyor diğer gittiklerim ikisindede olmaz deneme yanılma yapacaksın diyor lailaheillallah(
Saklama süresi 3 ay. 3 ay kala baslayabilirsin sagmaya 8.ayda ek gidada alicak ne kadar gerekir bilmiyorum ama pompa bebegin emmesi gibi olmuyo. Benimde 1 aylik stogum kaldı gunluk sagmayla 1.5 aya uzatirim anca gibi sonrasinda yetmeyenu mama takviyesi yapmam gerekicekCalismama 3 bucuk ay kaldi. Simdiden merak ediyorum 8 aylikken gunde kac ml sut icecek? Acaba gogus pompalari bebegin emmesi gibi mi olacak yeterli sut cikacak mi? Ne zmndan itibaren dolaba koymak icin hazirlik yapmaliyim..birde ozel sektorde calisiyorum sabah 7 de gidip aksam 6 larda gelecegim
Kendim deneyerek bulacağım sanırım inşallah başarılı olurum ve umarım uzun sürmez yavrumda herşeyi yiyebilriCanim o kdr haklisin ki ama icindeki ses emin ol en dogrusunu soyler sana. Hangisi kafana daha cok yattiysa o yolda ilerle bence
Olacaktır ilerleyen günlerde bizim de öyleydi bolca antrenman yaptı o şekilde öylece dönmeye başladıBizimki ayaklarini havaya kaldirip yana deviriyor kendini anca oyle donuyor sirtustunden yuzustune yok henuz bir sey
Kilo başına (ortalama tabi) 150 ml günlük.Calismama 3 bucuk ay kaldi. Simdiden merak ediyorum 8 aylikken gunde kac ml sut icecek? Acaba gogus pompalari bebegin emmesi gibi mi olacak yeterli sut cikacak mi? Ne zmndan itibaren dolaba koymak icin hazirlik yapmaliyim..birde ozel sektorde calisiyorum sabah 7 de gidip aksam 6 larda gelecegim
Saklama süresi 3 ay. 3 ay kala baslayabilirsin sagmaya 8.ayda ek gidada alicak ne kadar gerekir bilmiyorum ama pompa bebegin emmesi gibi olmuyo. Benimde 1 aylik stogum kaldı gunluk sagmayla 1.5 aya uzatirim anca gibi sonrasinda yetmeyenu mama takviyesi yapmam gerekicek
Kilo başına (ortalama tabi) 150 ml günlük.
Mesela 4 kg ise bebek 4x150=600 ml tabi bu ortalama daha az veya çok olabilir..
Bizimki dönüyor canimBiz level atladık canım o konuda.. her gün farklı güzellikle karsılıyo kızım bizi.. amaaa haala dönemedik cok mu tembel diyorum bazen.. bir de değişmeyen bir şey var, gazini cıkarırken hala cok korkuyo..
4 ay itibarı ile emme aralıkları arttığı için sağım yapıp dolaba atıyorum. Bayağı birikmeye başladı. İşe hemen dönmeyi düşünmüyorum. Tarihi geçmeden vereyim istiyorum. Doğduğundan beri hiç biberon vermedim. Kaşıkla vermek de epey zahmetli oluyor. Siz nasıl veriyorsunuz sağdığınız sütü biberon dışında?
Canım iki aylıkken bir Dr a gittiğimde bu hesabı söylemisti, bizim kilo 6.2 g ama en fazla 720 CC içiyor hoc kiloya göre içmiyorKilo başına (ortalama tabi) 150 ml günlük.
Mesela 4 kg ise bebek 4x150=600 ml tabi bu ortalama daha az veya çok olabilir..
gece kalkip sagiyodum ben hala oyle yapiyorumPeki suanda 3 saatte bir emiyor ve anca 3 saatte doluyor gogusler hangi ara sagacagim ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?