2018 Ekim Anneleri

Kızlar e bebekte mama sandalyelerinde bugün indirim var,sitesinde indirim başladı bile. Mama sandalyesi satın aldık hemen. Haberiniz olsun.

Bebek arabasinin pusetini kaldirmak ise yaramadi.
Canım belki de kızın dokunma hissiyle uyumayı seviyordur pusette daha sıkışık oluyor ya yatağında da yanına küçük yastıklar falan mı denesen acaba? Oradaki kokuya dokuya da alışmış olabilir deneme yanılma yoluyla bulunabilir belki gündüz uykularında yatakta deneyerek başlanabilie bir de yarın hafta sonu pes etmeden devam edebileceğiniz birkaç gece var deneyin bence size de ona da zorluk aslında araba

Ben de iş yaparken sıkılıyorum. O yüzden netflix den bluetv den bir şeyler açıyorum. Koyuyorum teli bir yere. Hem izliyorum ses oluyor hem de iş yapıyorum :)

Kızlar benim sütüm mü kesiliyor.
2 gündür geceleri göğsüm dolmuyor.göğüslerim cıvık.gece nasil yattiysam öyle.

Günaydın kızlar Asel İpek’in altını değiştiriyordum ayaklarını 10 gündür falan iki eliyle tutuyor bugün ayaklarını ağzına götürmeye çalışıyor yapamayınca ağlıyor bağırıyor tabi biz gülüyoruz en sonunda ayak baş parmağını ağzına getirip emmeyi başardı öyle komikti ki

Gündüz az mi emziriyorsun canım . Benim de bir dönem öyle oldu. Gündüz az gece çok emiyordu o da normal olarak sabah yumuşak bir memeyle uyaniyordum. Bu gidişatı değiştirdim . Gece 2 defa en fazla gündüz saatte bir emzirdim süt az olsada . O gün sanki hiç sutum yokmuş gibi hissetsem de beyne gün boyu uyarı gönderdim. Ve o günlerde su daha çok içtim 1 litreyse 3 litre . Sonraki sabah tekrar dolgun goguslere kavuştum. Tavsiye ediyorum canım bunu sende yap

Gunaydin kizlar
Eylulu doktora goturduk
Genel muayene normal boy kilo da normal
Peki neden uyaniyor neden huzursuz dedim idrar bakalim dedi
Bezine yapistirilan bir poset verdiler bagladik bakalim
Enfeksiyon yapabilir diger seyler normal gozukuyor cunku dedi

Insallah bir seyi yoktur diycem. O zaman yine sebepsiz kalcak uyanmasi. Insallah sebebi bulunur.

Ben de iş yaparken sıkılıyorum. O yüzden netflix den bluetv den bir şeyler açıyorum. Koyuyorum teli bir yere. Hem izliyorum ses oluyor hem de iş yapıyorum :)
Aslında müzik açıp da iş yapabilirim ama ben sohbet istiyorum yaa :) tüm gün evde çocuklarla.. iki çift laf etmeyi özlüyorum..

Yatmadan önce yoğurtlu bir şeyler ye.. mesela havuç sotele, yoğurt dök ye. Bende çok etkili oluyor. Ayran, kefir içebilirsin. Bunlar bana yarıyor, inşallah sende de ise yarar

Yatmadan önce yoğurtlu bir şeyler ye.. mesela havuç sotele, yoğurt dök ye. Bende çok etkili oluyor. Ayran, kefir içebilirsin. Bunlar bana yarıyor, inşallah sende de ise yarar
Aksine gündüz 1 bucuk saatte bir emzirdim.gece 1 kere kalkti sadece.onda da 1 göğsümü emdi.zaten bostu.
Baska da kalkmadi.
Suyu da cok iciyorum.
Bi gariplik var.

Ben chicco polly kullanıyrm memnunum. Alırken tepsisinin çıkmasına özellkle dikkat ettim. Aynı zamanda sırt ayarı var yatır kaldır.

Kızlar happy diye bi site var.
Baya indirim var.
Ben roxy sabun tozu aldim bugün.
2000 gr×4 paket 78.90 tl verdim.kargo bedava.
Goon bebek bezleri de uygun baya.
Baya uyguna geliyor.bi bakmanizi tavsiye ederim.
Ayrica benim bepanthol bayb 100 gr ihtiyacim var.uygun aldiginiz bi yer varsa söylerseniz çok sevinirim
Ha bu arada baska indirimli ürünler de olur.

benim yazin aldigim bebek deterjanim bitmedi haci sakirin granulunden almistim 1.5 kiloluk.haftada bir bazen iki haftada bir yikayinca bitmiyor.bu gidisle senede bi paket kullanicam sanirim :)

ben is yaparken oglum mama sandalyesinde (yatar) pozisyonda oluyor.sohbet muhabbet geciyor zaman.ama oturma odasinda o uyurken ya da emzirirken netflix dizilerini izliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…