- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Ilkine 215 verdik diye hatırlıyorum. Şimdi 264.. 50 zam gelmiş yani..Artik normal aslinda ama farkli bi durum gb hissediyorsan yine destek kuvvet yap :)
Aşının sadece süspansiyonu degisti baskada bisy olmadi :) Şaka gb yani :)
Aralik ayinin 2.haftasi kuzenim 2 adet 75ten aldi.
Resmen insanlari alık yerine koyuyorlar...
Ah sorma bizim kiz cisini yapasiya labratuar kapandi ve tahlil kaldi pztsiye
Kizlsr aranizda idrar yolu enfeksiyonu geciren var mi peki bebislerinde? Yani olsa nasil anlarim
Ilkine 215 verdik diye hatırlıyorum. Şimdi 264.. 50 zam gelmiş yani..
Outlander bitince ona bakayim. Animasyon cok severim ama pek sarmadi.netflix de the crown u izliyorduk hamileyken.
Maydanoz ve nane tüketme canım onlar süt kesiyorAksine gündüz 1 bucuk saatte bir emzirdim.gece 1 kere kalkti sadece.onda da 1 göğsümü emdi.zaten bostu.
Baska da kalkmadi.
Suyu da cok iciyorum.
Bi gariplik var.
Abovvv.Maydanoz ve nane tüketme canım onlar süt kesiyor
Canim bol naneli bi yemek yedim.iki gün.iste o iki gün sütüm kesildi.Artik normal aslinda ama farkli bi durum gb hissediyorsan yine destek kuvvet yap :)
Aşının sadece süspansiyonu degisti baskada bisy olmadi :) Şaka gb yani :)
Aralik ayinin 2.haftasi kuzenim 2 adet 75ten aldi.
Resmen insanlari alık yerine koyuyorlar...
Tsk ederim canim.estağfurullah.ali de sizin kucaginizdan inmiyor bi is yaptirmiyor.ondan yapamiyorsunuz.tum samimiyetimle diyorum ki, ben sizi takdir ediyorum. temizlik yapmıyorum. yemek öylesine gunu kurtarmalik..sizin bunca ise, ben artık yorgunum demiyecem bir daha valla :))
Biz de simdi kim milyoner olmak istere bakiyoruz.baska bisey yok.biz tv izlemiyoruz, youtubedan orijinal değişik yabancı yemekleri izliyoruz, arada güldür güldür
En sonunda yangın varrrr diye bağıracam.Ilkine 215 verdik diye hatırlıyorum. Şimdi 264.. 50 zam gelmiş yani..
Canim ozel bi polikinlige gittik yinede dedigin sekilde olur mu acaba yoksa sadece devlette mi gecerliAcildem giris yaptirip verebilirsiniz yaptiktan yarim saat sonra en gec gitmeli galiba.Hem ordayken beklemektense.
Gerci bebekler sık yaptigindan cabuk oluyor ama en azindan gun kaybetmezsin
merhaba, tamam az veriyorsunuz ama bu kadar çeşitli yiyecek cok gelmesin sakin, sindirim sistemleri o kadar gelişmedi henüz, annesi olarak siz daha iyi bilirsiniz ama, fikrimi söylemek istedim sadeceSlm anneler nasılsınız bebişler iyidir umarım
Biz dün dr gittik gastro ya kızım bu ay 60 gr almış sadece 5690 gr 5 aylık çocuk gayet normal dedi ve yine alerjik mama yazmadı kafayı yicem ek gıdalara yavaş yavaş baslayabilirsiniz dedi artik dr gitmiycem kendi bildiğim gibi gidicem dünden beri minik minik ek gıdaya başladık şöyle yapicam fikri olan varsa tavsiyeleri söylesin lütfen kk da bir arkadaş sağolsun 4 kutu neocate mama gönderecek elinde fazla varmış
Sabah uyanınca mama
Öğlene kadar anne sütü
Öğlen sebze püresi
İkindiye kadar anne sütü devam
İkindi meyve püresi
Anne sütü devam
Yatmadan mama yada mamadan muhallebi
Gece uyandıkça anne sütü
Çok az az vermeye başladım bugün öğlen havuc patates az irmik pişirip çekip verdim
İkindidede minik bir parca muz ezdim çok gönüllü olmasa da yedi dünde bunları verdim yarında bunları vericem durumuna bakıcam yavaş yavaş çeşitlendirip miktarını ayarlarım
Merhaba. Ben de cok bilmiyorum ama zaten bebeginiz alerjik, uc gun kuraliyla gitseniz daha iyi olur. Yedigi dokundu mu anlamak icin. Hatta birinci gun cay kasigi kadar, ikinci gun tatli kasigi, ucuncu gun corba kasigi kadardi yanilmiyorsam.Slm anneler nasılsınız bebişler iyidir umarım
Biz dün dr gittik gastro ya kızım bu ay 60 gr almış sadece 5690 gr 5 aylık çocuk gayet normal dedi ve yine alerjik mama yazmadı kafayı yicem ek gıdalara yavaş yavaş baslayabilirsiniz dedi artik dr gitmiycem kendi bildiğim gibi gidicem dünden beri minik minik ek gıdaya başladık şöyle yapicam fikri olan varsa tavsiyeleri söylesin lütfen kk da bir arkadaş sağolsun 4 kutu neocate mama gönderecek elinde fazla varmış
Sabah uyanınca mama
Öğlene kadar anne sütü
Öğlen sebze püresi
İkindiye kadar anne sütü devam
İkindi meyve püresi
Anne sütü devam
Yatmadan mama yada mamadan muhallebi
Gece uyandıkça anne sütü
Çok az az vermeye başladım bugün öğlen havuc patates az irmik pişirip çekip verdim
İkindidede minik bir parca muz ezdim çok gönüllü olmasa da yedi dünde bunları verdim yarında bunları vericem durumuna bakıcam yavaş yavaş çeşitlendirip miktarını ayarlarım
çeşit derken sebze püresi ve muz ezip verdim sadece canım miktar olarakta 1 er kaşık anca vardımerhaba, tamam az veriyorsunuz ama bu kadar çeşitli yiyecek cok gelmesin sakin, sindirim sistemleri o kadar gelişmedi henüz, annesi olarak siz daha iyi bilirsiniz ama, fikrimi söylemek istedim sadece
Ben de telefonda internetten izliyorumbiz tv izlemiyoruz, youtubedan orijinal değişik yabancı yemekleri izliyoruz, arada güldür güldür
az verdim zaten canım miktar olarak dr sebze ve meyve verebilirsiniz dedi yumurta sut ürünü ilk etapta vermeyin dedi biraz daha zaman gecince deneyecegizMerhaba. Ben de cok bilmiyorum ama zaten bebeginiz alerjik, uc gun kuraliyla gitseniz daha iyi olur. Yedigi dokundu mu anlamak icin. Hatta birinci gun cay kasigi kadar, ikinci gun tatli kasigi, ucuncu gun corba kasigi kadardi yanilmiyorsam.
Canım üç gün kuralı zaten tek çeşit denenerek uygulanıyor biraz fazla olmuş sanki sizin hızlı bir giriş yapılmış sonuçta neocate mamayı da daha önceden hiç vermediniz belki o belki başka şeyler farklı tepki gösterecek bu şekilde muhtemelen neden kaynaklandığını anlayamazsınız burada bir arkadaş neocateden sonra kaka yapısının değiştiğini söylemişti bazı kişilerde patatese bile alerji olabiliyormuş annesi sizsiniz siz bilirsiniz tabi ki ama birden çocuk zorlanabiliraz verdim zaten canım miktar olarak dr sebze ve meyve verebilirsiniz dedi yumurta sut ürünü ilk etapta vermeyin dedi biraz daha zaman gecince deneyecegiz
o zaman sadece bir sebze ile devam edeyim yavaş yavaş ekleyeyim mamaya bir hafta sonra ancak baslarımCanım üç gün kuralı zaten tek çeşit denenerek uygulanıyor biraz fazla olmuş sanki sizin hızlı bir giriş yapılmış sonuçta neocate mamayı da daha önceden hiç vermediniz belki o belki başka şeyler farklı tepki gösterecek bu şekilde muhtemelen neden kaynaklandığını anlayamazsınız burada bir arkadaş neocateden sonra kaka yapısının değiştiğini söylemişti bazı kişilerde patatese bile alerji olabiliyormuş annesi sizsiniz siz bilirsiniz tabi ki ama birden çocuk zorlanabilir
Estağfurullah canim.tabiki birbirimize yardimci olacaz.bizi en iyi biz anlariz.U Umudumbitmedi_ canım benim denediklerim arasında en çok sütümü arttıran yeşil mercimekli bulgur pilavı oldu belki denemek istersin sen bana az yardımcı olmadın bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?