2018 Ekim Anneleri

benim yazin aldigim bebek deterjanim bitmedi haci sakirin granulunden almistim 1.5 kiloluk.haftada bir bazen iki haftada bir yikayinca bitmiyor.bu gidisle senede bi paket kullanicam sanirim :)
Canim ben de ondan almistim ama muhendisinoglunun incelemesinde iyi degildi. Sebebini hatirlamiyorum simdi.

ben is yaparken oglum mama sandalyesinde (yatar) pozisyonda oluyor.sohbet muhabbet geciyor zaman.ama oturma odasinda o uyurken ya da emzirirken netflix dizilerini izliyorum :)
Ben de outlander muptelasi oldum. Gece emzirmesi uzun suruyor. Kulaklikla telefondan izliyorum.

Ben de outlander muptelasi oldum. Gece emzirmesi uzun suruyor. Kulaklikla telefondan izliyorum.
Çocukları uyuturken oğlum doğduğundan beri kaç dizi bitirdim bilmiyorum o boşluklarda en güzel yapabildiğim şey o oluyor ve çalışırken de en özlediğim. Tavsiye edeceğiniz diziler varsa bakabilirim

Çocukları uyuturken oğlum doğduğundan beri kaç dizi bitirdim bilmiyorum o boşluklarda en güzel yapabildiğim şey o oluyor ve çalışırken de en özlediğim. Tavsiye edeceğiniz diziler varsa bakabilirim
Ben kore dizileri izlerdim önceden.ama simdi mümkün degil.ev isleri yemek temizlik dağ gibi sirtima bindi.
Tabi bos zamanim da var ama bi yere yigılıp kalmayi tercih ediyorum

Ben netflix aldigimizdan beri la casa de papel, 13 reasons why, elite ve sex education'ı bitirdim. En cok 13 reasons why'ı begendim. Ondan once izledigim cok dizi vardi ama telif haklarindan internette bulamayip birakmak zorunda kaldim. Hbo dizileri netflixte de yok. Bugune kadar izleyip de en cok begendigim dizi de dexter sanirim. Hey gidi cnbce'li gunler...

Kızlar benim sütüm mü kesiliyor.
2 gündür geceleri göğsüm dolmuyor.göğüslerim cıvık.gece nasil yattiysam öyle.

Artik normal aslinda ama farkli bi durum gb hissediyorsan yine destek kuvvet yap :)

Rotarix 264 olmus..

Aşının sadece süspansiyonu degisti baskada bisy olmadi :) Şaka gb yani :)
Aralik ayinin 2.haftasi kuzenim 2 adet 75ten aldi.
Resmen insanlari alık yerine koyuyorlar...

Ah sorma bizim kiz cisini yapasiya labratuar kapandi ve tahlil kaldi pztsiye
Kizlsr aranizda idrar yolu enfeksiyonu geciren var mi peki bebislerinde? Yani olsa nasil anlarim
Benim gecirmedi ama idrari kokulu ve koyu renkli oluyor diye yazmisti bir arkadas. Bi de cisini yaparken agliyormus.

Ah sorma bizim kiz cisini yapasiya labratuar kapandi ve tahlil kaldi pztsiye
Kizlsr aranizda idrar yolu enfeksiyonu geciren var mi peki bebislerinde? Yani olsa nasil anlarim
Kardesm kucuck bebekkende beri sik olur. Disardan herlde ozellikle kokudan belli olabilir. Buyudkce farkli belirtileri anlamk kolay olabilir

Ben kore dizileri izlerdim önceden.ama simdi mümkün degil.ev isleri yemek temizlik dağ gibi sirtima bindi.
Tabi bos zamanim da var ama bi yere yigılıp kalmayi tercih ediyorum
tum samimiyetimle diyorum ki, ben sizi takdir ediyorum. temizlik yapmıyorum. yemek öylesine gunu kurtarmalik..sizin bunca ise, ben artık yorgunum demiyecem bir daha valla :))

netflix de the crown u izliyorduk hamileyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…