2018 Ekim Anneleri

Bu demir konusunda her dr farkli bir sey soyluyor kime inanacagimizi sasirdik
Bizimde demir damlasindan sonra kakada kirmizi damlaciklar vardi dr yazdim hemen biraz gecsin takip et yine konusalim dedi 2 gundur gecti o kirmiziliklar
Bugun idrar tahlilide yalan oldu, cmtsiye 12 ye kadar acikmis ama kizcagazim yapmadi cisini denk getiremedik
Haftaya cmtsi aylik kontrolu var bakalim ne dicek doktoru
Bu arada asilar hakikaten baya pahalanmis esasinda saglik bakanliginca zorunlu olsa ve saglik ocaginda yapilabilse keske her cocuk korunabilse onlem alinabilse..
U Umudumbitmedi_ canim hurma ve su zaten biliyorsundur ama aklina gelmemistir belki yazayim dedim@Bir mucize goremedim naptin son durum ne@Nilsibel uykular arabadami yine

geriden okuyorum yetişemedim, yetişemiyorum. zaman yetmiyor bir türlü. tam zamanlı çalışmaya geçtim. 8de ön 12e kadar çalışıyorum sonra öğlen arasında eve gelip oğlumu emziriyorum 1den 3bucuga kadar tekrar çalışıyorum ve eve geldigimde pilim bitmiş oluyor. ailelerimiz de kalabalık . her gün birşeyler birşeyler. 10 yıl yaşlandım ya. cimdim değişmiş resmen.
bu arada sütümün yetmeyeceğini düşünerek mama almistim arada verdiğim oluyor ama doktor verme 4 aylık olmuş aç olduğunu düşünürsen yoğurt ver çorba ver dedi. vee sağlık ocaginin verdiği kan damlasini verme 6 aylık olunca tahlil yaptırır durumuna göre başlatırız dedi. bu ay 700 gr aldık nihayet 6kiloyu gördük 6100 olmuşuz boyumuzda 3 cm uzamış 63 olmuş.
uzun bir yaşı oldu ama hem okumayı hem de yazmayı özlemiştim. içimi dökeyim istedim.

Malesef etkiler.Maydonoz,aşırı tuz tursu fln,salgam,salamura,limon suyu,sirke fazla tuketildiginde etkileyenler.Bayaa bisy var.Asiri devamli tuketince daha cok etkiler.

Canim ozel bi polikinlige gittik yinede dedigin sekilde olur mu acaba yoksa sadece devlette mi gecerli

Sadece doktorun kliniği ise kapalidir sanki?
Özel hastanelerde flnda dedigim gb yapiyorlar.

Sadece 1 ayda mi?
Eger oyleyse yine de baska bi doktora gorunmeni tavsiye ederim.Farkli bi sebebi olup olmadigina bakilmali.

Bu duzeni gun gun arttirmalisin.Ve muz ilk asama meyvelerden degil aslinda.Istersen kucuk notlar alip kendine kolaylik saglayabilirsin.Ilk asamada mide vs zorlanmaz hem.
Saatleride bebise gore keyfi iyi oldukca daha iyi oturur.
Zaten öğün gb oturana kadar beslenme sonrasi anne sutude alacaktir.
Mesela bugun ilk basladiysan sebzeyi ver meyveyi beklet.Bisy dokunursa hangisi dokundugunu anlarsin ilk verdiginde.Hani şu 3 gun kuralı muhabbeti yani.
Zaten takip etmen gereken bi durum olabilir ya hem kafan rahat olur.

Çocukları uyuturken oğlum doğduğundan beri kaç dizi bitirdim bilmiyorum o boşluklarda en güzel yapabildiğim şey o oluyor ve çalışırken de en özlediğim. Tavsiye edeceğiniz diziler varsa bakabilirim
Netflix den şu an izlediğim dixi Peaky Blinders. Çok güzel gidiyor şimdilik, tavsiye ederim. Onun dışında black mirror, narcos, the crown, sick note( harry potter dan ron weasley' i seviyorsan) :)))

Ah sevgili plojovic önerdiğin fıstık kürü inanılmaz iyi geldi yemek yiyemiyorum bazen sütüm azalınca yapıyorum hemen etki ediyor, teşekkür etmek istedim

Rica ederiim❤
Öyle sevindim ki...
1 hafta yaparsan ve tekrar yapmak istersen 1 hafta ara vermelisin.Yine de aklinda olsun.
Ya da ara ara 3 gun bile yapilabilir

Aynen canim arabada. Neyse uyusun da napim artik. Sonucta uyku da beslenme gibi elzem bir ihtiyac.

Aynen canim arabada. Neyse uyusun da napim artik. Sonucta uyku da beslenme gibi elzem bir ihtiyac.

Kesinlikle haklisin bak aklima geldi biz artik o iki buklum durduklari kismi (puset) cikardik arabaya sabitledik hani arac koltugu gibi
Diger buyuk olan kismi taktik o dumduz yatiyor onu deneyebilirsiniz

Kesinlikle haklisin bak aklima geldi biz artik o iki buklum durduklari kismi (puset) cikardik arabaya sabitledik hani arac koltugu gibi
Diger buyuk olan kismi taktik o dumduz yatiyor onu deneyebilirsiniz
Uc gece once onu denedik. Hatta yatak haline getirdik onu. Carsaf battaniye falan. Yine olmadi. Sanirim ana kucaginda kipirdayamadigi sıkısık durdugu icin seviyor veya uyuyor. Halbuki yatakta da yatirsam kundak yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…