2018 Ekim Anneleri

Uc gece once onu denedik. Hatta yatak haline getirdik onu. Carsaf battaniye falan. Yine olmadi. Sanirim ana kucaginda kipirdayamadigi sıkısık durdugu icin seviyor veya uyuyor. Halbuki yatakta da yatirsam kundak yapiyorum.

O zmn senin kizce arabayi seviyor ve arabaya biner binmez uyuyan tipler vardir ya onlardan olucak :))
Bizimkide dun gece 2 saati asti uzun bi aradan sonra 3 saat uyudu cok sukur

Ah sorma bizim kiz cisini yapasiya labratuar kapandi ve tahlil kaldi pztsiye
Kizlsr aranizda idrar yolu enfeksiyonu geciren var mi peki bebislerinde? Yani olsa nasil anlarim
Biz geçirdik canım çok erken hem de... 38 günlükken antibiyotik başlattık :/ ani ağlamaları oluyordu, ne yapsak susturamazdık. Altını açarken fark ettim, yine öyle bir ağlama, ardından çiş yaptı ve bitince sustu.. iki kere denk gelince anladım ki idrar yanması yaşıyor.. kendim evde poşet takıp çişini sağlık ocağına götürdüm. Çubukla baktılar, lökosit ++ çıktı. Antibiyotik ve idrar söktürücü verdiler. Ben ağlamasından anladım ama kokulu ve koyu renk idrar da belirti olabilir. Poşetteki çiş ne renkti?

O zmn senin kizce arabayi seviyor ve arabaya biner binmez uyuyan tipler vardir ya onlardan olucak :))
Bizimkide dun gece 2 saati asti uzun bi aradan sonra 3 saat uyudu cok sukur
Isin ilginci arabadayken pusette uyumuyor ve sokakta bebek arabasinda durmuyor. ikili delilik.
Masallah yavruya. Belki duzene giriyordur.

evet hamilelikten onceki duzeninde oldu ayni. mart ortalarinda 4.yu bekliyorum. oh ne guzel uyusun da buyusun :)
Yaa maşallah ne güzel ben de olsam keşke diyorum karnım arada kocaman oluyor evdeki gerginliğim tavan yaptı zaten olsam da ben de çevremdekiler de rahatlasa:) sizin ne güzel düzenliymiş benimki hiç tam gününde olmazdı 31-35 gün arası aklına ne zaman eserse gelirdi

aslinda benimki de oyle. 30-40 gun arasi oluyor.ama 3 kere oldum dogumdan sonra.30 gun gecti mi ped koymaya basliyorum ansizin geldigi icin :)

Canim bizde o sekilde bi aglama degilde gece sık uyanma var bu sebeple dr istedi fakat dun yetisemedik lab. Kapandi
Peki ates dokuntu falan oldu mu

Uc gece once onu denedik. Hatta yatak haline getirdik onu. Carsaf battaniye falan. Yine olmadi. Sanirim ana kucaginda kipirdayamadigi sıkısık durdugu icin seviyor veya uyuyor. Halbuki yatakta da yatirsam kundak yapiyorum.
Acaba hamak beşik mi alsan canım, benimki de hiç uyumuyor kundakta sallayarak uyutuyorum kollarım çok kötü tutmuyor artık hamak beşik bakıyorum bu ay alacağız inşallah

Acaba hamak beşik mi alsan canım, benimki de hiç uyumuyor kundakta sallayarak uyutuyorum kollarım çok kötü tutmuyor artık hamak beşik bakıyorum bu ay alacağız inşallah
Su eski usul carsafa koyup sallama var ya onda da durmuyor.
Her seye bir suru para verip kullanamamaktan yildim. Esime ikinci el al, yeter yedigimiz kazik diyorum. Almiyor. Keske tanidik birinde olsaydi da deneme sansimiz olsaydi.

Her seye bir suru para verip kullanamamaktan yildim. Esime ikinci el al, yeter yedigimiz kazik diyorum. Almiyor. Keske tanidik birinde olsaydi da deneme sansimiz olsaydi.
Canim sen bi tane dolap.uygulamasindan ikinci el.uygun bisey al.esine bisey deme.baktin kız sevdi.
Esin bisey demez
Herseyini de esine duyurma.esler öyle.b3nimkide hic ikinci el bisey almaz.biz gidip mobilya besik aldik.icine yatagininayri.uyku seti .toplamda 1 milyar.hepsi duruyor.
Komsunun hamak besigini kullaniyoruz.esim diyorki keske böyle bisey alsaymisiz.bi ton para döktük.

Yaa arkadasimin bebegi olacak. Oda takimi almislar. Nasil guzel. Duvar kagidi, susler. Diyemedim bu odada yatmiycak heveslenmeyin diye. Kiz bi de bana uyku egitimiyle ilgili videolar gonderiyor. Bence basla diyor.

Valla 2. El çok mantıklı. Sizden önce kullanan da bir bebek sonuçta. Içine temiz çarşaf serin mis gibi. Hem belki sevmeyecek ne gerek var çok para vermeye. Tabi saygı duyarım kararlara..

Mesela bi arkadaşım kanguru alsam durur mu ki vs diyordu. Kanguruyu verdim denedi biraz. Bebek sevdi şimdi o da aynı markayı alacak. Zaten yakın olsak çok faydalı olurdu,burdaki tum arkadaslar.. Bi arkadaşıma bu hafta aktivite masasını verecem 1-2 günlüğe. Beğenirse o da alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…