- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Yoo neden gizli alacaksınız ki.. uygulamadaki bi yerden alın ödeyin gelsin
O durumu hiç yaşamamış birilerinin akıl vermesi de ayrı saçma oluyor insanlar kendilerince akıl veriyorlar işte gel gör ki yaşananlar farklı farklı. U Umudumbitmedi_ canım sen söylemiştin sanki eşine bekar öğretmen arkadaşı ne var çocuk bakmakta ben bakardım demiş ya orada kopmuştum ben. Bekara karı boşamak kolay derler o misal. Canım senin kızın da alışacak sadece şu an üstünde duracak vaktiniz yok gibi geliyor çalışmaya da başladığın için. Bebekler çocuklar için alışkanlığı edinmek çok kolay bırakması çok zor oluyor yatağında uygun olacak ortamı keşfedip ilerleyen zamanda yatırabilirsin. Demiştim ya belki kızın o sıkışıklık hissini seviyordur benim oğlum da öyle çünkü o yüzden yatağındaki reflü yastığını hala kaldıramadık bir ara kaldırdım tüm uyku düzeni bozuldu dokunamadıkça bir yerlere sıçrayıp kalktı o yüzden yastığı kaldırıp başka bir yol bulacağım ben deYaa arkadasimin bebegi olacak. Oda takimi almislar. Nasil guzel. Duvar kagidi, susler. Diyemedim bu odada yatmiycak heveslenmeyin diye. Kiz bi de bana uyku egitimiyle ilgili videolar gonderiyor. Bence basla diyor.
Benim bi arkadasim da kanguru verdi sagolsun. Diger her seyini koye yollamis.Nilsibel U Umudumbitmedi_ benim bi arkadaşım doğumum öncesinde bana ise yarar seyler vermişti, sağolsun. Kullandım..
Bu akil vermekle tam ilgili olmasa da soyle bir sey yasamistim.O durumu hiç yaşamamış birilerinin akıl vermesi de ayrı saçma oluyor insanlar kendilerince akıl veriyorlar işte gel gör ki yaşananlar farklı farklı. U Umudumbitmedi_ canım sen söylemiştin sanki eşine bekar öğretmen arkadaşı ne var çocuk bakmakta ben bakardım demiş ya orada kopmuştum ben. Bekara karı boşamak kolay derler o misal. Canım senin kızın da alışacak sadece şu an üstünde duracak vaktiniz yok gibi geliyor çalışmaya da başladığın için. Bebekler çocuklar için alışkanlığı edinmek çok kolay bırakması çok zor oluyor yatağında uygun olacak ortamı keşfedip ilerleyen zamanda yatırabilirsin. Demiştim ya belki kızın o sıkışıklık hissini seviyordur benim oğlum da öyle çünkü o yüzden yatağındaki reflü yastığını hala kaldıramadık bir ara kaldırdım tüm uyku düzeni bozuldu dokunamadıkça bir yerlere sıçrayıp kalktı o yüzden yastığı kaldırıp başka bir yol bulacağım ben de
Ay puseti cikarip besigin icine mi koysam?
Size bi öneri. Bi deneyin. Mutfakta aspiratör u açıp ana kucağına koyun. Ama uyanıkken yani. Ben bu ara öyle yapıp yemek yapmaya çalışıyorumAy puseti cikarip besigin icine mi koysam?
Hele bi doğursunYaa arkadasimin bebegi olacak. Oda takimi almislar. Nasil guzel. Duvar kagidi, susler. Diyemedim bu odada yatmiycak heveslenmeyin diye. Kiz bi de bana uyku egitimiyle ilgili videolar gonderiyor. Bence basla diyor.
Gizli degil canim.sonucta ona sormadan kenfine kifayet alabiliyorsun.
Aynen canim bende sinir.oldum.O durumu hiç yaşamamış birilerinin akıl vermesi de ayrı saçma oluyor insanlar kendilerince akıl veriyorlar işte gel gör ki yaşananlar farklı farklı. U Umudumbitmedi_ canım sen söylemiştin sanki eşine bekar öğretmen arkadaşı ne var çocuk bakmakta ben bakardım demiş ya orada kopmuştum ben. Bekara karı boşamak kolay derler o misal. Canım senin kızın da alışacak sadece şu an üstünde duracak vaktiniz yok gibi geliyor çalışmaya da başladığın için. Bebekler çocuklar için alışkanlığı edinmek çok kolay bırakması çok zor oluyor yatağında uygun olacak ortamı keşfedip ilerleyen zamanda yatırabilirsin. Demiştim ya belki kızın o sıkışıklık hissini seviyordur benim oğlum da öyle çünkü o yüzden yatağındaki reflü yastığını hala kaldıramadık bir ara kaldırdım tüm uyku düzeni bozuldu dokunamadıkça bir yerlere sıçrayıp kalktı o yüzden yastığı kaldırıp başka bir yol bulacağım ben de
Tabi ya.Nilsibel U Umudumbitmedi_ benim bi arkadaşım doğumum öncesinde bana ise yarar seyler vermişti, sağolsun. Kullandım..
Aspiratorun sesinden nefret ediyorum ama denerim. Dedigin sekilde bi kere sacımi kuruturken uyumustu. Ama sadece bi kere.Size bi öneri. Bi deneyin. Mutfakta aspiratör u açıp ana kucağına koyun. Ama uyanıkken yani. Ben bu ara öyle yapıp yemek yapmaya çalışıyorum
Cok teşekkürlerTopikte aktif olanlardan bursada olan yok sanki canım ya hayırlı olsun bu arada tayininiz.
Bu aralık iyiymiş aslında yaa :) benimki 26-27 günde geliyor, bir nefes aldırmıyor. Gelse iyi diyorum ama, gelmese daha iyi sanki. Ağrısı, bitkinliği, uğraşması.. çocuklarla zor olacak gibi. Yok yok iyi böyle :)) 6 ay aşıları geçsin, beklerim buyursunlar :))Yaa maşallah ne güzel ben de olsam keşke diyorum karnım arada kocaman oluyor evdeki gerginliğim tavan yaptı zaten olsam da ben de çevremdekiler de rahatlasa:) sizin ne güzel düzenliymiş benimki hiç tam gününde olmazdı 31-35 gün arası aklına ne zaman eserse gelirdi
Hayır ateş olmadan ilaca başladık sanırım. Döküntü de yoktu, o yüzden ağlamayla anlayabildim. Dışarıdan belirti yoktu. Çok da küçüktü kuzucum. Allah korusun yavruları, inşallah yoktur Eylül'ün bişeyciği ❤ 4 ay bitince huy değiştirmiştir, düzelir inşallahCanim bizde o sekilde bi aglama degilde gece sık uyanma var bu sebeple dr istedi fakat dun yetisemedik lab. Kapandi
Peki ates dokuntu falan oldu mu
Biz de anne yanı beşiği ikinci el aldık. Komple satılık, yıkanan bölümlerini yıkadık, kalanları sildim, miss.. üç ay yattı, abisinin karyolasına geçti.Valla 2. El çok mantıklı. Sizden önce kullanan da bir bebek sonuçta. Içine temiz çarşaf serin mis gibi. Hem belki sevmeyecek ne gerek var çok para vermeye. Tabi saygı duyarım kararlara..
Aglamiyorsa toktur. Bos oldugunu nerden biliyorsun? Her ihtimale karsi mama alin bence. Belki biraz uzun uyur. Sen de dinlenirsin.Kızlar size bi akil danisacam.
Benim 2 gecedir sütüm yok.
Bugündr goğüslerim dogru düzgün dolmadi.dun gece de az bisey vardi.emdi uyidu.2 saatte bir kalkti bebegim.
Simdi emziriyordum.ikisi de bos.
Bebegim emmek istiyor.biraz emdi ama ac mi tok mu bilmiyorum.aģlamiyor.
Soruma gelecek olursam.
Evimiz carsiya uzak.sizce esimi gönderim mama mi alsin yoksa almasin mi?
Bi alternatifi olan var mi?bu gece de süt olur mu olmaz mi bilmiyorum.
Yada ek gıda mi verim.ne yapim şaştim kaldim.
Mamayi hep alip 1 2 verdim.sonra paketin tarihi gecti attim.cünkü biberona alisip beni emmiyordu.
Bir fikir verseniz bana?
Ben kızımı ana kucağına koyup buz dolabının karşısına yerleştiriyorum. Dolabın üzerindeki magnet ve süslere baka baka vakit geçiriyor, ben de yemek yapmaya çalışıyorum :)Size bi öneri. Bi deneyin. Mutfakta aspiratör u açıp ana kucağına koyun. Ama uyanıkken yani. Ben bu ara öyle yapıp yemek yapmaya çalışıyorum
Komple sökülüyor olacaktı...Biz de anne yanı beşiği ikinci el aldık. Komple satılık, yıkanan bölümlerini yıkadık, kalanları sildim, miss.. üç ay yattı, abisinin karyolasına geçti.
Gecen de kilolardan bahsederken 20 50 55 biseyler demistin ya.Komple sökülüyor olacaktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?