Bunu telefon otomatik düzeltmiş canım :) sözlük yapıyor böyle şeyleri :) geçen sefer yaş mı kilo mu belirtmeden gümbür gümbür yazmışım :)))Gecen de kilolardan bahsederken 20 50 55 biseyler demistin ya.kafalar gitti.
Almadik.cünkü uyudu.Aglamiyorsa toktur. Bos oldugunu nerden biliyorsun? Her ihtimale karsi mama alin bence. Belki biraz uzun uyur. Sen de dinlenirsin.
Artik biberona alisip meme emmiycek donemi gectiler.
Ha ha aymı benim ailem sülale o kadar kilolu ki şu kilolu halimle en az kiloda neredeyse ben varım boy 167 kilo 79 altına inemedim bir süredir bir türlü ama gidecek biliyorum kızımda da gitmişti. 91.5 tan buraya indim aşağısına da ineceğim inş. 65 civarı olsam bana yetecek normal duruyorum o zamanlar hiç değilse. Hamileliğe de 72 yle başlamıştımboyum 162 kilom 71 su an.bi 60 olsam diyorum.ama ailedekiler fazla kilon yok ki emziriyosun sonra verirsin simdi yemene bak diyor.sanirim 75 kilonun altinda bi ben varim o yuzden.herkes kilolu benim ailem de esimin ailesi de.halbuki 60 kiloyken diyetisyene gittigimi hatirliyorum panikleyip.o kadar alisilmadik bir kiloymus ki bir zamanlar :). neyse istedigimiz kilolara saglikla geliriz insallah.
Canım aç bebek durmaz ağlar ki bence ağlamıyorsa hemen telaş yapıp verme. Göğsün boş gibi olsa da süt vardır muhakkakAlmadik.cünkü uyudu.
Biberon tehlikesi gecti mi dersin?
Kucuk bebekken ememiyorlar diye biberon kolaylarina gelip alisiyorlar. Simdi vakum gibiler masallah.Almadik.cünkü uyudu.
Öff. Kocamdan 5 kilo babamdan 3 kilo fazlayim. Bi babaannemden zayifimdir herhalde...Ha ha aymı benim ailem sülale o kadar kilolu ki şu kilolu halimle en az kiloda neredeyse ben varım boy 167 kilo 79 altına inemedim bir süredir bir türlü ama gidecek biliyorum kızımda da gitmişti. 91.5 tan buraya indim aşağısına da ineceğim inş. 65 civarı olsam bana yetecek normal duruyorum o zamanlar hiç değilse. Hamileliğe de 72 yle başlamıştım
tabi canim, ne gerek var fazla para vermeye.. birkaç aya pilsan cit almayı düşünüyorum, cok iyi oluyor o.Hele bi doğursun
Hic kolay degil uyku egitimi.sanirim ben vermicem.
Simdi ne desen bos.bebek yatmicak o odada.süs oluyor bi zamandan sonra.ama iste insan hevesleniyor.
Gizli degil canim.sonucta ona sormadan kenfine kifayet alabiliyorsun.
Buda öyle bisey.gelir begenmezsin geri satardin yada birine verirsin.
Aynen canim bende sinir.oldum.
Daha evliligin ne oldugunu bilmeden cocuk bakardim demek ne sacma.
Ki o günler cocugun sancisi tavan yapiyordu.krize giriyordu hic susmuyordu.
Zaman bana şunu öğretti.
Bebek bu makine degil...
Onun icin bebegime sabrim da artti.zor zamanlari da var kolay zamanlari da.
Bir bebege en iyisi annesi bakiyor.baskalari boşa akil veriyor.Allah o bilgiyi bizim icimize yerlestiriyor.
Tabi ya.
Bende kullanirim.sonucta gecici seyler bunlar.ömürlük kullanilmayacak.
Ona verilecek parayla bebegin baska ihtiyaclari gorülebilir.
Ben mesela simdi
Mama sandalyesi
Salincak
Yürütec filan bakiyorum dolap uygulamasinda.bulursam aliyorum.esime sormama gerek yok.
Ev ve bebek benim sorumlulugumda.
bence vermeyin mama. sureci takip edin. birkac gun azaldı diye vermeyin mama..Kızlar size bi akil danisacam.
Benim 2 gecedir sütüm yok.
Bugündr goğüslerim dogru düzgün dolmadi.dun gece de az bisey vardi.emdi uyidu.2 saatte bir kalkti bebegim.
Simdi emziriyordum.ikisi de bos.
Bebegim emmek istiyor.biraz emdi ama ac mi tok mu bilmiyorum.aģlamiyor.
Soruma gelecek olursam.
Evimiz carsiya uzak.sizce esimi gönderim mama mi alsin yoksa almasin mi?
Bi alternatifi olan var mi?bu gece de süt olur mu olmaz mi bilmiyorum.
Yada ek gıda mi verim.ne yapim şaştim kaldim.
Mamayi hep alip 1 2 verdim.sonra paketin tarihi gecti attim.cünkü biberona alisip beni emmiyordu.
Bir fikir verseniz bana?
olsun, saglikli olun da, zamanla verirsiniz...Öff. Kocamdan 5 kilo babamdan 3 kilo fazlayim. Bi babaannemden zayifimdir herhalde...
zaten çarşaf üstünde yatıyor, ne olacak ki.. obur bebekte bi anne kuzusu ne zarar vermiş olabilir ki besige :))Biz de anne yanı beşiği ikinci el aldık. Komple satılık, yıkanan bölümlerini yıkadık, kalanları sildim, miss.. üç ay yattı, abisinin karyolasına geçti.
kucukken 1 2 kere disari cikmam gerektiginde madela ile vermistim ise baslayincada ilk onla verdim baktim ona az geliyo avent lansinoh hangisi temizse onla veriyor annem ben gelincede beni emiyor doktorda memen varken alismaz artik biberona dediAlmadik.cünkü uyudu.
Saol canim.bende almadim mama.Canım aç bebek durmaz ağlar ki bence ağlamıyorsa hemen telaş yapıp verme. Göğsün boş gibi olsa da süt vardır muhakkak
Evet canim.gelmeyince de hemen birakiyorlar.eskiden boş memeyi emiyorlardi:)Kucuk bebekken ememiyorlar diye biberon kolaylarina gelip alisiyorlar. Simdi vakum gibiler masallah.
Beni hic sormayin.Öff. Kocamdan 5 kilo babamdan 3 kilo fazlayim. Bi babaannemden zayifimdir herhalde...
Aynen canim.ihtiyac cok.bisey alirken o kadar cok düsünüyorum ki yine de kargocular bizim evin yolunu ezberledi.tabi canim, ne gerek var fazla para vermeye.. birkaçıyla aya pilsan cit almayı düşünüyorum, cok iyi oluyor o.
2. el alırım..
Vermicem canim.mama kötü bisey degil.fakat kutuyu bitirmemek kötü.bence vermeyin mama. sureci takip edin. birkac gun azaldı diye vermeyin mama..
sureci takip edersiniz zaten.
Rumuz: cogunlukla mama veren anne :))
keske burdaki tum arkadaslarla ayni apartmanda otursak. bi eksik mi var, paslaşsak...Saol canim.bende almadim mama.
Cünkü en az mama 500 gr.
Alsam bi kere verecem cöpe atacam yada kutuyu bitirene kadar verecem bu sefer de olmicak.
Hele bu gece sabretsin.ins sütüm yine gelir.
Evet canim.gelmeyince de hemen birakiyorlar.eskiden boş memeyi emiyorlardi:)
Beni hic sormayin.
Kocamdan 10 kilo fazlayim.bi kaynanamdan zayifim:)
Aynen canim.ihtiyac cok.bisey alirken o kadar cok düsünüyorum ki yine de kargocular bizim evin yolunu ezberledi.
Bide aklima her geleni aldigimi düsünsene.
Vermicem canim.mama kötü bisey degil.fakat kutuyu bitirmemek kötü.
Ben cok öyle alip attim.artik esimle papaz olduk.etrafta verecek kimse de yok.
Aynen ya.ben hepinize yemek verirdim.keske burdaki tum arkadaslarla ayni apartmanda otursak. bi eksik mi var, paslaşsak...
Hayır ateş olmadan ilaca başladık sanırım. Döküntü de yoktu, o yüzden ağlamayla anlayabildim. Dışarıdan belirti yoktu. Çok da küçüktü kuzucum. Allah korusun yavruları, inşallah yoktur Eylül'ün bişeyciği ❤ 4 ay bitince huy değiştirmiştir, düzelir inşallah
keske burdaki tum arkadaslarla ayni apartmanda otursak. bi eksik mi var, paslaşsak...
tabağı alir, Allah razı olsun derdik :)))Aynen ya.ben hepinize yemek verirdim.
Begenmedim geri götür dersiniz:)tabağı alir, Allah razı olsun derdik :)))
hazir yemek bulmuşuz, beğenmeme sansimiz mi var.Begenmedim geri götür dersiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?