2018 Ekim Anneleri

Ha ha aymı benim ailem sülale o kadar kilolu ki şu kilolu halimle en az kiloda neredeyse ben varım boy 167 kilo 79 altına inemedim bir süredir bir türlü ama gidecek biliyorum kızımda da gitmişti. 91.5 tan buraya indim aşağısına da ineceğim inş. 65 civarı olsam bana yetecek normal duruyorum o zamanlar hiç değilse. Hamileliğe de 72 yle başlamıştım

Öff. Kocamdan 5 kilo babamdan 3 kilo fazlayim. Bi babaannemden zayifimdir herhalde...

tabi canim, ne gerek var fazla para vermeye.. birkaç aya pilsan cit almayı düşünüyorum, cok iyi oluyor o.
2. el alırım..

Son düzenleme:
bence vermeyin mama. sureci takip edin. birkac gun azaldı diye vermeyin mama..
sureci takip edersiniz zaten.
Rumuz: cogunlukla mama veren anne :))

Biz de anne yanı beşiği ikinci el aldık. Komple satılık, yıkanan bölümlerini yıkadık, kalanları sildim, miss.. üç ay yattı, abisinin karyolasına geçti.
zaten çarşaf üstünde yatıyor, ne olacak ki.. obur bebekte bi anne kuzusu ne zarar vermiş olabilir ki besige :))
iyi yapmissiniz

Almadik.cünkü uyudu.
Biberon tehlikesi gecti mi dersin?
kucukken 1 2 kere disari cikmam gerektiginde madela ile vermistim ise baslayincada ilk onla verdim baktim ona az geliyo avent lansinoh hangisi temizse onla veriyor annem ben gelincede beni emiyor doktorda memen varken alismaz artik biberona dedi

Canım aç bebek durmaz ağlar ki bence ağlamıyorsa hemen telaş yapıp verme. Göğsün boş gibi olsa da süt vardır muhakkak
Saol canim.bende almadim mama.
Cünkü en az mama 500 gr.
Alsam bi kere verecem cöpe atacam yada kutuyu bitirene kadar verecem bu sefer de olmicak.
Hele bu gece sabretsin.ins sütüm yine gelir.

Kucuk bebekken ememiyorlar diye biberon kolaylarina gelip alisiyorlar. Simdi vakum gibiler masallah.
Evet canim.gelmeyince de hemen birakiyorlar.eskiden boş memeyi emiyorlardi:)
Öff. Kocamdan 5 kilo babamdan 3 kilo fazlayim. Bi babaannemden zayifimdir herhalde...
Beni hic sormayin.
Kocamdan 10 kilo fazlayim.bi kaynanamdan zayifim:)

tabi canim, ne gerek var fazla para vermeye.. birkaçıyla aya pilsan cit almayı düşünüyorum, cok iyi oluyor o.
2. el alırım..
Aynen canim.ihtiyac cok.bisey alirken o kadar cok düsünüyorum ki yine de kargocular bizim evin yolunu ezberledi.
Bide aklima her geleni aldigimi düsünsene.

bence vermeyin mama. sureci takip edin. birkac gun azaldı diye vermeyin mama..
sureci takip edersiniz zaten.
Rumuz: cogunlukla mama veren anne :))
Vermicem canim.mama kötü bisey degil.fakat kutuyu bitirmemek kötü.
Ben cok öyle alip attim.artik esimle papaz olduk.etrafta verecek kimse de yok.

keske burdaki tum arkadaslarla ayni apartmanda otursak. bi eksik mi var, paslaşsak...

Sicacik sefkatine kocaman tesekkur ederim kuzum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…