- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Keşke benide arayan olsa ben kaç kişiyi aradım bulamadım hastaneyede almadılar en son anneme bıraktım o birilerini bulup veriyor kendi kıyafetlerimizide anneme veriyor dağıtıyorBebegin kuculen kıyafetlerine o kadar cok talip var ki, sizde de oluyor mu, tanıdıklar arıyor, surda biri var, hamile kuculenleri verir misin diye...
Öff. Kocamdan 5 kilo babamdan 3 kilo fazlayim. Bi babaannemden zayifimdir herhalde...
Esimle ilk tanistigimizda ben 56, o 59 kiloydu. Simdi o 67 ben 72 civari. Cok sismanladim diyor.Ben kocamdan 11 kilo fazlayım rezillik
Kızlar azönce dolaptan azönce cok güzel seyler aldim
Size de tavsiye ederim.
Mama sandalyesi
Yürütec
Kangru aldim.
Güzel günlerde kullansin bebisim.
Esimle ilk tanistigimizda ben 56, o 59 kiloydu. Simdi o 67 ben 72 civari. Cok sismanladim diyor.
malesef etrafimizdakiler markali sifir kiyafetler aliyorlar.lcw filan asla giydirmeyen tipler var.o yuzden ben bizim sokakta belediyenin giysi ve ayakkabi kutusu var hem kendi kiyafet ve ayakkabilarimizi hem de bebeginkileri posetleyip o kutulara atiyorum.halbuki nolucaksa.kuzenimin bebeginin kiyafetleriyle ilk 3 ayi gecirdik resmen.cok da iyi oldu.zaten eskimeye firsat olmuyor ki.Bebegin kuculen kıyafetlerine o kadar cok talip var ki, sizde de oluyor mu, tanıdıklar arıyor, surda biri var, hamile kuculenleri verir misin diye...
Ben 6.aydan 8.aya kadar kullanicam.o da ben mutfakta bi is yaparken.U Umudumbitmedi_ yürüteç şahsen ben almayacağım. Geç yürümesine de sebep olduğunu arkadaşım demişti. 2 çocuğundan büyük olan da kullanmis. Geç yürüdü demişti. Küçük çocuğum da kullanmadım o erken yürüdü demişti..
Aynen canim...Oğlumda yürüteç kullandık bir dönem, 14 aylık yürüdü. Kuzenimin oğlu daha uzun kullandı, 12 aylık yürüdü. muhakkak zararı vardır ama her şeyde olduğu gibi erken ya da geç yürümek de bebeğin kendine özgü..
Canim göğüslerim.terbiye olmustu.Yumusak olmasi terbiye olduhu anlamina gelirmis. Doydugunu cisli bez miktari ve agirligindan anlayabilirsin. Emzirme sanati diye bi grup var facede. Takip ediyorum epey faydali
yaa esiniz baya zayifmis o zamanlar.biz tanistigimizda ben 60 o 80 civariydi.simdi ben 71 o 91.tabi boyu 180 oldugu icin sisko durmuyor.bebekler hareketlenince vericez insallah :)Esimle ilk tanistigimizda ben 56, o 59 kiloydu. Simdi o 67 ben 72 civari. Cok sismanladim diyor.
Zarari da varmis faydasi da.cok uzun olmamak kaydiyla kullanirsan bisey olmaz bence.Ben de çoğu şeyi oradan aldım yürüteçte kararszım zararı olur mu acaba
Bende korkuyorim senin kızdan:)Benim kız oyun halısında oynamıyor artık büyümüş gözünü dikiyor bana bakıyor kıpırdamadan çok korkutuyor beni :)
Ben lcw ve e bebekten ucuzca alıyorum..zaten az alıyorum. Az öz gerçek ihtiyaçları alıyorum. Boşa masraf cidden.malesef etrafimizdakiler markali sifir kiyafetler aliyorlar.lcw filan asla giydirmeyen tipler var.o yuzden ben bizim sokakta belediyenin giysi ve ayakkabi kutusu var hem kendi kiyafet ve ayakkabilarimizi hem de bebeginkileri posetleyip o kutulara atiyorum.halbuki nolucaksa.kuzenimin bebeginin kiyafetleriyle ilk 3 ayi gecirdik resmen.cok da iyi oldu.zaten eskimeye firsat olmuyor ki.
Eline bi çıngırak..Benim kız oyun halısında oynamıyor artık büyümüş gözünü dikiyor bana bakıyor kıpırdamadan çok korkutuyor beni :)
Ben bir tek hamileyken geçmiştim çok kısa bir süre:)Ben kocamdan 11 kilo fazlayım rezillik
Ya bazı markalar o kadar abartılı pahalı ki bir takım 130-140 lira ben kendime almıyorum çoğu zaman bir de giydikleri süre o kadar az ki yazık bence ha ekonomik durumu iyi olan vardır asla bizim giydirdiklerimizi giydirmezler ama öyle de böyle de büyüyorlarBen lcw ve e bebekten ucuzca alıyorum..zaten az alıyorum. Az öz gerçek ihtiyaçları alıyorum. Boşa masraf cidden.
Bunlarin baska amaci mi var nedir?Bizimki de diyet yapıyor çok kilo aldım psikolojim bozuldu diyor :)
Halbuki alerji testlerinde en iyi marka lcwaikikiymis diye okumustum.malesef etrafimizdakiler markali sifir kiyafetler aliyorlar.lcw filan asla giydirmeyen tipler var.o yuzden ben bizim sokakta belediyenin giysi ve ayakkabi kutusu var hem kendi kiyafet ve ayakkabilarimizi hem de bebeginkileri posetleyip o kutulara atiyorum.halbuki nolucaksa.kuzenimin bebeginin kiyafetleriyle ilk 3 ayi gecirdik resmen.cok da iyi oldu.zaten eskimeye firsat olmuyor ki.
Bizimki de oyuncaklari tutuyor ama agzina goturemiyor diye kudurdu agladi.Benim kız oyun halısında oynamıyor artık büyümüş gözünü dikiyor bana bakıyor kıpırdamadan çok korkutuyor beni :)
Benim esim de 170. 59 kiloyken boynu cok inceydi. Ama omuzlari genis. Oyle cocuk gibi durmuyor. Simdi daha iyi. 1 cm gobegi var sadece.yaa esiniz baya zayifmis o zamanlar.biz tanistigimizda ben 60 o 80 civariydi.simdi ben 71 o 91.tabi boyu 180 oldugu icin sisko durmuyor.bebekler hareketlenince vericez insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?