2018 Ekim Anneleri

Bebegin kuculen kıyafetlerine o kadar cok talip var ki, sizde de oluyor mu, tanıdıklar arıyor, surda biri var, hamile kuculenleri verir misin diye...
Keşke benide arayan olsa ben kaç kişiyi aradım bulamadım hastaneyede almadılar en son anneme bıraktım o birilerini bulup veriyor kendi kıyafetlerimizide anneme veriyor dağıtıyor

Bebegin kuculen kıyafetlerine o kadar cok talip var ki, sizde de oluyor mu, tanıdıklar arıyor, surda biri var, hamile kuculenleri verir misin diye...
malesef etrafimizdakiler markali sifir kiyafetler aliyorlar.lcw filan asla giydirmeyen tipler var.o yuzden ben bizim sokakta belediyenin giysi ve ayakkabi kutusu var hem kendi kiyafet ve ayakkabilarimizi hem de bebeginkileri posetleyip o kutulara atiyorum.halbuki nolucaksa.kuzenimin bebeginin kiyafetleriyle ilk 3 ayi gecirdik resmen.cok da iyi oldu.zaten eskimeye firsat olmuyor ki.

Ben 6.aydan 8.aya kadar kullanicam.o da ben mutfakta bi is yaparken.
Cok var cevremde yürütec kullanan.ve memnun kalan.
Zaten yaza evde degiliz.2 ay filan kullanacak.

Aynen canim...

Yumusak olmasi terbiye olduhu anlamina gelirmis. Doydugunu cisli bez miktari ve agirligindan anlayabilirsin. Emzirme sanati diye bi grup var facede. Takip ediyorum epey faydali
Canim göğüslerim.terbiye olmustu.
Bu durum farkli.
Hani gece yatoyoruz göğüslerimiz doluyor ya.benimki 3 gecedir dolmuyor.
Dün o kadar cok aç kaldi ki.gece yarim saatte bir kalkip emmek istedi ama süt yoktu.

Ben lcw ve e bebekten ucuzca alıyorum..zaten az alıyorum. Az öz gerçek ihtiyaçları alıyorum. Boşa masraf cidden.

Ben lcw ve e bebekten ucuzca alıyorum..zaten az alıyorum. Az öz gerçek ihtiyaçları alıyorum. Boşa masraf cidden.
Ya bazı markalar o kadar abartılı pahalı ki bir takım 130-140 lira ben kendime almıyorum çoğu zaman bir de giydikleri süre o kadar az ki yazık bence ha ekonomik durumu iyi olan vardır asla bizim giydirdiklerimizi giydirmezler ama öyle de böyle de büyüyorlar

Halbuki alerji testlerinde en iyi marka lcwaikikiymis diye okumustum.

yaa esiniz baya zayifmis o zamanlar.biz tanistigimizda ben 60 o 80 civariydi.simdi ben 71 o 91.tabi boyu 180 oldugu icin sisko durmuyor.bebekler hareketlenince vericez insallah :)
Benim esim de 170. 59 kiloyken boynu cok inceydi. Ama omuzlari genis. Oyle cocuk gibi durmuyor. Simdi daha iyi. 1 cm gobegi var sadece.
Ya ben hep oglenci olunca veririm boyle kahvalti yapamiyorum ondan oluyor diyordum. Oglenci oldum. Ogleden sonra disarda yiyoruz ondan dedim. Etude basladim. Hem okul hem dershane zayiflarim dedim. Nisanlandim. Herkes zaten zayifliycaksin dedi. Velhasil bahane mi buluyoruz ne. Benim dusmanim ekmek de bagimlisiyim.
Istahim kesilsin diye sigaraya baslamayi bile dusundum ama 35 yasinda sigaraya basladi diye dalga gecer millet. Tadini da sevmiyom. Ekmek gibi olsa icerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…