2018 Ekim Anneleri

kilo vermek isteyen arkadaslara bi öneri.
sabah 2 haslanmis yumurta tok tutuyor..
bi de et agirlikli beslenme kilo verdiriyor,yani proteinli beslenme kısaca..

Aynen.o kadar cok para dökmeye gerek yok.
Ben giymiyecegi seykeri almiyorum.ve hep 1 beden buyük aliyorum.

Bunlarin baska amaci mi var nedir?
Komsum diyorki ahaaa birini bulmuş:)

yurutec anneye de kolaylık oluyordu eskiden, hani cikamiyor ya, güvenli geliyordu, kısmet olursa ben birkaç aya pilsan cit alacagim 2. el de bulursam uyguna..

Bende mesela neden cikamasin ki diye dusunuyorum :)
Zaten koseler vb alternatif koruyucu bicok sey var.Cocuklar kesfetsin ya evinde rahat rahat :))))

Halbuki her turlu israf.Nedir bu cocuklari hep guzel ve baska giydirme cabası acaba...
Hep bi yaris.Herkesinde bebesi var herkes uzman oldu herkes kendi yaptiginin disindakine 'yanlis' gozuyle bakar oldu,hep bi süzmeler yanlis aramalar.Halbuki annelerin annelere ettigini baska kimse yapmiyor :))))

'Ekmek gb olsa'

U Umudumbitmedi_ Canim toplamda icinde durdugu süre 1 saati gecmemeli.
Evin icinde eşik vs varsa ozellikle dikkat edilmeli.
Kollar artik uzanip baska seyleri cekme ihtimaline dikkat edilmeli.
Ben annelerin dogru kullanimlari cok onemli diye dusunuyorum bu tur seylerde.
Mesela bnm kizim 7 aylikken emekliyordu.O cocugu yurutece mahkum etmenin hic bi kolayligida anlamida olmaz.Zaten hepsi bi asama.Sonra tutunup kalkip ilerlemeler basliyor.
Durumunuza gore ayarlarsin.
Zaman olarak kafanda kisitlama yani 6-8 ay fln diye

Canim 8.ayda evde degiliz.ancak 1 yasinda döneriz.o zaman ds gerek kalmaz.
Ben mutfaktayken koymayi dusünüyorum.yemek yaparken mesela.
Evimde esik yok.
Bide cani sıkilmasin gezsin diye:)

plojovic Ben kırılmış dökülmüş hiç önemsemem. Dagitsin vs hic sorun degil bana, titiz bi tip degilim.. (ben hep boyle diyorum ama, eve gelen evin ne temiz toplu der) Pilsan çit alma nedenim, lavaboya giderken veya zil caldiginda vs içinde güvenlikli durması.. yoksa koy içine çocuk tüm gün orda olsun değil yani..Sevgiler çok:))

Canim 8.ayda evde degiliz.ancak 1 yasinda döneriz.o zaman ds gerek kalmaz.
Ben mutfaktayken koymayi dusünüyorum.yemek yaparken mesela.
Evimde esik yok.
Bide cani sıkilmasin gezsin diye:)

Ahh onlarin mutfakta hic cani sıkılır mı :)
Tencere tavadan bateri yaparlar
Velhasil iste annelere özgü isler demek istedigim :)

Bende hicbisy degistirmedim mesela evimde.Masa koselerine koruyucu almistim.Gecerken carpmasin diye.
Tv unitesinde cekmecelere kilit almadim mesela aksine bi cekmecede ona ait oldu :)
Bende kirilmasin kirlenmesinden ziyade onlara zarar gelmesin, onun derdinde oluyor insan❤
Ahh o lavabo bi zaman tamamen kapida beklemelerden olusuyor
Ayyy cok guzeller ya :) Geciyor ve ozleniyor.Cocuk cok buyuk nimet evlerimize
Bizdende sevgiler cokca :)

Tablet mop siparisi verdim :)
Kullanan var mi?
Normalde mop kullaniyorum zaten ama simdi suyuda dibimde olacak en azindan diye dusundum.Yeni alacaktim zaten bunu almaya karar verdim.Insallah pisman olmam.

Arkadaşlar ikea beşik var bizde.. yan korumalık kısa olan vardı, yan dönüyorlar artık ve artık pek güvenlikli gelmedi bana. Yeni daha uzun olan beşik yan koruyuculuğuna ihtiyacım var. Alan var mi, nerelerden aldınız ?

Tablet mop siparisi verdim :)
Kullanan var mi?
Normalde mop kullaniyorum zaten ama simdi suyuda dibimde olacak en azindan diye dusundum.Yeni alacaktim zaten bunu almaya karar verdim.Insallah pisman olmam.
Bi resim atsan aslinda iyi olurdu canim.bende de mob var ama kullanmiyorum.hani su elektrikli ve buharli olan.

Ben uyku seti aldim.icinde vardi.baya uzun bisey.denk gelir bence.
Markasi istanbul home collection.
Bi bak istersen canim.

Hangi model var?
Korkulugu tamamen cıkarıp yan korumalık mı koyacaksın?
Bide alt kademeye inmiyor mu?
Ay ne cok soru sorduuuum :)

Benimki bebek arabasinda durmuyor bazen.agliyor.elim.ayagim.dolasiyor.
Hic olmazsa durur gezer biraz.

Pilsan çit neymis yeni baktim. Cilt diye okuyordum hahay. Cok guzelmis. Ben lavaboya giderken besigine oyuncaklariyla koyarim diye dusunmustum. Besigin yatagini alta alcaz ya bi sure sonra. Olmaz mi?

Ben dolap cekmece acip kapamasina parmagini kistirir diye korkuyorum. Yoksa annemle hep dolaplari acar icindekileri doker geri koyardik. cok guzel esya katlarim. Belki bu yuzden.

Bi resim atsan aslinda iyi olurdu canim.bende de mob var ama kullanmiyorum.hani su elektrikli ve buharli olan.

Bi bak istersen canim.
plojovic

O buharlidan ben de almak istiyorum. Kuzenim aldi. Hic kullanilmiyor bosver dedi. Sen niye kullanmiyorsun? Benim kuzen tembel. Sen hamaratsin.

Bi bak istersen canim.

Yok sadece vileda gb suyu kovasi yaninda.

Şu mantık yani :)))))

Benimki bebek arabasinda durmuyor bazen.agliyor.elim.ayagim.dolasiyor.
Hic olmazsa durur gezer biraz.

Bizde bebek arabasini ilk gecen hava guzelken denedik :) ama hareketlenince evde bisyde durmazlar zaten.
Denesin minik sever belki :)

Ben dolap cekmece acip kapamasina parmagini kistirir diye korkuyorum. Yoksa annemle hep dolaplari acar icindekileri doker geri koyardik. cok guzel esya katlarim. Belki bu yuzden.
Iste o parmak oraya azcik sıkısınca deneyim :) belki sert kapanmamasi icin bisy konabilir.
Suan bizi izliyorlar ya hareketlenince icgudusel olarak yapmaya baslayacaklar.
Dolaplar,cekmeceler vb.
Sadece neyin zararli olabilecegini,ne oldugunu bilmeden.
Orda biz devreye giriyoruz kolaylastirmak icin :)
Yani o donemin meraki o da.Bi sürec.Sonra o meraklar gidiyor yerine yenileri geliyor.

yaa esiniz baya zayifmis o zamanlar.biz tanistigimizda ben 60 o 80 civariydi.simdi ben 71 o 91.tabi boyu 180 oldugu icin sisko durmuyor.bebekler hareketlenince vericez insallah :)
Oğlumda biz de aynı oranda kilo almıştık eşimle, çocuk yürümeye başladı, ikimiz de verdik, filinta gibi olduk :))

yurutec anneye de kolaylık oluyordu eskiden, hani cikamiyor ya, güvenli geliyordu, kısmet olursa ben birkaç aya pilsan cit alacagim 2. el de bulursam uyguna..
Letgo kullanıyorum ben, bir sürü seçenek oluyor. Dolap da iyi gibi U Umudumbitmedi_ tavsiye etmişti. Bulunur mutlaka bişeyler :) bakalım biz kızıma ne alıcaz, abisi daha hevesli oluyor onun oyuncaklarına :))

Bebegin kuculen kıyafetlerine o kadar cok talip var ki, sizde de oluyor mu, tanıdıklar arıyor, surda biri var, hamile kuculenleri verir misin diye...
Valla iyi bişey aslında. Ben birine sormuştum alır mısın diye, giyim bağış kutusuna atmamı söyledi, üzüldüm. Oraya da atılır elbet ama evladımın kıyafetlerini sevdiğim bir çocukta görmek istediğim için sormuştum, yepyeni çoğu. Sanki başımdan atmak için sormuş gibi oldu. Bağış kutusunun yerini biliyorum elbette, oraya da koyduğum çok olur, hem küçük hem yetişkin giyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…