- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
sulu dislik verin eline..direkt agiza goturur..Bizimki de oyuncaklari tutuyor ama agzina goturemiyor diye kudurdu agladi.
kilo vermek isteyen arkadaslara bi öneri.Benim esim de 170. 59 kiloyken boynu cok inceydi. Ama omuzlari genis. Oyle cocuk gibi durmuyor. Simdi daha iyi. 1 cm gobegi var sadece.
Ya ben hep oglenci olunca veririm boyle kahvalti yapamiyorum ondan oluyor diyordum. Oglenci oldum. Ogleden sonra disarda yiyoruz ondan dedim. Etude basladim. Hem okul hem dershane zayiflarim dedim. Nisanlandim. Herkes zaten zayifliycaksin dedi. Velhasil bahane mi buluyoruz ne. Benim dusmanim ekmek de bagimlisiyim.
Istahim kesilsin diye sigaraya baslamayi bile dusundum ama 35 yasinda sigaraya basladi diye dalga gecer millet. Tadini da sevmiyom. Ekmek gibi olsa icerdim.
Aynen.o kadar cok para dökmeye gerek yok.Ya bazı markalar o kadar abartılı pahalı ki bir takım 130-140 lira ben kendime almıyorum çoğu zaman bir de giydikleri süre o kadar az ki yazık bence ha ekonomik durumu iyi olan vardır asla bizim giydirdiklerimizi giydirmezler ama öyle de böyle de büyüyorlar
Komsum diyorki ahaaa birini bulmuş:)Bunlarin baska amaci mi var nedir?
yurutec anneye de kolaylık oluyordu eskiden, hani cikamiyor ya, güvenli geliyordu, kısmet olursa ben birkaç aya pilsan cit alacagim 2. el de bulursam uyguna..
Ya bazı markalar o kadar abartılı pahalı ki bir takım 130-140 lira ben kendime almıyorum çoğu zaman bir de giydikleri süre o kadar az ki yazık bence ha ekonomik durumu iyi olan vardır asla bizim giydirdiklerimizi giydirmezler ama öyle de böyle de büyüyorlar
Benim esim de 170. 59 kiloyken boynu cok inceydi. Ama omuzlari genis. Oyle cocuk gibi durmuyor. Simdi daha iyi. 1 cm gobegi var sadece.
Ya ben hep oglenci olunca veririm boyle kahvalti yapamiyorum ondan oluyor diyordum. Oglenci oldum. Ogleden sonra disarda yiyoruz ondan dedim. Etude basladim. Hem okul hem dershane zayiflarim dedim. Nisanlandim. Herkes zaten zayifliycaksin dedi. Velhasil bahane mi buluyoruz ne. Benim dusmanim ekmek de bagimlisiyim.
Istahim kesilsin diye sigaraya baslamayi bile dusundum ama 35 yasinda sigaraya basladi diye dalga gecer millet. Tadini da sevmiyom. Ekmek gibi olsa icerdim.
Canim 8.ayda evde degiliz.ancak 1 yasinda döneriz.o zaman ds gerek kalmaz.U Umudumbitmedi_ Canim toplamda icinde durdugu süre 1 saati gecmemeli.
Evin icinde eşik vs varsa ozellikle dikkat edilmeli.
Kollar artik uzanip baska seyleri cekme ihtimaline dikkat edilmeli.
Ben annelerin dogru kullanimlari cok onemli diye dusunuyorum bu tur seylerde.
Mesela bnm kizim 7 aylikken emekliyordu.O cocugu yurutece mahkum etmenin hic bi kolayligida anlamida olmaz.Zaten hepsi bi asama.Sonra tutunup kalkip ilerlemeler basliyor.
Durumunuza gore ayarlarsin.
Zaman olarak kafanda kisitlama yani 6-8 ay fln diye
Canim 8.ayda evde degiliz.ancak 1 yasinda döneriz.o zaman ds gerek kalmaz.
Ben mutfaktayken koymayi dusünüyorum.yemek yaparken mesela.
Evimde esik yok.
Bide cani sıkilmasin gezsin diye:)
plojovic Ben kırılmış dökülmüş hiç önemsemem. Dagitsin vs hic sorun degil bana, titiz bi tip degilim.. (ben hep boyle diyorum ama, eve gelen evin ne temiz toplu der) Pilsan çit alma nedenim, lavaboya giderken veya zil caldiginda vs içinde güvenlikli durması.. yoksa koy içine çocuk tüm gün orda olsun değil yani..Sevgiler çok:))
Bi resim atsan aslinda iyi olurdu canim.bende de mob var ama kullanmiyorum.hani su elektrikli ve buharli olan.Tablet mop siparisi verdim :)
Kullanan var mi?
Normalde mop kullaniyorum zaten ama simdi suyuda dibimde olacak en azindan diye dusundum.Yeni alacaktim zaten bunu almaya karar verdim.Insallah pisman olmam.
Ben uyku seti aldim.icinde vardi.baya uzun bisey.denk gelir bence.Arkadaşlar ikea beşik var bizde.. yan korumalık kısa olan vardı, yan dönüyorlar artık ve artık pek güvenlikli gelmedi bana. Yeni daha uzun olan beşik yan koruyuculuğuna ihtiyacım var. Alan var mi, nerelerden aldınız ?
Arkadaşlar ikea beşik var bizde.. yan korumalık kısa olan vardı, yan dönüyorlar artık ve artık pek güvenlikli gelmedi bana. Yeni daha uzun olan beşik yan koruyuculuğuna ihtiyacım var. Alan var mi, nerelerden aldınız ?
Benimki bebek arabasinda durmuyor bazen.agliyor.elim.ayagim.dolasiyor.Ahh onlarin mutfakta hic cani sıkılır mı :)
Tencere tavadan bateri yaparlar
Velhasil iste annelere özgü isler demek istedigim :)
Bende hicbisy degistirmedim mesela evimde.Masa koselerine koruyucu almistim.Gecerken carpmasin diye.
Tv unitesinde cekmecelere kilit almadim mesela aksine bi cekmecede ona ait oldu :)
Bende kirilmasin kirlenmesinden ziyade onlara zarar gelmesin, onun derdinde oluyor insan❤
Ahh o lavabo bi zaman tamamen kapida beklemelerden olusuyor
Ayyy cok guzeller ya :) Geciyor ve ozleniyor.Cocuk cok buyuk nimet evlerimize❤
Bizdende sevgiler cokca :)
Pilsan çit neymis yeni baktim. Cilt diye okuyordum hahay. Cok guzelmis. Ben lavaboya giderken besigine oyuncaklariyla koyarim diye dusunmustum. Besigin yatagini alta alcaz ya bi sure sonra. Olmaz mi?plojovic Ben kırılmış dökülmüş hiç önemsemem. Dagitsin vs hic sorun degil bana, titiz bi tip degilim.. (ben hep boyle diyorum ama, eve gelen evin ne temiz toplu der) Pilsan çit alma nedenim, lavaboya giderken veya zil caldiginda vs içinde güvenlikli durması.. yoksa koy içine çocuk tüm gün orda olsun değil yani..Sevgiler çok:))
Ben dolap cekmece acip kapamasina parmagini kistirir diye korkuyorum. Yoksa annemle hep dolaplari acar icindekileri doker geri koyardik. cok guzel esya katlarim. Belki bu yuzden.Ahh onlarin mutfakta hic cani sıkılır mı :)
Tencere tavadan bateri yaparlar
Velhasil iste annelere özgü isler demek istedigim :)
Bende hicbisy degistirmedim mesela evimde.Masa koselerine koruyucu almistim.Gecerken carpmasin diye.
Tv unitesinde cekmecelere kilit almadim mesela aksine bi cekmecede ona ait oldu :)
Bende kirilmasin kirlenmesinden ziyade onlara zarar gelmesin, onun derdinde oluyor insan❤
Ahh o lavabo bi zaman tamamen kapida beklemelerden olusuyor
Ayyy cok guzeller ya :) Geciyor ve ozleniyor.Cocuk cok buyuk nimet evlerimize❤
Bizdende sevgiler cokca :)
Bi resim atsan aslinda iyi olurdu canim.bende de mob var ama kullanmiyorum.hani su elektrikli ve buharli olan.
Ben uyku seti aldim.icinde vardi.baya uzun bisey.denk gelir bence.
Markasi istanbul home collection.
Bi bak istersen canim.
Bi resim atsan aslinda iyi olurdu canim.bende de mob var ama kullanmiyorum.hani su elektrikli ve buharli olan.
Ben uyku seti aldim.icinde vardi.baya uzun bisey.denk gelir bence.
Markasi istanbul home collection.
Bi bak istersen canim.
Benimki bebek arabasinda durmuyor bazen.agliyor.elim.ayagim.dolasiyor.
Hic olmazsa durur gezer biraz.
Iste o parmak oraya azcik sıkısınca deneyim :) belki sert kapanmamasi icin bisy konabilir.Ben dolap cekmece acip kapamasina parmagini kistirir diye korkuyorum. Yoksa annemle hep dolaplari acar icindekileri doker geri koyardik. cok guzel esya katlarim. Belki bu yuzden.
Oğlumda biz de aynı oranda kilo almıştık eşimle, çocuk yürümeye başladı, ikimiz de verdik, filinta gibi olduk :))yaa esiniz baya zayifmis o zamanlar.biz tanistigimizda ben 60 o 80 civariydi.simdi ben 71 o 91.tabi boyu 180 oldugu icin sisko durmuyor.bebekler hareketlenince vericez insallah :)
Letgo kullanıyorum ben, bir sürü seçenek oluyor. Dolap da iyi gibi U Umudumbitmedi_ tavsiye etmişti. Bulunur mutlaka bişeyler :) bakalım biz kızıma ne alıcaz, abisi daha hevesli oluyor onun oyuncaklarına :))yurutec anneye de kolaylık oluyordu eskiden, hani cikamiyor ya, güvenli geliyordu, kısmet olursa ben birkaç aya pilsan cit alacagim 2. el de bulursam uyguna..
Valla iyi bişey aslında. Ben birine sormuştum alır mısın diye, giyim bağış kutusuna atmamı söyledi, üzüldüm. Oraya da atılır elbet ama evladımın kıyafetlerini sevdiğim bir çocukta görmek istediğim için sormuştum, yepyeni çoğu. Sanki başımdan atmak için sormuş gibi oldu. Bağış kutusunun yerini biliyorum elbette, oraya da koyduğum çok olur, hem küçük hem yetişkin giyimiBebegin kuculen kıyafetlerine o kadar cok talip var ki, sizde de oluyor mu, tanıdıklar arıyor, surda biri var, hamile kuculenleri verir misin diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?