2018 Ekim Anneleri

Bizim evde kendini incitecek şey bulurdu mutlaka oğlum, tüm önlemlere rağmen. Hiç bişey yapmasa, koltukta sıralarken kayıp kafasını vururdu. O yüzden gözüm üstünde değilken yürüteçe koyduğum oldu, kendini incitmesin diye

Son düzenleme:
Bende instagrada gördüm bu mobu.esim de hemen atladi.illa alalim.diye
Kendisi temizlik hastasidir:)
Ins alirsan memnun kalirsin canim.bende alirim belki.
Siparis ettim. bi gelsin baksin.
Belki sever.

Oğlumda biz de aynı oranda kilo almıştık eşimle, çocuk yürümeye başladı, ikimiz de verdik, filinta gibi olduk :))
Gercekten mi?ben hic zayiflayacagimi zannetmiyorum
Ayni oranda yiyorum.

Letgo kullanıyorum ben, bir sürü seçenek oluyor. Dolap da iyi gibi U Umudumbitmedi_ tavsiye etmişti. Bulunur mutlaka bişeyler :) bakalım biz kızıma ne alıcaz, abisi daha hevesli oluyor onun oyuncaklarına :))
Aynen canim
Ben cok sey aldim.
Bez
Kiyafet
Zeka kartlari
Mama sandalyesi
Kangru
Yürüteć.
Kendime de pantolon aldim bugün.etiketli.

Yerli malı yurdun malı :) bize lcw hediye gelince çok seviniyorum ❤ arkadaşlarım da benimle aynı kafada, bol bol geldi hediye :)
Aslinda bende erkek ve bayan giyimde lcw yi begenmem.renkleri soluyor.
Ama bebek giyim iyiymis.bi arkadasim getirdi bi takim.güzel cikti.
Ayrica bende trendyol üzerinden bikac sweet aldim.harikalar.
Renkleri capcanli.yikayinca solma olmadi.

Gecen sene kalin bi kazak alayim okul soguk oluyor dedim. Sevdigim magazalar zara bershka h&m. En ucuz kazak 160 liraydi. Gittim lcwaikiden 4 kazak aldim 160 liraya. Cok da begendim. Ogrencilerle pisti oluyoruz ama olsun.

Ben koton da aldim.ama lcw daha iyi cikti.
Bu seneki erkek cocuk konseptinde
Zürafa,dinozor,timsah var.sanki ağız birligi yapmislar:)
Erkek cocuk kiyafetlerine bayiliyorum. Kiza inekli bi tulum aldim erkek reyonundan. Ben zaten bebekte tullu suslu seyleri degil bebeksi seyleri seviyorum. Arkadaslar suslu hediye getiriyor. Bir fotograf cekimlik giydiriyorum tamam.

Pilsan çit neymis yeni baktim. Cilt diye okuyordum hahay. Cok guzelmis. Ben lavaboya giderken besigine oyuncaklariyla koyarim diye dusunmustum. Besigin yatagini alta alcaz ya bi sure sonra. Olmaz mi?
Pilsan çiti salon halisinin üstüne kurmuştu bi arkadaşım. Yürümeye başlayınca güvenlikli oluyor. Çıkamıyor anne de o arada lavabo veya kapı açacaksa mesela,kısa süreli gönül rahatlığıyla kapısını açıyor..ama epey pahalı. Ben 2. El almayı düşünüyorum..

Letgoyu ben de kullanıyorum. Eşimin bekarlık eşyalarını da ücretsiz vermiştim
Letgo kullanıyorum ben, bir sürü seçenek oluyor. Dolap da iyi gibi U Umudumbitmedi_ tavsiye etmişti. Bulunur mutlaka bişeyler :) bakalım biz kızıma ne alıcaz, abisi daha hevesli oluyor onun oyuncaklarına :))
Letgo daha iyi gibi. Çünkü görüp alıyorsun. Kargo kırılma vs derdi yok..

Ben de lcw den kendime hiçbirşey almadım su ana kadar..bebeğe netten alıyorum ama genelde büyük alıyorum. Bazen kolları katlıyorum hatta :) Geçen dr a gidecez eşim diyor ki takım giydirelim mi? Alt başka üst başka.. aman bebek o, podyuma mi çıkacak dedim :))

Gecen sene kalin bi kazak alayim okul soguk oluyor dedim. Sevdigim magazalar zara bershka h&m. En ucuz kazak 160 liraydi. Gittim lcwaikiden 4 kazak aldim 160 liraya. Cok da begendim. Ogrencilerle pisti oluyoruz ama olsun.
Ben de H m, ekol, yargici,ipekyol, tuzun ama bu ara herşey çok pahalı geliyo birşey almıyorum. Gardrop dolu.hele bunlar eskisin diyorum

Ben ne zaman takim giydirsem on dakika icinde ya kusuyor ya kaka yapiyor. Sacma sapan giydirince gunlerce temiz kaliyor. Haha. Tabi ben gunlerce tutmuyorum. Degistiriyorum.

Ben de H m, ekol, yargici,ipekyol, tuzun ama bu ara herşey çok pahalı geliyo birşey almıyorum. Gardrop dolu.hele bunlar eskisin diyorum
hamileyken genis genis giyeyim diye biraz buyuk seyler aldim. Evdeki her seyim xs ve s bedendi. Onlari da topladim kuzenime verdim. Bi daha zayiflamiycan herhalde diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…