Yerli malı yurdun malı :) bize lcw hediye gelince çok seviniyorum ❤ arkadaşlarım da benimle aynı kafada, bol bol geldi hediye :)Halbuki alerji testlerinde en iyi marka lcwaikikiymis diye okumustum.
Bizim evde kendini incitecek şey bulurdu mutlaka oğlum, tüm önlemlere rağmen. Hiç bişey yapmasa, koltukta sıralarken kayıp kafasını vururdu. O yüzden gözüm üstünde değilken yürüteçe koyduğum oldu, kendini incitmesin diyeBende mesela neden cikamasin ki diye dusunuyorum :)
Zaten koseler vb alternatif koruyucu bicok sey var.Cocuklar kesfetsin ya evinde rahat rahat :))))
Halbuki her turlu israf.Nedir bu cocuklari hep guzel ve baska giydirme cabası acaba...
Hep bi yaris.Herkesinde bebesi var herkes uzman oldu herkes kendi yaptiginin disindakine 'yanlis' gozuyle bakar oldu,hep bi süzmeler yanlis aramalar.Halbuki annelerin annelere ettigini baska kimse yapmiyor :))))
'Ekmek gb olsa'
tasarimlari da cok guzel ki. Koton kidsi de cok seviyorum.Yerli malı yurdun malı :) bize lcw hediye gelince çok seviniyorum ❤ arkadaşlarım da benimle aynı kafada, bol bol geldi hediye :)
Bende instagrada gördüm bu mobu.esim de hemen atladi.illa alalim.diyeYok sadece vileda gb suyu kovasi yaninda.
Eki Görüntüle 2239175
Şu mantık yani :)))))
Bizde bebek arabasini ilk gecen hava guzelken denedik :) ama hareketlenince evde bisyde durmazlar zaten.
Denesin minik sever belki :)
Iste o parmak oraya azcik sıkısınca deneyim :) belki sert kapanmamasi icin bisy konabilir.
Suan bizi izliyorlar ya hareketlenince icgudusel olarak yapmaya baslayacaklar.
Dolaplar,cekmeceler vb.
Sadece neyin zararli olabilecegini,ne oldugunu bilmeden.
Orda biz devreye giriyoruz kolaylastirmak icin :)
Yani o donemin meraki o da.Bi sürec.Sonra o meraklar gidiyor yerine yenileri geliyor.
Gercekten mi?ben hic zayiflayacagimi zannetmiyorumOğlumda biz de aynı oranda kilo almıştık eşimle, çocuk yürümeye başladı, ikimiz de verdik, filinta gibi olduk :))
Aynen canimLetgo kullanıyorum ben, bir sürü seçenek oluyor. Dolap da iyi gibi U Umudumbitmedi_ tavsiye etmişti. Bulunur mutlaka bişeyler :) bakalım biz kızıma ne alıcaz, abisi daha hevesli oluyor onun oyuncaklarına :))
Aslinda bende erkek ve bayan giyimde lcw yi begenmem.renkleri soluyor.Yerli malı yurdun malı :) bize lcw hediye gelince çok seviniyorum ❤ arkadaşlarım da benimle aynı kafada, bol bol geldi hediye :)
Ben koton da aldim.ama lcw daha iyi cikti.tasarimlari da cok guzel ki. Koton kidsi de cok seviyorum.
Gecen sene kalin bi kazak alayim okul soguk oluyor dedim. Sevdigim magazalar zara bershka h&m. En ucuz kazak 160 liraydi. Gittim lcwaikiden 4 kazak aldim 160 liraya. Cok da begendim. Ogrencilerle pisti oluyoruz ama olsun.Bende instagrada gördüm bu mobu.esim de hemen atladi.illa alalim.diye
Kendisi temizlik hastasidir:)
Ins alirsan memnun kalirsin canim.bende alirim belki.
Siparis ettim. bi gelsin baksin.
Belki sever.
Gercekten mi?ben hic zayiflayacagimi zannetmiyorum
Ayni oranda yiyorum.
Aynen canim
Ben cok sey aldim.
Bez
Kiyafet
Zeka kartlari
Mama sandalyesi
Kangru
Yürüteć.
Kendime de pantolon aldim bugün.etiketli.
Aslinda bende erkek ve bayan giyimde lcw yi begenmem.renkleri soluyor.
Ama bebek giyim iyiymis.bi arkadasim getirdi bi takim.güzel cikti.
Ayrica bende trendyol üzerinden bikac sweet aldim.harikalar.
Renkleri capcanli.yikayinca solma olmadi.
Şöyle belirteyim. Henuz alt kademeye geçme durumumuz yok. Ancak ikea da 2 tür var. Bi kısa koruma bi daha enli olan. Bizdeki kısa yani 1 karış eninde bana söyle birşey lazım.. Bizdeki bunun yari eninde..Hangi model var?
Korkulugu tamamen cıkarıp yan korumalık mı koyacaksın?
Bide alt kademeye inmiyor mu?
Ay ne cok soru sorduuuum :)
Erkek cocuk kiyafetlerine bayiliyorum. Kiza inekli bi tulum aldim erkek reyonundan. Ben zaten bebekte tullu suslu seyleri degil bebeksi seyleri seviyorum. Arkadaslar suslu hediye getiriyor. Bir fotograf cekimlik giydiriyorum tamam.Ben koton da aldim.ama lcw daha iyi cikti.
Bu seneki erkek cocuk konseptinde
Zürafa,dinozor,timsah var.sanki ağız birligi yapmislar:)
Pilsan çiti salon halisinin üstüne kurmuştu bi arkadaşım. Yürümeye başlayınca güvenlikli oluyor. Çıkamıyor anne de o arada lavabo veya kapı açacaksa mesela,kısa süreli gönül rahatlığıyla kapısını açıyor..ama epey pahalı. Ben 2. El almayı düşünüyorum..Pilsan çit neymis yeni baktim. Cilt diye okuyordum hahay. Cok guzelmis. Ben lavaboya giderken besigine oyuncaklariyla koyarim diye dusunmustum. Besigin yatagini alta alcaz ya bi sure sonra. Olmaz mi?
Letgo daha iyi gibi. Çünkü görüp alıyorsun. Kargo kırılma vs derdi yok..Letgo kullanıyorum ben, bir sürü seçenek oluyor. Dolap da iyi gibi U Umudumbitmedi_ tavsiye etmişti. Bulunur mutlaka bişeyler :) bakalım biz kızıma ne alıcaz, abisi daha hevesli oluyor onun oyuncaklarına :))
Valla iyi bişey aslında. Ben birine sormuştum alır mısın diye, giyim bağış kutusuna atmamı söyledi, üzüldüm. Oraya da atılır elbet ama evladımın kıyafetlerini sevdiğim bir çocukta görmek istediğim için sormuştum, yepyeni çoğu. Sanki başımdan atmak için sormuş gibi oldu. Bağış kutusunun yerini biliyorum elbette, oraya da koyduğum çok olur, hem küçük hem yetişkin giyimi
Ben de lcw den kendime hiçbirşey almadım su ana kadar..bebeğe netten alıyorum ama genelde büyük alıyorum. Bazen kolları katlıyorum hatta :) Geçen dr a gidecez eşim diyor ki takım giydirelim mi? Alt başka üst başka.. aman bebek o, podyuma mi çıkacak dedim :))Bende instagrada gördüm bu mobu.esim de hemen atladi.illa alalim.diye
Kendisi temizlik hastasidir:)
Ins alirsan memnun kalirsin canim.bende alirim belki.
Siparis ettim. bi gelsin baksin.
Belki sever.
Gercekten mi?ben hic zayiflayacagimi zannetmiyorum
Ayni oranda yiyorum.
Aynen canim
Ben cok sey aldim.
Bez
Kiyafet
Zeka kartlari
Mama sandalyesi
Kangru
Yürüteć.
Kendime de pantolon aldim bugün.etiketli.
Aslinda bende erkek ve bayan giyimde lcw yi begenmem.renkleri soluyor.
Ama bebek giyim iyiymis.bi arkadasim getirdi bi takim.güzel cikti.
Ayrica bende trendyol üzerinden bikac sweet aldim.harikalar.
Renkleri capcanli.yikayinca solma olmadi.
Ben de H m, ekol, yargici,ipekyol, tuzun ama bu ara herşey çok pahalı geliyo birşey almıyorum. Gardrop dolu.hele bunlar eskisin diyorumGecen sene kalin bi kazak alayim okul soguk oluyor dedim. Sevdigim magazalar zara bershka h&m. En ucuz kazak 160 liraydi. Gittim lcwaikiden 4 kazak aldim 160 liraya. Cok da begendim. Ogrencilerle pisti oluyoruz ama olsun.
Ben ne zaman takim giydirsem on dakika icinde ya kusuyor ya kaka yapiyor. Sacma sapan giydirince gunlerce temiz kaliyor. Haha. Tabi ben gunlerce tutmuyorum. Degistiriyorum.Ben de lcw den kendime hiçbirşey almadım su ana kadar..bebeğe netten alıyorum ama genelde büyük alıyorum. Bazen kolları katlıyorum hatta :) Geçen dr a gidecez eşim diyor ki takım giydirelim mi? Alt başka üst başka.. aman bebek o, podyuma mi çıkacak dedim :))
hamileyken genis genis giyeyim diye biraz buyuk seyler aldim. Evdeki her seyim xs ve s bedendi. Onlari da topladim kuzenime verdim. Bi daha zayiflamiycan herhalde diyor.Ben de H m, ekol, yargici,ipekyol, tuzun ama bu ara herşey çok pahalı geliyo birşey almıyorum. Gardrop dolu.hele bunlar eskisin diyorum
Bizimki Boba 4g. Neko da iyi diye biliyorum. Arkadaşlarımız da tavsiye verirler..Kızlar fiyatı 200 e kadar olan bir kanguru öneriniz var mı?
Canım 600 ₺ diyor ya biraz zor benim için :)Bizimki Boba 4g. Neko da iyi diye biliyorum. Arkadaşlarımız da tavsiye verirler..
2. El aldım ben de.. 230 a almıştım.Canım 600 ₺ diyor ya biraz zor benim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?