2018 Ekim Anneleri

Gecen sene kalin bi kazak alayim okul soguk oluyor dedim. Sevdigim magazalar zara bershka h&m. En ucuz kazak 160 liraydi. Gittim lcwaikiden 4 kazak aldim 160 liraya. Cok da begendim. Ogrencilerle pisti oluyoruz ama olsun.
Bazi ürünleri iyi ama ben tövbe ettim.almiyorum ne esime ne kendime.
Esime gömlek aldik kac kere soldu.
Simdi fabrikadan baska almam diyorum.hem indirimdeyken lcw den daha uygun oluyor.uzun zamandir kendime bisey almadim.
Benim esimde bi kere defactodan trenckot aldi.okulda hemen cocuklar hocam defactodan almissiniz demis:)
Simdiki cocuklar cok fena.nerde ne var biliyorlar.

Erkek cocuk kiyafetlerine bayiliyorum. Kiza inekli bi tulum aldim erkek reyonundan. Ben zaten bebekte tullu suslu seyleri degil bebeksi seyleri seviyorum. Arkadaslar suslu hediye getiriyor. Bir fotograf cekimlik giydiriyorum tamam.
Bende kız cocugu kiyafetlerini seviyorum.secenek cok oluyor.
Erkek cocuguna kiyafet yok.hep ayni seyler.

Ay hic sorma.
Cocuk kiyafetlerini cok sacma bi ölcüyle yapiyorlar.beden oluyor.kollar uzun.güzel durmuyor.
Bende metehani süslemeyi seviyorum.bi yere gidince giydiriyorum güzelce.sanki ben giyinmis gibi seviniyorum.
Oyuncak bebegimi giydirir gibi:)

Ben de H m, ekol, yargici,ipekyol, tuzun ama bu ara herşey çok pahalı geliyo birşey almıyorum. Gardrop dolu.hele bunlar eskisin diyorum
Ben o saydigin hicbir markadan bisey adim desem.
Aslinda markali kiyafet almadim hic.
Adini bile bu sene duyuyorum.sende beni yardirgamazsin ins:)

Nilsibel U Umudumbitmedi_ plojovic Mop u ilk kez burda duydum desem, (çaktırmadan google a baktım) cahilligimden benle iletişimi keser misiniz :))
Olabilir canim.niye keselim.ihtiyacin olmamistir.kimisi eliyle siliyor kimisi viledayla.
Aslinda bende almam cünkü eğilip elinle silince daha temiz oluyor.

Slm canlar nasılsınız
Aktivite masasına bayıldım güzel günlerde kullanın
Bizde ek gıdaya devam ediyorum ayni şekilde verdim dun ve bugün çok şükür iyiyiz sıkıntı olmadı havuç patates irmik pirinç ve muz cumadan beri dönüşümlü veriyorum iyi kızım mamamızda iki güne elimizde olur onunlada toparlanır umarım ek gıda bile ise yarıyor sanki 200 gr almış gibi kızım

Aman canim hic sallamam ne olacak cocuklar demisse. Pisti olduk deyip guluyorum zaten. Ya da cocuga kendim diyorum bunun moru bende var diye. Onemli olan temiz giyinmek. Hem sonra ogretmenler cok maas aliyor demesinler.

-Aynen, kız çocuk kıyafetleri daha sevimli..
-Bize yardımcı geliyor temizliğe.. Ama artık beğenmiyorum çok yavaş yapıyor, saat dolduruyor sanki..yeni birini bulmam gerek.
Bi ara biri geliyordu. Vileda değil eliyle siliyordu. Asıl elle temizleniyor yerler..vileda şurdakini obur tarafa geçiriyor sanki..halim olsa temizlesem elimle silerdim..

Maşallah, sağlıkla büyüsün..

Bizimki uykudayken ara ara çığlık ve aglamayla uyanıyor. Resmen yanına koşarak gidiyorum..ağlıyor, gözler kapalı ama ne ağlama..kucağıma alıp okşuyorum öpüyorum.sarip sarmalıyorum. Gozlerinden yaşlar geliyo..2 3 dk sonra anca gözlerini açıyor..kabus görmüş gibi..

Canım aynı durumu yaşıyoruz sanki korkmuş gibi çok kötü ağlıyor acaba rüya mı görüyorlar ki kıyamam

Canım aynı çitler zaman zaman şok markete geliyor kızıma 100 tlye almıştık iki yıl önce marketlerin aktüellerini takip edebilirsiniz daha zaman var nasılsa

Kizlar bu kadar yazmak icin hangi ara vakit buluyosunuz yahu :)
Eylul sanirim atak haftasindaydi bugun kahkahalar baya oldu, yeni yeni sesler cikarmaya ve oyuncaklarini farkli sekillerde tutmaya basladi. Dun gecede o surekli uyanmalar haricinde 3 saatte bir kalkip emdi cok sukur
Cmtsi aylik kontrol ve menenjit asilari olucak
plojovic canim bende viledanin turbo mopu var yillar once almistim hala kullanirim gayet kolay ve klasik vileda gibi olmadigindan tozu saci topluyor baya
Ben kiza civil ve lcw aliyorum hep cunku hem uygun hem yerli mali hemde gercekten kaliteli zaten 6-9 aldim hadi bu kışı cikarsin dedim ama tam geldi belki bi posta daha almak gerekebilir
Kuculenleri ben henuz bir sey yapmayip kenarda tutuyorum olurda belki bi anlik gaflete gelir 2. Yi dusunuruz diye :) olursa olur olmazsa her yer kizilay kutusu artik.
E elaelif123 o dedigin citler cok guzel instagramda gordum gecen icine boyle degisik halilari var harita vb olanlar var cok hos gercekten aslinda cocugun oyun alani gibi olabiliyor

Yardimciyi ne kadarda bir aliyosunuz? Ben bebek olduktan sonra ayda 1 istiyorum artik

Eylulde gectigimiz gunlerde ( bahsetmistim huzursuz huysuz bol uyanmali aglamali) uykusunda icini ceke ceke agliyordu kucagima aliyorum okuyorum salliyorum konusuyorum yok yine illa agliyordu gecti cok sukur

Aman canim hic sallamam ne olacak cocuklar demisse. Pisti olduk deyip guluyorum zaten. Ya da cocuga kendim diyorum bunun moru bende var diye. Onemli olan temiz giyinmek. Hem sonra ogretmenler cok maas aliyor demesinler.
Aynen canim.sonra haberlerde su kadar maas aliyorlar diye abartiyorlar:)

Temizlikci neler yapiyor.ne kadar aliyor canim?
Ben hep kendim temizledim.
Bugünde oturdum.halilari sildim.
Toz aldim.camlari da silecektim temizdi.
Firsat buldukca bi yerleri temizliyorum.
Iyi geliyor.

ogretmen arkadaslara cok ozeniyorum.ama oh yazin tatili var diye degil.cocuklara ya da genclere birseyler ogretiyorsun ornek oluyorsun ya o acidan.her siniftan birkac kisi bile seni dinlese birseyler ogrense mutluluk sebebi :) ben psikologum ama malesef devlette meslegimle ilgili bi is yapmiyorum. en azindan memuruz buna da sukur tabi :)

Size hayranim cok ciddi hayraninizim :) annemi animsatiyosunuz bana

Aaaa ne guzel mesleginiz var :) gelin bu baslikta mesleginizi yapin :)

bizdede var o canım yanina uzanıp emziriyorum uyumaya devam ediyor dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…