Neko baby size. Ben aldım çok memnunum :)Kızlar fiyatı 200 e kadar olan bir kanguru öneriniz var mı?
Bazi ürünleri iyi ama ben tövbe ettim.almiyorum ne esime ne kendime.Gecen sene kalin bi kazak alayim okul soguk oluyor dedim. Sevdigim magazalar zara bershka h&m. En ucuz kazak 160 liraydi. Gittim lcwaikiden 4 kazak aldim 160 liraya. Cok da begendim. Ogrencilerle pisti oluyoruz ama olsun.
Bende kız cocugu kiyafetlerini seviyorum.secenek cok oluyor.Erkek cocuk kiyafetlerine bayiliyorum. Kiza inekli bi tulum aldim erkek reyonundan. Ben zaten bebekte tullu suslu seyleri degil bebeksi seyleri seviyorum. Arkadaslar suslu hediye getiriyor. Bir fotograf cekimlik giydiriyorum tamam.
Ay hic sorma.Ben de lcw den kendime hiçbirşey almadım su ana kadar..bebeğe netten alıyorum ama genelde büyük alıyorum. Bazen kolları katlıyorum hatta :) Geçen dr a gidecez eşim diyor ki takım giydirelim mi? Alt başka üst başka.. aman bebek o, podyuma mi çıkacak dedim :))
Ben o saydigin hicbir markadan bisey adim desem.Ben de H m, ekol, yargici,ipekyol, tuzun ama bu ara herşey çok pahalı geliyo birşey almıyorum. Gardrop dolu.hele bunlar eskisin diyorum
Olabilir canim.niye keselim.ihtiyacin olmamistir.kimisi eliyle siliyor kimisi viledayla.Nilsibel U Umudumbitmedi_ plojovic Mop u ilk kez burda duydum desem, (çaktırmadan google a baktım) cahilligimden benle iletişimi keser misiniz :))
Gule gule kullansin yavru kus.Aktivite masamız bondigo. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Benim çok hoşuma gitti.
Aman canim hic sallamam ne olacak cocuklar demisse. Pisti olduk deyip guluyorum zaten. Ya da cocuga kendim diyorum bunun moru bende var diye. Onemli olan temiz giyinmek. Hem sonra ogretmenler cok maas aliyor demesinler.Bazi ürünleri iyi ama ben tövbe ettim.almiyorum ne esime ne kendime.
Esime gömlek aldik kac kere soldu.
Simdi fabrikadan baska almam diyorum.hem indirimdeyken lcw den daha uygun oluyor.uzun zamandir kendime bisey almadim.
Benim esimde bi kere defactodan trenckot aldi.okulda hemen cocuklar hocam defactodan almissiniz demis:)
Simdiki cocuklar cok fena.nerde ne var biliyorlar.
Bende kız cocugu kiyafetlerini seviyorum.secenek cok oluyor.
Erkek cocuguna kiyafet yok.hep ayni seyler.
Ay hic sorma.
Cocuk kiyafetlerini cok sacma bi ölcüyle yapiyorlar.beden oluyor.kollar uzun.güzel durmuyor.
Bende metehani süslemeyi seviyorum.bi yere gidince giydiriyorum güzelce.sanki ben giyinmis gibi seviniyorum.
Oyuncak bebegimi giydirir gibi:)
Ben o saydigin hicbir markadan bisey adim desem.
Aslinda markali kiyafet almadim hic.
Adini bile bu sene duyuyorum.sende beni yardirgamazsin ins:)
Olabilir canim.niye keselim.ihtiyacin olmamistir.kimisi eliyle siliyor kimisi viledayla.
Aslinda bende almam cünkü eğilip elinle silince daha temiz oluyor.
-Aynen, kız çocuk kıyafetleri daha sevimli..Bazi ürünleri iyi ama ben tövbe ettim.almiyorum ne esime ne kendime.
Esime gömlek aldik kac kere soldu.
Simdi fabrikadan baska almam diyorum.hem indirimdeyken lcw den daha uygun oluyor.uzun zamandir kendime bisey almadim.
Benim esimde bi kere defactodan trenckot aldi.okulda hemen cocuklar hocam defactodan almissiniz demis:)
Simdiki cocuklar cok fena.nerde ne var biliyorlar.
Bende kız cocugu kiyafetlerini seviyorum.secenek cok oluyor.
Erkek cocuguna kiyafet yok.hep ayni seyler.
Ay hic sorma.
Cocuk kiyafetlerini cok sacma bi ölcüyle yapiyorlar.beden oluyor.kollar uzun.güzel durmuyor.
Bende metehani süslemeyi seviyorum.bi yere gidince giydiriyorum güzelce.sanki ben giyinmis gibi seviniyorum.
Oyuncak bebegimi giydirir gibi:)
Ben o saydigin hicbir markadan bisey adim desem.
Aslinda markali kiyafet almadim hic.
Adini bile bu sene duyuyorum.sende beni yardirgamazsin ins:)
Olabilir canim.niye keselim.ihtiyacin olmamistir.kimisi eliyle siliyor kimisi viledayla.
Aslinda bende almam cünkü eğilip elinle silince daha temiz oluyor.
Maşallah, sağlıkla büyüsün..Slm canlar nasılsınız
Aktivite masasına bayıldım güzel günlerde kullanın
Bizde ek gıdaya devam ediyorum ayni şekilde verdim dun ve bugün çok şükür iyiyiz sıkıntı olmadı havuç patates irmik pirinç ve muz cumadan beri dönüşümlü veriyorum iyi kızım mamamızda iki güne elimizde olur onunlada toparlanır umarım ek gıda bile ise yarıyor sanki 200 gr almış gibi kızım
Canım aynı durumu yaşıyoruz sanki korkmuş gibi çok kötü ağlıyor acaba rüya mı görüyorlar ki kıyamamBizimki uykudayken ara ara çığlık ve atlamayla uyanıyor. Resmen yanına koşarak gidiyorum..ağlıyor, gözler kapalı ama ne ağlama..kucağıma alıp okşuyorum öpüyorum.sarip sarmalıyorum. Gozlerinden yaşlar geliyo..2 3 dk sonra anca gözlerini açıyor..kabus görmüş gibi..
Canım aynı çitler zaman zaman şok markete geliyor kızıma 100 tlye almıştık iki yıl önce marketlerin aktüellerini takip edebilirsiniz daha zaman var nasılsaPilsan çiti salon halisinin üstüne kurmuştu bi arkadaşım. Yürümeye başlayınca güvenlikli oluyor. Çıkamıyor anne de o arada lavabo veya kapı açacaksa mesela,kısa süreli gönül rahatlığıyla kapısını açıyor..ama epey pahalı. Ben 2. El almayı düşünüyorum..
-Aynen, kız çocuk kıyafetleri daha sevimli..
-Bize yardımcı geliyor temizliğe.. Ama artık beğenmiyorum çok yavaş yapıyor, saat dolduruyor sanki..yeni birini bulmam gerek.
Bi ara biri geliyordu. Vileda değil eliyle siliyordu. Asıl elle temizleniyor yerler..vileda şurdakini obur tarafa geçiriyor sanki..halim olsa temizlesem elimle silerdim..
Bizimki uykudayken ara ara çığlık ve aglamayla uyanıyor. Resmen yanına koşarak gidiyorum..ağlıyor, gözler kapalı ama ne ağlama..kucağıma alıp okşuyorum öpüyorum.sarip sarmalıyorum. Gozlerinden yaşlar geliyo..2 3 dk sonra anca gözlerini açıyor..kabus görmüş gibi..
Aynen canim.sonra haberlerde su kadar maas aliyorlar diye abartiyorlar:)Aman canim hic sallamam ne olacak cocuklar demisse. Pisti olduk deyip guluyorum zaten. Ya da cocuga kendim diyorum bunun moru bende var diye. Onemli olan temiz giyinmek. Hem sonra ogretmenler cok maas aliyor demesinler.
Temizlikci neler yapiyor.ne kadar aliyor canim?-Aynen, kız çocuk kıyafetleri daha sevimli..
-Bize yardımcı geliyor temizliğe.. Ama artık beğenmiyorum çok yavaş yapıyor, saat dolduruyor sanki..yeni birini bulmam gerek.
Bi ara biri geliyordu. Vileda değil eliyle siliyordu. Asıl elle temizleniyor yerler..vileda şurdakini obur tarafa geçiriyor sanki..halim olsa temizlesem elimle silerdim..
Aynen canim.sonra haberlerde su kadar maas aliyorlar diye abartiyorlar:)
Temizlikci neler yapiyor.ne kadar aliyor canim?
Ben hep kendim temizledim.
Bugünde oturdum.halilari sildim.
Toz aldim.camlari da silecektim temizdi.
Firsat buldukca bi yerleri temizliyorum.
Iyi geliyor.
ogretmen arkadaslara cok ozeniyorum.ama oh yazin tatili var diye degil.cocuklara ya da genclere birseyler ogretiyorsun ornek oluyorsun ya o acidan.her siniftan birkac kisi bile seni dinlese birseyler ogrense mutluluk sebebi :) ben psikologum ama malesef devlette meslegimle ilgili bi is yapmiyorum. en azindan memuruz buna da sukur tabi :)
bizdede var o canım yanina uzanıp emziriyorum uyumaya devam ediyor dene istersenBizimki uykudayken ara ara çığlık ve aglamayla uyanıyor. Resmen yanına koşarak gidiyorum..ağlıyor, gözler kapalı ama ne ağlama..kucağıma alıp okşuyorum öpüyorum.sarip sarmalıyorum. Gozlerinden yaşlar geliyo..2 3 dk sonra anca gözlerini açıyor..kabus görmüş gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?