- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Tsk ederim canim.Size hayranim cok ciddi hayraninizim :) annemi animsatiyosunuz bana
U Umudumbitmedi_ ben de hayranım..Size hayranim cok ciddi hayraninizim :) annemi animsatiyosunuz bana
Tsk ederim canim.
Annenize hangi yönümü benzettiniz?:)
E exelanss nasıl vakit buluyorsunuz demissiniz ya, ayağımda sallarken yazıyorum, aksam da babasindayken yaziyorum.
U Umudumbitmedi_ ben de hayranım..
Benim mesleğe en yakın kişisin yani:) başka bir alanda mı çalışıyorsun peki canım psikolojik danışmanım ben deogretmen arkadaslara cok ozeniyorum.ama oh yazin tatili var diye degil.cocuklara ya da genclere birseyler ogretiyorsun ornek oluyorsun ya o acidan.her siniftan birkac kisi bile seni dinlese birseyler ogrense mutluluk sebebi :) ben psikologum ama malesef devlette meslegimle ilgili bi is yapmiyorum. en azindan memuruz buna da sukur tabi :)
evet yabancilarin turkiyede oturum izni almalariyla ilgili konularda calisiyorum.psikologlukla ilgisi olmayan seyler :)Benim mesleğe en yakın kişisin yani:) başka bir alanda mı çalışıyorsun peki canım psikolojik danışmanım ben de
Tsk ederim böyle düsündügünüz icin.Hem bebitoya bakip hem ev isi yapip hemde 4 4 luk yemekler yapiyosunuz ve bunlara ragmen enerjiniz cok yuksek masallah
Elit bi meslek:)evet yabancilarin turkiyede oturum izni almalariyla ilgili konularda calisiyorum.psikologlukla ilgisi olmayan seyler :)
Bizim evde kendini incitecek şey bulurdu mutlaka oğlum, tüm önlemlere rağmen. Hiç bişey yapmasa, koltukta sıralarken kayıp kafasını vururdu. O yüzden gözüm üstünde değilken yürüteçe koyduğum oldu, kendini incitmesin diye
Şöyle belirteyim. Henuz alt kademeye geçme durumumuz yok. Ancak ikea da 2 tür var. Bi kısa koruma bi daha enli olan. Bizdeki kısa yani 1 karış eninde bana söyle birşey lazım.. Bizdeki bunun yari eninde..
https://www.hepsiburada.com/aybi-ba...MIyt_kyKjX4AIVD5IYCh3J0g7oEAkYBCABEgL8FfD_BwE
Kızlar fiyatı 200 e kadar olan bir kanguru öneriniz var mı?
@Nilsibel U Umudumbitmedi_plojovic Mop u ilk kez burda duydum desem, (çaktırmadan google a baktım) cahilligimden benle iletişimi keser misiniz :))
Kizlar bu kadar yazmak icin hangi ara vakit buluyosunuz yahu :)
Eylul sanirim atak haftasindaydi bugun kahkahalar baya oldu, yeni yeni sesler cikarmaya ve oyuncaklarini farkli sekillerde tutmaya basladi. Dun gecede o surekli uyanmalar haricinde 3 saatte bir kalkip emdi cok sukur
Cmtsi aylik kontrol ve menenjit asilari olucak
plojovic canim bende viledanin turbo mopu var yillar once almistim hala kullanirim gayet kolay ve klasik vileda gibi olmadigindan tozu saci topluyor baya
Ben kiza civil ve lcw aliyorum hep cunku hem uygun hem yerli mali hemde gercekten kaliteli zaten 6-9 aldim hadi bu kışı cikarsin dedim ama tam geldi belki bi posta daha almak gerekebilir
Kuculenleri ben henuz bir sey yapmayip kenarda tutuyorum olurda belki bi anlik gaflete gelir 2. Yi dusunuruz diye :) olursa olur olmazsa her yer kizilay kutusu artik.
E elaelif123 o dedigin citler cok guzel instagramda gordum gecen icine boyle degisik halilari var harita vb olanlar var cok hos gercekten aslinda cocugun oyun alani gibi olabiliyor
Bu işiniz de güzel duruyor ama sanırım insanın emek verdiği konuda çalışması daha büyük tatmin sağlıyor. Geçiş şansı yok mudur hiç acaba?evet yabancilarin turkiyede oturum izni almalariyla ilgili konularda calisiyorum.psikologlukla ilgisi olmayan seyler :)
Ben de misler gibi giydirince kusuyor veya salyası akıp ıslanıyor. Elime geçen parçayı giydiriyorum, misafir geliyor. Daha kızımı takımla gören yok galiba :))) fırsat bulursam yeni giydirince fotoğraf çekiyorum ben de..Ben ne zaman takim giydirsem on dakika icinde ya kusuyor ya kaka yapiyor. Sacma sapan giydirince gunlerce temiz kaliyor. Haha. Tabi ben gunlerce tutmuyorum. Degistiriyorum.
ben de artik bas edemeyip 2 haftadir bir gelsin diye anlastim 160 a geliyo dogumdan oncede dip kose yaptirmistim güzel yapmıştıAynen canim.sonra haberlerde su kadar maas aliyorlar diye abartiyorlar:)
Temizlikci neler yapiyor.ne kadar aliyor canim?
Ben hep kendim temizledim.
Bugünde oturdum.halilari sildim.
Toz aldim.camlari da silecektim temizdi.
Firsat buldukca bi yerleri temizliyorum.
Iyi geliyor.
belli bir is yapmamak kotu aslinda.mesrla 3 ay bir binada bi is yapiyoruz.sonra baska bi semtteki binada bambaska bi is 6 ay.sonra 6 bambaska bi is.5 yilda o kadar cok farkli binada ve farkli isler yaptim ki. gecis mi :) kac tane bakanliga dilekceler bimerden yazmalar hatta eski bakanlardan birine bile ulasmistik.olmayinca olmuyor iste :) tek bir binada ayni masada ayni isiyi yapayim o bile yeter su an :)Bu işiniz de güzel duruyor ama sanırım insanın emek verdiği konuda çalışması daha büyük tatmin sağlıyor. Geçiş şansı yok mudur hiç acaba?
Bizim de bazen öyle yapiyordu doktora sorduk.. o gün çok uyaran alınca öyle olur normal dedi..Bizimki uykudayken ara ara çığlık ve aglamayla uyanıyor. Resmen yanına koşarak gidiyorum..ağlıyor, gözler kapalı ama ne ağlama..kucağıma alıp okşuyorum öpüyorum.sarip sarmalıyorum. Gozlerinden yaşlar geliyo..2 3 dk sonra anca gözlerini açıyor..kabus görmüş gibi..
Okuyup emeklerinin karşılığını alan herkese imreniyorum. Binbir zorlukla üniversiteyi bitirdim, 6 yıl çalıştım, çoğu zaman asgari ücret, hafta içi 10, cumartesi de 6 saat (sıkça 10 saat olurdu, pazar bile çalıştığım zaman oldu) çalıştım. Tam kendime uygun işi buldum, kurumsal bir şirkette, 5 ayda çıkışımı verdiler. Şans hiç benden yana olmadı. O gün bugündür evdeyim, diploma çekmecede yatıyor. Cefa çektim sefa süremedim ne yazık ki.. okuldan miras can dostlarım ve erken beyazlayan saçlar kaldı :/ogretmen arkadaslara cok ozeniyorum.ama oh yazin tatili var diye degil.cocuklara ya da genclere birseyler ogretiyorsun ornek oluyorsun ya o acidan.her siniftan birkac kisi bile seni dinlese birseyler ogrense mutluluk sebebi :) ben psikologum ama malesef devlette meslegimle ilgili bi is yapmiyorum. en azindan memuruz buna da sukur tabi :)
Ben uzun süre T.C. vatandaşlığına kabul edilmek için bekledim.. çok uğraştım oturum evraklarıyla.. önceden emniyette yabancılar şubesi bakıyordu, şimdi il göç idaresi açılmışevet yabancilarin turkiyede oturum izni almalariyla ilgili konularda calisiyorum.psikologlukla ilgisi olmayan seyler :)
Keşşşke ben de böyle olsam (güldür güldür show nazarcı Şevket :))))) şaka bir yana maşallah yaa, çok maşallah.. fun club kurasım var adına ❤Tsk ederim böyle düsündügünüz icin.
Bende şaşıyorum kendime.bide gezmemden tozmamdan ayri kalmiyorum.
Eşim de öğlen yemegine geliyor.sonra Sürekli komsular bizde ben komsularda.
Vakit cok.
bu ara telefondan dizi de izlemek istiyorum da dolap uygulamasina cok takılıyorum.hep bi alısveris.esime de gına geldi
Biseyler yaparken cocugu da oyaliyorum.konusuyorum sarki söylüyorum kolay oluyor.
Mesela mini mini bir kuşu söyleyince susuyor.metehanin emziģi de bu:)
Esim diyorki kitap da oku.okurum ama telefon elimden düsmüyor ki:)
Tek eksik kaldigim tv...
Aslinda vakit ćok da ben biraz daha verimli kullansam daha cok sey yaparim.
Mesela puzzle,iğne oyası,puzzle,örgü bikac biseyler iste.
Havalar burda ısınsın alip metehani kacacam sokağa.
Hoş şimdi de birden esiyor hemen battaniyesine sarip anahtari da alip komsunun kapisina dayaniyorum.o olmazsa ötekine.o olmazsa ötekine.
Gitmedigim komsum darılıyor.onlar da gelmek istiyor.
Komsulari aliyorum.ikramliklar hazirliyorum.
Bu koşturmacali hayat tam bana göreymiş.
Oh beeee
Ne cok yazdim...çenem düstü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?