2018 Ekim Anneleri

Benim mesleğe en yakın kişisin yani:) başka bir alanda mı çalışıyorsun peki canım psikolojik danışmanım ben de

Hem bebitoya bakip hem ev isi yapip hemde 4 4 luk yemekler yapiyosunuz ve bunlara ragmen enerjiniz cok yuksek masallah
Tsk ederim böyle düsündügünüz icin.
Bende şaşıyorum kendime.bide gezmemden tozmamdan ayri kalmiyorum.
Eşim de öğlen yemegine geliyor.sonra Sürekli komsular bizde ben komsularda.
Vakit cok.
bu ara telefondan dizi de izlemek istiyorum da dolap uygulamasina cok takılıyorum.hep bi alısveris.esime de gına geldi
Biseyler yaparken cocugu da oyaliyorum.konusuyorum sarki söylüyorum kolay oluyor.
Mesela mini mini bir kuşu söyleyince susuyor.metehanin emziģi de bu:)
Esim diyorki kitap da oku.okurum ama telefon elimden düsmüyor ki:)
Tek eksik kaldigim tv...
Aslinda vakit ćok da ben biraz daha verimli kullansam daha cok sey yaparim.
Mesela puzzle,iğne oyası,puzzle,örgü bikac biseyler iste.
Havalar burda ısınsın alip metehani kacacam sokağa.
Hoş şimdi de birden esiyor hemen battaniyesine sarip anahtari da alip komsunun kapisina dayaniyorum.o olmazsa ötekine.o olmazsa ötekine.
Gitmedigim komsum darılıyor.onlar da gelmek istiyor.
Komsulari aliyorum.ikramliklar hazirliyorum.
Bu koşturmacali hayat tam bana göreymiş.
Oh beeee
Ne cok yazdim...çenem düstü.

Onlarda mutlaka oluyor evet,malesef.

Arkadasim ben tamamen besige yan korumalik gb yani korkuluklari gb dusundum aklim basimdan gitmis :))))
Ben kendim dikmistim.Cok guzel modeller var yalniz onu biliyorum :)

Kızlar fiyatı 200 e kadar olan bir kanguru öneriniz var mı?

Mamadus kullaniyorum ben.Eskittik bile denebilir :)

@Nilsibel U Umudumbitmedi_ plojovic Mop u ilk kez burda duydum desem, (çaktırmadan google a baktım) cahilligimden benle iletişimi keser misiniz :))

Daha orjinal bi durum vardir diyecektim ki yardimci gayet orjinal :))))))
Kesmeyiz :) cok memnunuz :)

Ya o boyle iplik iplik gb ya benim biraz icim kımıl kımıl oluyor :)
Mop kullaniyorum ben genis ve elle silmek gb bi tarafi havlu gibiydi hatta benimkinin.
Bunu cikarip takmamak icin dusundum.Gunluk silmeler icin.

Buarada bende zaman zaman okudukca alinti yapiyorum hazir kaliyor sayfada.Cok birikmemisse cevap yazabiliyorum :) Aksi mumkun degildir heralde :)

evet yabancilarin turkiyede oturum izni almalariyla ilgili konularda calisiyorum.psikologlukla ilgisi olmayan seyler :)
Bu işiniz de güzel duruyor ama sanırım insanın emek verdiği konuda çalışması daha büyük tatmin sağlıyor. Geçiş şansı yok mudur hiç acaba?

Ben ne zaman takim giydirsem on dakika icinde ya kusuyor ya kaka yapiyor. Sacma sapan giydirince gunlerce temiz kaliyor. Haha. Tabi ben gunlerce tutmuyorum. Degistiriyorum.
Ben de misler gibi giydirince kusuyor veya salyası akıp ıslanıyor. Elime geçen parçayı giydiriyorum, misafir geliyor. Daha kızımı takımla gören yok galiba :))) fırsat bulursam yeni giydirince fotoğraf çekiyorum ben de..

ben de artik bas edemeyip 2 haftadir bir gelsin diye anlastim 160 a geliyo dogumdan oncede dip kose yaptirmistim güzel yapmıştı

Arkadaslar 2 gundur evde bir ciglik kiyamet kopuyo nerdeyse oyle huysuzluk gibide degil ama anlamıyorum sesi inceldi atlas in surekli ciglik atar gibi soylenir durumda sesi kisilicak bogazlari tahris olucak diye korkuyorum Sizinkilerde oylemi yoksa bi derdi varda ben mi anlamiyorum

Bu işiniz de güzel duruyor ama sanırım insanın emek verdiği konuda çalışması daha büyük tatmin sağlıyor. Geçiş şansı yok mudur hiç acaba?
belli bir is yapmamak kotu aslinda.mesrla 3 ay bir binada bi is yapiyoruz.sonra baska bi semtteki binada bambaska bi is 6 ay.sonra 6 bambaska bi is.5 yilda o kadar cok farkli binada ve farkli isler yaptim ki. gecis mi :) kac tane bakanliga dilekceler bimerden yazmalar hatta eski bakanlardan birine bile ulasmistik.olmayinca olmuyor iste :) tek bir binada ayni masada ayni isiyi yapayim o bile yeter su an :)

Bizim de bazen öyle yapiyordu doktora sorduk.. o gün çok uyaran alınca öyle olur normal dedi..

Kızlar merhaba.. benim kız 2 gündür coştu oturma istiyor kendisini kaldiriyor zorla yatiriyorum bu seferde kızıyor.. 6 ayı beklicez dimi oturtmak için.. nasil anlicaz oturabiliceğini..

Birde bu alerji mamasindan sonra kolunda bacağinda döküntüler oldu.. sanki egzama gibi.. bıktım bu alerji işlerinden bi çözüm bulamadik resmen

Okuyup emeklerinin karşılığını alan herkese imreniyorum. Binbir zorlukla üniversiteyi bitirdim, 6 yıl çalıştım, çoğu zaman asgari ücret, hafta içi 10, cumartesi de 6 saat (sıkça 10 saat olurdu, pazar bile çalıştığım zaman oldu) çalıştım. Tam kendime uygun işi buldum, kurumsal bir şirkette, 5 ayda çıkışımı verdiler. Şans hiç benden yana olmadı. O gün bugündür evdeyim, diploma çekmecede yatıyor. Cefa çektim sefa süremedim ne yazık ki.. okuldan miras can dostlarım ve erken beyazlayan saçlar kaldı :/

evet yabancilarin turkiyede oturum izni almalariyla ilgili konularda calisiyorum.psikologlukla ilgisi olmayan seyler :)
Ben uzun süre T.C. vatandaşlığına kabul edilmek için bekledim.. çok uğraştım oturum evraklarıyla.. önceden emniyette yabancılar şubesi bakıyordu, şimdi il göç idaresi açılmış

Keşşşke ben de böyle olsam (güldür güldür show nazarcı Şevket :))))) şaka bir yana maşallah yaa, çok maşallah.. fun club kurasım var adına ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…