Aa ben seni de öğretmen diye kodlamışım:)ne bitirmiştin ki canım?Ben uzun süre T.C. vatandaşlığına kabul edilmek için bekledim.. çok uğraştım oturum evraklarıyla.. önceden emniyette yabancılar şubesi bakıyordu, şimdi il göç idaresi açılmış
Bilgisayar mühendisliği okudum canım. Öğretmen olsaymışım keşke :/Aa ben seni de öğretmen diye kodlamışım:)ne bitirmiştin ki canım?
Kızım sesini keşfederken yaptı onu birkaç gün. Kavga eden kediler gibi garip sesler, yüksek tonda çığlık çığlığa.. sonra tonu ayarladı, aynı sesleri sohbet edasıyla çıkarıyor artık. Çok tatlı ❤Arkadaslar 2 gundur evde bir ciglik kiyamet kopuyo nerdeyse oyle huysuzluk gibide degil ama anlamıyorum sesi inceldi atlas in surekli ciglik atar gibi soylenir durumda sesi kisilicak bogazlari tahris olucak diye korkuyorum Sizinkilerde oylemi yoksa bi derdi varda ben mi anlamiyorum
Aktivite masamız bondigo. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Benim çok hoşuma gitti.
İlgi alanıma girince cevaplamakdan kendimi alamadım:) ben bir zamanlar çalışıyorken yani oğluşdan önce bu dediğin markalara triko üzerine modeller hazırlıyorduk onların beğendiğini sipariş verir üretime geçilirdi neyse bershka h&m Zara bunlar aynı kulvarın markaları ama kullanılan ip kalitesi neredeyse lcw aynıdır diğer markaları satın alırken etikete para ödenir.Gecen sene kalin bi kazak alayim okul soguk oluyor dedim. Sevdigim magazalar zara bershka h&m. En ucuz kazak 160 liraydi. Gittim lcwaikiden 4 kazak aldim 160 liraya. Cok da begendim. Ogrencilerle pisti oluyoruz ama olsun.
Bi ara bizimki de cok yapiyordu. Simdi yapmiyor. Belki bir donemdir.Bizimki uykudayken ara ara çığlık ve aglamayla uyanıyor. Resmen yanına koşarak gidiyorum..ağlıyor, gözler kapalı ama ne ağlama..kucağıma alıp okşuyorum öpüyorum.sarip sarmalıyorum. Gozlerinden yaşlar geliyo..2 3 dk sonra anca gözlerini açıyor..kabus görmüş gibi..
Iki kerecik mi? Benimki bugun o saatler arasinda 27 kere emmek istedi...bugun ogleden sonra 2 bucuktan aksam 9a kadar disardaydik oglumla ikimiz.avm gezmesi ardindan babasinin dukkanina gittik.bi kere avmde bi kere de dukkanda emzirdim.oh buyuduler de disari gezmesi daha keyifli oluyor artik :)
Evet oyle. Kulaklarim delindi artik.Arkadaslar 2 gundur evde bir ciglik kiyamet kopuyo nerdeyse oyle huysuzluk gibide degil ama anlamıyorum sesi inceldi atlas in surekli ciglik atar gibi soylenir durumda sesi kisilicak bogazlari tahris olucak diye korkuyorum Sizinkilerde oylemi yoksa bi derdi varda ben mi anlamiyorum
Canim hiiiic kaliteli degil zaten. Makineye at yamuk cikiyor. Ama tasarimlerini begeniyorum. Param bolken aliyordum. Hatta bi kere esime fakir gibi defactodan giyinemem demistim. Haha. Simdi defactonun kapisinda yatiyorum.İlgi alanıma girince cevaplamakdan kendimi alamadım:) ben bir zamanlar çalışıyorken yani oğluşdan önce bu dediğin markalara triko üzerine modeller hazırlıyorduk onların beğendiğini sipariş verir üretime geçilirdi neyse bershka h&m Zara bunlar aynı kulvarın markaları ama kullanılan ip kalitesi neredeyse lcw aynıdır diğer markaları satın alırken etikete para ödenir.
Arkadaslar 2 gundur evde bir ciglik kiyamet kopuyo nerdeyse oyle huysuzluk gibide degil ama anlamıyorum sesi inceldi atlas in surekli ciglik atar gibi soylenir durumda sesi kisilicak bogazlari tahris olucak diye korkuyorum Sizinkilerde oylemi yoksa bi derdi varda ben mi anlamiyorum
Kızlar merhaba.. benim kız 2 gündür coştu oturma istiyor kendisini kaldiriyor zorla yatiriyorum bu seferde kızıyor.. 6 ayı beklicez dimi oturtmak için.. nasil anlicaz oturabiliceğini..
Birde bu alerji mamasindan sonra kolunda bacağinda döküntüler oldu.. sanki egzama gibi.. bıktım bu alerji işlerinden bi çözüm bulamadik resmen
Bebekten bebeğe değişiyodur tabi de. Buyuk kızımda 4 ayda dr oturt demişti. Zeynep de sormayı unuttum dr da bişey demeynce hafiften başladım. Ki aslnda ben yol açtıkça daha çok bişeyleri yapabldiğini gördm. Yapmak istedği şeye azcık izn verebilrsiniz.Kızlar merhaba.. benim kız 2 gündür coştu oturma istiyor kendisini kaldiriyor zorla yatiriyorum bu seferde kızıyor.. 6 ayı beklicez dimi oturtmak için.. nasil anlicaz oturabiliceğini..
Birde bu alerji mamasindan sonra kolunda bacağinda döküntüler oldu.. sanki egzama gibi.. bıktım bu alerji işlerinden bi çözüm bulamadik resmen
Bana da bi tanıdığm bu tarz bişey demişti. Lcw güzel ama herkes aynı şeyi giyiyor:))) özellkle de küçük şehirlerde :)))))İlgi alanıma girince cevaplamakdan kendimi alamadım:) ben bir zamanlar çalışıyorken yani oğluşdan önce bu dediğin markalara triko üzerine modeller hazırlıyorduk onların beğendiğini sipariş verir üretime geçilirdi neyse bershka h&m Zara bunlar aynı kulvarın markaları ama kullanılan ip kalitesi neredeyse lcw aynıdır diğer markaları satın alırken etikete para ödenir.
Geçmiş olsun çok..Kızlar merhaba.. benim kız 2 gündür coştu oturma istiyor kendisini kaldiriyor zorla yatiriyorum bu seferde kızıyor.. 6 ayı beklicez dimi oturtmak için.. nasil anlicaz oturabiliceğini..
Canınız sağolsun, siz de çocuklarınızı kendiniz büyüteceksiniz ne güzel...Okuyup emeklerinin karşılığını alan herkese imreniyorum. Binbir zorlukla üniversiteyi bitirdim, 6 yıl çalıştım, çoğu zaman asgari ücret, hafta içi 10, cumartesi de 6 saat (sıkça 10 saat olurdu, pazar bile çalıştığım zaman oldu) çalıştım. Tam kendime uygun işi buldum, kurumsal bir şirkette, 5 ayda çıkışımı verdiler. Şans hiç benden yana olmadı. O gün bugündür evdeyim, diploma çekmecede yatıyor. Cefa çektim sefa süremedim ne yazık ki.. okuldan miras can dostlarım ve erken beyazlayan saçlar kaldı :/
Evet. Kucağıma alıp yere oturuyorum.. piyanoya basıyorum renkler dönüyor ya.. sonra turunculu kısmı önce kendi elimle döndürüp sonra onun elini koyuyorum..Ben de bundan aldım kullanıyor musunuz şuan
artık eğlencesine istiyor gibi..emzik denemeye devam..Iki kerecik mi? Benimki bugun o saatler arasinda 27 kere emmek istedi...
evde olunca 2 saate bir emiyor ama disarda etrafa bakmaktan aklina gelmiyor emmekIki kerecik mi? Benimki bugun o saatler arasinda 27 kere emmek istedi...
Evet oyle. Kulaklarim delindi artik.
aman iyi olsunlarda emzirme bile savas oldu bağıra cagira soyleniyo annemde bağırma çocuğu diye bana kiziyor sanki ne istediğini biliyorum da yapmiyorunBizde biara sesini kesfettikce oldu :)
Ciglik kahkahaya ya da aglamaya dönüyordu hatta :) simdi daha cok olabiliyor ama daha cok keyifle cigliklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?