2018 Ekim Anneleri

Ben uzun süre T.C. vatandaşlığına kabul edilmek için bekledim.. çok uğraştım oturum evraklarıyla.. önceden emniyette yabancılar şubesi bakıyordu, şimdi il göç idaresi açılmış
Aa ben seni de öğretmen diye kodlamışım:)ne bitirmiştin ki canım?

Kızım sesini keşfederken yaptı onu birkaç gün. Kavga eden kediler gibi garip sesler, yüksek tonda çığlık çığlığa.. sonra tonu ayarladı, aynı sesleri sohbet edasıyla çıkarıyor artık. Çok tatlı ❤

Gecen sene kalin bi kazak alayim okul soguk oluyor dedim. Sevdigim magazalar zara bershka h&m. En ucuz kazak 160 liraydi. Gittim lcwaikiden 4 kazak aldim 160 liraya. Cok da begendim. Ogrencilerle pisti oluyoruz ama olsun.
İlgi alanıma girince cevaplamakdan kendimi alamadım:) ben bir zamanlar çalışıyorken yani oğluşdan önce bu dediğin markalara triko üzerine modeller hazırlıyorduk onların beğendiğini sipariş verir üretime geçilirdi neyse bershka h&m Zara bunlar aynı kulvarın markaları ama kullanılan ip kalitesi neredeyse lcw aynıdır diğer markaları satın alırken etikete para ödenir.

Bi ara bizimki de cok yapiyordu. Simdi yapmiyor. Belki bir donemdir.

bugun ogleden sonra 2 bucuktan aksam 9a kadar disardaydik oglumla ikimiz.avm gezmesi ardindan babasinin dukkanina gittik.bi kere avmde bi kere de dukkanda emzirdim.oh buyuduler de disari gezmesi daha keyifli oluyor artik :)
Iki kerecik mi? Benimki bugun o saatler arasinda 27 kere emmek istedi...

Evet oyle. Kulaklarim delindi artik.

Canim hiiiic kaliteli degil zaten. Makineye at yamuk cikiyor. Ama tasarimlerini begeniyorum. Param bolken aliyordum. Hatta bi kere esime fakir gibi defactodan giyinemem demistim. Haha. Simdi defactonun kapisinda yatiyorum.

Bizde biara sesini kesfettikce oldu :)
Ciglik kahkahaya ya da aglamaya dönüyordu hatta :) simdi daha cok olabiliyor ama daha cok keyifle cigliklar :)

6 ay bitti hop otursun olmuyor canim.
Bebeginin sinyallerini gozlemlemelisin.
Kisa kisa yaptikca kaslari guclenecek.
Yani surekli kucakta oturur vaziyette olmasin ya da birden destekle oturmasin bi kosede ama hafif hafif gecisler olacak.

Dün gece saat vaşı uyandı bu gece şu saate kadar uyumadı henüz bir derdi mi var ki anlamıyoruz da halimiz kalmadı

Bebekten bebeğe değişiyodur tabi de. Buyuk kızımda 4 ayda dr oturt demişti. Zeynep de sormayı unuttum dr da bişey demeynce hafiften başladım. Ki aslnda ben yol açtıkça daha çok bişeyleri yapabldiğini gördm. Yapmak istedği şeye azcık izn verebilrsiniz.

Bana da bi tanıdığm bu tarz bişey demişti. Lcw güzel ama herkes aynı şeyi giyiyor:))) özellkle de küçük şehirlerde :)))))

Geçmiş olsun çok..
Oturma işini de 6 ay dediler, bekliyoruz..
Eskiler 6 . Ayı mi bekliyormuş.. ne rahatlarmış

Canınız sağolsun, siz de çocuklarınızı kendiniz büyüteceksiniz ne güzel...

Evet oyle. Kulaklarim delindi artik.

Bizde biara sesini kesfettikce oldu :)
Ciglik kahkahaya ya da aglamaya dönüyordu hatta :) simdi daha cok olabiliyor ama daha cok keyifle cigliklar :)
aman iyi olsunlarda emzirme bile savas oldu bağıra cagira soyleniyo annemde bağırma çocuğu diye bana kiziyor sanki ne istediğini biliyorum da yapmiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…