2018 Ekim Anneleri

evde olunca 2 saate bir emiyor ama disarda etrafa bakmaktan aklina gelmiyor emmek

Ayniyiz, bir keresinde 6.saatin sonunda zorla emzirdigimi bilirim ama onda da etraftaki isiklara bakmaktan 5 dk emip birakmisti evde olsak 6 saatte 50 kez emerdi agzinda tutar uyuya kalirdi falan filan :)

artık eğlencesine istiyor gibi..emzik denemeye devam..

En son chicco tam kaucuk aldim kesin tutar dedim zaten denememizle beraber yuz eksimeye gozlerimizin icine bakip resmen kufur basiyor :) sonra elini agzina goturup cigneyip atiyor
8 tane emzik oldu ne yapicam onlari bilmiyorum

Geçmiş olsun çok..
Oturma işini de 6 ay dediler, bekliyoruz..
Eskiler 6 . Ayı mi bekliyormuş.. ne rahatlarmış

Anneme diyorum biz ek gidada neyle basladik bakiyor yuzume :) kizim ne 6. Ayi ne ek gidasi siz Eylul kadardiniz kucagimizda otururken yedigimiz yemeklerden calardik agzniza
Sabahlari yumurta muz cici bebe sut mama yapardik meyve suyu tarhana verirdik diyo noldu da devir degisti sanki

En son chicco tam kaucuk aldim kesin tutar dedim zaten denememizle beraber yuz eksimeye gozlerimizin icine bakip resmen kufur basiyor :) sonra elini agzina goturup cigneyip atiyor
Eskiler bi lokum tozuna batırıyormuş. Oldu bitti..tek emzikte muhteşem sonuç oluyormuş:))

Aynen.. zaten hamilelikle başladı herşey.. ıkili tarama. Üçlü tarama. Gebelik sekeri. Nst ler. Vs vs.. Bi doğuma gidiyorlarmış oldu bitti.. kafa rahat..
Bana katkıları:
Emzik aldım ama, vermem gibi diyordum..eve çıktık. Anneler evde. 10. Gün falandı sanırım. Ağlıyo bebek durmuyo kuzum.. 2 Anne de kızım versen iyi olur gibi. Ama sen bilirsin dediler.. yok vermeyecem dedim.. dakikalar geçince emziği bulmak için odaya koştum.. iyi ki o gün vermişim. Sağolsun iki anne de..

Kizlar gece gozumu kirpmadim. Sinir krizi gecirdim. Cocuk cozuttu. Gece gunduz emiyor. Uykusu gelince benden baska kimse yatistiramiyor. Memesiz ben de yatistiramiyorum. Biberonla da duruyor.
Bundan sonra 15 dakikadan fazla emzirmiyim, gerekirse sonra biberonla sagdigimi vereyim diyorum. Ne dersiniz?doktor uyarmisti zaten. Kolayima geldigi icin dinlememistim.

Emzige daha cok bagiriyor bu arada...

ya di mi.simdi 6 aylikken bu sebze olur 7 aylikken bu sebze olur.3 gun kurali.buharli pisirmek.puturlu beslenme.alistirma bardagi.vakumlu tabak.silikon kasik.kirinti toplayan mama onlugu vs vs... zamanla mi icat oldu bunlar.bazen hersey anlamsiz geliyo

Buharli pisiririm de bu malzemeleri almayi cok dusunmuyorum. Gerekirse zamanla.

Geçmiş olsun çok..
Oturma işini de 6 ay dediler, bekliyoruz..
Eskiler 6 . Ayı mi bekliyormuş.. ne rahatlarmış
Sanirim bekliyorlarmis. Bizim kiz bayagidir kucagimizda oturuyor. Hastaneye falan gittigimizde tanimadigimiz insanlar bu cok kucuk bunu oturtmayin diyordu.

İpe dizip oyuncak olarak kullanabilirsin :)) rengarenk zararsız.. ister tutup sallasın, ister ağzına götürsün :)) hepsini bir arada görünce ilginç gelebilir :))

Büyük bir pazarlama oyunu dönüyor gibi :)) kaç TL acaba bu saydıkların :))

Ahh o kolaya gelmek....
Eger kararliysan ilk bikac gun zor olur ama ogrenmis olur.Onun disinda boyle devam ettikce yemek yemek istemediginde de yapisir,aglayincada yapisir,gun icinde hep yapisir memeye.Buyudukce daha cok zorlar yani canim bu durum ikinizide.
Karar vermek ayri zor,uygulamak ayri zor ama tamamen senin kararin yani❤

benimkide gece uyandimi memesiz durmuyor meme ağzında uyuyor ben yanıma alıyorum büyüdüler artık

Dün gece yaşadığımız nadir gecelerdendi :)
Aşıya yordum huysuzluğunu ama...
İnşallah gecen ay aşılardan sonraki gb olmaz yine

Eki Görüntüle 2239383
Ben de letgo'da böyle bişey gördüm, müzikli.. alabilirim her an :)) çok uygun

Ne kadarmis?
Bazilari cok hafif oluyor diye cesaret edemedim.
Kraftin bi modeli var boyle hem oturma yeri oluyor hem boyle hemde tekerlekleri sabitlenebiliyor.
Ama sonuc ayni mantiga dönüyorum cok sey etmemek lazim :)))))))
Buna benzer pilsanin bime gelecekti galiba 4 ya da 8 mart olabilir hatirlayamiyorum.
80di galiba fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…