evde olunca 2 saate bir emiyor ama disarda etrafa bakmaktan aklina gelmiyor emmek
artık eğlencesine istiyor gibi..emzik denemeye devam..
Geçmiş olsun çok..
Oturma işini de 6 ay dediler, bekliyoruz..
Eskiler 6 . Ayı mi bekliyormuş.. ne rahatlarmış
Eskiler bi lokum tozuna batırıyormuş. Oldu bitti..tek emzikte muhteşem sonuç oluyormuş:))En son chicco tam kaucuk aldim kesin tutar dedim zaten denememizle beraber yuz eksimeye gozlerimizin icine bakip resmen kufur basiyor :) sonra elini agzina goturup cigneyip atiyor
8 tane emzik oldu ne yapicam onlari bilmiyorum
Aynen.. zaten hamilelikle başladı herşey.. ıkili tarama. Üçlü tarama. Gebelik sekeri. Nst ler. Vs vs.. Bi doğuma gidiyorlarmış oldu bitti.. kafa rahat..Anneme diyorum biz ek gidada neyle basladik bakiyor yuzume :) kizim ne 6. Ayi ne ek gidasi siz Eylul kadardiniz kucagimizda otururken yedigimiz yemeklerden calardik agzniza
Sabahlari yumurta muz cici bebe sut mama yapardik meyve suyu tarhana verirdik diyo noldu da devir degisti sanki
ya di mi.simdi 6 aylikken bu sebze olur 7 aylikken bu sebze olur.3 gun kurali.buharli pisirmek.puturlu beslenme.alistirma bardagi.vakumlu tabak.silikon kasik.kirinti toplayan mama onlugu vs vs... zamanla mi icat oldu bunlar.bazen hersey anlamsiz geliyoAnneme diyorum biz ek gidada neyle basladik bakiyor yuzume :) kizim ne 6. Ayi ne ek gidasi siz Eylul kadardiniz kucagimizda otururken yedigimiz yemeklerden calardik agzniza
Sabahlari yumurta muz cici bebe sut mama yapardik meyve suyu tarhana verirdik diyo noldu da devir degisti sanki
Buharli pisiririm de bu malzemeleri almayi cok dusunmuyorum. Gerekirse zamanla.ya di mi.simdi 6 aylikken bu sebze olur 7 aylikken bu sebze olur.3 gun kurali.buharli pisirmek.puturlu beslenme.alistirma bardagi.vakumlu tabak.silikon kasik.kirinti toplayan mama onlugu vs vs... zamanla mi icat oldu bunlar.bazen hersey anlamsiz geliyo
Sanirim bekliyorlarmis. Bizim kiz bayagidir kucagimizda oturuyor. Hastaneye falan gittigimizde tanimadigimiz insanlar bu cok kucuk bunu oturtmayin diyordu.Geçmiş olsun çok..
Oturma işini de 6 ay dediler, bekliyoruz..
Eskiler 6 . Ayı mi bekliyormuş.. ne rahatlarmış
İpe dizip oyuncak olarak kullanabilirsin :)) rengarenk zararsız.. ister tutup sallasın, ister ağzına götürsün :)) hepsini bir arada görünce ilginç gelebilir :))En son chicco tam kaucuk aldim kesin tutar dedim zaten denememizle beraber yuz eksimeye gozlerimizin icine bakip resmen kufur basiyor :) sonra elini agzina goturup cigneyip atiyor
8 tane emzik oldu ne yapicam onlari bilmiyorum
Büyük bir pazarlama oyunu dönüyor gibi :)) kaç TL acaba bu saydıkların :))ya di mi.simdi 6 aylikken bu sebze olur 7 aylikken bu sebze olur.3 gun kurali.buharli pisirmek.puturlu beslenme.alistirma bardagi.vakumlu tabak.silikon kasik.kirinti toplayan mama onlugu vs vs... zamanla mi icat oldu bunlar.bazen hersey anlamsiz geliyo
Kizlar gece gozumu kirpmadim. Sinir krizi gecirdim. Cocuk cozuttu. Gece gunduz emiyor. Uykusu gelince benden baska kimse yatistiramiyor. Memesiz ben de yatistiramiyorum. Biberonla da duruyor.
Bundan sonra 15 dakikadan fazla emzirmiyim, gerekirse sonra biberonla sagdigimi vereyim diyorum. Ne dersiniz?doktor uyarmisti zaten. Kolayima geldigi icin dinlememistim.
Emzige daha cok bagiriyor bu arada...
benimkide gece uyandimi memesiz durmuyor meme ağzında uyuyor ben yanıma alıyorum büyüdüler artıkKizlar gece gozumu kirpmadim. Sinir krizi gecirdim. Cocuk cozuttu. Gece gunduz emiyor. Uykusu gelince benden baska kimse yatistiramiyor. Memesiz ben de yatistiramiyorum. Biberonla da duruyor.
Bundan sonra 15 dakikadan fazla emzirmiyim, gerekirse sonra biberonla sagdigimi vereyim diyorum. Ne dersiniz?doktor uyarmisti zaten. Kolayima geldigi icin dinlememistim.
Emzige daha cok bagiriyor bu arada...
Büyük bir pazarlama oyunu dönüyor gibi :)) kaç TL acaba bu saydıkların :))
Hazır duygusal bir kitle yakalamış adamlar, ne icat etsek de satsak hesabı :))Anne boynuna taksin cocuk kucagindayken oynasin diye bile oyu cak yapmislar.Pes yani.
Hemde ne buyuk...
Hangi asiyi oldu dün?Dün gece yaşadığımız nadir gecelerdendi :)
Aşıya yordum huysuzluğunu ama...
İnşallah gecen ay aşılardan sonraki gb olmaz yine
Ne yaptı minnak? Rota mı vardı bu ay?Dün gece yaşadığımız nadir gecelerdendi :)
Aşıya yordum huysuzluğunu ama...
İnşallah gecen ay aşılardan sonraki gb olmaz yine
Eki Görüntüle 2239383
Ben de letgo'da böyle bişey gördüm, müzikli.. alabilirim her an :)) çok uygun
Rota 2.dozHangi asiyi oldu dün?
Evet rotanin 2.dozuydu.Ne yaptı minnak? Rota mı vardı bu ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?