Bu ikinci el, ve bana çok yakın konumu.. birkaç eksiği varmış, 30 TL yazıyorNe kadarmis?
Bazilari cok hafif oluyor diye cesaret edemedim.
Kraftin bi modeli var boyle hem oturma yeri oluyor hem boyle hemde tekerlekleri sabitlenebiliyor.
Ama sonuc ayni mantiga dönüyorum cok sey etmemek lazim :)))))))
Buna benzer pilsanin bime gelecekti galiba 4 ya da 8 mart olabilir hatirlayamiyorum.
80di galiba fiyati
Bu ikinci el, ve bana çok yakın konumu.. birkaç eksiği varmış, 30 TL yazıyor
Ahh kıyamam yaa ❤ çok minikler ya, mücadele ağır geliyor minik bedenlere :/ o yüzden zorunlu aşılar hariç yaptırmadım hiç birini.. kötü mü yaptım bilmiyorum ama zaten yeterince zorlanıyorlar, büyüme atakları, diş çıkarma derken...Rota 2.doz
Evet rotanin 2.dozuydu.
Bol aglamali bol kucakli bol emmeli gecti :))
Aynen severek takip ediyorum :)) gün içinde hobi gibi bakınıyorum ne var diye :))Hediye gibi resmen :)))))
Bakmak lazim letgoya
Sirkeli suyla silince mis olur :)
Ahh kıyamam yaa ❤ çok minikler ya, mücadele ağır geliyor minik bedenlere :/ o yüzden zorunlu aşılar hariç yaptırmadım hiç birini.. kötü mü yaptım bilmiyorum ama zaten yeterince zorlanıyorlar, büyüme atakları, diş çıkarma derken...
Aynen severek takip ediyorum :)) gün içinde hobi gibi bakınıyorum ne var diye :))
Ahh o kolaya gelmek....
Eger kararliysan ilk bikac gun zor olur ama ogrenmis olur.Onun disinda boyle devam ettikce yemek yemek istemediginde de yapisir,aglayincada yapisir,gun icinde hep yapisir memeye.Buyudukce daha cok zorlar yani canim bu durum ikinizide.
Karar vermek ayri zor,uygulamak ayri zor ama tamamen senin kararin yani❤
Ben de gece memede uyutuyordum ama saatlerce memede kalinca, her biraktigimda geri uyaninca boyle radikal bir karar aldim.benimkide gece uyandimi memesiz durmuyor meme ağzında uyuyor ben yanıma alıyorum büyüdüler artık
yatsin yaninda ver memeyi ağzına ben artık öyle yapıyorum sık sık ben uyanıyorum kontrol ediyorum ne yapalım her çocuk farklı iste bugunlerde geçecek ayrıca benim hoşuma gidiyor bunu hic sıkıntı ermedim emsin bol bolBen de gece memede uyutuyordum ama saatlerce memede kalinca, her biraktigimda geri uyaninca boyle radikal bir karar aldim.
Dun gece dibi gordum. Bundan kotu olamaz zaten. Hic bir sey yapamazsak esimle birer saat donusumlu kucakta gezdircez. Bakalim...
Benimkide 2 gecedir cozuttu.Kizlar gece gozumu kirpmadim. Sinir krizi gecirdim. Cocuk cozuttu. Gece gunduz emiyor. Uykusu gelince benden baska kimse yatistiramiyor. Memesiz ben de yatistiramiyorum. Biberonla da duruyor.
Bundan sonra 15 dakikadan fazla emzirmiyim, gerekirse sonra biberonla sagdigimi vereyim diyorum. Ne dersiniz?doktor uyarmisti zaten. Kolayima geldigi icin dinlememistim.
Emzige daha cok bagiriyor bu arada...
Canim oyle yapiyorum ama ben oyle uyuyamiyorum.yatsin yaninda ver memeyi ağzına ben artık öyle yapıyorum sık sık ben uyanıyorum kontrol ediyorum ne yapalım her çocuk farklı iste bugunlerde geçecek ayrıca benim hoşuma gidiyor bunu hic sıkıntı ermedim emsin bol bol
Geçmiş olsun.Rota 2.doz
Evet rotanin 2.dozuydu.
Bol aglamali bol kucakli bol emmeli gecti :))
Dışarıda emzirmek bizim için de işkence resmen. Beyimiz olduğu ortamı izleyeceğim diye karnının aç olduğunu unutuyor çeviremiyorum kafasını bir türlü. Evdeyken de emmek istiyor ama yine de çok sık değil tabiAyniyiz, bir keresinde 6.saatin sonunda zorla emzirdigimi bilirim ama onda da etraftaki isiklara bakmaktan 5 dk emip birakmisti evde olsak 6 saatte 50 kez emerdi agzinda tutar uyuya kalirdi falan filan :)
Aynen cnm şimdiden 3 kişi istedi hiçbirini kıramıyorum. Halbuki benim ilk bebeğim... Allah nasip ederse kız olursa 2. Bebeğim ona saklamayı düşünüyordumBebegin kuculen kıyafetlerine o kadar cok talip var ki, sizde de oluyor mu, tanıdıklar arıyor, surda biri var, hamile kuculenleri verir misin diye...
sadece aşı oldugu zamanlar olcuyorum.Bebeğimin ateşi bazen 37.5 oluyor bu normal mi ?
Sonra kendiliginden düşüyor 36.5 a.
Aşı değil diş te değil. Niye bazen yükseliyor ?
Siz ölçüyor musunuz?
Dışarıda emzirmek bizim için de işkence resmen. Beyimiz olduğu ortamı izleyeceğim diye karnının aç olduğunu unutuyor çeviremiyorum kafasını bir türlü. Evdeyken de emmek istiyor ama yine de çok sık değil tabi
ya di mi.simdi 6 aylikken bu sebze olur 7 aylikken bu sebze olur.3 gun kurali.buharli pisirmek.puturlu beslenme.alistirma bardagi.vakumlu tabak.silikon kasik.kirinti toplayan mama onlugu vs vs... zamanla mi icat oldu bunlar.bazen hersey anlamsiz geliyo
Aynen.. zaten hamilelikle başladı herşey.. ıkili tarama. Üçlü tarama. Gebelik sekeri. Nst ler. Vs vs.. Bi doğuma gidiyorlarmış oldu bitti.. kafa rahat..
Bana katkıları:
Emzik aldım ama, vermem gibi diyordum..eve çıktık. Anneler evde. 10. Gün falandı sanırım. Ağlıyo bebek durmuyo kuzum.. 2 Anne de kızım versen iyi olur gibi. Ama sen bilirsin dediler.. yok vermeyecem dedim.. dakikalar geçince emziği bulmak için odaya koştum.. iyi ki o gün vermişim. Sağolsun iki anne de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?