2018 Ekim Anneleri

Bu ikinci el, ve bana çok yakın konumu.. birkaç eksiği varmış, 30 TL yazıyor

Rota 2.doz

Evet rotanin 2.dozuydu.
Bol aglamali bol kucakli bol emmeli gecti :))
Ahh kıyamam yaa ❤ çok minikler ya, mücadele ağır geliyor minik bedenlere :/ o yüzden zorunlu aşılar hariç yaptırmadım hiç birini.. kötü mü yaptım bilmiyorum ama zaten yeterince zorlanıyorlar, büyüme atakları, diş çıkarma derken...

Ağızdan bu aşı ama sonucta aşı tabi.
Büyüğünede yaptirmistim o yuzden yaptirmasam kismini hic dusunemiyorum.
Yaptirmakta iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum dedirtiyor yine de :)
Cidden cok minikler.Oyle guzel kokuyor ki evlat...Ben koca kadin kokusuyla bile icimi yumusatirken onlar kimbilir bizim kokumuzla nasil rahatliyor diyorum :)

benimkide gece uyandimi memesiz durmuyor meme ağzında uyuyor ben yanıma alıyorum büyüdüler artık
Ben de gece memede uyutuyordum ama saatlerce memede kalinca, her biraktigimda geri uyaninca boyle radikal bir karar aldim.
Dun gece dibi gordum. Bundan kotu olamaz zaten. Hic bir sey yapamazsak esimle birer saat donusumlu kucakta gezdircez. Bakalim...

yatsin yaninda ver memeyi ağzına ben artık öyle yapıyorum sık sık ben uyanıyorum kontrol ediyorum ne yapalım her çocuk farklı iste bugunlerde geçecek ayrıca benim hoşuma gidiyor bunu hic sıkıntı ermedim emsin bol bol

Benimkide 2 gecedir cozuttu.
Buraya yazmadim.
Her 10 dakika da bir kalktu uyumadi.
Ben cok uykusuzum 3 gündür.
Bu aralar bebimkide meme agzindan cikinca agliyor.

Canim oyle yapiyorum ama ben oyle uyuyamiyorum.

Ayniyiz, bir keresinde 6.saatin sonunda zorla emzirdigimi bilirim ama onda da etraftaki isiklara bakmaktan 5 dk emip birakmisti evde olsak 6 saatte 50 kez emerdi agzinda tutar uyuya kalirdi falan filan :)
Dışarıda emzirmek bizim için de işkence resmen. Beyimiz olduğu ortamı izleyeceğim diye karnının aç olduğunu unutuyor çeviremiyorum kafasını bir türlü. Evdeyken de emmek istiyor ama yine de çok sık değil tabi

Bebegin kuculen kıyafetlerine o kadar cok talip var ki, sizde de oluyor mu, tanıdıklar arıyor, surda biri var, hamile kuculenleri verir misin diye...
Aynen cnm şimdiden 3 kişi istedi hiçbirini kıramıyorum. Halbuki benim ilk bebeğim... Allah nasip ederse kız olursa 2. Bebeğim ona saklamayı düşünüyordum

Selam kızlar nasılsınız? Daha önce buraya yazmıştım bez ile ilgili problemimi sleepyden memmun kalmamıştım çok sızdırıyordu. Geçen hafta sleepinin kilot bezini deneyim dedim acayip memmun kaldım . Yumuşacık, sızdırma yok, pişik yok ... Kilot bez olması ayrı bir pratiklik tavsiye ederim ama normal sleepy değil kilot bez olan sleepy tavsiyemdir :)

Bebeğimin ateşi bazen 37.5 oluyor bu normal mi ?
Sonra kendiliginden düşüyor 36.5 a.
Aşı değil diş te değil. Niye bazen yükseliyor ?
Siz ölçüyor musunuz?

Emzirme ortusunu takincada afakan basip cekmeye calisiyor ortuyu :)

Eskiden dogurmaliymisim diyorum bazen, biz boyle cok inceliyoruz cok dusunuyoruz aman diyoruz ya bence biraz rahat olmaliyiz eskiler boylemiymis diyorum ama bi gulme geliyor sonra :))

Emzik olayinda bende ayniydim aldk ama dursun diyordum ilk gece verdim dusun :)) tutmadi o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…