Eskiler bi lokum tozuna batırıyormuş. Oldu bitti..tek emzikte muhteşem sonuç oluyormuş:))
Bebeğimin ateşi bazen 37.5 oluyor bu normal mi ?
Sonra kendiliginden düşüyor 36.5 a.
Aşı değil diş te değil. Niye bazen yükseliyor ?
Siz ölçüyor musunuz?
Kizlar gece gozumu kirpmadim. Sinir krizi gecirdim. Cocuk cozuttu. Gece gunduz emiyor. Uykusu gelince benden baska kimse yatistiramiyor. Memesiz ben de yatistiramiyorum. Biberonla da duruyor.
Bundan sonra 15 dakikadan fazla emzirmiyim, gerekirse sonra biberonla sagdigimi vereyim diyorum. Ne dersiniz?doktor uyarmisti zaten. Kolayima geldigi icin dinlememistim.
Emzige daha cok bagiriyor bu arada...
Canım aslında bizi depresyona sokan çok şey bilmemiz ve mükemmel anne olmaya çalışmamız özellikle şu instagram da herkes mükemmel herkes doğru.... İnstagram da ünlü bir çocuk doktoru var hatrı sayılır bir takipçisi var, ben o doktorun eşini daha önceden tanıyordum, vallahi çocuğuna emzikte verdi, biberonda verdi, erken ek gıdayada geçti, ıslak mendil de kullandı daha hatırlayamadığım birçok şey şimdi doktor popüler olunca hersey yasak diye video çekiyor insanı suçlu duruma düşürüyorlar. Ben artık annemi dinliyorum rahat kahvaltı yapayım, işlerimi halledeyim diye emziği kendi yaptığım doğal reçele batırıyorum ama çok az bebeğim baya oyalanıyor bende rahat ediyorum. Kim ne derse desin emzik kurtarıcıSimdi drlara soylesen topa tutarlar bizi :)
Ben hiçbir şey örtemedim canım huylu birazbenimki doğduğu günlerde şapka bile taktırmadı yüzünü örtmeyi bir iki kez denedim durdurmadı denemiyorum artık illa her şeydenhaberdar olacak beyefendi:)Emzirme ortusunu takincada afakan basip cekmeye calisiyor ortuyu :)
Ya siz ne yazsanız biz de aynı şeyi yaşıyor oluyoruz mutlaka dünden beri çığlıkla uyanıyor gozu kapali icli icli agliyor yavrum bi 10 dakika kucagimda gezdiriyorum sakinlessin diye gece bi sikinti yok ama sizinki ne zaman dogmustu biz 3 ekimBizimki uykudayken ara ara çığlık ve aglamayla uyanıyor. Resmen yanına koşarak gidiyorum..ağlıyor, gözler kapalı ama ne ağlama..kucağıma alıp okşuyorum öpüyorum.sarip sarmalıyorum. Gozlerinden yaşlar geliyo..2 3 dk sonra anca gözlerini açıyor..kabus görmüş gibi..
Benimki oyle ev sahibi her an cikabilir yanimiza rahatsiz olduk diye :) hele dün akşam tavan yaptı guleceginde de aglayacaginda da çığlık atıyor :)Arkadaslar 2 gundur evde bir ciglik kiyamet kopuyo nerdeyse oyle huysuzluk gibide degil ama anlamıyorum sesi inceldi atlas in surekli ciglik atar gibi soylenir durumda sesi kisilicak bogazlari tahris olucak diye korkuyorum Sizinkilerde oylemi yoksa bi derdi varda ben mi anlamiyorum
artik memeden cikarinca uyaniyor. Uyusa kalsa ona raziydim. Dun sekiz bucuktan on bucuga kadar memedeydik. Bugun ben yokken iki kere uyumus. Tabi arabada...Canim benimkide memede uyuyor aksamlari, gece uyanmalarinda da meme olmadan tekrar uykuya gecmiyor gunduzde ayni aklima geliyor ne olacak boyle biz yokken uyumayacakmi bu cocuklar
Beyaz renkler sararıyor zamanla. Onları verebilirsiniz..Aynen cnm şimdiden 3 kişi istedi hiçbirini kıramıyorum. Halbuki benim ilk bebeğim... Allah nasip ederse kız olursa 2. Bebeğim ona saklamayı düşünüyordum
Ben de sipariş ettim. Kargo gelmedi dahaSelam kızlar nasılsınız? Daha önce buraya yazmıştım bez ile ilgili problemimi sleepyden memmun kalmamıştım çok sızdırıyordu. Geçen hafta sleepinin kilot bezini deneyim dedim acayip memmun kaldım . Yumuşacık, sızdırma yok, pişik yok ... Kilot bez olması ayrı bir pratiklik tavsiye ederim ama normal sleepy değil kilot bez olan sleepy tavsiyemdir :)
Makine de 30 derecede yıkadım.Kizlar oyun halisini nasil temizliyosunuz
27 eylül. Kâbus görüyorlarmış nette dün araştırdım.Ya siz ne yazsanız biz de aynı şeyi yaşıyor oluyoruz mutlaka dünden beri çığlıkla uyanıyor gozu kapali icli icli agliyor yavrum bi 10 dakika kucagimda gezdiriyorum sakinlessin diye gece bi sikinti yok ama sizinki ne zaman dogmustu biz 3 ekim
Önceden bizimkide memeye yapışıktı şu aralar da öyle ama artık çok kuvvetli çekiyor kısa zamanda boşaltıyor bakıyorki süt gelişi yok veya azaldı başlıyor kucağımda tepinmeye uyuyacak uyuyamıyor bir türlü istiyor ki süt musluk gibi aksın o arada uyuya kalayım birde çok sık meme verince memelerin hali kalmıyor o zamanda ben stres yapıyorum yetemiyorum diye seninkiler nasıl bu sömürüye karşı memelerde hal kalıyormu birde çalışıyorsun Allah kolaylık versin tüm çalışan annelere.artik memeden cikarinca uyaniyor. Uyusa kalsa ona raziydim. Dun sekiz bucuktan on bucuga kadar memedeydik. Bugun ben yokken iki kere uyumus. Tabi arabada...
Zaten uyumuyorum. Napiyim bir kac gun ugrasirim.
Bundan bende çok korkuyorum nasıl davranmalı bilmiyorum uyku eğitiminede sıcak bakmıyorum çok küçük daha bakalım bizi nasıl günler bekliyorYa bu memede uyutma ileride saglam bi aliskanliga donusunce ne olacak acabap
Bundan bende çok korkuyorum nasıl davranmalı bilmiyorum uyku eğitiminede sıcak bakmıyorum çok küçük daha bakalım bizi nasıl günler bekliyor
Bende senin gibiyim gece başka türlü uykuya dalmıyor diye hemen memeye alıyorum saat başı kalksa bile her seferinde emiyor aç olmasa bile tüm gün yetecek sütü gece birkaç saatte tüketiyor bazen sabah kalktığımda memelerde dolgunduk hiç dolgunluk olmuyorAynen bende cesaret edememekle beraber icimden gelmiyor uyku egitimi..suan cok kolay al memeye uyusun ama bu sekilde kolayima geliyor diye davranmakta istemiyorum hem saglikli emmemis oluyor hemde bagimli oluyor birde suan surekli benimle acaba diyorum anneme biraksam o nasil uyutacak siz hic denediniz mi baskalarinda nasil uyuyor
Sizin oglan bizim abimizmis.27 eylül. Kâbus görüyorlarmış nette dün araştırdım.
Amin sagolasin. Mesela bugun 7.30da ciktim. 9.30 da eve geldim. 11de tekrar gittim. Zaten emzirmekten memelerde derman kalmiyor. Yeniden acimaya basladi. Bi de gece ve sabah sagiyorum. Uyku denen bir sey kalmadi. Uyku esigini de gectim. Istesem de uyuyamiyorum artik.Önceden bizimkide memeye yapışıktı şu aralar da öyle ama artık çok kuvvetli çekiyor kısa zamanda boşaltıyor bakıyorki süt gelişi yok veya azaldı başlıyor kucağımda tepinmeye uyuyacak uyuyamıyor bir türlü istiyor ki süt musluk gibi aksın o arada uyuya kalayım birde çok sık meme verince memelerin hali kalmıyor o zamanda ben stres yapıyorum yetemiyorum diye seninkiler nasıl bu sömürüye karşı memelerde hal kalıyormu birde çalışıyorsun Allah kolaylık versin tüm çalışan annelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?