2018 Ekim Anneleri

Bebeğimin ateşi bazen 37.5 oluyor bu normal mi ?
Sonra kendiliginden düşüyor 36.5 a.
Aşı değil diş te değil. Niye bazen yükseliyor ?
Siz ölçüyor musunuz?

Belki kalin giydiriyosunuzdur yada evin isisi olabilir mi? Ben gun icinde arada alnina bakiyorum ama asi oldugunda takip ediyorum

Canim benimkide memede uyuyor aksamlari, gece uyanmalarinda da meme olmadan tekrar uykuya gecmiyor gunduzde ayni aklima geliyor ne olacak boyle biz yokken uyumayacakmi bu cocuklar

Simdi drlara soylesen topa tutarlar bizi :)
Canım aslında bizi depresyona sokan çok şey bilmemiz ve mükemmel anne olmaya çalışmamız özellikle şu instagram da herkes mükemmel herkes doğru.... İnstagram da ünlü bir çocuk doktoru var hatrı sayılır bir takipçisi var, ben o doktorun eşini daha önceden tanıyordum, vallahi çocuğuna emzikte verdi, biberonda verdi, erken ek gıdayada geçti, ıslak mendil de kullandı daha hatırlayamadığım birçok şey şimdi doktor popüler olunca hersey yasak diye video çekiyor insanı suçlu duruma düşürüyorlar. Ben artık annemi dinliyorum rahat kahvaltı yapayım, işlerimi halledeyim diye emziği kendi yaptığım doğal reçele batırıyorum ama çok az bebeğim baya oyalanıyor bende rahat ediyorum. Kim ne derse desin emzik kurtarıcı

Emzirme ortusunu takincada afakan basip cekmeye calisiyor ortuyu :)
Ben hiçbir şey örtemedim canım huylu birazbenimki doğduğu günlerde şapka bile taktırmadı yüzünü örtmeyi bir iki kez denedim durdurmadı denemiyorum artık illa her şeydenhaberdar olacak beyefendi:)

Ya siz ne yazsanız biz de aynı şeyi yaşıyor oluyoruz mutlaka dünden beri çığlıkla uyanıyor gozu kapali icli icli agliyor yavrum bi 10 dakika kucagimda gezdiriyorum sakinlessin diye gece bi sikinti yok ama sizinki ne zaman dogmustu biz 3 ekim

Benimki oyle ev sahibi her an cikabilir yanimiza rahatsiz olduk diye :) hele dün akşam tavan yaptı guleceginde de aglayacaginda da çığlık atıyor :)

Canim benimkide memede uyuyor aksamlari, gece uyanmalarinda da meme olmadan tekrar uykuya gecmiyor gunduzde ayni aklima geliyor ne olacak boyle biz yokken uyumayacakmi bu cocuklar
artik memeden cikarinca uyaniyor. Uyusa kalsa ona raziydim. Dun sekiz bucuktan on bucuga kadar memedeydik. Bugun ben yokken iki kere uyumus. Tabi arabada...
Zaten uyumuyorum. Napiyim bir kac gun ugrasirim.

Ben de sipariş ettim. Kargo gelmedi daha

Genel olarak bıdışlarımızın durumu hepsinin aynı galiba,doğdu doğalı ilk defa dün gece sebepsiz durmadan ağladı meme aşığı olarak ilk defa beni reddedetti her yolu denedik balkona bile çıkardık sakinleşir diye en son eşimle eski usül battaniyeye koyarak salladık anında sustu ve hemen uyudu saat gece 2:30 o saatte kadar gece uykusuna bir türlü geçememişti vel hasıl kelam bizler ne kadar direnirsek direnelim kendimizi eski usül şeyleri yaparken buluyoruz emziği bizimkide almıyor en son awentin ultra air aldım şimdilik oyun gibi damağının arasında çiğnesede alışacak gibi

27 eylül. Kâbus görüyorlarmış nette dün araştırdım.

artik memeden cikarinca uyaniyor. Uyusa kalsa ona raziydim. Dun sekiz bucuktan on bucuga kadar memedeydik. Bugun ben yokken iki kere uyumus. Tabi arabada...
Zaten uyumuyorum. Napiyim bir kac gun ugrasirim.
Önceden bizimkide memeye yapışıktı şu aralar da öyle ama artık çok kuvvetli çekiyor kısa zamanda boşaltıyor bakıyorki süt gelişi yok veya azaldı başlıyor kucağımda tepinmeye uyuyacak uyuyamıyor bir türlü istiyor ki süt musluk gibi aksın o arada uyuya kalayım birde çok sık meme verince memelerin hali kalmıyor o zamanda ben stres yapıyorum yetemiyorum diye seninkiler nasıl bu sömürüye karşı memelerde hal kalıyormu birde çalışıyorsun Allah kolaylık versin tüm çalışan annelere.

Bundan bende çok korkuyorum nasıl davranmalı bilmiyorum uyku eğitiminede sıcak bakmıyorum çok küçük daha bakalım bizi nasıl günler bekliyor

Aynen bende cesaret edememekle beraber icimden gelmiyor uyku egitimi..suan cok kolay al memeye uyusun ama bu sekilde kolayima geliyor diye davranmakta istemiyorum hem saglikli emmemis oluyor hemde bagimli oluyor birde suan surekli benimle acaba diyorum anneme biraksam o nasil uyutacak siz hic denediniz mi baskalarinda nasil uyuyor

Bende senin gibiyim gece başka türlü uykuya dalmıyor diye hemen memeye alıyorum saat başı kalksa bile her seferinde emiyor aç olmasa bile tüm gün yetecek sütü gece birkaç saatte tüketiyor bazen sabah kalktığımda memelerde dolgunduk hiç dolgunluk olmuyor
Uykuya gelince benden hariç babasında uyuyor bazen ayakta gezerek kucakta son zamanlarda arabasında uyumayı seviyor yeterki uyusun diye her türlü yolu deniyorum bizimki uykuyu sevmiyor ve uykusu çok hafif çabuk uyanıyor
Mesela Pazar günü annemlerdeydik ev kalabalık herkes ilgileniyor diye dışarıya çıktım alışveriş yapmaya o arada uykusu gelince ağlamış sallamışlar uyumuş uykusu gelince bir şekilde uyuyorlar

Amin sagolasin. Mesela bugun 7.30da ciktim. 9.30 da eve geldim. 11de tekrar gittim. Zaten emzirmekten memelerde derman kalmiyor. Yeniden acimaya basladi. Bi de gece ve sabah sagiyorum. Uyku denen bir sey kalmadi. Uyku esigini de gectim. Istesem de uyuyamiyorum artik.
Valla cekiyo geliyor mudur bilmem. Bugun daha iki kere emzirdim. Bi memeyi 8 digerini 5 dk emdi birakti ama uykusunu almisti. Digerinde de zaten biberon icmisti. 1 saat sonra bir memeyi 5 dk emdi. Gunduz bi sekilde oyalanacak da gece napcaz bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…