O olmasin diye oyun yapmasina izin vermiycem artik. Daha 10 gunluktu. Doktora bir saat emiyor demistim. 40 dk gecmesin. Acsa sag, kasikla ver demisti. Sonra bizi emzik yapiyor. Emzik alsa bu kadar meme istemez.Ya bu memede uyutma ileride saglam bi aliskanliga donusunce ne olacak acabap
Gunduz halamiz bebek arabasinda uyutuyor. Kucagimda denedim uyumuyor kizim dedi. Cok agladi mecbur arabaya koydum diyor. Kanguruda gezerken uyuyor ama soyle. Bir saatligine disari cikiyoruz. 55. Dakikada uyuyor. Eve girince de uyaniyor.Aynen bende cesaret edememekle beraber icimden gelmiyor uyku egitimi..suan cok kolay al memeye uyusun ama bu sekilde kolayima geliyor diye davranmakta istemiyorum hem saglikli emmemis oluyor hemde bagimli oluyor birde suan surekli benimle acaba diyorum anneme biraksam o nasil uyutacak siz hic denediniz mi baskalarinda nasil uyuyor
Bizimkiler ikiz mi ne. Haha.Bende senin gibiyim gece başka türlü uykuya dalmıyor diye hemen memeye alıyorum saat başı kalksa bile her seferinde emiyor aç olmasa bile tüm gün yetecek sütü gece birkaç saatte tüketiyor bazen sabah kalktığımda memelerde dolgunduk hiç dolgunluk olmuyor
Uykuya gelince benden hariç babasında uyuyor bazen ayakta gezerek kucakta son zamanlarda arabasında uyumayı seviyor yeterki uyusun diye her türlü yolu deniyorum bizimki uykuyu sevmiyor ve uykusu çok hafif çabuk uyanıyor
Mesela Pazar günü annemlerdeydik ev kalabalık herkes ilgileniyor diye dışarıya çıktım alışveriş yapmaya o arada uykusu gelince ağlamış sallamışlar uyumuş uykusu gelince bir şekilde uyuyorlar
En son chicco tam kaucuk aldim kesin tutar dedim zaten denememizle beraber yuz eksimeye gozlerimizin icine bakip resmen kufur basiyor :) sonra elini agzina goturup cigneyip atiyor
8 tane emzik oldu ne yapicam onlari bilmiyorum
Kizlar oyun halisini nasil temizliyosunuz
İlkinde ciddi acemilik çekiyor insan.. gece uyanır, emzirir, gazını çıkartır, gözümü açmadan yatmaya bakardım oğlumda.. tabi gaz sancısı olduğunda yanıma alıp seve koklaya uyuturdum. Ama kızımda durum bambaşka.. gece ne kadar uykulu olsam da, emmek için uyandığında ışığı açmadan beşiğe almaya gidiyorum, o karanlıkta bile kocaman gülümsüyor annem geldi diye ❤ uyku da neymiş, duyular şelale ❤ yanımda yatırmak istiyorum, koklaya koklaya uyurum diyorum.. sonra da, bozma çocuğun düzenini, seviyor beşiğinde uyumayı diyorum :)) gündüz kucakta bol sarılmalı koklamalı geçiyor vakit zaten. Oğlumda daha çok hemşire anne modundaydım. İyi mi, tok mu, altı temiz mi v.s.Ağızdan bu aşı ama sonucta aşı tabi.
Büyüğünede yaptirmistim o yuzden yaptirmasam kismini hic dusunemiyorum.
Yaptirmakta iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorum dedirtiyor yine de :)
Cidden cok minikler.Oyle guzel kokuyor ki evlat...Ben koca kadin kokusuyla bile icimi yumusatirken onlar kimbilir bizim kokumuzla nasil rahatliyor diyorum :)
Bu akşam alıyoruz yürüteci inşallah. Ama kıl payı bondigo oyun halısını kaçırmışım, dün akşam satmış, aynı fiyata.. aahh ahhh..Hic bakmadim.Bi deneme yapayim :)
Yaaa gerçekten mi27 eylül. Kâbus görüyorlarmış nette dün araştırdım.
Bondigo 2. Elde 100 150 lerde..letgoda gördüm dün 90 a bırakıyordu. Ankara içi.Bu akşam alıyoruz yürüteci inşallah. Ama kıl payı bondigo oyun halısını kaçırmışım, dün akşam satmış, aynı fiyata.. aahh ahhh..
Bende satacam bu gidisle.5 emzik var.Hahah çok komikler:) benimki emzik almayınca sattım valla dolaptan bi daha da denemedim :)
Bizimki de yemiyor. Uykuda beslemeyi deneyin..Kızlar ne yapicam bilmiyorum iki aydır alerji maması kullanıyoruz çok süper degildi zaten iştahı ,bu bir haftadır iyice azaldı büyük adam gibi alttan gaz çıkarıyor sürekli ,bugun ben eve gelinceye kadar her öğün 60 CC icmis yani toplamda 180 CC içti bu vakitte kadarnormalde her ogun 120 içerdi
bir de anne sutu tatli oldugu icin.ileride sekere duskunluk olurmus diyorlar kimbilir :/yani sık sık emzirmenin sonucu olarak.Bizimkiler ikiz mi ne. Haha.
Benimki gece cok emince bu sefer uyanip kusuyor. Zaten her agladiginda meme verince butun sorunlarini yiyerek cozmeye itiyormusuz.
Kaç CC içiyor toplamda canım senin bebis, uuykudayken de pek icmek istemiyor canim cok sıkkınBizimki de yemiyor. Uykuda beslemeyi deneyin..
30'a vermiş kadın.. kaçırdımBondigo 2. Elde 100 150 lerde..letgoda gördüm dün 90 a bırakıyordu. Ankara içi.
Bende 1 de yatıyorum 3 gıbı kıpırdanıyo gerı uyutmaya calıstım 3,5 ta yatıp 5 te kalkıp emzırdım sonra sut sağmaya kalktım telefondan da 1 bölüm dizi izledim 6,30 da yattım 8 de gerı kalktım hazırlanıp ıse gıttım uyku diye bisey kalmadı artıkAmin sagolasin. Mesela bugun 7.30da ciktim. 9.30 da eve geldim. 11de tekrar gittim. Zaten emzirmekten memelerde derman kalmiyor. Yeniden acimaya basladi. Bi de gece ve sabah sagiyorum. Uyku denen bir sey kalmadi. Uyku esigini de gectim. Istesem de uyuyamiyorum artik.
Valla cekiyo geliyor mudur bilmem. Bugun daha iki kere emzirdim. Bi memeyi 8 digerini 5 dk emdi birakti ama uykusunu almisti. Digerinde de zaten biberon icmisti. 1 saat sonra bir memeyi 5 dk emdi. Gunduz bi sekilde oyalanacak da gece napcaz bakalim.
Hahah çok komikler:) benimki emzik almayınca sattım valla dolaptan bi daha da denemedim :)
Yine de bir cok insandan zindeyiz degil mi? Millet patates gibi geziyor. Ayh hic uyumadiiaam diyorlar. tokatlayasim geliyor. U Umudumbitmedi_ hahay...Bende 1 de yatıyorum 3 gıbı kıpırdanıyo gerı uyutmaya calıstım 3,5 ta yatıp 5 te kalkıp emzırdım sonra sut sağmaya kalktım telefondan da 1 bölüm dizi izledim 6,30 da yattım 8 de gerı kalktım hazırlanıp ıse gıttım uyku diye bisey kalmadı artık
Amin sagolasin. Mesela bugun 7.30da ciktim. 9.30 da eve geldim. 11de tekrar gittim. Zaten emzirmekten memelerde derman kalmiyor. Yeniden acimaya basladi. Bi de gece ve sabah sagiyorum. Uyku denen bir sey kalmadi. Uyku esigini de gectim. Istesem de uyuyamiyorum artik.
Valla cekiyo geliyor mudur bilmem. Bugun daha iki kere emzirdim. Bi memeyi 8 digerini 5 dk emdi birakti ama uykusunu almisti. Digerinde de zaten biberon icmisti. 1 saat sonra bir memeyi 5 dk emdi. Gunduz bi sekilde oyalanacak da gece napcaz bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?