2018 Ekim Anneleri

Ya bu memede uyutma ileride saglam bi aliskanliga donusunce ne olacak acabap
O olmasin diye oyun yapmasina izin vermiycem artik. Daha 10 gunluktu. Doktora bir saat emiyor demistim. 40 dk gecmesin. Acsa sag, kasikla ver demisti. Sonra bizi emzik yapiyor. Emzik alsa bu kadar meme istemez.
Simdi 40 dk 15 dk civarina indi. 7 dk icinde bosaltiyormus memeyi.

Son düzenleme:
Gunduz halamiz bebek arabasinda uyutuyor. Kucagimda denedim uyumuyor kizim dedi. Cok agladi mecbur arabaya koydum diyor. Kanguruda gezerken uyuyor ama soyle. Bir saatligine disari cikiyoruz. 55. Dakikada uyuyor. Eve girince de uyaniyor.

Bizimkiler ikiz mi ne. Haha.
Benimki gece cok emince bu sefer uyanip kusuyor. Zaten her agladiginda meme verince butun sorunlarini yiyerek cozmeye itiyormusuz.

En son chicco tam kaucuk aldim kesin tutar dedim zaten denememizle beraber yuz eksimeye gozlerimizin icine bakip resmen kufur basiyor :) sonra elini agzina goturup cigneyip atiyor
8 tane emzik oldu ne yapicam onlari bilmiyorum

Hahah çok komikler:) benimki emzik almayınca sattım valla dolaptan bi daha da denemedim :)

Kızlar ne yapicam bilmiyorum iki aydır alerji maması kullanıyoruz çok süper degildi zaten iştahı ,bu bir haftadır iyice azaldı büyük adam gibi alttan gaz çıkarıyor sürekli ,bugun ben eve gelinceye kadar her öğün 60 CC icmis yani toplamda 180 CC içti bu vakitte kadar normalde her ogun 120 içerdi

İlkinde ciddi acemilik çekiyor insan.. gece uyanır, emzirir, gazını çıkartır, gözümü açmadan yatmaya bakardım oğlumda.. tabi gaz sancısı olduğunda yanıma alıp seve koklaya uyuturdum. Ama kızımda durum bambaşka.. gece ne kadar uykulu olsam da, emmek için uyandığında ışığı açmadan beşiğe almaya gidiyorum, o karanlıkta bile kocaman gülümsüyor annem geldi diye ❤ uyku da neymiş, duyular şelale ❤ yanımda yatırmak istiyorum, koklaya koklaya uyurum diyorum.. sonra da, bozma çocuğun düzenini, seviyor beşiğinde uyumayı diyorum :)) gündüz kucakta bol sarılmalı koklamalı geçiyor vakit zaten. Oğlumda daha çok hemşire anne modundaydım. İyi mi, tok mu, altı temiz mi v.s.
Kızımı hep gözlemliyorum, sıkıntısı neyse daha çabuk anlıyorum.. şu ara dişler zorluyor. Parmağımı ısırıyor hep kucakta, kafasıyla bastırıyor ısırırken. Kendi elleri ikisi birden ağızda zaten. Biraz daha vakti var ama çıkana kadar işi zor kuzumun..
Bu arada oğluma da yaptırmadım özel aşıları. İnşallah ileride pişman olmam. Oldukça sağlıklı bir çocuk maşallah ❤ o kadarcık yemeyle iyi valla :)

Bizimki de yemiyor. Uykuda beslemeyi deneyin..

Bende 1 de yatıyorum 3 gıbı kıpırdanıyo gerı uyutmaya calıstım 3,5 ta yatıp 5 te kalkıp emzırdım sonra sut sağmaya kalktım telefondan da 1 bölüm dizi izledim 6,30 da yattım 8 de gerı kalktım hazırlanıp ıse gıttım uyku diye bisey kalmadı artık

Yine de bir cok insandan zindeyiz degil mi? Millet patates gibi geziyor. Ayh hic uyumadiiaam diyorlar. tokatlayasim geliyor. U Umudumbitmedi_ hahay...
Demin 3 dk icinde memede uyudu. 5 dk durdum. Cikardim memeyi. Emzik koydum. Gozler cin. Emzigi yaladi ama emmedi.

Peki gaz ve kilo olayi ne durumda ? Dun gece uyumak icin o kdr cok emdi ki gazdan uyuyamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…