Emzik alinmaz diye satmayi dusunemedim alan oluyor mu hani kullanilmis vs diye
Yine de bir cok insandan zindeyiz degil mi? Millet patates gibi geziyor. Ayh hic uyumadiiaam diyorlar. tokatlayasim geliyor. U Umudumbitmedi_ hahay...
Demin 3 dk icinde memede uyudu. 5 dk durdum. Cikardim memeyi. Emzik koydum. Gozler cin. Emzigi yaladi ama emmedi.
Kilo iyi. 2510 gr dogdu. 4 ay kontrolunde 6200 gr geldi. 4. Ay biraz daha az almisti. Gaz sorunu yok ama o kadar emmeye ya uyanip kusuyor ya da kaka yapip uyaniyor.Peki gaz ve kilo olayi ne durumda ? Dun gece uyumak icin o kdr cok emdi ki gazdan uyuyamadi
herşeye ragmen yasiyoruz işteYine de bir cok insandan zindeyiz degil mi? Millet patates gibi geziyor. Ayh hic uyumadiiaam diyorlar. tokatlayasim geliyor. U Umudumbitmedi_ hahay...
Demin 3 dk icinde memede uyudu. 5 dk durdum. Cikardim memeyi. Emzik koydum. Gozler cin. Emzigi yaladi ama emmedi.
bende bu konuda bir rahatlık var nedense:)))Ya bu memede uyutma ileride saglam bi aliskanliga donusunce ne olacak acabap
Sinifta kus ucurtmuyorum. Susun bakayim gece bir saat bile uyumadim, size haril haril ders anlatiyorum, sinifta firil firil donuyorum diyorum. Evet ogretmenim diyorlar. Sanirim uykusuzluktan asiri endorfin salgilamaya basladim.herşeye ragmen yasiyoruz işte
bende başlamayı dusunuyorum neocateye kargoda yolda gelmesini bekliyorum deneyecegim biraz kilo alması için vereceğim rahatsız ederse vermem kilo su nasilKızlar ne yapicam bilmiyorum iki aydır alerji maması kullanıyoruz çok süper degildi zaten iştahı ,bu bir haftadır iyice azaldı büyük adam gibi alttan gaz çıkarıyor sürekli ,bugun ben eve gelinceye kadar her öğün 60 CC icmis yani toplamda 180 CC içti bu vakitte kadarnormalde her ogun 120 içerdi
Tokatla canim tokatla.ben bu uykusuzlukla bugün bütün evi dip köşe bucak temizledim.üstüne de misafir geldi.hizmet ikram.aksam yemegi bulasiklar da tamam.Yine de bir cok insandan zindeyiz degil mi? Millet patates gibi geziyor. Ayh hic uyumadiiaam diyorlar. tokatlayasim geliyor. U Umudumbitmedi_ hahay...
Çocuk gibi oturdum ağlıyorum suan canımbende başlamayı dusunuyorum neocateye kargoda yolda gelmesini bekliyorum deneyecegim biraz kilo alması için vereceğim rahatsız ederse vermem kilo su nasil
alerji çok zormus gerçekten yasayan bilirÇocuk gibi oturdum ağlıyorum suan canımen son saat ikide 60 CC içti hazırladım mama içmiyor bacaklarini ne zaman kaldırsam gaz çıkarıyor, en son dort aylikken 6200 dün bu ay hoc almadı hissediyorum, umarim tum alerjik bebekler için herşey çabucak geçer herkese dua ediyorum
Geçmiş olsun.
Aynen cnm şimdiden 3 kişi istedi hiçbirini kıramıyorum. Halbuki benim ilk bebeğim... Allah nasip ederse kız olursa 2. Bebeğim ona saklamayı düşünüyordum
Selam kızlar nasılsınız? Daha önce buraya yazmıştım bez ile ilgili problemimi sleepyden memmun kalmamıştım çok sızdırıyordu. Geçen hafta sleepinin kilot bezini deneyim dedim acayip memmun kaldım . Yumuşacık, sızdırma yok, pişik yok ... Kilot bez olması ayrı bir pratiklik tavsiye ederim ama normal sleepy değil kilot bez olan sleepy tavsiyemdir :)
Canım aslında bizi depresyona sokan çok şey bilmemiz ve mükemmel anne olmaya çalışmamız özellikle şu instagram da herkes mükemmel herkes doğru.... İnstagram da ünlü bir çocuk doktoru var hatrı sayılır bir takipçisi var, ben o doktorun eşini daha önceden tanıyordum, vallahi çocuğuna emzikte verdi, biberonda verdi, erken ek gıdayada geçti, ıslak mendil de kullandı daha hatırlayamadığım birçok şey şimdi doktor popüler olunca hersey yasak diye video çekiyor insanı suçlu duruma düşürüyorlar. Ben artık annemi dinliyorum rahat kahvaltı yapayım, işlerimi halledeyim diye emziği kendi yaptığım doğal reçele batırıyorum ama çok az bebeğim baya oyalanıyor bende rahat ediyorum. Kim ne derse desin emzik kurtarıcı
Ya bu memede uyutma ileride saglam bi aliskanliga donusunce ne olacak acabap
Bundan bende çok korkuyorum nasıl davranmalı bilmiyorum uyku eğitiminede sıcak bakmıyorum çok küçük daha bakalım bizi nasıl günler bekliyor
Kızlar ne yapicam bilmiyorum iki aydır alerji maması kullanıyoruz çok süper degildi zaten iştahı ,bu bir haftadır iyice azaldı büyük adam gibi alttan gaz çıkarıyor sürekli ,bugun ben eve gelinceye kadar her öğün 60 CC icmis yani toplamda 180 CC içti bu vakitte kadarnormalde her ogun 120 içerdi
İlkinde ciddi acemilik çekiyor insan.. gece uyanır, emzirir, gazını çıkartır, gözümü açmadan yatmaya bakardım oğlumda.. tabi gaz sancısı olduğunda yanıma alıp seve koklaya uyuturdum. Ama kızımda durum bambaşka.. gece ne kadar uykulu olsam da, emmek için uyandığında ışığı açmadan beşiğe almaya gidiyorum, o karanlıkta bile kocaman gülümsüyor annem geldi diye ❤ uyku da neymiş, duyular şelale ❤ yanımda yatırmak istiyorum, koklaya koklaya uyurum diyorum.. sonra da, bozma çocuğun düzenini, seviyor beşiğinde uyumayı diyorum :)) gündüz kucakta bol sarılmalı koklamalı geçiyor vakit zaten. Oğlumda daha çok hemşire anne modundaydım. İyi mi, tok mu, altı temiz mi v.s.
Kızımı hep gözlemliyorum, sıkıntısı neyse daha çabuk anlıyorum.. şu ara dişler zorluyor. Parmağımı ısırıyor hep kucakta, kafasıyla bastırıyor ısırırken. Kendi elleri ikisi birden ağızda zaten. Biraz daha vakti var ama çıkana kadar işi zor kuzumun..
Bu arada oğluma da yaptırmadım özel aşıları. İnşallah ileride pişman olmam. Oldukça sağlıklı bir çocuk maşallah ❤ o kadarcık yemeyle iyi valla :)
Bu akşam alıyoruz yürüteci inşallah. Ama kıl payı bondigo oyun halısını kaçırmışım, dün akşam satmış, aynı fiyata.. aahh ahhh..
Allah sifa ve istah versin yavrunuza. Hep mi boyle gaz cikarirdi, bugune mi has?Çocuk gibi oturdum ağlıyorum suan canımen son saat ikide 60 CC içti hazırladım mama içmiyor bacaklarini ne zaman kaldırsam gaz çıkarıyor, en son dort aylikken 6200 dün bu ay hoc almadı hissediyorum, umarim tum alerjik bebekler için herşey çabucak geçer herkese dua ediyorum
Rotarix asisi..bizim 3 ve 5. Aylarda.. ilki 215 ikinci 264Arkadaşlar merhaba, rota aşısının ilk dozunu hastanede 2.ay kontrolünde yapmışlardı ve 210 lira ödemiştim. Şimdi eczaneler farklı farklı fiyatlar veriyorlar. Siz ne kadar ödediniz? Alıp aile hekimliği nde yaptıracağım. Emin olamadım. Farklı çeşitleri mi var bunun? 2. Ve 4. Ay olarak iki doz olan aşıdan bahsediyorum
Rotarix asisi..bizim 3 ve 5. Aylarda.. ilki 215 ikinci 264
Arkadaşlar merhaba, rota aşısının ilk dozunu hastanede 2.ay kontrolünde yapmışlardı ve 210 lira ödemiştim. Şimdi eczaneler farklı farklı fiyatlar veriyorlar. Siz ne kadar ödediniz? Alıp aile hekimliği nde yaptıracağım. Emin olamadım. Farklı çeşitleri mi var bunun? 2. Ve 4. Ay olarak iki doz olan aşıdan bahsediyorum
250 tl aldik bizde malesef.Zamani geciyor diye beklenmiyorda.
3 ve 5. Ay yaptirdim sadece.Dun yapildi hatta 2.doz.
Suan sadece suspansiyonu hazir asilarin.Onceden hemsireler hazirliyordu.
Tek fark bu.
Sadece 3dozluk ve 2dozluk olana dikkat edeceksin.Ayni asiysa dedigim gb suspansiyon farkli ama icerik ayni oluyor
İki dozluk demişti hastane. Eczane de iki dozluk olan dedi ama emin olamadım
2 eczaneyi aradım Ankarada, ikisi de 264 dedi bana..ayni marka mi ikisi de.. bazisi 3 doz mesela, bizimki 2 doz olandiBi eczane 158 lira dedi diğerleri 264 lira.. Fiyat indirimi oldu diyor 158 lira diyen Aynı aşı mıdır yoksa 264 diyen eczaneden mi alayım sizce
2 eczaneyi aradım Ankarada, ikisi de 264 dedi bana..ayni marka mi ikisi de.. bazisi 3 doz mesela, bizimki 2 doz olandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?