2018 Ekim Anneleri

Pardon benim kizi anlattiniz sanirim :)
Ayrica tokatlama kalp ben hahaha

herşeye ragmen yasiyoruz işte

herşeye ragmen yasiyoruz işte
Sinifta kus ucurtmuyorum. Susun bakayim gece bir saat bile uyumadim, size haril haril ders anlatiyorum, sinifta firil firil donuyorum diyorum. Evet ogretmenim diyorlar. Sanirim uykusuzluktan asiri endorfin salgilamaya basladim.

Icimizde bir spor egitmeni mi vardi sanki? Spor ve emzirme konusunu soracaktim. Gunler uzayinca gitmek istiyorum. Yarim saatlik b-fit var ya. Hem eve yakin hem daha once yaptim.uzun sporyapinca sıkıliyorum. Ama spordan sonra sute laktik asit gecip tadini kotu yapiyormus. Sagip atmam gerekecekse gitmem.

bende başlamayı dusunuyorum neocateye kargoda yolda gelmesini bekliyorum deneyecegim biraz kilo alması için vereceğim rahatsız ederse vermem kilo su nasil

Tokatla canim tokatla.ben bu uykusuzlukla bugün bütün evi dip köşe bucak temizledim.üstüne de misafir geldi.hizmet ikram.aksam yemegi bulasiklar da tamam.
Bide uyuyamadim diyorlar ya bogasim geliyor.

bende başlamayı dusunuyorum neocateye kargoda yolda gelmesini bekliyorum deneyecegim biraz kilo alması için vereceğim rahatsız ederse vermem kilo su nasil
Çocuk gibi oturdum ağlıyorum suan canım en son saat ikide 60 CC içti hazırladım mama içmiyor bacaklarini ne zaman kaldırsam gaz çıkarıyor, en son dort aylikken 6200 dün bu ay hoc almadı hissediyorum, umarim tum alerjik bebekler için herşey çabucak geçer herkese dua ediyorum

alerji çok zormus gerçekten yasayan bilir
Gaz çıkarmasını dert etme gazlı bebektir ne güzel çıkarıyor birde çıkaramasaydı durduramazdiniz kilosuda iyiymiş canım bizim 5 aylık oldu 6 kilo yeni oldu

Son düzenleme:

Sağolasın❤
Sizin bu ay mıydı? 4.ayda mı olmuştu?

Aynen cnm şimdiden 3 kişi istedi hiçbirini kıramıyorum. Halbuki benim ilk bebeğim... Allah nasip ederse kız olursa 2. Bebeğim ona saklamayı düşünüyordum

Cok sevdiklerini ayır bence.
Kalanlari verebilirsin.Hem almak istiyor insan yine hemde ilki kadar cok almadan az az kullaniliyor.
Tabii icinden gelmiyorsa verme bosver :)
Ben cok sevdiklerimi kuzenimede vermistim söyledim saklamak istiyorum diye yine geri verdi.Cogunu geri gelenlerde olsa tekrar tekrar verdim.Bikac bebise yaradi :)
Ama 3.aylik fln olan o cici elbiseler tulumlar olmadi tabii mevsim farki olunca kizlar arasinda :)

Bende külot bez almak istiyorum.Hic baglatmiyor ya :)
Belki esyalar gb giydirmek basit olur diye dusundum.

Cunku oyle davranmazlarsa tercih edilmezler di mi :)
Doktorlarin bile bunlarin pesinde olmasi aslinda ne acı...

Ya bu memede uyutma ileride saglam bi aliskanliga donusunce ne olacak acabap

Bundan bende çok korkuyorum nasıl davranmalı bilmiyorum uyku eğitiminede sıcak bakmıyorum çok küçük daha bakalım bizi nasıl günler bekliyor

Biraz buyuyunce gece uyanmalarinda su verebiliyorsunuz.Belki o durumu yumusatir.
Paso emip bigun memeyide birakiyorlar hic sikinti yapmayin yoksa memeyi hic birakmamalari lazim :)
Sadece yemeklerde yemeyip meme tercih ederlerse sizi yorabilir zihnen hani yemedi fln diye cok takilirsaniz.

Acaba bugune ozel bi durum mu bi sikintisi varsa...
Insallah duzelir
Dusunmeyecek dert etmeyecek gb degil...

Bende 2 taneyide yaptirdim.Rota ve Meningokok.
Asilar bence ekstra saglii getirmiyor.Sadece hastalik zamanlari icin bi hafiflik agit hastaliklarda.Ama hastaliklar bunye meselesi bence.Yiyip cok hasta olanda var bosver hic dusunme o sadece sevdiklerini yiyor :)
Bende Sezen'de onunla cok yatmistim.Gerci o cok daha meme ve kucak duskunuydu ama :) Simay'la uyumak cok istiyorum bazen.Dedigin gb bozmayim duzenini diyorum.Kucagimda tutuyorum bazen dalsada ya da sabah yatakta vakit geciriyoruz ama :)
Ilklerde ister istemez tedirginlik cok oluyor sanki.Aglamalari tam bi kriz etkisi yaratiyor evde.Tadini vardim cok ama iste tedirginlikleri dusunuyorumda :)
Biseyi mi var anlamiyor muyuz demekten :)
Halbuki bebek iste :)
Cok guzeller❤

Bu akşam alıyoruz yürüteci inşallah. Ama kıl payı bondigo oyun halısını kaçırmışım, dün akşam satmış, aynı fiyata.. aahh ahhh..

Ahh :) düser yine insallah sansina.
Bakamadim hala ben :)

Allah sifa ve istah versin yavrunuza. Hep mi boyle gaz cikarirdi, bugune mi has?

Arkadaşlar merhaba, rota aşısının ilk dozunu hastanede 2.ay kontrolünde yapmışlardı ve 210 lira ödemiştim. Şimdi eczaneler farklı farklı fiyatlar veriyorlar. Siz ne kadar ödediniz? Alıp aile hekimliği nde yaptıracağım. Emin olamadım. Farklı çeşitleri mi var bunun? 2. Ve 4. Ay olarak iki doz olan aşıdan bahsediyorum

Rotarix asisi..bizim 3 ve 5. Aylarda.. ilki 215 ikinci 264

250 tl aldik bizde malesef.Zamani geciyor diye beklenmiyorda.
3 ve 5. Ay yaptirdim sadece.Dun yapildi hatta 2.doz.
Suan sadece suspansiyonu hazir asilarin.Onceden hemsireler hazirliyordu.
Tek fark bu.
Sadece 3dozluk ve 2dozluk olana dikkat edeceksin.Ayni asiysa dedigim gb suspansiyon farkli ama icerik ayni oluyor

İki dozluk demişti hastane. Eczane de iki dozluk olan dedi ama emin olamadım

Bi eczane 158 lira dedi diğerleri 264 lira.. Fiyat indirimi oldu diyor 158 lira diyen Aynı aşı mıdır yoksa 264 diyen eczaneden mi alayım sizce
2 eczaneyi aradım Ankarada, ikisi de 264 dedi bana..ayni marka mi ikisi de.. bazisi 3 doz mesela, bizimki 2 doz olandi

2 eczaneyi aradım Ankarada, ikisi de 264 dedi bana..ayni marka mi ikisi de.. bazisi 3 doz mesela, bizimki 2 doz olandi

Ben de Ankaradayım hatta Bi çok yere sordum rotarix bizimki de.. İki dozluk olan rotarix miş zaten. Oran Bayram Eczane sinden 158 liraya aldım, yanındaki gülcem eczanesi ve yıldız daki Bi çok eczane 264 dedi.. Çözemedim. Yarın aile hekimliğinde bu değil demezler inşallah. Aldığım aşı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…