Dun 15 dakikadan fazla emzirmeme kararimi uyguladim. Allah yardim etti. Guzel uyudu. Hic aglamadi.
Kafaya taktığım içinmiş bilmiyorum ama hamilelik belirtileri yaşamaya başladm. Kızımda ki gibi çok üşüyorum lahana gibi gezmeye başladm evde. Süt kesiği gibi akıntı oluyo Bi kaç gündür baş ağrımla birlikte istifra ediyorum. Hapı bırakmalıyım sizce. Hamile değilimdir dimi12 şubatta şüpheli durum olmuştu test yapsam kesin sonuç alır mıyım? Varsa erken öğrenmem lazm ilaç kullanmam gerekiyor maalesef. Lütfen beni rahtlatın uykularım kaçıyor
Külot bezi denedim. Sabaha karşı bi baktım sızmış. Body ıslaktı. Gece denemeyecem bi daha..
Benim kız hiç emzik almıyordu gece meme emerek uyuyordu emzik verdim ağzına emZik emmeye başladı hatta emziği almak istediğimde bile vermedi demekki uykuya yakın emzik alıyorbugünde bir işim vardı kızımı almadan çıktım biberonuda almayan kız onuda içmiş. Daha sonra bende biberonla verdim içti. İşe başlamaya korkuyordum gönül rahatlığıyla gidebilirim artık
Dun aksam uyusun diye 1,5 saat emzirdim parca parca sonuc gazdan dolayi uyuyamadi ama sag memeyi emiyor uyuya kaliyor sol memeye aliyorum uykusu aciliyor bu aksam sola almayacagim tek meme ile ne kadar uyur bilmiyorum yada yarim saat once emzirip uyku vakti gelince tek meme alacagim
Ilaca supheli durumdan sonra mi basladin?
Bence direkt kan tahlili yaptir.
Oyy.Gunduz nasil gececek yazarsan sevinirim.Kaclik paket?
Minisler yardim ediyor :)
Sevindim icin rahatlamistir.
Emdkten sonra uyku zamani gelince yine memeye mi aliyorsun?
Benim de baya azaldı sütüm..Anne sütü, anne rahatken olurmuş, rezene de anneyi rahatlattıgı için sütünün artmasını saglıyormuş. Direk sütü artırmıyo yani..ama kimyonu öneririm, tohumunu kaynamış suya bi tutam atıyorum. İçine bazen rezene tohumu da katıyorum."Su" kadar olmasa da baya faydasını gördüm kimyonun.. hele gaz sancısına birebir.. gecen akşam bi tutam dere otu yedim, gece uykusuna denk geldi saatlerce de emmeyince mastit oldum bu zamanda hem deBende 2 ayliktan beri icmiyordum.hele bi deniyim.
Süt vardi cocuk emmiyordu.süt gitti cocuk emmeye basladi.
Terslik iste.
Su ve yeme icme iyi.bianda oldu.
Ben tutmam belki.
Ben basından beri veriyorum. Hipp kullanıyoruz genelde sabah öğünlerinde anne sutu ile doyuyor ama diğer öğünlerde anne sutu ve mama aliyorGeçmiş olsub canım ikinize de.Bende süt Bayağı azaldı artırmaya uğraşıyorum.Doktora danışmadım ama günde bir kez 60 ml mama veriyorum çünkü aç kalıyor biliyorum.Bu hafta işe de başladım ben yokken mama veriliyor bir öğün okulda sağmaya çalışıyorum dünden beri.Aklım onda kalıyor ama napalım er ya da geç başlanacaktı.
Hiçbir şeye vakit yetmiyor zaman çok kısıtlı
Erken g. Testinde cıkar .. hayırlısı bakalım , yeri gelmişken korunan arkadaslardan tavsiye almak isterim, hiç korunmadıgım için bilmiyorum en saglıklısının ne oldugunu.. yani 2. Yi de düşünüyorum yakın zamanda (yaştan dolayı), o yüzden agır ilaçlardan uzak durmaya calısıyorum.. da bilmiyorum işte, 2. reglimi de oldum..Bakalım bugün çıkabilirsem gidip alaym olmadı yarın kan veririm
Yeni yeni başlıyor benimki de şükür, sinirine zaten şaşıp kalıyoruz nerden öğrendi diye.. oynarken aglarken bagırmayı huy edindi birkaç gündür, kulağımızı cınlatıyo cadı..Bizimki dönüyor canim
Ama cok sinirli.
Off cok kötü olmus...Benim de baya azaldı sütüm..Anne sütü, anne rahatken olurmuş, rezene de anneyi rahatlattıgı için sütünün artmasını saglıyormuş. Direk sütü artırmıyo yani..ama kimyonu öneririm, tohumunu kaynamış suya bi tutam atıyorum. İçine bazen rezene tohumu da katıyorum."Su" kadar olmasa da baya faydasını gördüm kimyonun.. hele gaz sancısına birebir.. gecen akşam bi tutam dere otu yedim, gece uykusuna denk geldi saatlerce de emmeyince mastit oldum bu zamanda hem deonun da etkili oldugunu öğrenmiş oldum
Ya benimki çok sinirli.eger yerinden almazsam bagira cagira agliyor.Yeni yeni başlıyor benimki de şükür, sinirine zaten şaşıp kalıyoruz nerden öğrendi diye.. oynarken aglarken bagırmayı huy edindi birkaç gündür, kulağımızı cınlatıyo cadı..
Biberondaki mama bitince hemen cekerdi yengelerim, hava cekerse gaz olur derlerdi.. acaba sütümüz bittigi halde emzirmeye devam etsek aynı şey olur muDun 15 dakikadan fazla emzirmeme kararimi uyguladim. Allah yardim etti. Guzel uyudu. Hic aglamadi.
Süt için maltana humana hipp dere otu ıspanak vs.. herşeyi denemiş biri olarak e bebekte satılan promalt kadar artıranı görmedim ben deneyebilirsiniz. Hatta fazlasıyla süt doluyor göğüs ilk içimde bileBenim de baya azaldı sütüm..Anne sütü, anne rahatken olurmuş, rezene de anneyi rahatlattıgı için sütünün artmasını saglıyormuş. Direk sütü artırmıyo yani..ama kimyonu öneririm, tohumunu kaynamış suya bi tutam atıyorum. İçine bazen rezene tohumu da katıyorum."Su" kadar olmasa da baya faydasını gördüm kimyonun.. hele gaz sancısına birebir.. gecen akşam bi tutam dere otu yedim, gece uykusuna denk geldi saatlerce de emmeyince mastit oldum bu zamanda hem deonun da etkili oldugunu öğrenmiş oldum
Ben yine rezene icmeye basladim.galiba sütüm iyice kesiliyor.cocugum ac kaliyor.
Ne yapacam bilmiyorum.süt gitgide azaliyor.
Uzulme canim. Benimki zeka kartlarina hic bakmiyor bile. 12 aya kadar bakar bi ara. Allah kolaylik versin. Memelerine sut versin.merhaba kızlar nasılsınız çalışıyorum yazamıyorum annelik çalışan annelik ne kadar zormuş,sabah erkenden kalkıp oğluşu kaynanama bırakıyorum babaannem biraz iyi gibi annemede bıraktığım oluyor oğluşum iyi kontrole gitmedik daha ama artık ağır olmuş taşımak zorlaştı sanırım büyüdü :)Lakin hep zayıftı doktor mamaya başlatmıştı.Lansinohun 2li göğüs pompasını aldım işyerinde sağıyorum ortalama 100cc çıkıyor 2 göğüsten onu emiyor sabahları,sonra ben eve gidene kadar mama alıyor yavrum
siz nasılsınız neler yapıyorsunuz herkes iyimi
zeka kartlarını kullanamadım fırsat bulamıyorum bu ara ona üzülüyorum
Sagol canim. Bir suru aldim. Mothercare cok kaliteli.Merhaba kızlar mothercare badi ve tulumlarda indirim var 5 li paketler 39.90₺ yaz için ve gelecek kış için badi ve tulumlar aldım isteyen varsa kendi sitesinden bakabilir.
Ilaca supheli durumdan sonra mi basladin?
Bence direkt kan tahlili yaptir.
Oyy.Gunduz nasil gececek yazarsan sevinirim.Kaclik paket?
Minisler yardim ediyor :)
Sevindim icin rahatlamistir.
Emdkten sonra uyku zamani gelince yine memeye mi aliyorsun?
Cok sempatik bir sey degil ama kondom.Erken g. Testinde cıkar .. hayırlısı bakalım , yeri gelmişken korunan arkadaslardan tavsiye almak isterim, hiç korunmadıgım için bilmiyorum en saglıklısının ne oldugunu.. yani 2. Yi de düşünüyorum yakın zamanda (yaştan dolayı), o yüzden agır ilaçlardan uzak durmaya calısıyorum.. da bilmiyorum işte, 2. reglimi de oldum..
Metehan çok tatlı yaaBabamiz bugün evde.metehanda uyutmamak icin elinden geleni yapiyor.
Bi ara yanina uzandim.susdun diye.3 4 kere gözüme patlatti.yumruk yemisim gibi agriyor.bi ara da sacimi bi tutmustu dipten.elinden alamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?