2018 Ekim Anneleri

Dun 15 dakikadan fazla emzirmeme kararimi uyguladim. Allah yardim etti. Guzel uyudu. Hic aglamadi.

Dun aksam uyusun diye 1,5 saat emzirdim parca parca sonuc gazdan dolayi uyuyamadi ama sag memeyi emiyor uyuya kaliyor sol memeye aliyorum uykusu aciliyor bu aksam sola almayacagim tek meme ile ne kadar uyur bilmiyorum yada yarim saat once emzirip uyku vakti gelince tek meme alacagim

Ilaca supheli durumdan sonra mi basladin?
Bence direkt kan tahlili yaptir.

Külot bezi denedim. Sabaha karşı bi baktım sızmış. Body ıslaktı. Gece denemeyecem bi daha..

Oyy.Gunduz nasil gececek yazarsan sevinirim.Kaclik paket?

Minisler yardim ediyor :)
Sevindim icin rahatlamistir.

Emdkten sonra uyku zamani gelince yine memeye mi aliyorsun?

12sinde şüpheli durum oldu 15 inde ilaca başladm canm yarn gidicem kan vermeye bakalım hayırlısı. İnşallah ilaçta bişey yapmaz gebelik varsa

Bende 2 ayliktan beri icmiyordum.hele bi deniyim.
Süt vardi cocuk emmiyordu.süt gitti cocuk emmeye basladi.
Terslik iste.
Su ve yeme icme iyi.bianda oldu.
Ben tutmam belki.
Benim de baya azaldı sütüm..Anne sütü, anne rahatken olurmuş, rezene de anneyi rahatlattıgı için sütünün artmasını saglıyormuş. Direk sütü artırmıyo yani..ama kimyonu öneririm, tohumunu kaynamış suya bi tutam atıyorum. İçine bazen rezene tohumu da katıyorum."Su" kadar olmasa da baya faydasını gördüm kimyonun.. hele gaz sancısına birebir.. gecen akşam bi tutam dere otu yedim, gece uykusuna denk geldi saatlerce de emmeyince mastit oldum bu zamanda hem deonun da etkili oldugunu öğrenmiş oldum

Ben basından beri veriyorum. Hipp kullanıyoruz genelde sabah öğünlerinde anne sutu ile doyuyor ama diğer öğünlerde anne sutu ve mama aliyor
Napalim buna da şükür

Bakalım bugün çıkabilirsem gidip alaym olmadı yarın kan veririm
Erken g. Testinde cıkar .. hayırlısı bakalım , yeri gelmişken korunan arkadaslardan tavsiye almak isterim, hiç korunmadıgım için bilmiyorum en saglıklısının ne oldugunu.. yani 2. Yi de düşünüyorum yakın zamanda (yaştan dolayı), o yüzden agır ilaçlardan uzak durmaya calısıyorum.. da bilmiyorum işte, 2. reglimi de oldum..

Off cok kötü olmus...
Bendr bi deniyim.ne varsa denicem bugün.
Cok zor cok.süt meselesi zaten baslı basina stres...

Yeni yeni başlıyor benimki de şükür, sinirine zaten şaşıp kalıyoruz nerden öğrendi diye.. oynarken aglarken bagırmayı huy edindi birkaç gündür, kulağımızı cınlatıyo cadı..
Ya benimki çok sinirli.eger yerinden almazsam bagira cagira agliyor.
O da yemek yememize yada ters bi zamana geliyor.
Elimi yikayip gelene kadar çatliyor.
Dönme cabalari biraz sekteye uğradi.artik dönmüyor.oturmak istiyor.

Dun 15 dakikadan fazla emzirmeme kararimi uyguladim. Allah yardim etti. Guzel uyudu. Hic aglamadi.
Biberondaki mama bitince hemen cekerdi yengelerim, hava cekerse gaz olur derlerdi.. acaba sütümüz bittigi halde emzirmeye devam etsek aynı şey olur mu

Kızlar merhaba, bu ay deniz kızı sadece 300 gr almış.. Çok az geldi bana, sizinkiler nasıl? Artık mamaya geçsem mi.. Bir de Ankara da olanlar çocuk doktoru önerir misiniz siz kime götürüyorsunuz

Süt için maltana humana hipp dere otu ıspanak vs.. herşeyi denemiş biri olarak e bebekte satılan promalt kadar artıranı görmedim ben deneyebilirsiniz. Hatta fazlasıyla süt doluyor göğüs ilk içimde bile

Ben yine rezene icmeye basladim.galiba sütüm iyice kesiliyor.cocugum ac kaliyor.
Ne yapacam bilmiyorum.süt gitgide azaliyor.

Canım geçicidir inşalllah ben de sık sık yaşıyorum bu durumu alıştım artık ama dönem dönem oluyor sanırım üzme kendini ben plojovic in fıstık küründen beri daha iyi gibiyim belki başka bir şeyden bilmiyorum günü gününü tutmasa da bazı günler emmiyor olduğu halde bazı günler boş hep emmek istiyor

merhaba kızlar nasılsınız çalışıyorum yazamıyorum annelik çalışan annelik ne kadar zormuş,sabah erkenden kalkıp oğluşu kaynanama bırakıyorum babaannem biraz iyi gibi annemede bıraktığım oluyor oğluşum iyi kontrole gitmedik daha ama artık ağır olmuş taşımak zorlaştı sanırım büyüdü :)Lakin hep zayıftı doktor mamaya başlatmıştı.Lansinohun 2li göğüs pompasını aldım işyerinde sağıyorum ortalama 100cc çıkıyor 2 göğüsten onu emiyor sabahları,sonra ben eve gidene kadar mama alıyor yavrum
siz nasılsınız neler yapıyorsunuz herkes iyimi
zeka kartlarını kullanamadım fırsat bulamıyorum bu ara ona üzülüyorum

Uzulme canim. Benimki zeka kartlarina hic bakmiyor bile. 12 aya kadar bakar bi ara. Allah kolaylik versin. Memelerine sut versin.

Evet canim sence nasil yapmaliyim

Cok sempatik bir sey degil ama kondom.
Bir suru ilac kullaniyorum zaten bir de dogum kontrol hapini aklimda tutamam. Bir gun unutup hamile kalanlar taniyorum.

Babamiz bugün evde.metehanda uyutmamak icin elinden geleni yapiyor.
Bi ara yanina uzandim.susdun diye.3 4 kere gözüme patlatti.yumruk yemisim gibi agriyor.bi ara da sacimi bi tutmustu dipten.elinden alamadim.

Babamiz bugün evde.metehanda uyutmamak icin elinden geleni yapiyor.
Bi ara yanina uzandim.susdun diye.3 4 kere gözüme patlatti.yumruk yemisim gibi agriyor.bi ara da sacimi bi tutmustu dipten.elinden alamadim.
Metehan çok tatlı yaa
annesi sevgisini biraz sert gösteriyor sana demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…