2018 Ekim Anneleri

Biberondaki mama bitince hemen cekerdi yengelerim, hava cekerse gaz olur derlerdi.. acaba sütümüz bittigi halde emzirmeye devam etsek aynı şey olur mu
Zannetmiyorum ordaki sut vakumlu posette.
Demin memede uyumasina izin vermedim. Kaldirdim gezdirdim. Huysuzlanirsa bir saat sonra tekrar emzircem.

Babamiz bugün evde.metehanda uyutmamak icin elinden geleni yapiyor.
Bi ara yanina uzandim.susdun diye.3 4 kere gözüme patlatti.yumruk yemisim gibi agriyor.bi ara da sacimi bi tutmustu dipten.elinden alamadim.
Kum torbası gibi antrenman yapıyor çocuk senin üzerinde :) çok fena kız bu :) aman büyüdükçe hoş görüp gülmeyin vurmasına. Her fırsatta anlatın yanlış olduğunu

Ay nasil sevindim. Gozun aydin. surekli uyuyunca memeden cikarip emzik veriyorum. Cuk cuk yapiyor, igrenmis gibi yuzunu eksitiyor, diliyle itiyor. Daha once arabada bi yere giderken aliyordu ama nerdeyse bir aydir arabaya da binmedik. Bilmiyorum alir mi...

Metehan çok tatlı yaa
annesi sevgisini biraz sert gösteriyor sana demekki
Aynen canim.cok pis vuruyor.1 saat gözüm ağridi.yerim ben bunu.
Kum torbası gibi antrenman yapıyor çocuk senin üzerinde :) çok fena kız bu :) aman büyüdükçe hoş görüp gülmeyin vurmasına. Her fırsatta anlatın yanlış olduğunu
Adı metehan koymakta hata mi ettim diyorum bazen:)
Zarif filan mi koysaydik:)

Saol canım bende çok sevindim emzik olarak görüyordu beni inşallah seninkide alır, benimkide arabada almıyordu bakalım bindiğimizde ne yapacak sağları solları belli olmuyor bu bebelerin

Kızlar merhabalar bu ara çocuklar inanılmaz yoruyor yazdıklarınızı okuyorum ama bir şeyler yazamıyorum sormak istediğim bir şey var bebişlerinizin gündüz uykuları nasıl? Normalde çok uzun uyumasa da birkaç kez uyuyordu sabah da 8.30-9.30 arası bir saatte uyanıyordu bu sıralar uykusunu erkene almıştı zaten de uyumuyor bir türlü 6 saat falan uyanık kalıyor zorla uyutuyorum denemediğim yol kalmadı uyutmak için sabah 7 de kızım 7'30 da oğlum uyandı gün içinde de aktiftim mahvoldum elim kolum tutmaz oldu atak dönemi falan mı var yine? Ataklar kabusum oldy resmen umarım düzelir bu durum.benim durumumda olanlar varsa lütfen yazın lütfen yalnız olmadığımı bilsem rahatlayacağım

Canim yalniz degilsin Nilsibel E elaelif123 de var benim kizda uyumuyor belki yarim saat koca gun dusunsene.. sabah 8 de uyanir aksam 10 bucuktan once uyumaz ve gun icinde 1 kez yarim saat uyur bazen bu nasil bebe diyorum ama bizler kabullendik artik demek ki uyumayi sevmiyor diye valla butun gun kucakta oyun halisinda ana kucaginda e tabi hep muhabbet istiyor ilgi istiyor gecen kucagimda yemek yaptim

csnim merhaba idrar tahlili yaptirdin mi kizina.benim de son zamanlarda saat basi uyanmalar aglamalar vardi bahsetmistim idrar yolu enfeksiyonu cikti bugun

12sinde şüpheli durum oldu 15 inde ilaca başladm canm yarn gidicem kan vermeye bakalım hayırlısı. İnşallah ilaçta bişey yapmaz gebelik varsa

Karmasalar zinciri olmus :) keske bekleseydin.Ya da ertesi gun hapini sorsaydin emzirme icin.Sagip atman mi gerekir fln diye.Hic dusunmuyorsan yani.
Allah gonlune gore versin.

Kızlar merhaba, bu ay deniz kızı sadece 300 gr almış.. Çok az geldi bana, sizinkiler nasıl? Artık mamaya geçsem mi.. Bir de Ankara da olanlar çocuk doktoru önerir misiniz siz kime götürüyorsunuz

Benimkide 300 gr almis.Ilkinden biliyorum ama artik az alabileceklerini.Cok hareketli zaten.(5 aylik oldu)
Rota asisinin etkisini atlatsin ek gidaya yavastan baslayacagiz.
Mama dusunmedim.

Evet canim sence nasil yapmaliyim

Yani hic hic durmuyorsa baska tabii.
Ama uyku geldiginde illa memeyle uyumasada olur.
Tok olduguna eminsen baska sekilde yardimci ol uyusun.Aciktigini dusunursen uyurken dene ya da uyanir oyle emzirirsin.Uyumak isterse devam eder.Bazisi uyanmaz yine de.
Yani aslinda denedikce ogretir ogrenir.
Tabii ki durumun icinde olan sensin daha iyi bilirsin :) Ama denemedende degismez.

Gecen gun sabah ilk uyanis 9gb ve aksam uykusuna kadar sadece 2 kez yarim saat uyudu :) Aksam uykusu dedigimde oyle 7de fln degil bayaa 10du :)
Bazi gunler cidden bambaska.
5ay 1haftalik fln oldu iste.
Yine atak gorunuyor :))))))saka gb.
Ama bi yandan yagmurlar yagdiriyor diliyle bi yandan fışfış kayıkçı ögrendi :) buyuyor diyorum.
Anne tesellisi yani :))))))

Ama gecen ay gb degil yine de oyle dusunuyorum.Buna sukur.Bazi gunler ibretlik oluyor bizde de anlayacagin.

Kızıma mama için biberonumuz vardı emziğini yeni aldık 2 numara 6 ay ve üstü için 2 delik var büyük mü aldık kızlar dun su verdim biraz çok geldi gibi ilk kez biberon kullaniyor

Alerji ile uğraşırken simdi de mamayı içmemesi 50 CC içip birakti yine bir haftadır böyle delircem gazdan içmiyor gibi surekli alttan pıt pit çıkarıyor

Bu gecici bi durum.artik bebegin gazini kendisi cikariyor.
Bak benimkide yaklasik 10 gün emerken bas bas bagirdi.gaz cikarirken zorlandi agladi.emmedi.
Aslinda bi gecismis bu.bak goreceksin artik sorunsuz gaz cikaracak ve istahi yerine gelecek.
Üzme kendini bu kadar...

İnsallah dediğin gibi olur canim sağolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…