2018 Ekim Anneleri

Benimkide uyumuyor.
Azönce esnedi.babasi ayaginda salladi.uyudu.10 dakika sonra kalkti.
Bazen günde 2 defa 10 dakika uyudugu oluyor.o gün tabi ben pert....
Sürekli huzirsuz ve cekiilmez oluyor o gün.
Bikac gündür de geceleri uyumuyor.yarim saatte bir kalkiyor.bazen 10 dakikada bir.dün gece baktim zirt pirt kalkiyor.
Sinirlendim.uyuma dedim.uyumaya niyetin yok.boş yere uğrasiyorum.ama benim beynim zonkliyordu.2 gün hic uyumadi gece.
Alışacaz canim.yapacak bisey yok.

Karmasalar zinciri olmus :) keske bekleseydin.Ya da ertesi gun hapini sorsaydin emzirme icin.Sagip atman mi gerekir fln diye.Hic dusunmuyorsan yani.
Allah gonlune gore versin.
Valla hiç aklıma gelmedi olan oldu yarın belli olacak herşey bakalım hayırlısı

Bunu hemşire hazırlıyor.. diğeri hazır halde..

Süt için maltana humana hipp dere otu ıspanak vs.. herşeyi denemiş biri olarak e bebekte satılan promalt kadar artıranı görmedim ben deneyebilirsiniz. Hatta fazlasıyla süt doluyor göğüs ilk içimde bile
Promalt ben de hiç etki yaratmadı. maltana daha iyi geldi mesela. Bunye meselesi gibi

Atak tam 40 a göre hesaplaniyor.seninkide cikmak üzere.

Brnde süphelenuyorum.iki gündür karnimda biseyler atiyor.biz hep korunmasiz ve iceri birakmayla oldu

Senin koca da mı benimki gibi bildiğini okuyan türden. Korunmadıysan senin benden kalma ihtimalin daha yüksek benim tek korunmasız ilişki oldu oda nasibi varsa tutmuştur. İhtimal vermiyorum millet Defalarca ilişki yaşıyor kalamıyor tekte kalmam herhalde bende ama yinede bi ihtimal içim rahat etmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sen ne zaman kan vericeksin tahlil için? Ben yarın vericem daha bu düşünceyle uyuyamıyorum

Ben hep öyleyim.. gündüz uyumuyo.. en fazla 45 dk toplamda..o arada sadece kosarak yemek yiyebiliyorum. boşuna kas sinir sıkışması yaşamadım )) şimdi de sağ bileğimde sorun yaşıyorum.. sağlık olsun da

Son düzenleme:
Ben kan vermicem.bebegi kimseye birakamam.degilimdir ins.ama olursa da ne yapalim.yapacak bisey yok.
Esim prezervatif almam diyor.netten getirelim dedim.yok dedi.spirali de adet olmadan takmiyorlarmis.
İgne de sütü azaltiyormus.hicbisey olmuyor yani.
Bide benim rahmim tersmis.olmaz ins.

Canim normalde her aksam rutinimiz var bizim. Banyo pijama giyme babaya iyi geceler, yatak odasina gecis ve sakin bir muzik esliginde emerek uykuya gecme ama tek memede uyurken digerine aldigimda uyaniyordu ve 1 saat uyanik kaliyordu simdi bu gece o uykuya daldigi tek memede birakp digerine gecmicem bakalim nasil olcak

Benim kocada aynısı bide geri çekilmede istemiyo paşam. Bende bebeği kimseye bırakmadan gidiyorum kanguruyu takıyorum gidiyoruz geliyoruz birlikte kanıda kanguruyu çıkarmadan elimin üstünden veriyorum zaten Allah gönlüne göre versin seninde

Benim yeni başıma gelince tabi sarstı üstüne kızım da dışarı falan çıkamadığından enerji dolu akşama kadar pert oluyorum

Valla zor canım ya uyumayan çocukla oğlum baya ağır bazen kucakta tut bırakma diyor kollar fenalarda kızım da olunca o da ayrı ilgi istiyor falan bitik vaziyetteyim

Valla zor canım ya uyumayan çocukla oğlum baya ağır bazen kucakta tut bırakma diyor kollar fenalarda kızım da olunca o da ayrı ilgi istiyor falan bitik vaziyetteyim
Benimki gezdir beni diyor.kucaktada durmuyor.ama ben gezdirmiyorum.oyaliyorum.yoksa alisiyor.isim gücüm yarim kaliyor aksam oluyor.ben mutsuz oluyorum.
Ben temizligimi yemegimi yaptim mı mutluyum.tabi cocuk da yanimda oluyor.

Ayni benim esim.
Ben bebekle gidemem.her yer karkis.
Esime gebelik testi al dedim.tamam dedi.
Ins biz isteyene kadar olmaz canim.kücükler daha.

Kızıma mama için biberonumuz vardı emziğini yeni aldık 2 numara 6 ay ve üstü için 2 delik var büyük mü aldık kızlar dun su verdim biraz çok geldi gibi ilk kez biberon kullaniyor

Ilk kez icin hizli akmis olabilir.
1-2 ay bile farkediyor bide bayaa.
Ama bi yandan mantiklida zaten ne kadar diye dusununce :))))
Eski emzik yok anladigim kadariyla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…