- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Benimkide uyumuyor.Kızlar merhabalar bu ara çocuklar inanılmaz yoruyor yazdıklarınızı okuyorum ama bir şeyler yazamıyorum sormak istediğim bir şey var bebişlerinizin gündüz uykuları nasıl? Normalde çok uzun uyumasa da birkaç kez uyuyordu sabah da 8.30-9.30 arası bir saatte uyanıyordu bu sıralar uykusunu erkene almıştı zaten de uyumuyor bir türlü 6 saat falan uyanık kalıyor zorla uyutuyorum denemediğim yol kalmadı uyutmak için sabah 7 de kızım 7'30 da oğlum uyandı gün içinde de aktiftim mahvoldum elim kolum tutmaz oldu atak dönemi falan mı var yine? Ataklar kabusum oldy resmen umarım düzelir bu durum.benim durumumda olanlar varsa lütfen yazın lütfen yalnız olmadığımı bilsem rahatlayacağım
Valla hiç aklıma gelmediKarmasalar zinciri olmus :) keske bekleseydin.Ya da ertesi gun hapini sorsaydin emzirme icin.Sagip atman mi gerekir fln diye.Hic dusunmuyorsan yani.
Allah gonlune gore versin.
Atak tam 40 a göre hesaplaniyor.seninkide cikmak üzere.Canım 29 Eylül de 38+0 da doğdu
Brnde süphelenuyorum.iki gündür karnimda biseyler atiyor.biz hep korunmasiz ve iceri birakmayla olduValla hiç aklıma gelmediolan oldu yarın belli olacak herşey bakalım hayırlısı
Atak döneminde mi canım şimdi? Ben anlamıyorumdaAtak tam 40 a göre hesaplaniyor.seninkide cikmak üzere.
Brnde süphelenuyorum.iki gündür karnimda biseyler atiyor.biz hep korunmasiz ve iceri birakmayla oldu
Canim bebim bebegim bi önceki atak haftasindan sonra böyle yapmisti.seninki de öyledir muhtemelen.Atak döneminde mi canım şimdi? Ben anlamıyorumda
Bunu hemşire hazırlıyor.. diğeri hazır halde..Eki Görüntüle 2239727
Ben de Ankaradayım hatta Bi çok yere sordum rotarix bizimki de.. İki dozluk olan rotarix miş zaten. Oran Bayram Eczane sinden 158 liraya aldım, yanındaki gülcem eczanesi ve yıldız daki Bi çok eczane 264 dedi.. Çözemedim. Yarın aile hekimliğinde bu değil demezler inşallah. Aldığım aşı bu
Hazır halde olan evde yapılabilirYani eczaneden aliniyorsa yapilabilir hakketen. Ben eczaneyi bile burda okudum:)) dra gidiyrm sadce onun için
Promalt ben de hiç etki yaratmadı. maltana daha iyi geldi mesela. Bunye meselesi gibiSüt için maltana humana hipp dere otu ıspanak vs.. herşeyi denemiş biri olarak e bebekte satılan promalt kadar artıranı görmedim ben deneyebilirsiniz. Hatta fazlasıyla süt doluyor göğüs ilk içimde bile
Atak tam 40 a göre hesaplaniyor.seninkide cikmak üzere.
Brnde süphelenuyorum.iki gündür karnimda biseyler atiyor.biz hep korunmasiz ve iceri birakmayla oldu
Ben hep öyleyim.. gündüz uyumuyo.. en fazla 45 dk toplamda..o arada sadece kosarak yemek yiyebiliyorum. boşuna kas sinir sıkışması yaşamadım )) şimdi de sağ bileğimde sorun yaşıyorum.. sağlık olsun daKızlar merhabalar bu ara çocuklar inanılmaz yoruyor yazdıklarınızı okuyorum ama bir şeyler yazamıyorum sormak istediğim bir şey var bebişlerinizin gündüz uykuları nasıl? Normalde çok uzun uyumasa da birkaç kez uyuyordu sabah da 8.30-9.30 arası bir saatte uyanıyordu bu sıralar uykusunu erkene almıştı zaten de uyumuyor bir türlü 6 saat falan uyanık kalıyor zorla uyutuyorum denemediğim yol kalmadı uyutmak için sabah 7 de kızım 7'30 da oğlum uyandı gün içinde de aktiftim mahvoldum elim kolum tutmaz oldu atak dönemi falan mı var yine? Ataklar kabusum oldy resmen umarım düzelir bu durum.benim durumumda olanlar varsa lütfen yazın lütfen yalnız olmadığımı bilsem rahatlayacağım
Aynen gece saat kurup o uyanmadan kalkıp besliyorum. Ama genzine kaçabilir, dikkatli olun..E elaelif123 canım sen demiştin sanırım uykuda dene diye uyanıkken içmedigi mamayi uyuttum 90 CC içti uykuda
Ben kan vermicem.bebegi kimseye birakamam.degilimdir ins.ama olursa da ne yapalim.yapacak bisey yok.Senin koca da mı benimki gibi bildiğini okuyan türden. Korunmadıysan senin benden kalma ihtimalin daha yüksek benim tek korunmasız ilişki oldu oda nasibi varsa tutmuştur. İhtimal vermiyorum millet Defalarca ilişki yaşıyor kalamıyor tekte kalmam herhalde bende ama yinede bi ihtimal içim rahat etmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sen ne zaman kan vericeksin tahlil için? Ben yarın vericem daha bu düşünceyle uyuyamıyorum
Yani hic hic durmuyorsa baska tabii.
Ama uyku geldiginde illa memeyle uyumasada olur.
Tok olduguna eminsen baska sekilde yardimci ol uyusun.Aciktigini dusunursen uyurken dene ya da uyanir oyle emzirirsin.Uyumak isterse devam eder.Bazisi uyanmaz yine de.
Yani aslinda denedikce ogretir ogrenir.
Tabii ki durumun icinde olan sensin daha iyi bilirsin :) Ama denemedende degismez.
Ben kan vermicem.bebegi kimseye birakamam.degilimdir ins.ama olursa da ne yapalim.yapacak bisey yok.
Esim prezervatif almam diyor.netten getirelim dedim.yok dedi.spirali de adet olmadan takmiyorlarmis.
İgne de sütü azaltiyormus.hicbisey olmuyor yani.
Bide benim rahmim tersmis.olmaz ins.
Benim yeni başıma gelince tabi sarstı üstüne kızım da dışarı falan çıkamadığından enerji dolu akşama kadar pert oluyorumCanim yalniz degilsin @Nilsibel E elaelif123 de var benim kizda uyumuyor belki yarim saat koca gun dusunsene.. sabah 8 de uyanir aksam 10 bucuktan once uyumaz ve gun icinde 1 kez yarim saat uyur bazen bu nasil bebe diyorum ama bizler kabullendik artik demek ki uyumayi sevmiyor diye valla butun gun kucakta oyun halisinda ana kucaginda e tabi hep muhabbet istiyor ilgi istiyor gecen kucagimda yemek yaptim
Valla zor canım ya uyumayan çocukla oğlum baya ağır bazen kucakta tut bırakma diyor kollar fenalarda kızım da olunca o da ayrı ilgi istiyor falan bitik vaziyetteyimBen hep öyleyim.. gündüz uyumuyo.. en fazla 45 dk toplamda..o arada sadece kosarak yemek yiyebiliyorum. boşuna kas sinir sıkışması yaşamadım )) şimdi de sağ bileğimde sorun yaşıyorum.. sağlık olsun da
Benimki gezdir beni diyor.kucaktada durmuyor.ama ben gezdirmiyorum.oyaliyorum.yoksa alisiyor.isim gücüm yarim kaliyor aksam oluyor.ben mutsuz oluyorum.Valla zor canım ya uyumayan çocukla oğlum baya ağır bazen kucakta tut bırakma diyor kollar fenalarda kızım da olunca o da ayrı ilgi istiyor falan bitik vaziyetteyim
Ayni benim esim.Benim kocada aynısı bide geri çekilmede istemiyo paşam. Bende bebeği kimseye bırakmadan gidiyorum kanguruyu takıyorum gidiyoruz geliyoruz birlikte kanıda kanguruyu çıkarmadan elimin üstünden veriyorum zaten Allah gönlüne göre versin seninde
Kızıma mama için biberonumuz vardı emziğini yeni aldık 2 numara 6 ay ve üstü için 2 delik var büyük mü aldık kızlar dun su verdim biraz çok geldi gibi ilk kez biberon kullaniyor
İnşallah canım ben bunla baş edemiyorum 2 taneyle sonum tımarhane olur garantiAyni benim esim.
Ben bebekle gidemem.her yer karkis.
Esime gebelik testi al dedim.tamam dedi.
Ins biz isteyene kadar olmaz canim.kücükler daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?