2018 Ekim Anneleri

İnşallah canım ben bunla baş edemiyorum 2 taneyle sonum tımarhane olur garanti
Öyle düsünme canim.Allah sağlık sıhhat versin.zor ama tatlilar.
Benim annem 4 tane arka arkaya dogurmus.hersene birimiz doğmusuz.o zaman bez yok ıslak mendil yok.sıcak su yok.tek göz oda.zorluk cokmus.
Allah sabır veriyor.sen sadece hayırlısini iste rahatla.
Bazen herşey istedigimiz gibi olmaz.kabullenirsek ancak mutlu oluruz.
Tabi önce önlem almaliyiz.

Haklısın aslında kafaya çok taktm bu meseleyi kendime güvenemiyorum bide hamileliğimdeki zorlukları düşündükçe çok korkuyorum tabi rabbim dağına göre kar verir taşıyamayacağımız yükü vermez verirse Bi kuzu daha hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım bu duruma da alıştırmam lazm sanırım kendimi.

Aynen öyle canim.rahatla biraz.
Varsa var.yoksa yok.
Allah kolaylığını verir.
Boşa stres yapma.sütün etkilenir.kuzucuģunla güzel vakit gecir sen sadece.Allah herseyin haýırlısinı versin.

Ohh o zaman daha ne olsun :)
Sogru karar vermissin❤
Insallah dusundugun gibide olur.
Ben genel olarak gun ici gibi dusunmustum.

MoonfacedMom U Umudumbitmedi_ Kızlar siz bayaa 2.leri bekliyorsunuz :)
Allah istediginizde nasip etsin tabii ama tedbir kuldan takdir Allahtandir.
Siz bi ne duaundugunuze karar verin,uygulayin,olacagi varsa spiralle kalanda var.
Ama yapilabilecek bicok sey var yine de aklinizda olsun dusunmuyorsaniz.

Aynen öyle canim.rahatla biraz.
Varsa var.yoksa yok.
Allah kolaylığını verir.
Boşa stres yapma.sütün etkilenir.kuzucuģunla güzel vakit gecir sen sadece.Allah herseyin haýırlısinı versin.

Sağol canm. etkilendi zaten 12sinden beri ne uyku uyuyabiliyorum ne sakin kalabiliyorum ama unuttuğum bişey var olacakla öleceğin önüne geçilmez Kendi kendimi yıprattım bu sürede kızımı da üzdüm

Ben hamileliğimi .bile kabullendim. yarına şoklanmamak için :) yoksa zaten rahtlarm varsa yıkılmamak için kabullendim. Yoksa hapa devam varsa gelsin iğneler fitiller 8 10 çeşit hap :) rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah hepimize

Sağol canm. etkilendi zaten 12sinden beri ne uyku uyuyabiliyorum ne sakin kalabiliyorum ama unuttuğum bişey var olacakla öleceğin önüne geçilmez Kendi kendimi yıprattım bu sürede kızımı da üzdüm
Canim dusunuyorum tasiniyorum aklim almiyor. Surekli bunu dert ediniyorsun ama tedbirsiz davranmaktan geri kalmiyorsun. Dusuncen ve davranisin tutarsiz. Her ay bu kadar kafaya takarken, cok afedersin, esin korunmayacagini da acikca soylemisken, nasil birlikte olabiliyorsun?
Hamile kalmaktan cok korktugunu soyledigin icin soyluyorum bunlari. Kusura bakma, nedensellestiremedigim icin soruyorum.

Kızlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Ben şunu sorucam sizlere, normal doğum mu yaptınız? Eğer sezeryan doğum yaptıysanız sıkıntı olmaz mı 2. Doğum bu kadar kısa bir sürede.?

Ilk kez icin hizli akmis olabilir.
1-2 ay bile farkediyor bide bayaa.
Ama bi yandan mantiklida zaten ne kadar diye dusununce :))))
Eski emzik yok anladigim kadariyla?
Emzigi yirtilmisti canim yirtilmasaydida yeni alirdim zaman gecti uzerinden

İnşallah canım ben bunla baş edemiyorum 2 taneyle sonum tımarhane olur garanti
Calisiyor musun canim
Hamileysende hic uzulme bence beraber buyurler cocukta iyidir genis aile olursunuz ne guzel benim 3. Bebek kolay mi degil ama bir gulduklerinde boynuna bir sarildiklarinda herseyi unutuyorsun iyi ki diyorsun yapmisim

Birlikte olmayıp ne yapıcam canım erkek isteyince vermeme gibi Bi şansım var mı? Benim eşim beni tek başına komşuya bile göndermez ben bu hapı bile gizli gizli gidip aldım habersiz aLdm başladm bilse kıyameti koparır. Hapada böyle yaptığı için cesaret Ettim de gittim aLdm yoksa her zaman yaptığım bişey değil habersiz hiçbir yere gitmem

Kızlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Ben şunu sorucam sizlere, normal doğum mu yaptınız? Eğer sezeryan doğum yaptıysanız sıkıntı olmaz mı 2. Doğum bu kadar kısa bir sürede.?
Sağol canm sezeryan oldm ben Bi sıkıntım yok çok şükür tabi 5 gün hastanede yattım doğumda. Sıkıntım çok oldu

Calisiyor musun canim
Hamileysende hic uzulme bence beraber buyurler cocukta iyidir genis aile olursunuz ne guzel benim 3. Bebek kolay mi degil ama bir gulduklerinde boynuna bir sarildiklarinda herseyi unutuyorsun iyi ki diyorsun yapmisim
çalışmıyorum Canm. Geniş aile güzelde cnm yardım edenim olsa hiç korkmam tek başınaym zor oluyo çok

Gunaydin evet canim oldu valla gazdan uyanmadi cok sukur birde besiginin icine reflu yatagini koydum bilmiyorum onunda etkisi olabilir mi..
10 da besigindeydi 1 de 3 ceyrekte 6 bucukta kalkti ama her uyandiginda emdi susamista olabilirdi
Biz babasiyla gece su diye uyaniriz mesela hele ben yaz kış gece surahi bitirdigimi bilirim oyle kurur agzim dilim herhalde kizda bize cekecek
Senin nasil peki 15 dk sonunda kucaginda mi geciyor derin uykuya

2. Bebek konusu gecmis aksam.
isteyenlere hayırlısı olsun diyorum.
Şahsi görüşüm;
Ev hanımı olsam en az 2 yıl beklerdim sanırım. Bebek buyuk enerji, ruhsal ve fiziksel guc isteyen, doğan büyür mantigiyla degil de duygusal ve ekonomik yeterlilik gerektiriyor. Calıştığım için en az kreşte belli bir yaşa gelmesi için 4 yıl ara düşünüyorum şahsım adına. (Yaşım 38 buarada) Peşpeşe doğum yapan ve ruhsal sağlığı yerinde olmayan o kadar anne var ki. Parklarda cocuklarini toparlayamayan bagiran anneler gordum. Sagliksiz iletisim kuran anneler var..Sinir sistemleri çökmüş olan.. Basari çocuk sayısı değil, onlara duygusal ve fiziksel yetebilmek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…