- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Öyle düsünme canim.Allah sağlık sıhhat versin.zor ama tatlilar.İnşallah canım ben bunla baş edemiyorum 2 taneyle sonum tımarhane olur garanti
Haklısın aslında kafaya çok taktm bu meseleyi kendime güvenemiyorum bide hamileliğimdeki zorlukları düşündükçe çok korkuyorum tabi rabbim dağına göre kar verir taşıyamayacağımız yükü vermez verirse Bi kuzu daha hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım bu duruma da alıştırmam lazm sanırım kendimi.Öyle düsünme canim.Allah sağlık sıhhat versin.zor ama tatlilar.
Benim annem 4 tane arka arkaya dogurmus.hersene birimiz doğmusuz.o zaman bez yok ıslak mendil yok.sıcak su yok.tek göz oda.zorluk cokmus.
Allah sabır veriyor.sen sadece hayırlısini iste rahatla.
Bazen herşey istedigimiz gibi olmaz.kabullenirsek ancak mutlu oluruz.
Tabi önce önlem almaliyiz.
Aynen öyle canim.rahatla biraz.Haklısın aslında kafaya çok taktm bu meseleyi kendime güvenemiyorum bide hamileliğimdeki zorlukları düşündükçe çok korkuyorum tabi rabbim dağına göre kar verir taşıyamayacağımız yükü vermez verirse Bi kuzu daha hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım bu duruma da alıştırmam lazm sanırım kendimi.
Canim normalde her aksam rutinimiz var bizim. Banyo pijama giyme babaya iyi geceler, yatak odasina gecis ve sakin bir muzik esliginde emerek uykuya gecme ama tek memede uyurken digerine aldigimda uyaniyordu ve 1 saat uyanik kaliyordu simdi bu gece o uykuya daldigi tek memede birakp digerine gecmicem bakalim nasil olcak
Aynen öyle canim.rahatla biraz.
Varsa var.yoksa yok.
Allah kolaylığını verir.
Boşa stres yapma.sütün etkilenir.kuzucuģunla güzel vakit gecir sen sadece.Allah herseyin haýırlısinı versin.
MoonfacedMom U Umudumbitmedi_ Kızlar siz bayaa 2.leri bekliyorsunuz :)
Allah istediginizde nasip etsin tabii ama tedbir kuldan takdir Allahtandir.
Siz bi ne duaundugunuze karar verin,uygulayin,olacagi varsa spiralle kalanda var.
Ama yapilabilecek bicok sey var yine de aklinizda olsun dusunmuyorsaniz.
Benimde vucudum titriyor artık yorgunluktan 3 gündür ne gündüz ne gece uykumuz var.Uyumayan bebeklerde bugün
Canim dusunuyorum tasiniyorum aklim almiyor. Surekli bunu dert ediniyorsun ama tedbirsiz davranmaktan geri kalmiyorsun. Dusuncen ve davranisin tutarsiz. Her ay bu kadar kafaya takarken, cok afedersin, esin korunmayacagini da acikca soylemisken, nasil birlikte olabiliyorsun?Sağol canm. etkilendi zaten 12sinden beri ne uyku uyuyabiliyorum ne sakin kalabiliyorum ama unuttuğum bişey var olacakla öleceğin önüne geçilmez Kendi kendimi yıprattım bu sürede kızımı da üzdüm
Öyle düsünme canim.Allah sağlık sıhhat versin.zor ama tatlilar.
Benim annem 4 tane arka arkaya dogurmus.hersene birimiz doğmusuz.o zaman bez yok ıslak mendil yok.sıcak su yok.tek göz oda.zorluk cokmus.
Allah sabır veriyor.sen sadece hayırlısini iste rahatla.
Bazen herşey istedigimiz gibi olmaz.kabullenirsek ancak mutlu oluruz.
Tabi önce önlem almaliyiz.
Haklısın aslında kafaya çok taktm bu meseleyi kendime güvenemiyorum bide hamileliğimdeki zorlukları düşündükçe çok korkuyorum tabi rabbim dağına göre kar verir taşıyamayacağımız yükü vermez verirse Bi kuzu daha hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım bu duruma da alıştırmam lazm sanırım kendimi.
Emzigi yirtilmisti canim yirtilmasaydida yeni alirdim zaman gecti uzerindenIlk kez icin hizli akmis olabilir.
1-2 ay bile farkediyor bide bayaa.
Ama bi yandan mantiklida zaten ne kadar diye dusununce :))))
Eski emzik yok anladigim kadariyla?
Calisiyor musun canimİnşallah canım ben bunla baş edemiyorum 2 taneyle sonum tımarhane olur garanti
Canim dusunuyorum tasiniyorum aklim almiyor. Surekli bunu dert ediniyorsun ama tedbirsiz davranmaktan geri kalmiyorsun. Dusuncen ve davranisin tutarsiz. Her ay bu kadar kafaya takarken, cok afedersin, esin korunmayacagini da acikca soylemisken, nasil birlikte olabiliyorsun?
Hamile kalmaktan cok korktugunu soyledigin icin soyluyorum bunlari. Kusura bakma, nedensellestiremedigim icin soruyorum.
Sağol canm sezeryan oldm ben Bi sıkıntım yok çok şükür tabi 5 gün hastanede yattım doğumda. Sıkıntım çok olduKızlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Ben şunu sorucam sizlere, normal doğum mu yaptınız? Eğer sezeryan doğum yaptıysanız sıkıntı olmaz mı 2. Doğum bu kadar kısa bir sürede.?
çalışmıyorum Canm. Geniş aile güzelde cnm yardım edenim olsa hiç korkmam tek başınaym zor oluyo çokCalisiyor musun canim
Hamileysende hic uzulme bence beraber buyurler cocukta iyidir genis aile olursunuz ne guzel benim 3. Bebek kolay mi degil ama bir gulduklerinde boynuna bir sarildiklarinda herseyi unutuyorsun iyi ki diyorsun yapmisim
Ohh o zaman daha ne olsun :)
Sogru karar vermissin❤
Insallah dusundugun gibide olur.
Ben genel olarak gun ici gibi dusunmustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?