Bilemiyorum ki canim. Ben hastayken, mutsuzken, ofkeliyken, kafam mesgulken esime 'bugun yapmasak olur mu? Sonra telafi ederim.' Diyorum. O da 'tamam karicim.' Diyor. Allah esine merhamet, sana kolaylik versin. Insallah istemedigin bir sey basina gelmez.Birlikte olmayıp ne yapıcam canım erkek isteyince vermeme gibi Bi şansım var mı? Benim eşim beni tek başına komşuya bile göndermez ben bu hapı bile gizli gizli gidip aldım habersiz aLdm başladm bilse kıyameti koparır. Hapada böyle yaptığı için cesaret Ettim de gittim aLdm yoksa her zaman yaptığım bişey değil habersiz hiçbir yere gitmem
Biraz azalmis uyanmasi sevindim. Bu gece 15 dk sonunda yataga biraktim. Ama on dakika sonra geri uyandi. Bebek arabasi... bir hafta sonra onu da birakcam insallah.Gunaydin evet canim oldu valla gazdan uyanmadi cok sukur birde besiginin icine reflu yatagini koydum bilmiyorum onunda etkisi olabilir mi..
10 da besigindeydi 1 de 3 ceyrekte 6 bucukta kalkti ama her uyandiginda emdi susamista olabilirdi
Biz babasiyla gece su diye uyaniriz mesela hele ben yaz kış gece surahi bitirdigimi bilirim oyle kurur agzim dilim herhalde kizda bize cekecek
Senin nasil peki 15 dk sonunda kucaginda mi geciyor derin uykuya
Ben de senden cesaretlendim ya deniyim diyorum
Hadi insallah.Ben de senden cesaretlendim ya deniyim diyorum
Bilemiyorum ki canim. Ben hastayken, mutsuzken, ofkeliyken, kafam mesgulken esime 'bugun yapmasak olur mu? Sonra telafi ederim.' Diyorum. O da 'tamam karicim.' Diyor. Allah esine merhamet, sana kolaylik versin. Insallah istemedigin bir sey basina gelmez.
Ben hamileliğimi .bile kabullendim. yarına şoklanmamak için :) yoksa zaten rahtlarm varsa yıkılmamak için kabullendim. Yoksa hapa devam varsa gelsin iğneler fitiller 8 10 çeşit hap :) rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah hepimize
Kızlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Ben şunu sorucam sizlere, normal doğum mu yaptınız? Eğer sezeryan doğum yaptıysanız sıkıntı olmaz mı 2. Doğum bu kadar kısa bir sürede.?
Emzigi yirtilmisti canim yirtilmasaydida yeni alirdim zaman gecti uzerinden
Igneler haplar bi yere kadar canim :) Onemli olan sonrasi dogumdan sonra gormus oldugun gb :)
Esin boyle biri olmaya devam ederse hatta sizde devamida var gibi..
Inan suan hersey kolay bebekle buyudukce daha cok emek istiyorlar.Daha cok dikkat.
Gunaydin evet canim oldu valla gazdan uyanmadi cok sukur birde besiginin icine reflu yatagini koydum bilmiyorum onunda etkisi olabilir mi..
10 da besigindeydi 1 de 3 ceyrekte 6 bucukta kalkti ama her uyandiginda emdi susamista olabilirdi
Biz babasiyla gece su diye uyaniriz mesela hele ben yaz kış gece surahi bitirdigimi bilirim oyle kurur agzim dilim herhalde kizda bize cekecek
Senin nasil peki 15 dk sonunda kucaginda mi geciyor derin uykuya
Canim ise yaradi bu gece icin. Belkide cok emdiginden gaz oluyordu dur yok bizim kizda :)
Rahmin toparlanmasıyla ilgili sıkıntılar olabiliyor sanki yanlış mı hatırlıyorum acaba?Hastanin durumu gecirilen ameliyat olusan durumlar vs hersey onemli.Genelleme yapilmiyor bu durumlarda.Ama oluyor.
Bende çok şeyler var canm maalesef. Allah bana güç kuvvet sabır versin ne diyim başarıcam Bi şekilde inşallah
Rahmin toparlanmasıyla ilgili sıkıntılar olabiliyor sanki yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Simdi diger paylasimlarinida gordumde.
Allah yardimcin olsun.
Cerrahiler ilaclar hicbisy,herkes kendi yasasigini bilir ama geciyor goruyoruz.
Hepimiz kendi secimlerimizi yasiyoruz aslinda.
Esinle durumun bambaska bi durum ama sen anne olarak cocuklarini düsün derim❤
Senin kayin ailenden de sikayetlerin vardi degil mi? Allah kolaylik versin.Aynen öyle canm herkes yaşadığını bilir dışarıdan kimse kimin neler yaşadığını bilmiyor. Önceliğim çocuğum zatenn ondan başka bişey yok benim için. Herşeye onun için katlanıyorum boyun eğiyorm
Biraz azalmis uyanmasi sevindim. Bu gece 15 dk sonunda yataga biraktim. Ama on dakika sonra geri uyandi. Bebek arabasi... bir hafta sonra onu da birakcam insallah.
Bazen henen müdahale etmek de iyi olmuyor.aksam 6 gibi uykusu geliyor mesela uyutup bende yemek fln yiyorum yemegim bitmeden geri uyaniyo bazen goruntulu telsiz den görüyorum sesi cikmiyo bende yemegimi yemeye devam ederken kendi kendine geri uyudugu oluyo bu dedigim sayili ama kendi kendine uyumayida ogrenmesi gerekiyor o yuzden ben hemen almıyorumPeki soyle yapsan? Yatagina koydun 10 dk sonra baktin cipil gozler aralancak ondan once davranip hemen kucagina alip uykuya geri cevirsen ve tekrar yatagina koysan?
Kucakta debelenmeye basliyor canim. Su emme olayini halledeyim. Ona alistircam. Zaten gozunu acinca 'allahiiim beni yine uyutmuslaaaar' diye cin oluyor.Peki soyle yapsan? Yatagina koydun 10 dk sonra baktin cipil gozler aralancak ondan once davranip hemen kucagina alip uykuya geri cevirsen ve tekrar yatagina koysan?
Annemle geldi gitti biri gelince daha da yoğunlaşıyorum hiç giremiyorum buraya.Pazartesiden beri de okula başladım iyice girdi iki ayağım bir pabucaAklımdaydınız. Epeydir yoktunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?