2018 Ekim Anneleri

Bilemiyorum ki canim. Ben hastayken, mutsuzken, ofkeliyken, kafam mesgulken esime 'bugun yapmasak olur mu? Sonra telafi ederim.' Diyorum. O da 'tamam karicim.' Diyor. Allah esine merhamet, sana kolaylik versin. Insallah istemedigin bir sey basina gelmez.

Biraz azalmis uyanmasi sevindim. Bu gece 15 dk sonunda yataga biraktim. Ama on dakika sonra geri uyandi. Bebek arabasi... bir hafta sonra onu da birakcam insallah.

Ben de senden cesaretlendim ya deniyim diyorum

Amin canım inşallah

Igneler haplar bi yere kadar canim :) Onemli olan sonrasi dogumdan sonra gormus oldugun gb :)
Esin boyle biri olmaya devam ederse hatta sizde devamida var gibi..
Inan suan hersey kolay bebekle buyudukce daha cok emek istiyorlar.Daha cok dikkat.

Kızlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Ben şunu sorucam sizlere, normal doğum mu yaptınız? Eğer sezeryan doğum yaptıysanız sıkıntı olmaz mı 2. Doğum bu kadar kısa bir sürede.?

Hastanin durumu gecirilen ameliyat olusan durumlar vs hersey onemli.Genelleme yapilmiyor bu durumlarda.Ama oluyor.

Igneler haplar bi yere kadar canim :) Onemli olan sonrasi dogumdan sonra gormus oldugun gb :)
Esin boyle biri olmaya devam ederse hatta sizde devamida var gibi..
Inan suan hersey kolay bebekle buyudukce daha cok emek istiyorlar.Daha cok dikkat.

Bende çok şeyler var canm maalesef. Allah bana güç kuvvet sabır versin ne diyim başarıcam Bi şekilde inşallah

Eger sadece emip uyumaya devam ediyorsa uyuyan bir bebegin var demektir :)
Yani bu kalkmalar normal.Zamanla azalabilir canim.Her bebek kesintisiz uyumaz.Ki bence cok guzel❤maşallah

Bende çok şeyler var canm maalesef. Allah bana güç kuvvet sabır versin ne diyim başarıcam Bi şekilde inşallah

Simdi diger paylasimlarinida gordumde.
Allah yardimcin olsun.
Cerrahiler ilaclar hicbisy,herkes kendi yasasigini bilir ama geciyor goruyoruz.
Hepimiz kendi secimlerimizi yasiyoruz aslinda.
Esinle durumun bambaska bi durum ama sen anne olarak cocuklarini düsün derim❤

Rahmin toparlanmasıyla ilgili sıkıntılar olabiliyor sanki yanlış mı hatırlıyorum acaba?

Tercihen vucudunda anneninde toparlanmasi isteniyor.Ama olusan bi durum varsa yakin takiple gebelik devam ettiriliyor.
Tedavi ile cocuk sahibi olanlar genelde olmuyor diye cabuk hamile kaliyorlar.

Aynen öyle canm herkes yaşadığını bilir dışarıdan kimse kimin neler yaşadığını bilmiyor. Önceliğim çocuğum zatenn ondan başka bişey yok benim için. Herşeye onun için katlanıyorum boyun eğiyorm

Senin kayin ailenden de sikayetlerin vardi degil mi? Allah kolaylik versin.

Biraz azalmis uyanmasi sevindim. Bu gece 15 dk sonunda yataga biraktim. Ama on dakika sonra geri uyandi. Bebek arabasi... bir hafta sonra onu da birakcam insallah.

Peki soyle yapsan? Yatagina koydun 10 dk sonra baktin cipil gozler aralancak ondan once davranip hemen kucagina alip uykuya geri cevirsen ve tekrar yatagina koysan?

Peki soyle yapsan? Yatagina koydun 10 dk sonra baktin cipil gozler aralancak ondan once davranip hemen kucagina alip uykuya geri cevirsen ve tekrar yatagina koysan?
Bazen henen müdahale etmek de iyi olmuyor.aksam 6 gibi uykusu geliyor mesela uyutup bende yemek fln yiyorum yemegim bitmeden geri uyaniyo bazen goruntulu telsiz den görüyorum sesi cikmiyo bende yemegimi yemeye devam ederken kendi kendine geri uyudugu oluyo bu dedigim sayili ama kendi kendine uyumayida ogrenmesi gerekiyor o yuzden ben hemen almıyorum

Kucakta debelenmeye basliyor canim. Su emme olayini halledeyim. Ona alistircam. Zaten gozunu acinca 'allahiiim beni yine uyutmuslaaaar' diye cin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…