2018 Ekim Anneleri

Ben basından beri veriyorum. Hipp kullanıyoruz genelde sabah öğünlerinde anne sutu ile doyuyor ama diğer öğünlerde anne sutu ve mama aliyor
Napalim buna da şükür
Biberonu reddediyor benim oğluş.Dün öyle bir sinirlenmiş ki susturmamış Kadıncağız Kaşıkla vermiş en son sağdığım sütü de mamayı da

O Fıstık kürünün yazılı olduğu bir ekran Görüntüsü almıştım ama bulamıyorum nasıldı acaba ?
plojovic

Biberonu reddediyor benim oğluş.Dün öyle bir sinirlenmiş ki susturmamış Kadıncağız Kaşıkla vermiş en son sağdığım sütü de mamayı da
kolay gelsin isle birlikte zordur yeni duzen.ins biberona da alisir minik kolayca.lahana sarmasi getirmisti birisi.bikac gun yedim o bikac gun epey sut yapti.denenebilir.

Firsat bulunca anlat nasil gidiyor.
Olur canım sabahları uyuduğunda bakayım.Yemekleri gece uykusuna geçince yapıyorum sabaha bırakmıyorum iZin vermez çünkü.Evde Olduğum sürece onunla vakit geçirmek daha iyi oluyo okulda Aklım hep sütte.Elimden su şişesi düşmüyor.İki saat arayla sağayım dedim yani iki defa ama ikinciye bişey çıkmadı tek Sefer sağcam artık.Bir öğün ancak çıkıyo okulda buna da şükür Allah artırsın.Pazartesi günleri 3,4 boş eve gelmeme izin verildi 1.5 saat ediyor yaz tatili gelse çabucak

Allah yardımcın olsun canımm. Rabbim gönlünden geçen tüm güzellikleri hayırlısıyla getirsin ömrüne.

Onu bizim dr muzda soyluyor aslinda hemen alma bakinir mizirdanir hatta siddetli olmayacak sekilde aglar ama yine uykuya donebilir diye bizim kizda ise yaramadi gerci o amandenemekte fayda var haklisin

Onu bizim dr muzda soyluyor aslinda hemen alma bakinir mizirdanir hatta siddetli olmayacak sekilde aglar ama yine uykuya donebilir diye bizim kizda ise yaramadi gerci o amandenemekte fayda var haklisin
Bebis daha coook kucuktu. Ben ya ruya gordum, ya gercekten sesini duydum uyanamadim. 1 gibi mizildanip geri uyumustu. Ama uzun sure mizildaninca geri uyuduguna daha hic rastlamadim.

O Fıstık kürünün yazılı olduğu bir ekran Görüntüsü almıştım ama bulamıyorum nasıldı acaba ?
plojovic

Aksamdan 1 cay bardagina az sekerli ılık suya 7-8 tane dolmalık fıstık koyuyorsun.
Sabah hem suyu icip hemde fistiklari yiyorsun.
1 hafta yapiliyor.
Ama bana hemen etki ediyor dersen 3-4 gun bile kafi.

Bide sut olacak diye cok su icmene surekli icmeye gerek yokmus canim.
Yarim saatte bir 1 bardak bikerede icin vucudunuz icin daha iyi demisti diyetisyen gebelik egitimlerinde.

Kızlar bebeğim iki gecedir yarım saatte bir uyanıyor ama emmek için falan değil çok aşırı şekilde korkarak uyanıyor nefesi kesilecek gibi ağlıyor. Kucağıma alıyorum sallıyorum sakinleşmiyor memeye getirince ittiriyor kendini atıyor gözleri kapalı ama ağlıyor. Çaresiz kundağın içine koyup iki uçlarından tutup sallayarak sakinleştirip uyuyabiliyorum. Birde birinci ayından beri meme reddi yaşıyoruz son bir aydır baya emmeye başlamıştı bir haftadır yine emmiyor ne yapmalıyım gerçekten emzirmek benim için ilk günden beri işkence oldu zorla ağlaya ağlaya emiyor çok üzülüyorum

Yok valla ben daha dusünmüyorum 3 sene.
Ama olmussa da yapacak bisey yok.bakarim kuzucuklarima.
Esimle bunu konustuk dün.olursa olsun dedi.karsı deģiliz.ama olmasa 3 sene daha iyi gibi.
Esim öyle zorlamaz beni.gel diye.
Hatta dün esime diyorum ki:)
En cok seni ne mutlu eder?
1.evin dipköşe temizlenmis olması
2.güzel yemekler yapilmis olmasi
3.güzel yerler gezme
4.o olay.
Hemen 1 diyor:)
Adam temizlik seviyor

Sağol canm. etkilendi zaten 12sinden beri ne uyku uyuyabiliyorum ne sakin kalabiliyorum ama unuttuğum bişey var olacakla öleceğin önüne geçilmez Kendi kendimi yıprattım bu sürede kızımı da üzdüm
Tamam bide buna üzülme.önümüze bakalim.
Önlemini al.ins hamile degilsindir.
Tahlile gidince haber ver canim.

Ucu bana dokundu.birden tokatlandim:)

Kızlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Ben şunu sorucam sizlere, normal doğum mu yaptınız? Eğer sezeryan doğum yaptıysanız sıkıntı olmaz mı 2. Doğum bu kadar kısa bir sürede.?
Sezeryan yaptim.ikinciyi normal düsunüyorum
Benim esimde cok kıskanç.ama cocuk olunca biraz açıldı.
Esin seni zorluyor mu o konuda?
Ne saćma.her zaman erkek isticek diye bisey yok.ben cok atlattim.uykum var yorgunum dedim.anlayisla karsiladi.
Onun da istemedigi zaman ben zorlamam.
Öncelik dinlenmek beden ve zihin sağlıgı.

Acaba bi sikintisi mi var?
Kulak ya da idrar yolu geldi aklima ilk okuyunca benim...

Kiz zaten 4 dese asil olay o olur :)))))))
Yani tabii olsun guzel isler bunlar ama sonucta karsilikli bi enerji bi doyum diye dusunuyorum ben :)
Dusunuyorsaniz ne mutlu.Ama istenmiyorsa cidden annenin ne hissettigi cok onemli.

Ev isinide duzene sokarsin bence.Cocuklar pisletmiyor cunku.Evet daginikligi vs oluyor ama yani evd3 gebel olarak ipin ucu kacmamissa pis olmasi zor aslinda :)
Bide bebisler yerde gezmeye basladikca zaten elektrik supurgelerimizde dile gelecek :)))))
Buarada 3.şık senin icin gecerli galiba di mi :))))))

Acaba bi sikintisi mi var?
Kulak ya da idrar yolu geldi aklima ilk okuyunca benim...
Elini kulağına hiç götürmüyor ama acaba idrar yolu olabilir mi ki. Dün bezi açık çişini yaptı koltuğa ama yaparken ağlamadı idrarında koku falan da yok ahh bir bilsem derdi ne bir gece de 10 defa kalkılır mı hiç uyumuyor zaten gündüz uykusu hiç yok nasıl dayanıyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…