- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Evet canm aminSenin kayin ailenden de sikayetlerin vardi degil mi? Allah kolaylik versin.
Evet nisanda başlıcaktım ama bazı Sıkıntılar oldu o Yüzden Erkrn başlamak zorunda kaldım.sağol canımNisanda başlayacaktın sanki canım yanlış mı hatırlıyorum acaba? Hayırlı olsun canım
Hayırlısı olsun o zaman canım umarım düzene girer her şey bir an önceEvet nisanda başlıcaktım ama bazı Sıkıntılar oldu o Yüzden Erkrn başlamak zorunda kaldım.sağol canım
Biberonu reddediyor benim oğluş.Dün öyle bir sinirlenmiş ki susturmamış Kadıncağız Kaşıkla vermiş en son sağdığım sütü de mamayı daBen basından beri veriyorum. Hipp kullanıyoruz genelde sabah öğünlerinde anne sutu ile doyuyor ama diğer öğünlerde anne sutu ve mama aliyor
Napalim buna da şükür
Firsat bulunca anlat nasil gidiyor.Annemle geldi gitti biri gelince daha da yoğunlaşıyorum hiç giremiyorum buraya.Pazartesiden beri de okula başladım iyice girdi iki ayağım bir pabuca
O Fıstık kürünün yazılı olduğu bir ekran Görüntüsü almıştım ama bulamıyorum nasıldı acaba ?Canım geçicidir inşalllah ben de sık sık yaşıyorum bu durumu alıştım artık ama dönem dönem oluyor sanırım üzme kendini ben plojovic in fıstık küründen beri daha iyi gibiyim belki başka bir şeyden bilmiyorum günü gününü tutmasa da bazı günler emmiyor olduğu halde bazı günler boş hep emmek istiyor
Sonunda yemis mi bari? Yavrum...Biberonu reddediyor benim oğluş.Dün öyle bir sinirlenmiş ki susturmamış Kadıncağız Kaşıkla vermiş en son sağdığım sütü de mamayı da
kolay gelsin isle birlikte zordur yeni duzen.ins biberona da alisir minik kolayca.lahana sarmasi getirmisti birisi.bikac gun yedim o bikac gun epey sut yapti.denenebilir.Biberonu reddediyor benim oğluş.Dün öyle bir sinirlenmiş ki susturmamış Kadıncağız Kaşıkla vermiş en son sağdığım sütü de mamayı da
Olur canım sabahları uyuduğunda bakayım.Yemekleri gece uykusuna geçince yapıyorum sabaha bırakmıyorum iZin vermez çünkü.Evde Olduğum sürece onunla vakit geçirmek daha iyi oluyo okulda Aklım hep sütte.Elimden su şişesi düşmüyor.İki saat arayla sağayım dedim yani iki defa ama ikinciye bişey çıkmadı tek Sefer sağcam artık.Bir öğün ancak çıkıyo okulda buna da şükür Allah artırsın.Pazartesi günleri 3,4 boş eve gelmeme izin verildi 1.5 saat ediyor yaz tatili gelse çabucakFirsat bulunca anlat nasil gidiyor.
Kaşıkla yemiş çok az kalmış soğumuştur da ondan devam etmemiştir ona daSonunda yemis mi bari? Yavrum...
Allah yardımcın olsun canımm. Rabbim gönlünden geçen tüm güzellikleri hayırlısıyla getirsin ömrüne.Aynen öyle canm herkes yaşadığını bilir dışarıdan kimse kimin neler yaşadığını bilmiyor. Önceliğim çocuğum zatenn ondan başka bişey yok benim için. Herşeye onun için katlanıyorum boyun eğiyorm
Bazen henen müdahale etmek de iyi olmuyor.aksam 6 gibi uykusu geliyor mesela uyutup bende yemek fln yiyorum yemegim bitmeden geri uyaniyo bazen goruntulu telsiz den görüyorum sesi cikmiyo bende yemegimi yemeye devam ederken kendi kendine geri uyudugu oluyo bu dedigim sayili ama kendi kendine uyumayida ogrenmesi gerekiyor o yuzden ben hemen almıyorum
Sağol canm. Amin Allah razı olsun hepimizin inşallah.Allah yardımcın olsun canımm. Rabbim gönlünden geçen tüm güzellikleri hayırlısıyla getirsin ömrüne.
Bebis daha coook kucuktu. Ben ya ruya gordum, ya gercekten sesini duydum uyanamadim. 1 gibi mizildanip geri uyumustu. Ama uzun sure mizildaninca geri uyuduguna daha hic rastlamadim.Onu bizim dr muzda soyluyor aslinda hemen alma bakinir mizirdanir hatta siddetli olmayacak sekilde aglar ama yine uykuya donebilir diye bizim kizda ise yaramadi gerci o amandenemekte fayda var haklisin
O Fıstık kürünün yazılı olduğu bir ekran Görüntüsü almıştım ama bulamıyorum nasıldı acaba ?
plojovic
Yok valla ben daha dusünmüyorum 3 sene.MoonfacedMom U Umudumbitmedi_ Kızlar siz bayaa 2.leri bekliyorsunuz :)
Allah istediginizde nasip etsin tabii ama tedbir kuldan takdir Allahtandir.
Siz bi ne duaundugunuze karar verin,uygulayin,olacagi varsa spiralle kalanda var.
Ama yapilabilecek bicok sey var yine de aklinizda olsun dusunmuyorsaniz.
Tamam bide buna üzülme.önümüze bakalim.Sağol canm. etkilendi zaten 12sinden beri ne uyku uyuyabiliyorum ne sakin kalabiliyorum ama unuttuğum bişey var olacakla öleceğin önüne geçilmez Kendi kendimi yıprattım bu sürede kızımı da üzdüm
Ucu bana dokundu.birden tokatlandim:)Canim dusunuyorum tasiniyorum aklim almiyor. Surekli bunu dert ediniyorsun ama tedbirsiz davranmaktan geri kalmiyorsun. Dusuncen ve davranisin tutarsiz. Her ay bu kadar kafaya takarken, cok afedersin, esin korunmayacagini da acikca soylemisken, nasil birlikte olabiliyorsun?
Hamile kalmaktan cok korktugunu soyledigin icin soyluyorum bunlari. Kusura bakma, nedensellestiremedigim icin soruyorum.
Sezeryan yaptim.ikinciyi normal düsunüyorumKızlar inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Ben şunu sorucam sizlere, normal doğum mu yaptınız? Eğer sezeryan doğum yaptıysanız sıkıntı olmaz mı 2. Doğum bu kadar kısa bir sürede.?
Benim esimde cok kıskanç.ama cocuk olunca biraz açıldı.Birlikte olmayıp ne yapıcam canım erkek isteyince vermeme gibi Bi şansım var mı? Benim eşim beni tek başına komşuya bile göndermez ben bu hapı bile gizli gizli gidip aldım habersiz aLdm başladm bilse kıyameti koparır. Hapada böyle yaptığı için cesaret Ettim de gittim aLdm yoksa her zaman yaptığım bişey değil habersiz hiçbir yere gitmem
Kızlar bebeğim iki gecedir yarım saatte bir uyanıyor ama emmek için falan değil çok aşırı şekilde korkarak uyanıyor nefesi kesilecek gibi ağlıyor. Kucağıma alıyorum sallıyorum sakinleşmiyor memeye getirince ittiriyor kendini atıyor gözleri kapalı ama ağlıyor. Çaresiz kundağın içine koyup iki uçlarından tutup sallayarak sakinleştirip uyuyabiliyorum. Birde birinci ayından beri meme reddi yaşıyoruz son bir aydır baya emmeye başlamıştı bir haftadır yine emmiyor ne yapmalıyım gerçekten emzirmek benim için ilk günden beri işkence oldu zorla ağlaya ağlaya emiyor çok üzülüyorum
Yok valla ben daha dusünmüyorum 3 sene.
Ama olmussa da yapacak bisey yok.bakarim kuzucuklarima.
Esimle bunu konustuk dün.olursa olsun dedi.karsı deģiliz.ama olmasa 3 sene daha iyi gibi.
Esim öyle zorlamaz beni.gel diye.
Hatta dün esime diyorum ki:)
En cok seni ne mutlu eder?
1.evin dipköşe temizlenmis olması
2.güzel yemekler yapilmis olmasi
3.güzel yerler gezme
4.o olay.
Hemen 1 diyor:)
Adam temizlik seviyor
Tamam bide buna üzülme.önümüze bakalim.
Önlemini al.ins hamile degilsindir.
Tahlile gidince haber ver canim.
Ucu bana dokundu.birden tokatlandim:)
Sezeryan yaptim.ikinciyi normal düsunüyorum
Benim esimde cok kıskanç.ama cocuk olunca biraz açıldı.
Esin seni zorluyor mu o konuda?
Ne saćma.her zaman erkek isticek diye bisey yok.ben cok atlattim.uykum var yorgunum dedim.anlayisla karsiladi.
Onun da istemedigi zaman ben zorlamam.
Öncelik dinlenmek beden ve zihin sağlıgı.
Elini kulağına hiç götürmüyor ama acaba idrar yolu olabilir mi ki. Dün bezi açık çişini yaptı koltuğa ama yaparken ağlamadı idrarında koku falan da yok ahh bir bilsem derdi ne bir gece de 10 defa kalkılır mı hiç uyumuyor zaten gündüz uykusu hiç yok nasıl dayanıyor anlamıyorumAcaba bi sikintisi mi var?
Kulak ya da idrar yolu geldi aklima ilk okuyunca benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?