bizim geceleri tam dediginiz gibi oluyor.gece bir ara ih ih ih demeye basliyor.uyaniyorum.hah tam agliycak kalkayim diyorum.biraz mizirdanip uykuya devam ediyo.Onu bizim dr muzda soyluyor aslinda hemen alma bakinir mizirdanir hatta siddetli olmayacak sekilde aglar ama yine uykuya donebilir diye bizim kizda ise yaramadi gerci o amandenemekte fayda var haklisin
Bana 4 şik da uyar canim:)Kiz zaten 4 dese asil olay o olur :)))))))
Yani tabii olsun guzel isler bunlar ama sonucta karsilikli bi enerji bi doyum diye dusunuyorum ben :)
Dusunuyorsaniz ne mutlu.Ama istenmiyorsa cidden annenin ne hissettigi cok onemli.
Ev isinide duzene sokarsin bence.Cocuklar pisletmiyor cunku.Evet daginikligi vs oluyor ama yani evd3 gebel olarak ipin ucu kacmamissa pis olmasi zor aslinda :)
Bide bebisler yerde gezmeye basladikca zaten elektrik supurgelerimizde dile gelecek :)))))
Buarada 3.şık senin icin gecerli galiba di mi :))))))
Benim bebos da gecen gün 2 gece boyunca yarim saattte yada 10 dakikada bir kalkti.Elini kulağına hiç götürmüyor ama acaba idrar yolu olabilir mi ki. Dün bezi açık çişini yaptı koltuğa ama yaparken ağlamadı idrarında koku falan da yok ahh bir bilsem derdi ne bir gece de 10 defa kalkılır mı hiç uyumuyor zaten gündüz uykusu hiç yok nasıl dayanıyor anlamıyorum
Canim bebek ne kadar içerse ver bence.hazir istahi varken.önce emzir yanina da hazirlanmis 120 ml mama yap.emzirdikten sonra ver.doymadi mi bi 30 ml daha yap.önemli olan cocugun doymasi.Kızlar mama verenler kaç saatte bir kaç cc veriyonuz. Benim doktor her emzirme sonrasi 60 cc ver dedi.. ama sanirim süt az acikinca süt veriyim diyorum dolmuyor henuz bende sadece mama verdigim oluyor arada.. 60 cc yetmedi 90 icti bu durumlarda..ama simdi o da yetmiyor sanki.. 120 yi verdim bi kere içti.. yanliş bişey yapmakta istemiyorum.. sütüm de çok yok onunda etkisi var ..
İnşallah geçer canım seninki de böyle korkarak mı kalktı canım Metehan ayın kaçında doğmuştu acaba bunlar da atak haftası yüzündenBenim bebos da gecen gün 2 gece boyunca yarim saattte yada 10 dakikada bir kalkti.
Geçer ins canim.hep böyle devam etmez.
Aynen canim.korkarak ağlayarak uyaniyordu.İnşallah geçer canım seninki de böyle korkarak mı kalktı canım Metehan ayın kaçında doğmuştu acaba bunlar da atak haftası yüzünden
Memeyi veriyorum yoksa süt iyice kalmaz.. ama cekiştiriyor cekistiriyor gelmiyo belli.. arada boş geciyorum mecbur dolsun biraz diye.. birtek gece sadece meme veriyorum.2 saatte bir kalkiyor öyle olunca ama olsun napayim..Canim bebek ne kadar içerse ver bence.hazir istahi varken.önce emzir yanina da hazirlanmis 120 ml mama yap.emzirdikten sonra ver.doymadi mi bi 30 ml daha yap.önemli olan cocugun doymasi.
Mesela bi ara benim sabah iki göğsümde sis oluyordu.ikisini de iciyordu
Ne kadar ictigini bilmiyoruz ki.doydugu kadar iciyor.
Göğüslerinin dolup dolmamasi önemli değil.
Her öğünde önce meme diye biliyorum.
7 yasina kadar atak zaten. Ben hesaplamayi biraktim artik. Hep ataktir atak deyip kendimi sakinlestiriyorum.İnşallah geçer canım seninki de böyle korkarak mı kalktı canım Metehan ayın kaçında doğmuştu acaba bunlar da atak haftası yüzünden
Benimki de 8 Ekim doğumlu ama 38+2 de doğdu canım inşallah çabuk geçer doğduğundan beri birçok sıkıntı yaşadık yavrum çok acı çektiAynen canim.korkarak ağlayarak uyaniyordu.
Metehan 40+1de 9 ekimde doğdu.
Bebekler bazen böyle olabiliyor.günü günune uymaz.
Aynen canım ya bir tane atak tablosu var neredeyse hepsine şimşek çakmış gösteriyor artık bende herşeyi atağa bağlar oldum7 yasina kadar atak zaten. Ben hesaplamayi biraktim artik. Hep ataktir atak deyip kendimi sakinlestiriyorum.
Peki nasıl uyutuyorsun canım bizimkide ya memede ya arabada uyuyor geçen gece çıldırınca battaniyede bile salladıkHanimlar 15 dakikadan fazla emzirmemede ikinci gece de cok iyi gecti. Bu hafta esim izinli oldugu icin de sansliyim. Yormuyor beni. Simdi tek sorunumuz bebek arabasi. Ona da yakinda bi care bulcaz Allah'in izniyle.
@exelanss tek meme emzirme basarili oldu mu?
Canim ayagina koy salla.tepinirse bi şarkı söyle sakinlestir.bi bakima kandirmaca oluyor.Peki nasıl uyutuyorsun canım bizimkide ya memede ya arabada uyuyor geçen gece çıldırınca battaniyede bile salladık
Memede 15 dakika icinde uyur kalirsa ellemiyorum. Uyanirsa bebek arabasi.Peki nasıl uyutuyorsun canım bizimkide ya memede ya arabada uyuyor geçen gece çıldırınca battaniyede bile salladık
Canim bende boş meme veriyorum bazen.Memeyi veriyorum yoksa süt iyice kalmaz.. ama cekiştiriyor cekistiriyor gelmiyo belli.. arada boş geciyorum mecbur dolsun biraz diye.. birtek gece sadece meme veriyorum.2 saatte bir kalkiyor öyle olunca ama olsun napayim..
Gecmis olsun canim.bebekler cok masum.onlar aci ćekince biz daha cok üzülüyoruz.canim benim ya.Benimki de 8 Ekim doğumlu ama 38+2 de doğdu canım inşallah çabuk geçer doğduğundan beri birçok sıkıntı yaşadık yavrum çok acı çekti
KeremAsaf gece uykusuna çok geç geçiyor en erken 12 genelde 1 de bazen 2 olabiliyor sabah 08:30-09:30 arası kalkıyoruz uyku düzeni oluşturmak istiyorum ama bir türlü bir yerden başlayamıyorum ve ayakta sallanmıyı hiç sevmiyor yeterki uysun diye her şeyi deniyorum sonrada vazgeçirmek için uğraşacağız örnek memede uyuma arabada uyuma gibiCanim ayagina koy salla.tepinirse bi şarkı söyle sakinlestir.bi bakima kandirmaca oluyor.
Bizde hep böyle yapiyoruz.bebek arabasindan cikarinca uyaniyor cünkü.
Elini kulağına hiç götürmüyor ama acaba idrar yolu olabilir mi ki. Dün bezi açık çişini yaptı koltuğa ama yaparken ağlamadı idrarında koku falan da yok ahh bir bilsem derdi ne bir gece de 10 defa kalkılır mı hiç uyumuyor zaten gündüz uykusu hiç yok nasıl dayanıyor anlamıyorum
Arabada uyuyunca şöyle yapıyoruz arabanın pusetine battaniyeyi serip üzerinde uyutuyorum uyuyuncada eşimle bir ucundan o bir ucundan ben tutup yatağına yavaşça koyuyoruzCanim ayagina koy salla.tepinirse bi şarkı söyle sakinlestir.bi bakima kandirmaca oluyor.
Bizde hep böyle yapiyoruz.bebek arabasindan cikarinca uyaniyor cünkü.
Bana 4 şik da uyar canim:)
Ben zaten hergün evi süpürüyorum.simdi ev oh mis...
Her yer düzenli ve temiz.bugün benim tatil günüm.
Benim icin dogum ve dogum.sonrasi 1 hafta zor.zaten biliyorsun.ailem 3.gün çekip gittiler.zaten 2 gün hastanede yatmistim.
Tecrübesizlik ve yalnizlik beni yormustu.simdi tecrübelendim metehanda.
Eşimle güzelce bakariz diye düsünüyorum.
Ev isi yemek temizlik zor degil.cocuklar mutlu olsun yeterki.kirsınlar döksünler.
Canlarina bisey olmasin.esya cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?