Ahh şu ataklarBelirti olurdu diye dusundum.
Hislerinede guven.Hicbisy yoksa ruya flnda etkiler.Ataklar fiziksel olarak zorlayici bazisinda daha fazla.
Alerji durumu varsa onu dusunebilirsin.
Bizim gecen ay hicbisy olmamasina ragmen oldukca zor gecmisti.5 bitti 1 hafta gecti hatta daha yumusak bi donem.
Ben benKizlar buarada sampuani kullananlar kimlerdi?
Hatta almayi dusunenler?
Halalles gercekten işe yaradı
Tabii ki tek tük dökülme var ama o eski deli gibi dökülme yok.İyi geldi.Hatta 3 kullanimda fln bayaa farketmisti.Simdi daha da iyi.
bizim geceleri tam dediginiz gibi oluyor.gece bir ara ih ih ih demeye basliyor.uyaniyorum.hah tam agliycak kalkayim diyorum.biraz mizirdanip uykuya devam ediyo.
Bebis daha coook kucuktu. Ben ya ruya gordum, ya gercekten sesini duydum uyanamadim. 1 gibi mizildanip geri uyumustu. Ama uzun sure mizildaninca geri uyuduguna daha hic rastlamadim.
Kucakta debelenmeye basliyor canim. Su emme olayini halledeyim. Ona alistircam. Zaten gozunu acinca 'allahiiim beni yine uyutmuslaaaar' diye cin oluyor.
Ahh şu ataklaranneme ataktaymış diyorum o neymiş diyor
Geçen hafta 3-4 gece yarım saatte bir bizimkide kalkmıştı çok yıpratıcı benim gibi sabırlı bir insanı bile çıldırttı bu durum neyseki geçti şimdide çok geç uyumaya başladı bebeği 10 da yatanlara hayranlıkla okuyorum
Birşey soracağım canım ben 35+4 de Doğum yaptım yani buradaki bebişlerden tam 1 ay önce doğdu atak haftasını ona göre bakıyorum puan 15-19 haftadaki atağı yaşıyor diğer gelişimler için neye göre bakmam gerek bilmiyorum bu aralar o kadar mızmızki sürekli ilgi istiyor
Ben ben
Kullanıyorum ve dökülme devam ediyor niye ben yararını göremiyorum diye düşünürken tsh baktırdım hipotroidim var sürekli ilaç kullanıyorum ama bu aralar hiç kullanamadım ve değer 6 küsürlerde yani saç dökülmesine yorgunluğa ve birçok şeye sebep hemen başladım ilacıma bu arada şampuan ben doğalım diyor kekik kokusu müthiş
Kizlar buarada sampuani kullananlar kimlerdi?
Hatta almayi dusunenler?
Halalles gercekten işe yaradı
Tabii ki tek tük dökülme var ama o eski deli gibi dökülme yok.İyi geldi.Hatta 3 kullanimda fln bayaa farketmisti.Simdi daha da iyi.
Ben kullanıyorum ama pek faydasını görmedim biraz daha kullanayım bakalım dökülme azalacak mı. Gerçi kan değerlerime baktırcam kendimi yorgun hissediyorum
O deli dökülme bende devam ediyor. Geç başlamıştı, tam gaz devam.. şu 4 aylık aşıları atlatalım, atak hafiflesin, bakarım inşallah bi çaresine.. bakacak saç kalırsa :)Yine de insallah yoktur eksiklik,sampuan yaramamis olsun :) kansizlikla ugrasmak daha zor.Saci maskelerle desteklemek daha kolay :)
Bnmde tamamen gecmedi tabii ama o moral bozucu dokulme yok.Yikarken ayri,tararken ayri,kuruturken ayri,gun icinde ayri bi dokulme vardi cidden can sıkıcıydı
Ben baktirdim. Bir sey yok. Yine de yorgunum.Ben kullanıyorum ama pek faydasını görmedim biraz daha kullanayım bakalım dökülme azalacak mı. Gerçi kan değerlerime baktırcam kendimi yorgun hissediyorum
Iyi geceler caylari var ya onlari sorcam haftaya kontrolde. Uyumadigi gecenin ertesi gunu vereyim bari. Iki gece ust uste huysuzlaninca insanliktan cikiyorum.KeremAsaf gece uykusuna çok geç geçiyor en erken 12 genelde 1 de bazen 2 olabiliyor sabah 08:30-09:30 arası kalkıyoruz uyku düzeni oluşturmak istiyorum ama bir türlü bir yerden başlayamıyorum ve ayakta sallanmıyı hiç sevmiyor yeterki uysun diye her şeyi deniyorum sonrada vazgeçirmek için uğraşacağız örnek memede uyuma arabada uyuma gibi
Canim uyku düzeni oluşturacam diye paralama kendini.sende ona uy.KeremAsaf gece uykusuna çok geç geçiyor en erken 12 genelde 1 de bazen 2 olabiliyor sabah 08:30-09:30 arası kalkıyoruz uyku düzeni oluşturmak istiyorum ama bir türlü bir yerden başlayamıyorum ve ayakta sallanmıyı hiç sevmiyor yeterki uysun diye her şeyi deniyorum sonrada vazgeçirmek için uğraşacağız örnek memede uyuma arabada uyuma gibi
Ne guzel iste canim.her bebegin bi kolayligini Allah anneye babaya veriyor.Arabada uyuyunca şöyle yapıyoruz arabanın pusetine battaniyeyi serip üzerinde uyutuyorum uyuyuncada eşimle bir ucundan o bir ucundan ben tutup yatağına yavaşça koyuyoruz
Allah kolaylik versin. Yazik yavruya. Kilo alabiliyor mu?Kızlar bebeğim iki gecedir yarım saatte bir uyanıyor ama emmek için falan değil çok aşırı şekilde korkarak uyanıyor nefesi kesilecek gibi ağlıyor. Kucağıma alıyorum sallıyorum sakinleşmiyor memeye getirince ittiriyor kendini atıyor gözleri kapalı ama ağlıyor. Çaresiz kundağın içine koyup iki uçlarından tutup sallayarak sakinleştirip uyuyabiliyorum. Birde birinci ayından beri meme reddi yaşıyoruz son bir aydır baya emmeye başlamıştı bir haftadır yine emmiyor ne yapmalıyım gerçekten emzirmek benim için ilk günden beri işkence oldu zorla ağlaya ağlaya emiyor çok üzülüyorum
Canim yeni bebek gelirse hem metosun tokatlarina hem yeni bebegin tekmelerine hem ev islerine nasil yetiseceksin?Yok valla ben daha dusünmüyorum 3 sene.
Ama olmussa da yapacak bisey yok.bakarim kuzucuklarima.
Esimle bunu konustuk dün.olursa olsun dedi.karsı deģiliz.ama olmasa 3 sene daha iyi gibi.
Esim öyle zorlamaz beni.gel diye.
Hatta dün esime diyorum ki:)
En cok seni ne mutlu eder?
1.evin dipköşe temizlenmis olması
2.güzel yemekler yapilmis olmasi
3.güzel yerler gezme
4.o olay.
Hemen 1 diyor:)
Adam temizlik seviyor
Tamam bide buna üzülme.önümüze bakalim.
Önlemini al.ins hamile degilsindir.
Tahlile gidince haber ver canim.
Ucu bana dokundu.birden tokatlandim:)
Sezeryan yaptim.ikinciyi normal düsunüyorum
Benim esimde cok kıskanç.ama cocuk olunca biraz açıldı.
Esin seni zorluyor mu o konuda?
Ne saćma.her zaman erkek isticek diye bisey yok.ben cok atlattim.uykum var yorgunum dedim.anlayisla karsiladi.
Onun da istemedigi zaman ben zorlamam.
Öncelik dinlenmek beden ve zihin sağlıgı.
Bilmem.belki Allah bi kolaylik verir.Canim yeni bebek gelirse hem metosun tokatlarina hem yeni bebegin tekmelerine hem ev islerine nasil yetiseceksin?
O çayları bende merak ediyorum dr sormak lazımIyi geceler caylari var ya onlari sorcam haftaya kontrolde. Uyumadigi gecenin ertesi gunu vereyim bari. Iki gece ust uste huysuzlaninca insanliktan cikiyorum.
Aslında eninde sonunda bebeğin dediği oluyor biz ona uyum sağlıyoruz bazen onun isteğine bırakmaksa mantıklı geliyor biri bana şu saatte yat şu saatte kalk dese uykuma niye karışıyor ki ben istediğim saat yatar kalkarım derim:)Canim uyku düzeni oluşturacam diye paralama kendini.sende ona uy.
Mesela benimkide cok erken kalkiyor.gözüm acilmiyor.
Bebek bu diyip gecince daha rahatim.en iyisi kabullenmek.yoksa mutsuz oluyoruz.
Belki bi zaman sonra düzelir.ins o zaman yakindir.
Ne guzel iste canim.her bebegin bi kolayligini Allah anneye babaya veriyor.
Ins yataginda uyur en yakin vakitte
Ben hala veremedim bu ara gazı oluyor üzerine damlayı verip dahada zorlamayayım diyorumDoktora demir damlasini birakinca kan gecti diye mesaj attim. Demek bagirsaklarinda kanama yok, ilactan, tekrar ilk basladiginiz gibi baslayin dedi.
bu caylarin ustunde bir ay ve ustu yaziyor. Iceriginde seker olabilir. Daha once rezene almistim kendime. Tatliydi bayagi. Ama coook yorgun oldugumda kendimi kaybediyorum. Deli bir annesi olmasi vucuduna biraz seker girmesinden daha kotudur herhalde. Bi de artik uykusuzluga alismaktan firsatim olsa da uyuyamamaya basladim. Su an bayilmak uzereyim. Ki cocuga hic bakmadim bile bugun.O çayları bende merak ediyorum dr sormak lazım
Aslında eninde sonunda bebeğin dediği oluyor biz ona uyum sağlıyoruz bazen onun isteğine bırakmaksa mantıklı geliyor biri bana şu saatte yat şu saatte kalk dese uykuma niye karışıyor ki ben istediğim saat yatar kalkarım derim:)
Ben hala veremedim bu ara gazı oluyor üzerine damlayı verip dahada zorlamayayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?