2018 Ekim Anneleri

Ahh şu ataklar anneme ataktaymış diyorum o neymiş diyor
Geçen hafta 3-4 gece yarım saatte bir bizimkide kalkmıştı çok yıpratıcı benim gibi sabırlı bir insanı bile çıldırttı bu durum neyseki geçti şimdide çok geç uyumaya başladı bebeği 10 da yatanlara hayranlıkla okuyorum
Birşey soracağım canım ben 35+4 de Doğum yaptım yani buradaki bebişlerden tam 1 ay önce doğdu atak haftasını ona göre bakıyorum puan 15-19 haftadaki atağı yaşıyor diğer gelişimler için neye göre bakmam gerek bilmiyorum bu aralar o kadar mızmızki sürekli ilgi istiyor

Ben ben
Kullanıyorum ve dökülme devam ediyor niye ben yararını göremiyorum diye düşünürken tsh baktırdım hipotroidim var sürekli ilaç kullanıyorum ama bu aralar hiç kullanamadım ve değer 6 küsürlerde yani saç dökülmesine yorgunluğa ve birçok şeye sebep hemen başladım ilacıma bu arada şampuan ben doğalım diyor kekik kokusu müthiş

Atak,buyume atagi,gelisim aslinda.
Mesela 1-2 gun noldu bu cocuga dersin daha fazla uyanik kalmaya baslar.Yine olur bisyler tutmaya baslar.Yine olur donmeye baslar.Boyle boyle gidiyor :)
Yani aslinda cok beklentiye girmeden degisiklikler olabilecegini dusunup kabullenmek en guzeli :)
Cunku hep yeni bi duzen kuruyorlar kendilerine.Ne 2 hafta onceki gb kalabilir ne de 3 hafta sonra ayni durabilir.
Aslinda yeni bebeklerde olan bisy degil sadece farkindalik annelerde fazla ve surekli bisylerin adlari var :)

Bu dönümler kiminde doguma gore kiminde haftasina.Ama sizin gelisimde farklidir bildigim kadariyla.Sen farkedersin zaten yeni yeni bisyler yapmaya basliyordur.
Bunu tamamen baska bisy gormediysen diye soyluyorum tabii.Herseyide ataklara fln yuklememek lazim.
Ay ay yapabildiklerine bile bakabilirsin sadece sirada neler var az cok diye :)

Cunku mesela tarih olarak ayri.
Mesela 5 aylik dusunsen 20 haftalik dersin ama dogumdan sayinca 22 haftalik oluyor dolu dolu.Ince hesaplar :)))
Hangisine uyuyorsa gb oluyor :)

Ya diger sebebide bulmaniz iyi olmus.
Evet buram buram tomurcuk kekik :))))

Ben kullanıyorum ama pek faydasını görmedim biraz daha kullanayım bakalım dökülme azalacak mı. Gerçi kan değerlerime baktırcam kendimi yorgun hissediyorum

Ben kullanıyorum ama pek faydasını görmedim biraz daha kullanayım bakalım dökülme azalacak mı. Gerçi kan değerlerime baktırcam kendimi yorgun hissediyorum

Yine de insallah yoktur eksiklik,sampuan yaramamis olsun :) kansizlikla ugrasmak daha zor.Saci maskelerle desteklemek daha kolay :)
Bnmde tamamen gecmedi tabii ama o moral bozucu dokulme yok.Yikarken ayri,tararken ayri,kuruturken ayri,gun icinde ayri bi dokulme vardi cidden can sıkıcıydı

O deli dökülme bende devam ediyor. Geç başlamıştı, tam gaz devam.. şu 4 aylık aşıları atlatalım, atak hafiflesin, bakarım inşallah bi çaresine.. bakacak saç kalırsa :)

Iyi geceler caylari var ya onlari sorcam haftaya kontrolde. Uyumadigi gecenin ertesi gunu vereyim bari. Iki gece ust uste huysuzlaninca insanliktan cikiyorum.

Canim uyku düzeni oluşturacam diye paralama kendini.sende ona uy.
Mesela benimkide cok erken kalkiyor.gözüm acilmiyor.
Bebek bu diyip gecince daha rahatim.en iyisi kabullenmek.yoksa mutsuz oluyoruz.
Belki bi zaman sonra düzelir.ins o zaman yakindir.

Arabada uyuyunca şöyle yapıyoruz arabanın pusetine battaniyeyi serip üzerinde uyutuyorum uyuyuncada eşimle bir ucundan o bir ucundan ben tutup yatağına yavaşça koyuyoruz
Ne guzel iste canim.her bebegin bi kolayligini Allah anneye babaya veriyor.
Ins yataginda uyur en yakin vakitte

Allah kolaylik versin. Yazik yavruya. Kilo alabiliyor mu?

Doktora demir damlasini birakinca kan gecti diye mesaj attim. Demek bagirsaklarinda kanama yok, ilactan, tekrar ilk basladiginiz gibi baslayin dedi.

Canim yeni bebek gelirse hem metosun tokatlarina hem yeni bebegin tekmelerine hem ev islerine nasil yetiseceksin?

Canim yeni bebek gelirse hem metosun tokatlarina hem yeni bebegin tekmelerine hem ev islerine nasil yetiseceksin?
Bilmem.belki Allah bi kolaylik verir.
Benim arkadasimin 6 sene cocugu olmadi.
Tam umutlar kesildi.tedaviye basliyorlardi.paralari yoktu.vazgectiler evlerine döndüler.esi o akşam istanbula calismaya gidecekti.gitmeden görüsmüsler.
Hamile kalmis.
Bi erkek dogurdu.hemen bi daha hamile kaldi.gecen dogurdu.o da erkek.
1 senede 2 cocuk dogurmus oldu.
Tek basina yabanci bi memlekette.kimsesi de yok.esi de az mi parayla inşaatta calisiyor.
Bakmaya calisiyorlar.Allah kolaylik veriyor.

Iyi geceler caylari var ya onlari sorcam haftaya kontrolde. Uyumadigi gecenin ertesi gunu vereyim bari. Iki gece ust uste huysuzlaninca insanliktan cikiyorum.
O çayları bende merak ediyorum dr sormak lazım
Aslında eninde sonunda bebeğin dediği oluyor biz ona uyum sağlıyoruz bazen onun isteğine bırakmaksa mantıklı geliyor biri bana şu saatte yat şu saatte kalk dese uykuma niye karışıyor ki ben istediğim saat yatar kalkarım derim:)
Doktora demir damlasini birakinca kan gecti diye mesaj attim. Demek bagirsaklarinda kanama yok, ilactan, tekrar ilk basladiginiz gibi baslayin dedi.
Ben hala veremedim bu ara gazı oluyor üzerine damlayı verip dahada zorlamayayım diyorum

bu caylarin ustunde bir ay ve ustu yaziyor. Iceriginde seker olabilir. Daha once rezene almistim kendime. Tatliydi bayagi. Ama coook yorgun oldugumda kendimi kaybediyorum. Deli bir annesi olmasi vucuduna biraz seker girmesinden daha kotudur herhalde. Bi de artik uykusuzluga alismaktan firsatim olsa da uyuyamamaya basladim. Su an bayilmak uzereyim. Ki cocuga hic bakmadim bile bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…