2018 Ekim Anneleri

Arkadaşlar alerji grubuna girdim buraya pek bakamıyorum 2 haftadır osteocare kullanıyorum sanırım ondan saç dökülmem durdu içinde kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini var alerji dr u yazdı süt ürünleri vs tüketemiyorum diye ..

Süt için maltana humana hipp dere otu ıspanak vs.. herşeyi denemiş biri olarak e bebekte satılan promalt kadar artıranı görmedim ben deneyebilirsiniz. Hatta fazlasıyla süt doluyor göğüs ilk içimde bile
Denicem ins.. ac ac uyuyo yavrum icim gidiyo..

Aynen canim.cocuklar akşama kadar sırt ustü yatiyor zaten.sırtlari ağriyor.
Bide yorulmuyorlar ki uyusunlar.bilmedigimiz biseyleri oluyor uyumuyorlar.
Mesela gecen benimki kulagini ceke çeke arka tarafin etini ayirmis.uyurken huzursuzdu.sürekli uyandi durdu.cekistirdi.
Bi zaman sonra bi bakmissin uyuyor artik sorunsuz.hani derler ya kafaya takinca olmaz rahatlayinca olur diye.aynen öyle.

Aklimdaydin sabah. Sevindim. Ben de kalsiyum magnezyum cinko ve d vitamini kullaniyorum ama saclarim yine de dokuluyor. Bu ara biraz daha az dokuluyor gerci... alerji ile ilgili gelismeleri bildir bize.

Kiz nasil yorulmuyor? Firildak gibi kollar bacaklar. Ben onun kadar hareket etsem 30 kiloya duserim.

Ya arkadaslar memede uyuya kalinca nefesini saniyelik tutup genzine sut kaciriyor yeni cikti bikac gundur hemen dikiyorum ama 1-3 sn arasi nefes alamayip oksuruyor var mi boyle olan

O deli dökülme bende devam ediyor. Geç başlamıştı, tam gaz devam.. şu 4 aylık aşıları atlatalım, atak hafiflesin, bakarım inşallah bi çaresine.. bakacak saç kalırsa :)

Benim bayaa seyreldi iste sag alin tarafim acildi fln o derece malesef :) normalde de az zaten saclarim ve ince telli anca anca duzeltmistim bikac senedir.Uzuldum acikcasi.Insallah bikac bisy yapip ek bakima sokmayi dusunuyorum :)
Insallah durur seninde❤
4 aylik oldu bile prensess❤

Allah kolaylik versin. Yazik yavruya. Kilo alabiliyor mu?
Sağol canım kilo alımı düşük maalesef 3620 gr doğdu 8 Ekim doğumlu 5 aylık olacak daha yeni 6 kilo olduk. İlk ay 900 gr aldı sonraki aylar hep 400-500 gr aldı. Mamayı da içmiyor ilk bir ay emdi sonra iki ay sağarak besledim bir aydır hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyordum az biraz emiyordu son günlerde yine memeyi reddediyor çaresiz kaldım yine. Emmesini o kadar çok istiyorum ki o memeyi ittirip ağladıkça bende ağlıyorum

Şuan tam da benim durumum bu ki hiç dökülmezdi oluk oluk gidiyor

Sen bayaa basladin ek gidayada degil mi?
Karistirdim mi yoksa :)
dr başlayın dedi anne sütü aliyor fakat zayıf kızım baya derken şöyle
Öğlen sebze haşlayıp az irmik yada pirinç koyup çekip veriyorum
İkindi gibi minik bir dilim muz bu hafta boyle gittik şükür yan etki yapmadı yedi çok gönüllü olmasada daha iyi gidiyoruz
Bugunde mamamiz geldi neocate az önce 30 cc yaptım denemek amaçlı tadı kotu severek içmedi 20 cc anca verebildim sabah ve yatmadanda neocateyi vermeyi düşünüyorum içtiği kadar biraz toparlasın kendini mamayı bırakıp anne sütü ve ek gıdayla devam edicem 3. Çocuğum ilk kez mama kullanıyorum istemeye istemeye
Kızım alışamazsa vermeyide düşünmüyorum

Ya kıyamam çok üzülüyorum bunları duyunca ilk iki ay emiyor emiyor gelmiyordu ağlaya ağlaya dua ediyordum çok zordu sizi iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun inşallah her şey yoluna girer Önemli olan ikinizin de sağlığı mutlu anne mutlu bebek

Bende çok korkmasını aslında rüyadır belki diye yorumluyorum kendi içimde, alerjimiz vardı diyet yaptım 2 ay değişen bişey olmadı doktorumuz diyeti bıraktırdı. Bir hafta sonra 5 aylık olunca inşallah geçer bu günlerimiz canım kendimi geçeçek diye temkinliyorum hep

çalışmıyorum Canm. Geniş aile güzelde cnm yardım edenim olsa hiç korkmam tek başınaym zor oluyo çok
ben 10 yildir yalnizim 3. Çocuk allah yardımcımız inşallah istersen olur allah sağlık versin herşey oluyor şükürler olsun bu yaslar geri gelmeyecek gençken doğurun allah hayırlı evlat olmalarını hakkıyla büyütmeyi nasip etsin insallah

Ya arkadaslar memede uyuya kalinca nefesini saniyelik tutup genzine sut kaciriyor yeni cikti bikac gundur hemen dikiyorum ama 1-3 sn arasi nefes alamayip oksuruyor var mi boyle olan

Benim neredeyse her gün kaçıyor öksürüyor çeviriyorum benim süt dolunca çok hızlı geliyor bi anda ama benim kızın umru değil yavaş gelince çıldırıyor hep oluk oluk aksın istiyor

En zor şey sütün varken bebeğini emzirememekmiş Daha hiç yavrumu zevkle keyfle emziremedim. Kuzumu emmeye zorluyorum resmen ağlaya ağlaya göğsüme bastıra bastıra emziriyorum. Çok mutsuzum çok dua ediyorum inşallah isteyerek emdiği günleri görürüm.

İnşallah... kendinizi yıpratmayın her üzüntünün sonunda bi ferahlık olur

ayin 2sinde 5 aylik olacak.bugun kontrole doktora goturduk nihayet bi doktor bulduk.kilosu ortalamanin biraz altinda ama nasil ki ortalamanin biraz ustu normalse biraz alti da normal dedi.saglik ocaginin verdigi damlalara devam dedi.bu ay yavastan ek gidaya basliycaz. gunde 4-5 cay kasigi ve iki sefer olmak uzere yogurt elma vb alerjik olmayan meyvelerle basliycaz.iki hafta sonra sebze corbalarina gecicez.salca zeytinyagi tereyagi olabilir ama tuz olmiycak dedi.bu ay tadimlik olucak ek gida.boylece herhangi birseye alerjisi var mi yok mu gorucez.6 aylik oldugunda doyumluk miktarlara gecilecek dedi.cocugunuzu asla baska cocuklarla kiyaslamayin.her cocugun gelisimi kendine ozel dedi.doktor amcasi kalbini dinlerken saskin saskin bakip elini tuttu oglum.doktoru sevdik gideriz artik :)

Cok uzuldum. Insallah kisa zamanda gecer. Siz de yavrucuk da aglamayin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…