- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Denicem ins.. ac ac uyuyo yavrum icim gidiyo..Süt için maltana humana hipp dere otu ıspanak vs.. herşeyi denemiş biri olarak e bebekte satılan promalt kadar artıranı görmedim ben deneyebilirsiniz. Hatta fazlasıyla süt doluyor göğüs ilk içimde bile
Aynen canim.cocuklar akşama kadar sırt ustü yatiyor zaten.sırtlari ağriyor.O çayları bende merak ediyorum dr sormak lazım
Aslında eninde sonunda bebeğin dediği oluyor biz ona uyum sağlıyoruz bazen onun isteğine bırakmaksa mantıklı geliyor biri bana şu saatte yat şu saatte kalk dese uykuma niye karışıyor ki ben istediğim saat yatar kalkarım derim:)
Ben hala veremedim bu ara gazı oluyor üzerine damlayı verip dahada zorlamayayım diyorum
Aklimdaydin sabah. Sevindim. Ben de kalsiyum magnezyum cinko ve d vitamini kullaniyorum ama saclarim yine de dokuluyor. Bu ara biraz daha az dokuluyor gerci... alerji ile ilgili gelismeleri bildir bize.Arkadaşlar alerji grubuna girdim buraya pek bakamıyorum 2 haftadır osteocare kullanıyorum sanırım ondan saç dökülmem durdu içinde kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini var alerji dr u yazdı süt ürünleri vs tüketemiyorum diye ..
Kiz nasil yorulmuyor? Firildak gibi kollar bacaklar. Ben onun kadar hareket etsem 30 kiloya duserim.Aynen canim.cocuklar akşama kadar sırt ustü yatiyor zaten.sırtlari ağriyor.
Bide yorulmuyorlar ki uyusunlar.bilmedigimiz biseyleri oluyor uyumuyorlar.
Mesela gecen benimki kulagini ceke çeke arka tarafin etini ayirmis.uyurken huzursuzdu.sürekli uyandi durdu.cekistirdi.
Bi zaman sonra bi bakmissin uyuyor artik sorunsuz.hani derler ya kafaya takinca olmaz rahatlayinca olur diye.aynen öyle.
Bende de var bundan ama sadece sayılı olanından kızımın çok hoşuna gidiyor :)Eki Görüntüle 2240314
Oyun matınıda bu şekilde halı gibi yaptım şimdilik :)
O deli dökülme bende devam ediyor. Geç başlamıştı, tam gaz devam.. şu 4 aylık aşıları atlatalım, atak hafiflesin, bakarım inşallah bi çaresine.. bakacak saç kalırsa :)
Sağol canım kilo alımı düşük maalesef 3620 gr doğdu 8 Ekim doğumlu 5 aylık olacak daha yeni 6 kilo olduk. İlk ay 900 gr aldı sonraki aylar hep 400-500 gr aldı. Mamayı da içmiyor ilk bir ay emdi sonra iki ay sağarak besledim bir aydır hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyordum az biraz emiyordu son günlerde yine memeyi reddediyor çaresiz kaldım yine. Emmesini o kadar çok istiyorum ki o memeyi ittirip ağladıkça bende ağlıyorumAllah kolaylik versin. Yazik yavruya. Kilo alabiliyor mu?
Yine de insallah yoktur eksiklik,sampuan yaramamis olsun :) kansizlikla ugrasmak daha zor.Saci maskelerle desteklemek daha kolay :)
Bnmde tamamen gecmedi tabii ama o moral bozucu dokulme yok.Yikarken ayri,tararken ayri,kuruturken ayri,gun icinde ayri bi dokulme vardi cidden can sıkıcıydı
dr başlayın dedi anne sütü aliyor fakat zayıf kızım baya derken şöyleSen bayaa basladin ek gidayada degil mi?
Karistirdim mi yoksa :)
Sağol canım kilo alımı düşük maalesef 3620 gr doğdu 8 Ekim doğumlu 5 aylık olacak daha yeni 6 kilo olduk. İlk ay 900 gr aldı sonraki aylar hep 400-500 gr aldı. Mamayı da içmiyor ilk bir ay emdi sonra iki ay sağarak besledim bir aydır hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyordum az biraz emiyordu son günlerde yine memeyi reddediyor çaresiz kaldım yine. Emmesini o kadar çok istiyorum ki o memeyi ittirip ağladıkça bende ağlıyorum
Bende çok korkmasını aslında rüyadır belki diye yorumluyorum kendi içimde, alerjimiz vardı diyet yaptım 2 ay değişen bişey olmadı doktorumuz diyeti bıraktırdı. Bir hafta sonra 5 aylık olunca inşallah geçer bu günlerimiz canım kendimi geçeçek diye temkinliyorum hepBelirti olurdu diye dusundum.
Hislerinede guven.Hicbisy yoksa ruya flnda etkiler.Ataklar fiziksel olarak zorlayici bazisinda daha fazla.
Alerji durumu varsa onu dusunebilirsin.
Bizim gecen ay hicbisy olmamasina ragmen oldukca zor gecmisti.5 bitti 1 hafta gecti hatta daha yumusak bi donem.
ben 10 yildir yalnizim 3. Çocuk allah yardımcımız inşallah istersen olur allah sağlık versin herşey oluyor şükürler olsun bu yaslar geri gelmeyecek gençken doğurun allah hayırlı evlat olmalarını hakkıyla büyütmeyi nasip etsin insallahçalışmıyorum Canm. Geniş aile güzelde cnm yardım edenim olsa hiç korkmam tek başınaym zor oluyo çok
Ya arkadaslar memede uyuya kalinca nefesini saniyelik tutup genzine sut kaciriyor yeni cikti bikac gundur hemen dikiyorum ama 1-3 sn arasi nefes alamayip oksuruyor var mi boyle olan
En zor şey sütün varken bebeğini emzirememekmişYa kıyamam çok üzülüyorum bunları duyunca ilk iki ay emiyor emiyor gelmiyordu ağlaya ağlaya dua ediyordum çok zordu sizi iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun inşallah her şey yoluna girer Önemli olan ikinizin de sağlığı mutlu anne mutlu bebek
En zor şey sütün varken bebeğini emzirememekmişDaha hiç yavrumu zevkle keyfle emziremedim. Kuzumu emmeye zorluyorum resmen ağlaya ağlaya göğsüme bastıra bastıra emziriyorum. Çok mutsuzum çok dua ediyorum inşallah isteyerek emdiği günleri görürüm.
Cok uzuldum. Insallah kisa zamanda gecer. Siz de yavrucuk da aglamayin artik.Sağol canım kilo alımı düşük maalesef 3620 gr doğdu 8 Ekim doğumlu 5 aylık olacak daha yeni 6 kilo olduk. İlk ay 900 gr aldı sonraki aylar hep 400-500 gr aldı. Mamayı da içmiyor ilk bir ay emdi sonra iki ay sağarak besledim bir aydır hoplaya zıplaya emzirmeye çalışıyordum az biraz emiyordu son günlerde yine memeyi reddediyor çaresiz kaldım yine. Emmesini o kadar çok istiyorum ki o memeyi ittirip ağladıkça bende ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?